- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
Nick no.1 #23570 üzenetére
Én se úgy gondoltam, hogy most is rosszat gyárt, hanem az elején mikor elkezdték akkor volt ilyen rossz arány. Nem jól fogalmaztam.
Így is elég nagy a balhé, elég sokan járnak a Nokia nyakára emiatt.
Nagy autógyárak is visszahívják ha valamit elrontanak, a Nokia-nak is ezt kellett volna tennie, amikor kijött az első cikk a lilásodásról, de sztem nem tudták, hogy ekkora a baj. -
vanezigy
aktív tag
válasz
Nick no.1 #22911 üzenetére
Nem fogod elhinni!
Többszöri restart és áthelyezés után sem látta és a menü valóban anyni volt amennyit leírtam. Ennek bizonysága végett, leakartam videózni, készítem a filmet, erre megjelent a részletes menü!Mi a fene lehetett vele?
Netre ment és frissítette magát? Ez mondjuk elég fura lenne...
Azt vettem észre, hogy amikor nem látta a zenelejátszó, az X-plore sem látta, most viszont ott is megjelent. hmmViszont a C-men 213MB szabad :-)
-
Misály
addikt
válasz
Nick no.1 #22389 üzenetére
"A Store hibátlanul felment..qt downgrad nélkül"
Store QML client is available for all devices running Symbian software.
Update 27.03.2012 - Version 3.24.053
■Provided a solution for the issue of getting the download queue stuck because of the connection loss.
■Some purchase related fixes.
(.sisx, 21 MB) This installer bundles Qt 4.7.4. Client may take a while to install, we appreciate your patience.However, if you already have Qt 4.7.4 installed you can download just the standalone Store installer (.sisx, 6.3 MB)
A te share-eden a 21 megás verzió van.
-
Misály
addikt
válasz
Nick no.1 #22389 üzenetére
Nyilván valami app kavar be, mivel ezek száma 10 felett van és storeból jönnek, nem fogom egyenként végignézni melyik okozza a bajt. Ez nem a user error kategória ( használni a készüléket nem user error baszod ), hanem a romé, elvégre a gyárival nincsenek ilyen gondok
És busmanéhoz hasonlóan ez is gyorsabban merül.
A rom szép, gyors, de minden bizonnyal széles körben használhatatlan. Ettől még a rom készítőjének nem a felhasználót kéne hülyének nézni. Support-álás egyes
Javaslom feltüntetni a rom kísérleti jellegét.
-
tibike8
őstag
válasz
Nick no.1 #3662 üzenetére
Mármint a 353 vagy az 518?
Ja, most olvastam el figyelmesebben, hogy a 353-at mondtad
. Bár az 518 jobban tetszene, de nem írják, hogy az N8-hoz jó lenne.
(#3663) Kvazár:
Hm, azért én is szoktam keresgélni boltokat. Többek között itt is, de az edigitalba valahogy nem botlottam, de jó, ha ott is beszerzik és az Szegeden is van és olcsóbb is mint a Nokiánál és a Gigatelnél.
És idáig nekem nem volt gondom az övön hordással, bár általában nem megyek tömegközlekedéssel -
Kvazár
őstag
válasz
Nick no.1 #3662 üzenetére
Én is a 518-al szemezem.
Te az öveden hordod? És az a kis zseb nem tartja el tőled nagyon, és mennyire nehéz kikapni belőle? Mármint a zsebesnek. (Mert ugye amihez te is könnyedén hozzáférsz, ahhoz a zsebes is.)tibike8: Nokia szerint csak az 518-as az ami az N8-cal kompatibilis. Amit írtál alternatívaként, azzal pl. nem. (De a puding próbája az evés.)
Ha boltot keresel:
-Nokia cp-518
-Nokia cp-353 -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Nick no.1 #3075 üzenetére
Az S köbhárom v miafene valóban nincs az opera által támogatott platformok között, biztos nincs még akkora piaci részesedése, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Én történetesen nem azon csodálkozok hogy opera minivel nem megy a neptun, hanem azon hogy a gyári böngészővel sem megy. Nem tudom hogy az N8 böngésző hogy néz ki de a legtöbb mobil böngészőnél lehet állítani hogy mobil device vagy pc ként kezelje a weboldalt. Érdemes próbálkozni, pl a telenoros mobilemail webes felület a telenor szerint semmilyen mobil böngészővel nem fog működni, a skyfire bizonyos beállításokkal mégis meg tudja jeleníteni.
-
válasz
Nick no.1 #2743 üzenetére
gondolom ezt csak viccből írtad...
ne a kezdeti 1.5/1.6 android verziókból indulj ki, 2.1 - pláne 2.2 - óta alapban minden adott, ami csak kell(het), sőt!
az n8 szintjére legalább egy galaxy s 2.2 újabb verziót vegyél, és úgy hasonlítgass, hátha más lesz a véleményed! (én is elég régóta mobilozok - mindjárt 14 év -, főként nokia telcsijeim voltak, de az n97 után például a galaxy s már a kezdeti 2.1 alatt is jelentősen jobb volt!)Misály; normálisan naplóz, és szépen számolja az sms karaktereket is! mondom, ne a kezdeti verziókat nézzétek, az a nokia esetében is olyan (volt), amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest