Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
Oppenheimer #15995 üzenetére
Legendák szerint már ne nagyon számíts olyanra. Meg miért is vennék WP alapon mást, mint Nokia? "sajnos" most ez az egyetlen valódi választás
-
btudos
nagyúr
válasz
Oppenheimer #15995 üzenetére
Mi baja volt? Nem emlekszem, visszakeresni meg lusta vagyok
-
Opravel
csendes tag
Valamiért a Black frissítés óta nem kontaktol a telefonom a géppel (Win 7).
Valaki már találkozott ilyennel? Mi a megoldás? -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #15992 üzenetére
Megmertek es kimutattak, hogy nincs semmi baja, ezert nem csinaltak vele semmit. Meg hasznalom igy 10 honapig es lecserelem egy samsung wp-re, ha még lesz olyan.
-
Statikus
senior tag
válasz
Воланд #15991 üzenetére
Egy egyszerű példa. Kimész üzleti útra Berlinbe.
Beszarik a telefonod. Mit csinálsz? Hazatelefonálsz, hogy szedjék elő a számlát és a garilevelet?
NEM!
Beviszed Nokia szervízbe és megcsinálják IMEI alapján...Magyarországon hazaküldenek számláért, garilevélért stb... Persze lehet rá ellenpélda.
Toshiba MO viszont korrekt, egy notebook tápját kellett 2x cserélni, sorozatszám alapján sűrű bocsánatkérések mellett cserélték azonnal, 5 perc alatt. Le a kalappal előttük.
-
Oppenheimer
nagyúr
megyek a 920-ert, izgi
-
iOce
tag
Tegnap beadtam a 920-at ezzel a nem hallanak hibával végre, mára kész, kíváncsi vagyok, mi volt a gond...
[ Szerkesztve ]
-
GRaul
őstag
válasz
Napfénysüti #15982 üzenetére
mar vagy 20x. probaltam. de probalkozok
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #15981 üzenetére
csak a store-ban lehet feliratkozni podcast-ra es az kerul oda.
-
-
GRaul
őstag
sziasztok
a vibert felraktam, de nem kapom meg a kodot smsbe amivel "aktivalhatnam" és a telefonos hivas se jon be, ahol a szamot bedigtalnak...
Vkinek vmi tipp?
Koszi a segitseget elore is -
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #15977 üzenetére
-
Sinu
senior tag
válasz
Napfénysüti #15973 üzenetére
Köszi!
-
tomboy0013
veterán
Még mindig nem jöttem rá hogyan kell podcastot felmásolni gépről. Valaki tudna segíteni?
-
Blyan
félisten
válasz
Napfénysüti #15973 üzenetére
Blyan egyelőre jégre tette a sajátját.
-
Sinu
senior tag
Srácok. Kéne egy L920 lehetőleg fekete természetesen 2 év gyárival. Lehet még ilyet kapni?
-
-
Ágógreen
senior tag
az igaz h a 65ezres 920-ak melyek indiából érkeznek csak francia nyelvűek és nem is lehet átállítani vagy frissíteni legalább angolra ???
-
Ágógreen
senior tag
Qi töktők között egyébként van különbség ?
pl: egyik gyorsabban másik lassabban tölt ?
vagy ezek szabványspecifikusan és ezért tökmindegy? -
-
hroberto
veterán
válasz
StreetBizTO #15954 üzenetére
Európai telefonnál is csak úgy érvényes a Nokia garancia, ha számlával igazolod a telefon eredetét. Magyarul amelyik országból származik a telefon, a számlának is onnan kell származnia.
-
Воланд
titán
válasz
mediumgecso #15955 üzenetére
nincs publikus beta.
-
mediumgecso
őstag
Hogy tudom leszedni az UC Browser Beta-t?? QR kódra a sima UC jön fel a store-ban.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ágógreen #15941 üzenetére
Ha újabbat akarsz akkor bizony jobban bele kell nyúlni a pénztárcába.
legiaap: arra van a garancia meg a szerviz. Egyébként nem teljesen vágom mire utaltál, van szériahibája a telefonnak? Mert ez akkor állna fenn. Egyébként meg bármely márka bármely típusánál előfordulhat egyedi hiba.
Még az iPhone-nál is.[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
ez jó töltő szerintetek ? vagy maradjak a gyári Nokia töltőnél ? sajna úgy látom az eredetit 3x-os áron adják. szerintetek ?
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Podcastot hogyan tudok rárakni a telefonra? Ha rámegyek a Win 8.1-es alkalmazásban arra hogy zenét másoljon és kiválasztok egy részt ami ugye mp3, akkor hibát dob ki és nem másolja fel.
-
Statikus
senior tag
válasz
StreetBizTO #15928 üzenetére
"Lazán kibír 11-12 órát erőszakos, kíméletlen használat mellet"
Ezt az erőszakos, kíméletlen használatot azért megnézném.
Nálam csak fut néhány progi, folyamatosan megy a 4g, gps, wifi.
Átlagban 3.5% / óra a merülési hányad, amikor elkezdek beszélni, vagy netezni, navigálni, akkor ez rohamosan megugrik.
Elfogadtam, hogy kb. 12 órára elég, ha nem nagyob hajszolom, viszont ha beszélek 1-1.5 órát, akkor tuti tölthetem már délután. -
Lall
veterán
válasz
legiaap #15942 üzenetére
Aztán fizessen érte egy valag pénzt. Meg ugye a Qi hátlap is 10 pisztolyorrú mátyásért vesztegetnek. Szerintem ebben a ~70-s kategóriában best buy a 920. A gyermekbetegsegein rég túl van. Ha netről vesz pedig 8 napja van, hogy kijöjjön bármi hibája, ami ha gyártási hiba, ki is jön. btw olvasgass a 925 topikban is, azért ott is vannak jópáran, akiknek már volt szervizben ezzel-azzal. Továbbá új méregdrágáról sem tudhatod előre milyen lesz. Ennyi erővel mindig lehetne várni valami újra.
-
StreetBizTO
tag
válasz
Nem értem. Ha kifogsz egy hibásat és visszaviszed hogy csinálják meg akkor mi a probléma?
Egyébként elméletileg csúcs Nokiák (ha Nokia lesz) fognak most kijönni amik kb. 150-160 ezer forintal fognak indítani. Ha nem is bízol a GSM boltokban akkor inkább megéri 90-ért egy gyári garis 920, mint egy 925 nem gyári garival ugyan ennyiért. -
legiaap
félisten
válasz
925-höz veszel egy tölthetős hátlapot azt az is tudja majd a vezetékmentest, plusz még véd is.
Véleményem szerint elég rizikós úgy telefont venni, hogy tisztában van vele lehet kifog hibásat és mindezek ellenére megveszi, mert úgy gondolja nem lesz gond. Na ezután jönnek a bajok.
Inkább várj még kicsit a következő wp8-asokra. -
Ágógreen
senior tag
válasz
legiaap #15940 üzenetére
ok köszi. új WP8-as Nokiák mikortájt várhatóak ?
van valami infó róluk ?igazából 920 65ezerért jó lenne, de ha belebotlok egy hibásba akkor cseszhetem.
925 amoledjét nem bírnám hosszú távon és a wireless charge számomra fontos kényelmi szempont 2014-ben. 1020 tökéletes telefon, de túl sok pezeta számomra.igazából kijön az új széria az nyílván piszok drága lesz... (bocsi hangosan gondolkozom).
920 pirosa nagyon bejövős. franc se tudja mi legyen. se éjjelem se nappalom[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
925 megbízhatóbb készülék mint a 920 ? (úgy ámblokk kérdem...)
az igaz h tovább bírja az akksija ? köszi
-
StreetBizTO
tag
válasz
Bogyó bá' #15929 üzenetére
Belenőttem
Én szinte mindenre a telefont használom. Még az órarendem is ebben van.
Reggel 5-kor felkelek és éjfélkor fekszem. Ez 19 óra ezalatt van időm nyomkodni és ha nem nyomkodom akkor is minden be van kapcsolva.
Olaszországi nyaraláson is ezt használtuk, GPS-nek és zenelejátszáshoz. Pont akkor merült le amikor megérkeztünk (14 óra). -
Lall
veterán
Nem tudom mit nyavajogtok. Tegnap este vettem ki a postaládából a ~2500 Ft-os Qi töltőt. Ma nagyjából ugyan úgy használtam a telefonom, mint tegnap (kicsivel kevesebbet böngésztem) és most 86%-on van.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
StreetBizTO #15928 üzenetére
Valószínűleg az 50 évemből adódik, de fel nem foghatom, hogy ha valaki 8 órát alszik, ugyanennyit dolgozik vagy tanul; ezek mellett normális társadalmi életet próbál élni; hogy a fenébe van napi 10-12 óra ideje arra, hogy a telefonját b*szogassa....
szerk: nem neked szólt, hanem úgy általában...
[ Szerkesztve ]
-
StreetBizTO
tag
Nem tudom nektek mi a baj az akksival.
Az én telefonom lassan több mint egy éves és semmi bajom az üzemidővel.
Lazán kibír 11-12 órát erőszakos, kíméletlen használat mellet (navi, zene, wi-fi, 4G, játékok, folyamatos Glance, auto fényerő, rengeteg fotó és pár videó). Ez egy okostelefon, nem fog 1 hetet kibírni -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ZsoltG60 #15926 üzenetére
Ha tutira akarsz menni, akkor MM-ben és
Edigitalnál90k-ért van 2 év gyári garos 920, igaz nincs belőle sárga, ha jól láttam... szerk: utóbbi helyen már semmilyen színű nincs. Kicsit elkéstél a vásárlással, karácsony körül még mindenütt volt (olcsó webshopban 68k-ért is, 1 év bolti garis)[ Szerkesztve ]
-
-
inthro
aktív tag
Az üzemidő nálam egész jól alakul, olvasom az észrevételeket, tegnap este 7-kor 80%-kal vettem le a töltőről és most vagyok 8%-on, ma déltől egész nap ment a wifi, facebook csevegések, skype, kamera, böngészés. Sokat nem pihent a telefon, mert zenét is hallgattam rajta, és végig közepes fényerőn volt. Tudom vannak ennél komolyabb júúúzerek, de szerintem teljesen jó akkuideje.
Viszont néha lassan tölti be az áruházat, meg lassan húzza le a cuccokat onnan. HR segítene? Anno a 710-emen 2 év alatt egyszer nem nyomtam HR-t, lehet megszokom így -
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Telefonvásárlás előtt állok.. és a kiszemeltem egy sárga 920... mindenképp újat szeretnék, vaterán néztem egyet Gsmhome bolt hirdeti 85ezerért 1 év garanciával... Ezt a garanciát a bolt adja vagy gyári Nokia garancia? Valakinek van már tapasztalata ezzel a bolttal ?
Vásárlás előtt szerintem úgysem adják ki az imei számot hogy leellenőrizzem a garanciát
[link] -
sereeff
aktív tag
Most olvastam wpcentral-on, hogy a héten a storeban lesz a vlc!
fals: A Windows storeban! Sry![ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #15911 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Azazael
aktív tag
válasz
WestBam #15901 üzenetére
Hozzáférési Pont (Neve) a beállítások alatt. Azt kell megkérdezni tőlük, de a technikai segítség részen az APN-t is megértik (amúgy ez a fordítás, ami most pont jó, van a menüben: Access Point Name -Hozzáférési pont).
Először amúgy címet szoktak kérni (már ha a csomagban van LTE hozzáférés), mert meg tudja nézni a lefedettséget, utána megmondja az apn-t. Azt beírod, max egy újraindítás, és kiderül, hogy van-e.
A részletek amúgy itt: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.