- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
F.B.I. #27024 üzenetére
Közben tudtam beszélni az úriemberrel elég korrekt volt azt ugyan mondta,hogy egy nap alatt nálam is történhetett a probléma,de és a lényeg ez,hogy hajlandó visszacserélni! Nem tudom mit tegyek mert elég jól belaktam illetve működésben semmi probléma nincs a telefonnal csak esztétikailag zavaró picit viszont számomra ez egy sokkal jobb készülék mint az arc s! Tanácstalan vagyok mert ha visszacserélem akkor megint kereshetek az arc s helyett N8-at!
-
MC Pite
veterán
válasz
F.B.I. #26806 üzenetére
Fogd a képet, méretezd át 640 magasra. (pl 1138×640) Döntsd el mekkora átfedést akarsz, legyen mondjuk 900 pixeles a kép, és ugye 360 pixeles darabokat vágasz ki (pl acd see-vel 360at balról, 360at jobbról; majd 600at balról és a maradékból jobbról 360at).
Paint második lecke...szerk: Értelemszerűen a nem látszó ablakrészeken is van még kép(azért húztam nagyobbra a két szélső ablakot hogy látszódjon), csak nem lehet szűkebbre venni a gyári képnézőt, és ebből tudtam most hármat prezentálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- Azonnali fotós kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest