Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joubert
tag
(a másik topicban is feltettem de nem jött válasz...)
Most akartam megnézni a naptárban h tavaly ilyenkor mi dolgom volt... Es látom h üres. Sőt most látom h mar a novemberi események sincsenek meg. ez h lehet? El is vesztek vagy csak nem jeleníti meg? H lehet beállítani h ne törölje? -
Joubert
tag
válasz
mediumgecso #13383 üzenetére
én használtam
de olcsó húsnak híg a leve... a 3db-ot elhasználtam 1,5 hónap alatt... mivel nagyon vékonyak ezért baromi könnyen törik, leejtés nélkül is megreped! kár mert amúgy frankók, nagyon vékonyak jól néznek ki és olcsók... de hát....
-
Joubert
tag
nekem most épp frankón működik, küldök egy üzenetet más facebookjáról gépről (online és offline küldő oldalról egyaránt) és a jópár perce hozzá nem nyúlt telón 5mp-en belül jön az üzenet a facebok bétától
karácsony van!
ja és most próbáltattam. ülök offline webes felület előtt, meg van nyitva a facebook. és irnak és jön...
ha webes felületen online vagyok, akkor telóra nem csipog... ennyire "intelligens" lenne?![ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
képzeljétek az tűnt fel mostanában hogy amikor otthon vagyok vagy valami wifi közelében, tehát arra van csatlakozva, akkor mégis néha mintha a mobilnetet használná... ez onnét tűnik fel hogy amikor egy egyszerübb oldalt is lassan tölt be (lejárt lassított mobilnet), és kilépek gyors és látom a H+ jelet fennt... utána egy frissités gombal már beugrik hamar az oldal, mintha visszaváltana wifire! (a wifi ikon is "aktív") ez miért lehet? sztem kb Amber óta van ez a érdekesség. azért gáz mert akkor ezekszerint lehet ezért (is) fogy el olyan hamar a mobilnetem
-
Joubert
tag
válasz
ArsenalF #11008 üzenetére
a Here Drive+ minek hagyod futni? sztem azt is simán lőheted ki, nem látom értelmét hogy az esélye meglegyen hogy futhasson a háttérbe... mert ha mégis megteszi, gondolom a GPS-el fogyaszt rendesen!? ja a bettery-s appokhoz meg... nekem PONT akkor merült jobban mikor a battery+ -t rátettem, pedig tök tetszett mert pofás kis app. leszedtem és visszaálltak az értékek. (nálam legalábbis így volt...)
[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
válasz
LizzyHalding #10719 üzenetére
aztaa.... nagyon szép
-
Joubert
tag
t-mobilosként a hálózat+ nál újra megjelent az sms karakterkészlete (yeahh!), és most csökkentetten van... így amikor most smst írtam sok "ő"vel és "í"vel, a számláló se jelent meg még hogy alíg van már karakter... akkor most valószínűelg ékezetesen ír, de anélkül küldi el ugye?! (mert ugye mondtátok hogy hiába látunk ékezetet nem úgy küldi) nekem meg a lényeg hogy a jo kis predektív ellenére ne kelljen értelmetlen ékezet nélküli szavakat irogatnom!
-
Joubert
tag
válasz
Azazael #10005 üzenetére
Piros 8210est se csak nőknél láttam anno... Es az azert exkluzív telo volt. De egybkent meg tenyleg izlesrol ne vitatkozzatok már...
tok egyértelmű a mai világban a fehér/sárga/piros/... telók nem nőiesek. Tán még a lila és Pink maradt meg tisztán annak.[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
válasz
Set-Comment™ #9975 üzenetére
jóóó ez! most már fél év után én sem sajnálom, pedig van rá kb 5 tokom! de utálom mindet... meg amúgy is lehet rajt bármilyen tok (nekem van szilikon meg műanyag is) mind alá bemegy a por + stb és pici karcok lesznek rajt igy is ugy is... a nagyobb leesések ellen jo szerintem csak a tokhordás! attól nekem is megvédte a sarkait párszor!
-
Joubert
tag
válasz
Set-Comment™ #9971 üzenetére
noymjál már egy képet róla...
-
Joubert
tag
válasz
XFishboneHUN #9720 üzenetére
szolgáltatósoknak nem túl biztató...
-
Joubert
tag
emiatt a wifi hotspot keresés miatt nehogy rinyáljatok... tök jó dolog ez! gondolom majd bővül! én ha egy idegen városba vagyok és kell rendes net örülök ha 1,5km-en belül találok tuti wifit!
-
Joubert
tag
-
Joubert
tag
válasz
BobTail #9260 üzenetére
így van és sztem is ez a lényeg hogy nem általánosítani, hanem elmondani a SAJÁT véleményt! Én is nem győzöm hangoztatni hogy nekem teljesen jó a telefon minden téren (kivéve a push dolgok), DE elhiszem hogy egyeseknek gondjuk van. Azt viszont nem hogy az ominozus emberek miért akadnak ki hogy ha valaki úgy védi a telót ahogy ők támadják! 1-1...
-
Joubert
tag
-
Joubert
tag
feljebb van egy link táblázattal, abban benn van kb az összes lehetséges hiba... mellette van hogy hány embernél fordult elő ITT a topicban! nekem januári fehér t-mobilos, (csekély<bár azt se szabadna>) előlapi kamera porosodáson kívül semmi gondja! ahogy lejött számomra, a korábbi példányokkal volt több gond...
ja, garancia hektikusan változó, kb 50-50% ban vannak jó és rossz tapasztalatok, mind a javítási időt és minőséget illetően.[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
én ezeket az ebayes 400ft-s tokokat használom/tam [link] nagyon jol néznek ki meg vékonyak, de kb két hetet birnak ki normál használatba aztán megrepednek/eltörnek. :S
meg hiába bármilyen tok sztem most natúran használom a fehér fényes 920-am és látom hogy a széleinél apró pöttyös kopások vannak, szal mindegy sztem milyen tok, előbb utóbb "kidörzsöli"... -
Joubert
tag
válasz
talamasca #8977 üzenetére
megadta az okot rá... a cikkre pedig a hangvétel és a stílus a panasz illetve hogy az ő fogyatékos telefonjának a hibáit általánosítja. magával a problémákkal külön külön más is szembesült ezért az excel táblában valószínűleg tökéletesen benn van mindenféle kommentár NÉLKÜL.
-
Joubert
tag
annak van értelme hogy LTE-n tartsam a "legnagyobb kapcsolatsebességet"? van mobilnetem, de tök alap, nem tudja hivatalosan az LTE sebességet, viszont ahol lakom ott elvileg van. most egy napja úgy van kb, nem látnám hogy sokkal jobban merül tőle, viszont még az életbe nem láttam hogy felül LTE (vagy 4G?!)-t írt volna ki a telefon! ha nincs benn a csomagban ez a gyors netkapcsolat akkor nem is csatlakozik "olyanra", tehát nem is fogom látni hogy fenn LTE van? ha így hagyom az nem befolyásolja pozitív irányba a hangminőséget? vagy tegyem csak vissza 3G-re mert tök mindegy?
-
Joubert
tag
válasz
donceleger8 #8761 üzenetére
a 3 napos indok nélküli cserével kellett volna élni, csakazértis!
-
Joubert
tag
most nézem, még mindig szar a viber/whatsapp, most sem jönnek az üzenetek csak ha belépek... érdemes volt a frissítés...
-
Joubert
tag
számomra a lényeg annyi volt, hogy folyamatosan hónapok óta már ez a hobbija hogy elkezdi szapulni azt a telefont ami már nincs is neki ha jól tudom... hol naponta nyög be valamit hol cikket ír (ezek szerint) stb... azért meg bocs hogy nem olvastam az egy hónappal ezelőtti minőségi kritikáját, hidd el jobban örültem volna ha nem is akadok rá!
-
Joubert
tag
istenem, ezt én még csak most olvastam....
sztem ez ahányszor nyomhat egy fikát a 920-ra van egy apróbb orgazmusa...
2015-ben is biztos fog írogatni cikkeket... "milyen szar volt anno a lumia 920-am" címmel...
kritika -
Joubert
tag
Viber beszart a WP-ken... (legalábbis nekem és sok Áruházban kommentelőnek) újratelepítés sem segít.
(az üzenetek megjöttek de csak felvillant fenn, belépve már nem jelezte ill. küldeni sem lehetett)na látjátok ez már feldühít, bár itt is azzal nyugtatom magam hogy nem a Microsoft/Nokia hibája hanem a Vibert fejlesztőké... (de hát mire legyek mérges ha nem a telóra?!
)
-
Joubert
tag
Feltettem ezt a JDB Facebookot, és erdekes de ez tenyleg jelez mindent. :-o De viszont ez se azonnal, ahogy latom 20perces intervallumokkal működik. :| talan egyszer lesz olyan is ami tenyleg pushba nyomja a notificationokat...
-
Joubert
tag
azt mondjátok meg légyszi hogy arra van már valami megoldás, hogy sms írásakor a í,á,ő,... karaktereket ne sokszorosával számolja? :S mert most úgy néz ki, írok egy smst baromi gyorsan (már tök faszán tudok gépelni rajt
) és utána szépen a kurzorral jó lassan egyesével kiveszem az ékezeteket
a jelenlegi "nagy" frissítés előtt nekem is volt egy menü a beállításokon belül ahol a karakterkészletet lehetett állítani, és akkor is voltak ékezetek, de nem számolta duplán! frissítés óta nincs ilyen menüpontom! (lehet szolgáltatófüggő? megnézné egy t-mobilos?!) köszi
ja és ne azt mondjátok légyszi hogy írjak ékezet nélkül vagy használjak balra dőlő ékezetet... (azt magyarra állított billentyűzetnél nem is adja ki!)[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
válasz
busman_ #8410 üzenetére
1. Push működik midnig kiveve a Facebook, azon belül is az OFFLINE üzenetek nem. (de gyanítom ez a program hibája nem a telefone, mert viber,whatsapp üzenetek azonnal jonnek)
2. megy az automata dátum/idő
3. a merülést nem tudom igazolni, mert nem játszom, kocsiba eddig navigációt mindig bírta
4. az előlapi kamerában van PÁR porszem, de mivel a hasznalhatosagot (előlapi kamerazas) nem befolyásolja igy csak a szememet bántja fél centiről
5. egyaltalan nem karcos a kijelző es nincs tokban
6. Internet megosztást nem használtam még össz tízszer, de 5ből 5ször működött
7,9. eddig egy hard resetem volt de maga a folyamat es a visszaallitasok is mind rendben voltak
8. a Jack kihuzasakoe meg Sosem szólalt meg a hangszóró
ugyhogy bocs de elégedett vagyok! -
Joubert
tag
Ez az olvashatóság napfényben mit csinál konkrétan?! Mert strandon nyomkodtam, par ora alatt lemerült. Kikapcsoltam, masnap mar tovább bírta, viszont úgy látom h ha napra tartom akkor meg most is baromira felhúzza a fenyerőt... :-o
-
Joubert
tag
TeamViewer a WP Storeban....
-
Joubert
tag
volt már róla szó, visszakerestem, de konkrét válasz nem volt rá...
autós töltőt vennék, de nekem nem vezeték nélküli, hanem sima hagyományos USB-s kéne. olvastam hogy a dc-6 nem tölti megfelelően, a dc-20 meg valami dupla usb-s szivargyújtó dugalj... ezen kivül van opció? vagy ez a dc-20 jó lesz? a dc-6 ot felesleges megvenni? köszi -
-
Joubert
tag
most jöttek meg az ebayről rendelt tokok... nincs két hete hogy rendeltem!!! ingyenes szállítással a 3db(jobbról,átlátszó-fekete-piros) került kb 800Ft-ba
bal szélen amit a Nokiába vettem fehér volt 1500ft, sokkal vastagabb és már el is tört pár helyen.
ezek baromi vékonyak és tök jó érdes tapintásúak... -
Joubert
tag
válasz
donceleger8 #7449 üzenetére
-
Joubert
tag
Én is az elégedett 920tulaj vagyok, de az úriembernek Facebook meg futás témában igaza van. A Facebook használókat meg ne nevezzétek már fuggőknek! Lényegtelen ha az is! A Facebook program attól Függetlenül 10ből 9embernél nem működik, és ez nem normális! (gondolom S3-n nem lutri h jönnek e az értesítések vagy nem...) a futás téma engem sem érint, de azt is elhiszem h neki szüksége van rá, mert ha mar máshol évek óta megszokta, akkor jogos h egy ilyen szerintem nem réteg app-ot hiányol. Ne azt mondjatok h kinek mi (legyen) a fontos, hanem konkrét alternatívát vagy megoldást.
-
Joubert
tag
végre egy insta alkalmazás ami jónak tűnik, de nekem nem engedi letölteni... :S
Itsdagram -
Joubert
tag
Akkor én is nyomok egy havi megerősítést... A teló jó és frankón működik nekem!
-
Joubert
tag
nekem nagyon bejön ez a Béta Facebook alkalmazás... végre hasonlít az andro/ios-hez, és nem csak egy m.facebook link! persze a notificationok nem jönnek, de a programban van hasznos új dolog. ez "váltja" majd amúgy a hivatalos microsoftosat?
-
Joubert
tag
válasz
azigazimoris #6769 üzenetére
nekem is... semmi nem történik :S
-
Joubert
tag
újfent 820 fejlemények, de a tanulság ide is szólhat! visszajött megint a szervizből, 2. alkalommal, továbbra is rossz! a lapra azt írták hiba nincs, nem cseréltek semmit, csak egy szoftvertfrissitettek. továbbra is 3G-n egy éjszaka alatt lemerül, 2G-n semmi probléma! a kérdés az hogy 3.bevitelre lehet e már készülékcserét kérni? és lehet e akkor is ha ők a lapra azt írták nincs baja? vagy ilyenkor ez hogy működik? (mivel tipp sincs ez s hiba minek köszönhető, így egy új telefonban van a remény hogy jó lesz, mivel ők ezzel semmit nem kezdenek)
-
Joubert
tag
egy HR vajon segíthet ilyenen? (viber)
-
Joubert
tag
a Viber-t használjátok aktívan? nekem azt csinálja hogy ha hívnak akkor kicseng a másiknál, de nekem csak egy "missed call" felirat jön és nem cseng. :S hívni lehet rajta, de engem nem tudnak. újratelepítettem, jó volt egy két napig aztán megint ez van. nektek? (pedig hogy örültem hogy végre van normális viber)
-
Joubert
tag
820 topikba írták...:
"SziasztokMár használom egy pár napja az új frissítést amit várnak már egyesek a rádió miatt. (még béta, de már stabil, legalább is szerintem)
-Rádió
-adatszámláló
-jobb kamera (még lehetne rajta csiszolni, de jobb lett)
-4G.Üzemidő is jobb lesz a frissítéssel.
A kétkoppintásos kijelzőfeloldás is nagyon jó. Kényelmesebb a telefon használata.
Lezárt kijelzőnél egy óra is lesz. Ez is szuper, mert nem kell feloldani ha meg akarom tudni az időt.
Min 15 percig marad kint, majd lekapcsol. Ha megérinted a kijelzőt, újra megjelenik.
Az érintőképernyő is érzékenyebb." -
Joubert
tag
Helyzetjelentés a újkora óta merülő 820ról: visszajött a szervizből egy (állítólagos) akkucserével és szoftverfrissítéssel. Nem lett ra telepítve program direkt, full feltöltve éjjel 60% körül merül 3G-vel. 2G-vel normál a működés. Holnap megint megy vissza a szervízbe. A kerdes h mit kéne mondani,feliratni h tényleg orvosolják a hibát? Illetve ha megint visszajönne szarul, lehet e kérni telefoncserét? Vagy az mennyi javítás után jár? Annyi bonyolítás van még h habár Nokia garanciás, gsm boltba lett véve. Kinél kell a cserét kerni és kötelező érvényű e az adott boltra? Köszi
-
Joubert
tag
én is csatlakozom "semmi gond" hozzászólásokhoz! vagyis a előlapi kamera porosodik picit (mióta egy nagyot esett!), de sosem fagyott le, nem ropogott, nem karcosodik, stb... beszéltük hogy itt a fórumban azok hangosak (jogosan) akiknek problémájuk van! akiknek nincs azok csendesebbek, szal az arány lehet nem olyan borzasztó! -
Joubert
tag
válasz
Cyberpunk #6049 üzenetére
amit látok h pl nem ugrik vissza a lap tetejére ha visszalépsz egy "postból"... ez elég idegesítő volt ha sokat legörgettél már! a becsekkolásnál lehet hozzáadni embert+fotót.... eddig ez sem volt ha jol emlékszem. eddig ennyit látok... értesítéseknél nem vettem észre változást
-
Joubert
tag
mi van itt ma?!
Facebook app update -
Joubert
tag
válasz
Joubert #6030 üzenetére
nah... innen már QR kóddal rá lehet varázsolni a telóra... már telepítem
VIBER HD QRok... működik. hívni lehet rajt, jól hallatszik!
ok... hívni is tudnak rajt! rendesen kijelzi lezárt képernyőn is!
[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
véééégre..... bár én még nem tudom letölteni! :S gondolom van kis átfutási idő
VIBER HD Voice Calls -
Joubert
tag
válasz
Sn00PiG #6012 üzenetére
ezeket a degradáló kifejezéseket kár használni! azért ne nézz le mást mert nem ugyanaz az érdeklődési körötök! én nagy ívben szarom a skype-t mert nem használom, mégis elfogadom/tam amikor probléma volt vele mivel másnak lehet ez a fontos és joggal kéne működnie! én sem "a facebookon élem az életem" de számomra fontos mivel manapság sokszor ott üzen az ember a másiknak nem sms-ben!
-
Joubert
tag
válasz
Gabesz77 #5995 üzenetére
Azert van gond... Nekem(!) ez a legfőbb a telefonnal. A képfeltöltésnél oke h a galériából lehet. De pl nem tudok helyet hozzáadni. Más üzenőfalára nem lehet képet megosztani. Értesítések lock screen-en pedig a kommenteken kivül nem jönnek (üzenetek, ami pl fontosabb lenne). Én sokat hasznalom a facebookot, ezért engem ez zavar és a miértjét nem értem, mivel az N8 és ez között egy SGmini-t használtam (~15e-s telefon) és öröm volt nézni ahogy jönnek az értesítések. De még az N8-on is volt olyan widget ami 20(?)percenként frissítette a kijelzést az értesítésekről. Amúgy én csak ezt a negatívumot tudom mondani tovabbra is a telóról.
-
Joubert
tag
ja azt nem is mondtam,... kérdeztem egy hete hogy vajon a vadiúj L820nak mi szívja le éjjel az aksiját?! hát kiderül, próbálgatások során hogy a 3G mobil adatátvitel!!!
ha 3G-n van akkor egy éjjel alatt merül kb 80%-ot, ha átállítja 2G-re akkor teljesen normálisan működik! (max 10%) volt szoftverfrissítés (újra lett téve a portico), két napig nem volt rajt egy telepített program se és úgy is azóta is merül 3G-n. most megy vissza a Nokiába, kíváncsi leszek mit tudnak vele kezdeni mert ugye a szoftverezés nem jött be... (na csak mondom hátha a 920 merülősöknek is ez lehet...)
-
-
Joubert
tag
Viber update coming soon!
WPCentral
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.