- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Jégkokó #34070 üzenetére
Ez akkor szokott lenni,ha véletlenül fordítva rakod bele. Nyomja az ember,mert azt hiszi,hogy a rugó tart vissza,de amikor elengedi már bent van és se ki,se be.
Te jól raktad bele és úgy ragadt meg?
Nekem is most micro sim van benne (iphone-ba vágtam bele akkor még próbából egy régi kártyámat) nagyon remélem,hogy kijön...nem volt még az a telefon megbontva.
Viszont ha jól emlékszem Taylor írt vmikor erről,ő is így járt -rosszul tette bele a kártyát-.
Ő pillanatragasztót ajánlott. Egy kis akármi,a végén pici pillanatragasztó,simkártyához oda,pár sec és óvatosan kihúzni.(De sokan tönkretették már ezt a simkártya tartó/kezelő helyet n8-ban.Hirdetésekben lehetett olvasni.)
-
Elims
veterán
válasz
Jégkokó #34041 üzenetére
Egy ilyen szarért az is jó,nem? 20e.
Lehet,hogy 10fillért sem ér.. ?De nem is ez a lényeg.
Kaptam egy email-t.. Nektek megvan?:
"Dear customer,As a result of our continuing refocus on the
Windows Phone ecosystem and Nokia Asha, we
regret to inform you that we will be ramping down
the Nokia Drop service for Symbian.You will not have any personal data relating to
Nokia Drop stored on our servers following the
discontinuation of the service, which means no
action is required from you the user.The service will no longer be available from 20th
December 2013. We would like to offer our
apologies for any inconvenience caused.Regards,
The Nokia Drop Team"
Lehúzták a wc-n.
-
TommyX_
őstag
válasz
Jégkokó #34025 üzenetére
A hardverhez mérten azért használható telefon, nálam is volt már Lumia, egy 820-as személyében, tudom milyen azon netezni, jó lenne N8-on is így, de ugye a 2 hardver közel sem ugyanaz.
Nekem a wp-be az nem tettszik, hogy sok mindent a felhőben akar tárolni, névjegyzék.., tudom ennek sok előnye van, főleg telefon váltáskor, de én akkor is hiányolom a pcsuite-tal való biztonsági mentés készítésének lehetőségét.
-
Elims
veterán
válasz
Jégkokó #34025 üzenetére
Akkor te bizony vmi tényleg szart fogtál ki. Nekem a gps pikk-pakk talál jelet,az internet meg jó volt nálam,opera minivel használtam és nem volt semmi gondom.
Lehet,hogy neked nem mobilon kellene internetezni,nem? Ezt most nem buziskodásból kérdezem,komolyan..
Egy laptopra biztos nem lehetne panaszod. (Bár ahogy írod ott talán a xp miatt...) -
válasz
Jégkokó #34025 üzenetére
Érdekes, amit mondasz, de a sajátommal meglepően gyorsan ment a Navi.
A mostani Z10-el ehhez képest kínosan lassú! Bár ami igaz - azon nem a Nokia navi van. SAJNOS!!!!!
Net: Hát igen.... attól függetlenűl nekem nem volt gondom vele.
A hipernet nagyon arogánssá és türelmetlenné teszi az embert. Érdekes, akkor is lehetett használni. És akkor nem volt ciki.
Tessék tisztelni a technikát egy picit! Az a gép nem volt egy kapkodó idegbolond, mint a mai mákostészta procis. -
TommyX_
őstag
válasz
Jégkokó #34016 üzenetére
Szerintem el lehet mondani mennyire "fapados":
Kis méretű/felbontású kijelző, jóval gyengébb hardver, sokak által lassú és használhatatlanak tartott oprendszer, ha valamit kihagytam véletlenül, ki lehet egészíteni.De komolyra fordítva a szót, már nem az első eset ez, hogy az N8 le van szólva.
Aki még N8-cat használ Ő sem barlangba él, tudja milyenek a mai telefonok, de valamiért még is ezt a telefont használja. -
kpal
nagyúr
válasz
Jégkokó #34016 üzenetére
Nekem tetszik a 920 de sajnalom xenon vaku nem került bele ,es HDMI csati ,
főleg ha váltanék arra valamikor csak a Skype video huvas miatt történne .
Tudnatok olyan jatékokat amik online ma is müködnek ? Mert amiket feltelepitettem ismert jatekok egyik sem akar netre menni ,es siman kilép-kidob a menübe
-
Elims
veterán
válasz
Jégkokó #34016 üzenetére
Fapados? :-) Van a két telefon megjelenése között két teli év különbség. Azért az telefonoknál nem kevés...
De rendszerben a lumia a gatyában van a symbian-hoz képest.Nekem egyetlen dolog a furcsa a n8-ban iphone 4 mellett.A billentyűzet. Csodálkozom,hogy hogyan tudtam nyomkodni azokat az apró gombokat. ((Egy módosított van fent (n8),amiben benne vannak az ékezetes betűk is -nokaprogramok--Golan-.))
-
TommyX_
őstag
válasz
Jégkokó #31724 üzenetére
Nálam olyan jelenség van(Sennheiser CX-400, most Xears XBF 400-as fülhallgatóval is csinálja), ha nem full hangerőn nézek egy filmet, vagy a zene váltás történik, fura folyamatos hangot hallok, nehéz leírni ezt, mert ugye ezt hallani kéne, de nem jöttem rá, hogy mi okozza ezt.
-
Ricardo
titán
válasz
Jégkokó #31326 üzenetére
Sajnos egyre több ilyen lesz
Anno az olympia követő MTV program sem jelent meg rá, és egyre többször hallom tv/rádio reklámokban, hogy "okostelefonján is követheti az eseményeinket, és eélérhet bennünket a z xy alkalmazás letöltésével.
Az alkalmazás elérhető iOS és Android platformra" -
janek69
senior tag
válasz
Jégkokó #27462 üzenetére
Elindítod a telefonon a térképtöltőt és a leszedni kívánt térkép nevét hosszan nyomod,majd a törli ezt a térképet kérdésre igent mondasz,vagy bonyolultabban dugd rá az ovi suite-ra és azzal le tudod szedni. Én is csak a magyart hagytam fent,majd ha kell más,akkor felteszem.
-
madstunt
addikt
válasz
Jégkokó #26947 üzenetére
Csak akkor ha vagy nokia pontban vetted, vagy már volt garanciális javításon, vagy nem hivatalos úton volt kiadva a készülék, de a nokia által (teszttelefonok, stb)
tudtommal ez esetben nem kell vinned mert már megfordult a rendszerben egyszer és van lenyomata. amúgy meg csak annyi van ott, hogy mikor gyártották és millyen típus milyen régióval. A garancia ideje miatt kellően fontos tudni mikor lett eladva, azt meg csak a fenti esetekbe kerül beBusman: és ? elvileg eu körű a garancia amit a nokia ad. ettől függetlenül érvényes amit fenn állítok
-
madstunt
addikt
válasz
Jégkokó #26939 üzenetére
HAHA HAÍHA HAHAHAHA meg pónik és egyszarvúak duplaszívárvánnyal
ők se hülyék. Papír nélkül NEM fog egyik se csinálni semmit ingyen. Azt ott egyik care pointban se fogják cserélni, felküldeni a központba meg már papírokkal kell, stb...
És nem fogják valakinek a két szép szeméért a saját állásukat veszélyeztetni, hogy garanciálisan javítanak egy arra nem jogosult készüléket. Viszont szépen halott királyokat és híres magyarokat ábrázoló színes papírokért meg fogják csinálni.
Különleges esetek jelentenek ez alól kivételt mint már hamarabb írtam -
donceleger8
őstag
válasz
Jégkokó #26889 üzenetére
Azért én nem hagynám ennyiben a dolgot!
Itt a törvény.
4. paragrafus 2. bekezdés az ami érdekes! Mond azt, hogy nem is kaptál jótállási jegyet! Ezt utólag nem tudják bebizonyítani. A számlára vagy blokk esetén egy külön papírra kellene írni, hogy a terméket sértetlenül és a garancia jeggyel együtt átvettem. A vásárló aláírja, így a bolt védve van! Ha nem írtál ilyet alá, mondhatod hogy nem is kaptál hozzá ilyet! Aztán ha nem tetszik nekik a dolog, akkor dörgöld az orruk alá ezt a törvényt!
S mivel a garancia jegy hiánya nem érinti a jótállási kötelezettséget, így majd a bolt ahol vetted és a gyártó lerendezi egymás közt a dolgot! -
donceleger8
őstag
válasz
Jégkokó #26878 üzenetére
Ha a számlád meg van, akkor nincs probléma. Tudod igazolni a vásárlást és annak dátumát! A garancia jegy pótolható, s a kereskedőnek a feladata bebizonyítani, hogy annó adott ilyet neked! Ezt viszont úgysem fogja tudni bizonyítani, ezért pótolja a hiányosságot, mert ő ütné meg a bokáját. Ez le van írva törvényben.
-
deka10
senior tag
válasz
Jégkokó #25782 üzenetére
Igen a neve Dukto (csak symbiánon működik), ha van a közelben wifi akkor azon célszerű, ha nincs akkor egy saját ad-hoc hálózatot kell létrehozni következőképpen wifi-egyéb (rejtett hálózat)-wifi háló neve mondjuk "a"-ad-hoc nyilvános; ezután csatlakozol a másik készülékkel és elindítod a dukto-t.
Pikkolo^^
Én a go to menü-t használom erre nem olyan de nagyon ötletes és hasznos van róla video is a youtubon. -
peugeotmate
addikt
válasz
Jégkokó #9923 üzenetére
Ha valami gagyi fülest dugsz rá, akkor simán recseghet. Ha a gyárival nem volt gond, akkor szerintem nem a telóval lesz a gond. (Esetleg próbáld ki minőségibb fülessel. Persze, ha ez a kettő is az volt, akkor már más fényben merül fel a problematika.)
Egyébként "agybadugóssal" próbáltad? Milyen zene mellett? -
CS_D
senior tag
válasz
Jégkokó #9486 üzenetére
Egyszer már néztem rajta index videót, de aztán a múlt héten nem tudtam megnyitni.
Bejött a lejátszó, de a filmet már nem töltötte be. (Viszont ilyennel az utóbbi időben asztali gépen is találkoztam)
Most működik, de kép csak akkor van, ha kettőt kattintok a lejátszóra, és teljes képernyőn nézem.
-
válasz
Jégkokó #8879 üzenetére
Define: legújabb szoftver. A PR1.2 már vagy két hete fenn figyelt a telefonomon.
Egyébként lehet, hogy ezért nem tudom Phoenixszel feltámasztani! A NaviFirmmel csak 1.1-et tudtam letölteni, downgrade-elni meg ugye nem lehet. Jó kérdés, változott-e az MCU menet közben. ENO firmware-t nem tud valaki N8-hoz?
Egyre biztosabb vagyok ebben az elméletben. Lehet megúsztam a hardverhibát, csak én vagyok birka. Már csak meg kell találni a 14.002-es datapackage-et valahol.
-
peugeotmate
addikt
válasz
Jégkokó #7869 üzenetére
A kijelzőt cserélték, épp ez a durva! Egyébként az üveget valóban nem cserélték (volt korábban téma). Amúgy meg a tré is a Nokia kp.-i szervizébe küldi, szóval nem igazán értem, mitől lett volna jobb nekem a Nokia szerviz. (Pláne, hogy a legközelebbi Nokia Care pont a Mammutban van tőlem, ami Dél-Budától tömegközlekedéssel minimum egy jó óra...)
Sifre
Én is erre gondoltam, valószínűleg még tele vannak ezekkel a faja kijelzőkkel, vagy nem tudom, de ez így nem túl korrekt, hogy mit ne mondjak. Csalódtam a Nokia hazai szervizeltetésében. -
Misály
addikt
válasz
Jégkokó #7602 üzenetére
Van az n8-ban multitouch vagy dualtouch ( a droidok meg hivjak ahogy akarjak ), hetkoznapi hasznalatban nem erzekeled a kulonbseget, de most mindjart megprobalja valaki megmagyarazni hogy de. De igy 3 honap alatt nem volt vele gondom, majd az is mindjart meg lesz magyarazva hogy volt.
-
válasz
Jégkokó #7602 üzenetére
Rosszul tudod, nem egyforma a hardver a kettőben. Ez nem fog a szoftverfrissítésektől változni, az N8-ban lévő Synaptics ClearPad 2000 ennyire elég és punktum.
Még mindig ajánlom a videóimat a különbségről: N8 vs C7.
Videón nincs meg, de egyébként az E7 és a C6-01 is jól viselkedik.A hardverbeli különbségekről pedig kiváló forrás az L3-4-es szervizkönyv.
-
kp78
addikt
válasz
Jégkokó #7201 üzenetére
Elmúlt az állandó csatlakozás? Nekem C7 ma kezdte el ezt, miután felment az OVI áruház frissítés
Újraindítás után még nem, de mihelyst vmilyen program wifit használ, utána hiába zárom a programot, a wifi mindig visszalép.YAS-dude
Már bocs, de beszéd közben, ha nem akarom hallgatni azt akivel beszélek, akkor leteszem.
Viszont van pár ismerős, akit nem tudni miért, de sokkal hangosabban hallani, mint általában, és olyankor le halkítani, de nem nullára.Persze nem kívánok vitatkozni ezen, de akkor is a 0 dB, az szerintem hülyeség.
-
kpal
nagyúr
Igaz Nokia boltban telót soha . De lesz olyan aki megveszi és használtan pár hónap mulva eladja
Voltam bent a 1-2 hónapja a Debreceni Nokia boltban és kérdem mennyi egy full készülékház gombokkal együtt az N95 8GB telcsihaz és lazán 25k jött ki
na abban a pillanatban sarkon fordultam .
-
virkir
veterán
Főként nem a magyar nokiától.
Azért érdekes, hogy pénteki középárfolyamon számolva csak 107 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest