Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Opravel
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap gondomra tud valaki valamit?
Jó zenelejátszó kellene, ami rendesen kezel lejátszási listát, a gyárival nem boldogulok.
Az mégjobb lenne ha tudná a telefonon lévő mappákat kezelni.Van ilyen?
-
inthro
aktív tag
Éppen nézegetem árgép.hu- n az árakat és van olyan Lumia 920 amit így hirdetnek, hogy:
Lumia 920
Lumia 920.1
Lumia 920 B
Na most itt mi a különbség?
Mert Lumia 925-nél is van ilyen, kérek valakit segítsen, mert én nem értem. -
Azazael
aktív tag
Szia!
A háromszög az csak a roaming ikonja, attól még működik a hívás, sms stb ha van elég keret a kártyán.
A beállításokban a mobil adatátvitel alatt lehet beállítani, hogy működjön az adatroaming.
A csatlakozás meg manuális sokszor iszonyatosan lassú, így ha biztos van pénz a kártyán, akkor egyszerűbb automatikuson hagyni a hálózatválasztást, esetleg újraindítani, Akkor szokott működni.
-
iOce
tag
Két hete voltam Szlovéniában és Olaszországban, mindenhol működött a hívás, sms, még a 3G és Edge hálózatok is adat kapcsolattal.
Nézd meg a Hálózat menüben az adat roaming le van-e tiltva. Ha levan, és az adatkapcsolatod megy pl 3G-n, akkor lehet nem fog működni, kapcsold ki az adatkapcsolatot, és 2G-n használd a telót, vagy kapcsold be az adatroamingot, de akkor sokba fog fájni a történet. Ez csak tipp, de próbáld ki. -
Sziasztok!
Kint vagyok Ausztriában, és háromszöget mutat a roaming, sem a hívás, sem az SMS küldés nem működik. Domino kártyás a készülék, de akárhogy is választom ki a hálózatot csak azt látom, hgy térerő van a T-Mobile Austria hálózatán. Volt-e már ezzel probléma valakinél?
Köszi!
-
jockas
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
920 képernyője szebb. Jobb felbontás, IPS panel...lehet valakinek az AMOLED jobban bejön. A 820 és a 920 kamerája közötti különbség ég és föld...aki szerint nincs különbség az vajon látott már 920 által készített képet? A 920-ban PureView kamera van képstabilizátorral...összehasonlíthatatlan a 820 kamerájával. Így felesleges is szerintem a két telefont ebben összehasonlítani: más mezőnyben játszanak.
820 hibáiról miket is olvastam? Folyamatos hálózat eldobálás, memóriakártyákkal sokat szívnak (egyébként meg kevés a 8GB belső tárhely), az akku sokaknál lötyög, hamar lemerül (a 920 ugyanolyan használat mellett durván 2x tovább bírja). Vigyázni kell a hátlap eltávolításával (pl. SIM vagy memóriakártya berakáskor), mert könnyen törés a vége. Ilyen hibákat (amiknek a többsége vagy már nem is létezik vagy csak az első szériás daraboknál fordult elő, kis részük meg előfordulHAT bármilyen készülék esetében) bárki felsorolhat 1-1 készüléknél.
Van egy nő ismerősöm, aki a MS-nál dolgozik és az állítása szerint kb. legalább minden második embernek 920-a van és tőlem hallott először olyanról, hogy milyen hibák fordulhatnak elő...ennyit arról, hogy milyen sok hibás 920 van.

Ha jól rémlik, akkor statisztikailag több 920-at is adtak el, mint 820-at, így a hibás készülékből is több lehet, mint 820 esetében...ezt nevezik statisztikának. Volt egy idő, amikor volt pár ember, aki folyton visszajárt a hibás készülékével...első szériás darabok voltak azok. Mostanság ha 1-2 valódi eset van, amikor hibás készülékről van szó (leszámítva pár kukacoskodó embert, akiknek semmi sem jó). Naponta szervizes darabok? Ez jó...bárcsak ennyi Lumiát látnék az utcán, nem hogy 920-ast.
Van egy ismerősöm, akinek 820-asa van...neki nincsen semmi gondja vele, azon kívül persze hogy vennie kellett egy külső akkut is hozzá, mert 1 napot nem bír neki úgy, hogy alig használja napközben (munkájából adódóan nincs ideje egész nap taperolni a telefont). Leveszi reggel 7kor töltőről és este 7-8ig már nem bírja ki és kikapcsol. Ki kellett kapcsolnia a wifit, hogy bírja. Ezzel szemben az én 920-asom semmi használat (=nem sokat tapizom) mellett 2 napot simán kibír folyamatos net kapcsolat mellett (mobilnet és wifi).
Nekem már kb. 2 hónapja van 920-asom és semmi baja nincsen. Azokból a hibákból meg főleg semmi, amiket annyira szajkóznak páran.
Az én véleményem a 820 vs 920 témában:
1. Ha a 920 számodra sokkal drágább a 820-nál, akkor 820
2. Minden más esetben 920 a jobb választás.Jobb akku, jobb kijelző (esetleg ha valakinek az AMOLED jön be jobban, akkor 925...de az meg egy karcsúsított 920-as drágábban), jobb kamera, nagyobb tárhely. A számomra lényegtelen vezetéknélküli töltést még nem is néztem. Vagyis ha 8GB-nál több tárhelyre van szükséged (ha már akarsz rá több albumot rakni vagy filmet nézni, akkor szükséged lesz többre), akkor már 920 éri meg jobban... Ha meg fontos az, hogy a lehető legjobb fénykép minőséget kapd meg egy telefontól (tehát továbbra sem egy normális digitális fényképezőnek tekintsd a minőségét), akkor is 920.
-
Azazael
aktív tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
A 820 vs. 920 kijelző kérdésben az AMOLED vs IPS téma jön elő, ami tényleg szubjektív, meg kell nézni melyik tetszik. Nekem van lumia 800-am, céges S3 ezek mind amoledek, szerintem mind a kettő tragédia. A barátnőmnek meg ezek tetszenek, mert élénkebbek, a fekete az fekete.
Ami itt talán előjön, hogy a 920-on a domború üveg az elég jó használhatóságot biztosít (bár ha fóliát akarsz rá találni, az nehezebb).Én 4 hónapja használom, független a telefon, és lekopogom hibamentesen. Az egyetlen gond az volt, hogy out of the box, az LTE nem működött, ezt egy sima NSU-val történő frissítés megoldotta. Akksi megy 1,5 napot simán, beszélgetés hibátlan, jó képeket készít nem karcos, nem porosodik (készülékház recsegett az elején a 35 fokban, most hogy hűvösebb van, nem tapasztalom).
Említették még az L520-at ami szerintem ár-érték arányban mocsok jó vétel, barátnőm használja, a kijelző nem olyan szép mint a 920-on, de azon az áron az egyik legjobb (csak a domború üveg hiányzik róla, meg azt hiszem az nem gorilla glass). Az is 4 hónapos, teljesen problémamentes. Azt is csak ajánlani tudom.
-
Assdak
őstag
válasz
Set-Comment™
üzenetére
Tudom. Viszont annak a legjobb talán a fényereje, ahogy nézem.
-
Assdak
őstag
.
-
Assdak
őstag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nem. Ezek a szempontjaid, kevés hiba legyen, a forumon dicsérjék, ár/érték arányban jó legyen. Ennek az 520 felel meg legjobban. A 820 semmivel nem tud többet egy 520 nál.
-
nicu71
addikt
válasz
mediumgecso
üzenetére
szerintem meg éppen a 920 kijelzője a szebb.OK,a feketéje nem olyan jó,mint egy amoled,de én el nem cserélném a 820ra.Arról nem is beszélve,hogy az enyém 5 hónap használat után is hibátlan/lekopogom azért

920-at vegyél. -
Assdak
őstag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Szerintem vegyél 520-at. Ott szinte semmi hibáról nem hallani. A kijelzője is AMOLED mint a 820 nak. A legjobb választás lenne számodra.
-
kcsa
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
Minden telefonos fórumban ez van. Abból, amiből sokat adnak el, több is a hibás. Szerintem (tévedés joga fenntartva) 920-ból több fogyott mint 820ból, persze hogy több a hiba. 820-ból nem fog csavar kiesni, mert kívül nincs rajta. Erősebbek a színei mert amoled, de napfényben (elvileg) gyengébb, felbontás kisebb. A mérete kisebb, de ez-az hiányzik belőle.
És ennyi erővel ki tudja, 820-ból is lehet hibás out-of-the-box

-
Wa2x_
veterán
válasz
mediumgecso
üzenetére
Ezek mind első szériás darabok, nekem független van, semmi baja.
-
mediumgecso
őstag
válasz
jockas
üzenetére
Érdekelne a te véleményed is 920 vs. 820....Nyilván a 820 fórumon a 920-at fikázták....
Ilyet írtak a 820 fórumon a 920-ra:
"Nincs külömbség? Egyszer nézzél meg egy 820-at és egy 920-at egymás mellett ugyan olyan téma színnel. Szerintem a 820 kijelzője sokkal szebb, élénkebb színek, mélyebb feketék...
A 920 ebben a tekintetben nagy csalódás volt Számomra""kevesebb a hibás darab (mármint 820-as). 920-nak egyértelműen szebb a kijelzője a magasabb felbontás miatt, de kb ennyi. a kamerában nagy eltérés nincs, kinézet szubjektiv ugye. Viszont elég beleolvasni a 920 topikba, naponta van valaki aki kb szervizbe viszi"
-
mediumgecso
őstag
válasz
sereeff
üzenetére
Ez az, végre felpiszkáltam a darázsfészket....végre azok is írnak akiknek nincs vele semmi bajuk

Komolyra fordítva: kamera porosodás, vibráló kijelző, alul az egyik csavar valakinek eltűnt....ilyenek.
Jobban tetszik a 920 de félek hogy vmi sz**t fogok ki......
Miért van előítéleted a 820-al szemben??Mióta van 920-ad? Volt már vele problémád?
-
jockas
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Érdekes választás...de persze a te döntésed. Én mondjuk 820 esetében sem olvastam kevesebb hiba lehetőséget, mint 920 esetében...

-
sereeff
aktív tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Hosszas töprengés után sztem a leg ...rabbat! Bár lehet csak előítélet. Mondom szerintem!!!
Amúgy 920- am van, mi is vele a gond? -
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Végül a 820 mellett teszem le a voksom, túl sok probléma van a 920-al......
-
Opravel
csendes tag
Zenelejátszóból mi a leghasználhatobb?
Elég furán kezeli a gyári nokiás a playlisteket, nem is találom őket, szerkeszteni se nagyon tudom. -
inthro
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Köszönöm a segítséget, na ilyet kérek sokat, hogy el tudjam dönteni végre

Kevésnek tartom a 16Gb-ot, mert ha rátöltök pár országtérképet, meg filmet akkor gyorsan be is telik, itt jobb lenne a 920, de az viszont vastagabb, viszont alul oldalra van kihozva a hangszóró és ha lerakom a paplanra, akár ülőgarnitúrára nem gond hiszen meghallom, ellenben a 925-öt nem biztos, de a 925-nek mintha élőben tényleg világosabb lenne a kijelzője, mert nyomkodtam őket otthon, de kesztyűben meg mintha könnyebb lett volna a kezelése a 920-nak... A kamera gondolom ugyan olyan, a belső szintén, a vezeték nélküli töltés nekem annyira nem fontos, inkább a kijelző világossága. Most is van egy Lumiám, meg egy Androidos telóm is Amoled kijelzővel, de nekem fél év alatt semmi nem jött elő rajta, de lehet szerencsém van/volt eddig
-
junior11
veterán
válasz
inthro
üzenetére
Ha van rá lehetőség, próbáld ki őket élőben, mert mindenkinek más jön be.
A 920 IPS kijelzője természtesebb színekkel operál, viszont a feketéje gyengébb, az utóbbi időben hallani a kijelző vibrálásáról is.
Az amoled "színesebb" lehet egy kicsit, viszont fennáll a beéégés veszélye később és nem utolsó sorban vannak panaszok a foltos kijelzőkre is (820/925/1020).
-
inthro
aktív tag
Esetleg valaki tudna nekem olyan linket adni, ahol látható a Nokia 920 kijelzője napfényben? Mert annyit megnéztem már, de mindenhol csak asztalon van és nincs rávilágítva külön, vagy egy két videót kivéve ahol kivitték a napra, de mindenhol csak fekete háttérrel... Szerintem fehér témával jobban látható napon a kijelző, ez nekem fontos lenne, mert a héten veszek egyet

-
törölt tag
válasz
correctman
üzenetére
Sandbox miatt van, az app a sajat elkülönített tarhelyere kell tenni a filmet, hogy Lássa.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
demigodno1
üzenetére
Ha a képernyő tetejét megérinted és lehúzod, nem jelenik meg a térerővel együtt?

-
correctman
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Kipróbáltam.
Hibátlanul visz mindent.
Annyi a gond vele hogy amit hagyományos úton másolok a telefonra azokat nem látja sajnos. Ha a beépített wifis böngészős megoldással teszem rá a filmeket azokat gond nélkül viszi így viszont az intéző nem látja a filmeket. Valami elszeparált helyre dugja őket. Nem igazán értem hogy ez így miért jó de a lényeg hogy most már nem kell konvergálgatni meg a kábellel játszani. Remélem megoldják ezt a problémát és akkor tökéletes lesz. -
legiaap
félisten
válasz
demigodno1
üzenetére
Na ilyennel még nem találkoztam.
Újraindítás volt?
Ha esetleg az sem segít, akkor egy HR megoldja. -
demigodno1
tag
Valaki találkozott olyannal, hogy a kezdőképernyőn nem mutatja a telefon a hogy hány százalékon van a töltés? Nekem egyszercsak eltűnt, és sehogy sem tudom visszaállítani.
-
El Gringo
senior tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
mé' a link nem áruház?
[link] amúgy itt is látom, ha külön en-us verzióban megnyitom
a magyart nem szereti.Nem baj,megbocsátom, ha te is nekem

-
El Gringo
senior tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
[link] csak a kedvedért, én ezt láttam.
de nem kell hisztizni 
-
∂яσнυη
senior tag
Valaki próbált már T-mobilosat függetleníteni? Vagy telenor függővé varázsolni.
-
törölt tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
Szimpatikus, de ugy megy vajon a wifi transfer, ha a pc-m kábellel van a wifi routerbe bedugva?
-
El Gringo
senior tag
válasz
MikeRenton
üzenetére
és valaki próbálta is? vagy csak vaktában linkeled?

youtubeon se bizonyítja egy videó sem, csak feliratban rakják ki, hogy ... mkv... de a fájllistában nem mutatják meg, hogy tényleg mkv, stb -
D4ni
őstag
Superphone.com
-
MikeRenton
tag
Feltűnt, hogy a GDR3 óta szebben szól az autós fejegységre bluetooth-on kihangosított zene, feltűnően jobb a minőség. Pedig nem is olvastam ilyen irányú javításról a GDR3 kapcsán, kellemes meglepetés

-
MikeRenton
tag
válasz
El Gringo
üzenetére
Azért ez így nem igaz
MoliPlayer Pro -
Alexios
veterán
válasz
Feketehalál7
üzenetére
én nemláttam most ilyenekre panaszkodókat itt..

-
Feketehalál7
újonc
Nemtom mit vagytok felháborodva attól hogy 180gramm ahoz képest pár éve még 200grammos telefonokkal járkáltunk,és k***va nem 220.000 mert egy nagykereskedő annyiért árulja hanem 75.000ft-ért simán megkapod!
Biztosan valakinek "rohadt nehéz" ez a rettenetes súly (mennyiről is beszélünk az átlaghoz képest? +20g? ....)
Nem kell mindig mindenhol éltetni a Lumia 920-at, de ez a cikk szándékosan negatív hangvételű lett. A képernyő vertikálisan középre igazításával nem értek egyet, hiszen akkor nem tudná az ember a hüvelykujját az aljára rakni anélkül, hogy megnyomná a gombot pl.
A HTC készüléke meg azért lett referencia a MS-nál, hogy ne legyen trösztellenes per, amiért a Nokiát nyomja.
1. Nem személyre szabható... Ennél nem sok telefont lehet jobban személyre szabni. (Kicsit más értelemben véve mind eddig)
2.Igen lehet venni 20k-ért gps-t, csak arramég ugyanennyi egy normális eu térkép, világról meg nem is beszélek.
Ha már nem a te márkádat istenítik akkor máris kell szídni a másikat?? vagy mi
-
Khan13
senior tag
válasz
jockas
üzenetére
Voltak olyan bugos appok, amelyek nagyon csúnyán fogyasztottak (nem tudom javították-e, de bőven volt rájuk panasz). Egyébként továbbra sem látom az értelmüket, mert nagyjábóli értéket látod a kijelzőn alapból, a részletekhez pedig a beállításokba kell belépni, ami fél pillanat, és attól pontosabb értéket egy app sem tud kiírni.
-
Khan13
senior tag
válasz
jockas
üzenetére
Szívják, csak eltérő mértékben. Van, amelyik jobban, van, amelyik kevésbé. Semmi nem működik energia nélkül. Amúgy ott van a beépített százalékos kijelző, ami nekem még sosem hazudott (Beállítások -> takarékos üzemmód alatt írja, hogy "töltöttség: x %") Ha valakinek kényelmetlen ezt a pár lépést megtenni, akkor használjon appot rá, de számoljon annak a fogyasztásával is.
-
correctman
tag
válasz
legiaap
üzenetére
[moderálva]
más: biztos az akkufigyelő appnak is van erőforrás igénye tehát biztos jobban merül a telefon mint Nélküle de nem hiszem hogy ez egy eget rengető százalék lenne. Én megvagyok Nélküle is. Nap végén megy a töltőre ha 50% ha 5% a hátralévő akku.[ Módosította: crey ]
-
jockas
senior tag
válasz
franc0
üzenetére
Szeretem látni, hogy hol tart az akku...tehát többet, mint amit jelenleg a WP mutat. Ezért fent is van egy akkukijelző app...a Battery Sense. Most néztem rá a telefonra (napközben nem sokat szoktam ok nélkül tapizni...így ez is ilyen tapizás nélküli érték) és 0,4-es óránkénti merülést ír a Battery app. Így nem tudok egyetérteni azzal az általánosítással hogy az akku appok merítik az akkut.
Ha egy Battery App meríti az akkut, akkor ott azzal a konkrét Appal lesz a probléma. -
jockas
senior tag
válasz
talamasca
üzenetére
Én meg nem vagyok hajlandó garanciális probléma esetén +2 hetet várni még a szolgáltatóra is... Ugyan nem fvári vagyok, de pár óra alatt megjárom az egészet. Jóval hamarabb visszakapom a telefonomat. Arról nem is beszélve, hogy ha netán bejátszik valamikor egy másik szolgáltató, akkor nem kell foglalkoznom a telefon függőségével sem. Ugyan (talán) már nem nagyon szokás (WP-on szerencsére nem is tudnak mit tenni), de nem szeretem a sok szolgáltatós logót meg a hasonlókat sem...
Kinek mi...
Én jobban értékelem a nem szolgáltatós telefonokat. Sőt...920 esetében a pénztárcám is jobban értékelte, mivel olcsóbban jutottam hozzá, mintha szolgáltatón keresztül vettem volna meg. Ez meg a másik része...országunkban nem célja a szolgáltatóknak a csúcstelefonokat olcsóbban adni hűségért cserébe (legalábbis normális tarifa mellett), így miért írnék alá hűséget, ha anélkül még olcsóbban is kapom meg a telefont?
(az meg megint más lapra tartozik, hogy függetlenül most a mobilszolgáltatóktól, kedves hazánkban nem értékelik a szolgáltatók a hűséget) -
-
Hawk02
aktív tag
Kettő alkalommal volt ilyen,egyszer 90%-ról-77%-ra és 42%-ról-26%-ra. Utána,újratettem a rendszert és használat közben meredeken esik a töltés,de nem hirtelen.Ez természetes?Mert előző készülékem,ami másik rendszert használt, ilyen problémák nem voltak. WP 8-nál ez jellemző?Nagyobb fogyasztás jellemzi?Mondjuk ott 3100mAh-s akku teljesített szolgálatot.Azért kérdezem ezeket,mert lehetőség van még a készülék cseréjére,de ha ez természetes működési állapot,akkor ezt tudomásul veszem.
-
Opravel
csendes tag
Felmásoltam egy filmet cakli pakli mappástól, azt akarnám megnyitni.
Lehet, hogy az mkv-formátummal van gondja? Videókban nins benne, pedig a videos-mappába raktam a telefonon. -
Khan13
senior tag
válasz
Hawk02
üzenetére
Azt a Lumia Amber feliratot majd a Lumia Black fogja váltani.
(#12312) Opravel:
Nincs és "nincs értelme". Dokumentumok az Officeban, hang és videók a Zene és Videóban, fényképek a fényképekben, programok a program listában. Szóval mindenre van "ingyenes" beépített megoldás, ami tökéletesen működik
-
Opravel
csendes tag
Ti milyen fájkezelőt használtok? Olyan lenne legjobb ami lehetőleg ingyenes, de használható.
Edit: Megoldották a fészbúkos sync-gondot is hálistennek. Úgyhogy minden tökéletesen megy, boldogság van.

-
jockas
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Én mindkettőről sok rosszat olvastam itt. Aztán megvettem a 920-at és azóta sem bántam meg...
Aztán a 925-ös fórumában is folyamatosan olvastam a rossz dolgokat...ezek olyan dolgok, mint minden más telefon esetében. Minden telefon esetében vannak rosszak...itt van pár ember, akik folyamatosan rosszat fognak ki és vannak olyanok is, akiknek már az első 920-as is tökéletes és még saját MS szerverük is van. 
Ezért kell garanciás telefont venni és nem használt, szolgáltatófüggő verziókat...
920 vs 925 esetében pedig én még mindig a 920-ra szavaznék. Ugyanaz a hardver, ugyanaz a tudás, nagyobb tárhely és még olcsóbb is a 920. Ráadásul Amber óta még szebb képeket is készít..
-
mediumgecso
őstag
Én a 920 és 820-on vacillálok......olyan sok rosszat olvastam a 920-ról.....de 820-al nincs ennyi baj....furcsa, pedig egy alomból való
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Óra topik
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a magyart nem szereti.