- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
ferrari1 #9958 üzenetére
Mikor ugyanezekkel a problémákkal küszködtem néhány intellektuel Fórumtárs a virslit javasolta, ha az ujjamra nem reagál!!! Én a márkaképviseletnél vettem egy rögtön vissza a másodikkal volt egy gari, de tovább szenvedek. Szerintem a márkakereskedőnél egy rossz szériát kifogtak, és mivel ott a legdrágább, nem fogy és kitart egy darabig, vagyis aki ott vásárol nagyobb százalékban kap értéktelent mint másutt.
-
imi290
aktív tag
válasz
ferrari1 #9966 üzenetére
Kitudja,lehet hogy kétes eredetű a teló,és csak a tulaj akar pénzt mosni ezáltal ? nekem is volt már hasonló,egyik ismerősöm se k700i-je nagyon sokszor volt szervizben,a joy ill. más apróbb hibák miatt.a másik ismerős szintén se k700i-je meg kifogástalanul működik,nem tudom hogy még most is-e.egyformán használták pedig.be-e válik a telefon vagy nem ?
-
GinJoe
csendes tag
válasz
ferrari1 #5579 üzenetére
Igen. a 2.72 már Sym^3-ra íródott, és tényleg egész jó kis progi
, de 4100-at nem adnék érte. Azt nem tudom, hogy az enyém próbaverzió-e, mert a nokiaprogramokról van.
Mindenestre köszi az infót, kicsit hasznosabb volt, mint másé, akiknek a "hardreset, hülyevagyhozzá, nemlétezik" opciókban kimerül a válasza. -
Fefe52
tag
válasz
ferrari1 #5119 üzenetére
Én már hosszú idő óta használom a Plantronics P500-ast. Ezt használtam az E52-nél is. Az N8 is gond nélkül felismerte, a fülesen lévő vezérlőgombokra reagál, a minősége igen jó (persze az én fülemnek).
AlonMP3 lejátszót használok, szöszmötölni kellett a behangoláshoz, de most jól műkszik. -
tibike8
őstag
válasz
ferrari1 #5104 üzenetére
Én sem látom az OVI-val a frissítést. A teló mutatja és először az OVI is mutatta mindenféle egyéb, már a telón levő alkalmazással egyetemben, de hibát ír ki a frissítéskor. Dátum előre se segített és T-s a teló. Bár a teló továbbra is állítja, hogy van frissítés. A video frissítést viszont semmi nem mutatja, hogy lenne.
-
attisx
addikt
válasz
ferrari1 #5021 üzenetére
Folyamatban van, talán a hét vége felé már tudom kicsit tesztelgetni. Jelenleg az ikon készlet optimalizálásával vagyok elfoglalva, baromi monoton és végeláthatatlan meló.
BTW a moddolt MemoryInfo widget már kész van, csak erre ráment egy napom (igaz ilyet most csináltam először).
-
manchester85
veterán
válasz
ferrari1 #4988 üzenetére
"Az orvos is kap egy új CTG gépet, biztos vagyok benne, hogy rengeteg időt fog eltölteni a kiismerésével mielőtt élesben fogja használni."
Félreértettél, pont ez a lényeg. Nem olyan eszközökről beszélünk, ami a szakterülettel függ össze. Ettől függetlenül nem csak informatikusok kommunikálnak egymással, vagy használnak alkalmazásokat. A (mobil)számítógépeknek minden ember életére hatással kell lenniük, szakterülettől függetlenül. Ezt pedig a szoftverfejlesztők is kezdik belátni, hisz más a célközönség, mint a számítógépek vagy az internet megjelenésekor, amikor nyilvánvalóan még csak a "geek"-ek kiváltsága volt.
"miért nincsenek az emailek az üzenetek között... én nem is értem mit keresne ott, az legyen külön"
Óóó, ugyan miért!
Attól, hogy a tudatod kettéválasztotta, mert sms-t régebb óta használsz, mint e-mailt (telefonon meg aztán főképp) attól még ezek eléggé egymás konnotációi, csak más csatornán halad az információ. Néhány év múlva az sms csak egy szép nosztalgia fogalom lesz a technológia korlátolt lehetőségeiből, és az internet illetve a telefonok további fejlődéséből kifolyólag.
-
manchester85
veterán
válasz
ferrari1 #4983 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült megérteni a mondandómat.
A víz nem tanul meg az ember nyelvén gondolkodni, de a szoftverek igen. Tudod, néha kicsit a dolgok mögé is kellene látni... Nem tűnt fel, hogy ma már minden hülye tudja használni a netet, a gépeket, a műszaki cuccokat? Ez nem azért van, mert visszafejlődne a szoftveripar, hanem pont azért, mert nagyon is jó irányba fejlődik. Kitalálja, végrehajtja, ellátja, amit akarunk tőle. Ez a feladata igazából, és ezt hívják felhasználói élménynek. Aki érteni akar hozzá, az legyen informatikus, szoftverfejlesztő, a célközönség meg maradjon meg fogyasztói szinten. Nyilván a használathoz kell majd némiképp értenie a felhasználónak, de ez minél tanulhatóbb legyen, mert a világ folyamatosan tágul, az okostelefonokra meg orvosoknak, üzletembereknek is szükségük lehet, akik nem feltétlenül értenek hozzá, így minél egyértelműbben kell tálalni az információt.
"miert igazodik ki egy symbianon es miert teved el egy androidon?"
Mert már megszokta. Ennek ellenére nagyobb energiabefektetéssel és nagyobb "ismerettel" kevesebb funkcióra elég, amit már megtanult.
-
Just486
senior tag
válasz
ferrari1 #4951 üzenetére
Nem szokás. Bemegy, ha garanciális akkor odaadja a garancialapot a blokkal, ha nem garanciális akkor ad 4ezret, aztán megmondja, hogy szoftverfrissítést szeretne. Legalábbis sonyéknál így szokás. Persze nem kell azzal dicsekedni, hogy elfelejtette a jelszót és ez a baj, mert akkor tényleg lehet hogy, nekiállnak "kötekedni".
-
Misály
addikt
válasz
ferrari1 #4378 üzenetére
Hat, sok hasznalattol szepen el tud fogyni, olyan xp-sen. De a ramblow megoldja a dolgot uresjaraton olyan 110 mb ram korul van tole. Jatekok kozben meg szabalyos idokozonkent megall ( 3-4 percenkent ) , mintha re-cache-elne.
Garmint meg teljesen elfelejtettem amiota van online resze az ovinak.
-
Misály
addikt
válasz
ferrari1 #4374 üzenetére
Detto, 5800-hoz kepest elso szofttal is betonstabil,de vannak kezdeti nehezsegei. Engem leginkabb a memoriakezeles szarsaga es ebbol adodoan jatekok szabalyos idokozonkenti megakadasa zavar ( errol jut eszembe a spiderman total mayhem kibaszott jo kis jatek, csak nehez
)
En nem hasznalok surun hozza mobilnetet, csak azert van ha gyorsan kell valami, nameg a ceges levelezesemt akarmikor elerhetem. Ovi maps nelkule viszont felkaru orias.
-
attisx
addikt
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
ferrari1 #4077 üzenetére
Nekem meg ezt muszaj leirnom, bocs
Amugy nekem SGS elott Wave volt, szerintem az is veri az SGS-t. Rendszere nem jobb, nem rosszabb, mint az Android, viszont az anyagminosege a Wave-nek joval jobb. a Wave II meg plane jobb lesz, mint az SGS, kiveve, ha valaki nem full Android-orult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest