- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ufff
senior tag
válasz
philoxenia #5982 üzenetére
Ezen a képen van fény. Méghozzá a bal felső sarokból. Infraképet telefonnal nem lehet csinálni. Vagy mégis?
-
Misály
addikt
válasz
philoxenia #5951 üzenetére
Ha makro modban tavolabbrol losz kepet, visszaall magatol normalis fokuszra.
-
gyurmau
tag
válasz
philoxenia #5666 üzenetére
Bezárólag a 850-es Volvo-ig ez passzolna: Ericsson GH 198.
Amúgy ez volt életem első mobilja. Furcsa érzés volt, hogy Helsinkiben 96-ban megállítottak az utcán, had nézzék meg a 198-ast, mert ott csak a 197-es volt forgalomban.
Tette ezt egy olyan, aki nagy komótosan egy N 2110-t vett ki a zsebéből, az akkori nagybetűs etalont. A fele olyan vékony, kétszer akkora, kijelzővel rendelkező finn zászlóshajó a történelmi ellenség, és sok másik gyártó "bunkófonjával" ellentétben már sms küldésére (!!!) is alkalmas volt.
Persze az N8 már nem ugyanaz (mint ahogy egy merci sem az, ami mondjuk a hetvenes években volt), és már nem is születhetnek nagy legendák ebben az iparágban, de valahogy mégis mindenki a legjobban azt figyeli lojálisan, fanatikusan, hümmögve, kárörvendőn, ellenségesen stb. vagy akárhogyan, hogy vajon mi lesz nyelvrokonaink következő lépése a mobilpiacon.
Remélem ezek a nagyon ráérősek (mert aki volt ott, az tudja, hogy tényleg azok) csak nem roppannak össze az egyre növekvő nemzetközi nyomás alatt. -
Misály
addikt
válasz
philoxenia #5739 üzenetére
Mindig remegek az elso par napban ilyenkor hogy mit csinalok haver pentax-aval
-
Az-X
őstag
válasz
Basszus ez az arc nagyon kemény.
Nem láttam még ilyet
Ez tutira bejönne csak gondolom nem nagyon osztják 200K alatt, előfizetéssel meg nem láttam a T-nél.
Főnökömnek van Xperia X10-e de az nekem nagyon nem tetszik. Jó kis telefon de borzasztó otromba.
Egyszer volt egy normális SE telefonom, asszem P990i volt a neve. Jó volt, jó volt de már kukában van, az előtte levő Nokia 6800-mat meg azóta is használja a húgom
Ja és mindenki rá van izgulva (már a telefonra)
-
gti16v
őstag
válasz
philoxenia #5694 üzenetére
csak 1980x1080 ba engedi ide feltölteni..
de amúgy én lesz@rom a 12 mp..eleve 9 ben használom....de ha 5mp volna az N8 az sem zavarna,úgy is csak egy 82 cm-es lcdtv-n pc-zek,meg nézek képeket
és nem 4000x3000-es megjelenőm van..(tehát a szobám egyik fala méretű.. :-) )- ha "nagyítóval" szeretném kémlelni a képeket (tehát egy 1920x1080 monitoron 4000x3000 es képeket),amit nem igénylek, akkor használok(nék) egy faxa digit-tükör gépet...
és sosem fogok 2 méteres fotó papírra nyomtatni,tehát egy amatőr felhasználónak tökéletes archiválásra :-))))
-
Lord Zero
addikt
válasz
á, ez a japánosított vérvolnal már nem az az ericcson, ami a volvós analógiára akart rímelni, tudod... ha svédülni akar, vegye ezt : )
-
rocks
aktív tag
válasz
philoxenia #5664 üzenetére
-
Assdak
őstag
válasz
philoxenia #5450 üzenetére
Boldom van, de BB csak a levelezésben nagy igazán.
-
zack
nagyúr
válasz
philoxenia #5450 üzenetére
Ezért van hogy általában az üzletemberek BlackBerry-t használnak, mert ez a No.1 üzleti okosteló.
Ha kifejezetten "száraz" üzleti célokra használnám, akkor én is a BlackBerry mellett tenném le a voksomat.
-
attisx
addikt
válasz
philoxenia #5412 üzenetére
Tudom, már felvetetted egy egy Symbian^3 gyűjtő topik létrehozásának az ötletét (amit egyébként támogatok), de véleményem szerint nem ártana egy Fáradt gőzös "MobilOS dühöngő" topik sem, ahova át lehetne irányítani az offolókat. Legalábbis engem már nagyon zavar, hogy egyre több cikk/hír fóruma fullad egy-két ontopik HSZ után oda nem illő e-pénisz méregetésbe.
-
Assdak
őstag
válasz
philoxenia #5417 üzenetére
Én ezt tettem, mégis le lettem szólva. Hozzáteszem 3 másik fórumon (kettő külföldi, ugyan így elmeséltem, volt ahova még videót is raktam fel) még sem kötött belém senki.
-
Galahed
senior tag
válasz
philoxenia #5412 üzenetére
Ez egy telefon topikja, ha mindenképp le szeretnétek írni, hogy a transzmitter mely készülékekkel kompatibilis, írjatok rádiótípust.....
a lejobb szandekom ellenere sem tudok radiotipust irni, mert bar atolvastam a kocsi teljes manualjat, sajnos nem talaltam meg benne. Hangszorot azt igen. Az uj kocsik tobbsege sajna ilyen, pl nalam is egybe van epitve a kozepkonzollal, kezelogombjai szetszorva kozepen, a terkep, homerseklet , klima, kamera, gombok kozott...
-
Anulu79
addikt
válasz
philoxenia #5249 üzenetére
Úgy látom nincs értelme a MM-os kártyának. Ahogy elnézem ezeket még postával is olcsóbbak. Esetleg tudsz olyan boltot is ajánlani amihez már volt pozitív tapasztalatod?
-
Anulu79
addikt
válasz
philoxenia #5247 üzenetére
Ez a Maxell marha jó árban van és ha jól értem akkor van rá 1 év garancia. Vásároltál már innen?
-
jacis
nagyúr
válasz
philoxenia #5234 üzenetére
Tényleg jó lenne egy Symbian^3 topik.
-
Assdak
őstag
válasz
philoxenia #5232 üzenetére
Ebben egyetértünk, mint ahogy szerintem abban is egyetérthetünk, hogy a folyamatos félretájékoztatásnak sincs sok helye.
-
Ufff
senior tag
válasz
philoxenia #5229 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne Joey20 hozzászólásait törölni. Mert gondolom a szabályok mindenkire vonatkoznak...
-
Misály
addikt
válasz
philoxenia #2954 üzenetére
Elnezest, elragadtattam magam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest