- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kacsa7
őstag
válasz
Bandus99 #20762 üzenetére
Kell 1 normális, jól működő maps hozzá, és meg kell vele kerestetni az aktuális gps pozíciót a maps-ban + beállítani a widget-en is h. hol vagy. Onnantól szokott nálam működni.
Tehát maps elindít, aktuális pozícióra vár, ha megtalálta akkor királyság. Ezt követően a widget-ben állítsd be kézzel a helyet és kész. -
VGYke
addikt
válasz
Bandus99 #6857 üzenetére
Nem emlékszem hogy kellett volna állítani valamit a telefonon, vagy ha igen, akkor felugrott egy valami amit elfogadtam. Tényleg nem emlékszem. Inkább a TV-n kell...
De ha sikerül beüzemelni, egy szaltót fogsz dobni. A telefon menü a HD TV-n, valami iszonyat (a telefon nem konvertálja fel a jelet, olyan a felbontás mint a telefonon).
A felvételek, mentett videók lejátszása az más, az ugye eleve HD ilyen vagy olyan minőség, tehát abban nincs hiba.
Szóval a lényeg: a telefon nem végez HD felkonvertálást. -
Kasya
nagyúr
válasz
Bandus99 #6648 üzenetére
Nem lesz plusz koltseged. A szolgaltato a sajat tv csomagjat csak elozetes csomag vasarlasanal adja. A telefonon levo tv viszont csak adatforgalmat general. Az, hogy milyen adatforgalmat generaljon rajtad all. A WiFi-vel ingyenes lesz, 3g/edge fizetos a szolgaltato fele.
SymTorrent S3 - elvileg szignozott!
rizso: A wifi-vel semmi gond. Megy gordulekenyen. Regebbi hsz-ben is volt szo, csak sokan nem tudtak meg kezelni a telefont. Mikor kezben lesz, es egyszer atfutottal a menupontokon (esetleg elolvastad a haszn.utm.-ot), mindent erteni fogsz.
Ovi store eseten a link vegere a download beirasaval lehet lementeni a fajlt. Szerintem ez tortent.
Misaly: amit te feltettel, az tartalmazza a tobbi frissitest is (pl. felirat tamogatas)?
-
GorTen
csendes tag
válasz
Bandus99 #6626 üzenetére
Én ezt használom uti töltőnek. Kb 3 feltöltés garantált
ZAGG sparq II -
attisx
addikt
válasz
Bandus99 #6626 üzenetére
"Mit tudtok ajanlani toltesre hosszu utazasra?"
Lesd meg ezt: DC-11 Nokia akkucsomag (külső akksi, MiroUSB, és hagyományos 2mm-es csatlakozóval)
Vagy a két tartalék akku mellé beszerzel egy trox 4-es csavarhúzót is (bár ez garanciális szempontból nem biztos, hogy egészséges)
-
-
Just486
senior tag
válasz
Bandus99 #6304 üzenetére
Belépsz a kapcsolatkezelőbe (beállítások>kapcsolatok>kapcsolatkezelő) Itt kiválasztod a kívánt kapcsolatot (amelyikről érdekel, hogy miért forgalmaz), és itt ha letekersz az aljára, "megoszt." bekezdés alatt kiírja, hogy mi használja éppen. Ha nincsen szerencséd, akkor csak annyit ír majd, hogy "ismeretlen". Egyébként szerintem ha csak a shell miatt csatlakozik, akkor az az időjárásjelentés lehet.
-
Sarlon
aktív tag
-
imi290
aktív tag
-
rocks
aktív tag
válasz
Bandus99 #6067 üzenetére
Nekem a 2. tipus van a gyári. Semmi bajom vele (max. kicsit tapad a zsebbe anyaga miatt).
Sokkal biztonságosabbnak érzem a fogását. Védi a sim és a mem. kari ajatajait is. Ha leteszed nem koppan stb.Azóta vettem egy övre csatolhato tokot is amibe éppen belefér a silicon tokkal együtt.
Just486! Jöhetnek a képek.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Bandus99 #6067 üzenetére
Ami első látásra feltűnik, hogy egyik toknál sincs kivágás a kitüremkedett kamera rész (szemből nézve) bal oldalán lent.
A második verziót (a sima fekete szilikon tokot) csakis gyáriba érdemes venni, azon megvan minden rés ami kell. (a minap szereztem be egyet én is, teljesen jó véleménnyel vagyok róla eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest