Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
válasz
Napfénysüti #15583 üzenetére
Köszönöm, most elkezdtem frissíteni, fogaskerekezik egy 5 perce, nemsokára végez, ha lehet hinni a fehér sávnak. Nemsokára kipróbálom
-
törölt tag
olvasgattam a netet, van aki be tudja allitani hogy menjen usm modban, de persze registry turassal, no meg a telefonon levo windows verzio se mindegy.
letezik itt olyan mint a root-olas vagy hasonlo dolog? valami unlockrol olvastam nem tom ez az e. egyaltalan van ilyesmi korlatozas a garira tekintettel? (ugye droidon a root tiltott, es most mar sok olyan keszulek van amin nagyon hekkerkedni kell ahhoz hogy ne latszon utolag, stb-stb). -
Blyan
félisten
válasz
#18379748 #15589 üzenetére
Csak MTP módban lehet drótozni a windowshoz, meghajtóként nem. Legalább is tudtommal.
Gmait használva már csak így működik (korábban ment a push is, csak a Gugli úgy döntött, hogy nem sajnálja a lof@szt a nem android userek seggéből ), illetve átirányíthatod Hotmail fiókra, akkor megy a push rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
Btw. ha érdekel valakit refurbished 920-as, ebay-en van kiárúsítás USA 4G LTE változat SIM unlocked, vámmal szállítással 60.000 jómagyarforint. "qualitycellz" az eladó.
-
törölt tag
koszi az infokat.
voltam mar tobbszor boltban, megtapiztam a gepet, de igy azert sokkal jobb.most ami elegge elgondolkoztatott az leginkabb az uzemido meg az imap. az uzemido nyilvan relativ, a jelenlegi telom se bir sokat, sztem hasonlo lehet ez is (milestone van most). kb 1 napot bir, de amikor csak lehet dugom a drotra. szoval ez nem lenne olyan nagy kifogas (foleg ha lenne vezetek nelkuli, mert ugye ez a micro usb is eleg csoffadt, csoda hogy ennyi ideig birta a sok kihuzigalast). mobilnetem amugy nincs, de mindenutt ahova megyek ott van wifi igy eddig se nagyon volt hianyom, ezert nekem csak telefonozas es wifi van (videozni meg zenet hallgatni se szoktam).
az usm mod akkor van vagy nincs? mert mtp-s keszulekem volt mar es az nagyon szivas. nekem mindenkepp kell a meghajto betujel es normalis atviteli sebesseg. mtp-vel egyik se volt.
ez az imap is baromira nem szeressem dolog. telleg min 15 percenkent huzza a leveleket? az nagyon gaz lenne, mert a melom miatt soxor kvazi csetelve levelezek, folyamatos levelezesben vagyok, par 10mp-enkent jonnek mennek a levelek, a 15perces varakozas az nagyon nem lenne nyero. ertelmes pop3 progi van? (pl thunderbird vagy ilyesmi)
a hirdeteseden meg ragodok (meg kell hogy mondjam a gsm shopok arait nezem es eleg lent vannak mar).
-
inthro
aktív tag
Na akkor pár órája nyomkodom a telefont, hát szerelem a javából
Belaktam amennyire nekem szükségem van rá, még a gmail-lel birkózok majd egyet, de ebben a fehér színben perverzMajd olvasgatom tovább a fórumot, ha elakadok valahol, Amber van rajta, de már nyomul a Black is, viszont nem tudom engedjem-e neki, ha valamit javulna a kamera akkor feltenném, de nekem ez is teljesen jó
-
Blyan
félisten
válasz
#18379748 #15573 üzenetére
szoval: ums kepes a gep (mondjuk mindenfele telepitendo driverek nelkul pl xp-w7 vonalon)?
7-re simán települ (média eszközként), XP alatt lehetnek vele gondok (legalább is tudtommal, majd az MS szakik megmondják)az usb-rol tolt? ha jol olvastam ez a micro usb-s csatlakozos, ez ugye az a vekony lapos kb 1.5 x 7mm keresztmetszetu ize? (ilyenem kanocom van par, azert erdekes)
Persze, hogy tölt.
mennyit bir valos hasznalatban az akksija (nyilvan wifi+net), ejjel nem szoktam kikapcsolni.
Na, ez egy gyenge pont. Ha sokat nyomkodod délutára KO-ra merül. Napi töltés elkerülhetetlen (kivéve ha csak az asztalon tartdd).a vezetek nelkuli tolto utolag megveendo? mennyi ido alatt tolti fel? az kepes usb portrol mukodni vagy kell a fali dugo?
Megvehető, hogy tölt-e USB-ről, azt passzolom.gmail-al mennyire baratok? cimek nevek beallitasok atjonnek, vagy csak egyszeru pop3-kent kezeli?
Kontaktok, Calendar simán szikronizálható, email csak imap megoldással (ezeket amúgy automatikusan kitölti a telefon, mikor gugli fiókot állítasz be). Az utóbbinak annyi hátránya van, hogy csak időközönkénti ellenőrzés van, 15,30,60,120 percenkénti beállítással.a fenyerot mennyire lehet levenni? persze ez hulye kerdes, de azt tudom hogy a regi telomon a leghalvanyabb is nagyon vilagos, igy ejjel baromira vilagit (no meg eszi az akksit) pedig boven eleg lenne a fele feny.
Fényerőt három lépésben lehet állítani és van automatikus, ez utóbbi sokkal kevésbé erős tud lenni, mint a manuális legalacsonyabb érték.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
udv a szakiknak!
tervezem a cimben levo telo beszerzeset. de lenne nehany gyors kerdesem. biztos a konyokotokon jon mar ki, probaltam rakeresni meg teszteket nezni, de a tutit inkabb ti tudjatok a mindennapi hasznalat soran.szoval: ums kepes a gep (mondjuk mindenfele telepitendo driverek nelkul pl xp-w7 vonalon)?
az usb-rol tolt? ha jol olvastam ez a micro usb-s csatlakozos, ez ugye az a vekony lapos kb 1.5 x 7mm keresztmetszetu ize? (ilyenem kanocom van par, azert erdekes)
mennyit bir valos hasznalatban az akksija (nyilvan wifi+net), ejjel nem szoktam kikapcsolni.
a vezetek nelkuli tolto utolag megveendo? mennyi ido alatt tolti fel? az kepes usb portrol mukodni vagy kell a fali dugo?
gmail-al mennyire baratok? cimek nevek beallitasok atjonnek, vagy csak egyszeru pop3-kent kezeli?
a fenyerot mennyire lehet levenni? persze ez hulye kerdes, de azt tudom hogy a regi telomon a leghalvanyabb is nagyon vilagos, igy ejjel baromira vilagit (no meg eszi az akksit) pedig boven eleg lenne a fele feny.esetleg mire hivnatok fel egy tok kezdo lumiat+wp-t sosem latott kezdo figyelmet?
vegul ha van valakinek elado (fuggetlen, esetelg telenor, bp kornyeken, gari is elony), akkor irjon. -
MAGUS7
tag
Az normális hogy 5 óra alatt lemerül a telefonom ? csak 2G-én van wifi nincs bluetooth sincs használva,csak néha a gyári böngésző, háttérben semmilyen program nem fut,akkor is folyamatosan merül ha nem használom 5 óra alatt mindig lemerül.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
ArsenalF #15566 üzenetére
Mondjuk én el nem tudom képzelni hogy szoftveres újrahúzás hol oldhat meg olya fizikai (hardveres) jellegű hibát, amit egy shutdown/startup nem képes megoldani. Ahogy teszik egyre zártabbá és titkosabbá ezeket az informatikai eszközöket, és teszik elérhetőve az (egyre butítottabb) egyszerű népeknek, úgy érzem növekedni a feketemágia és bullshit-faktort, amivel körüllengik az informatikát és kábítják a vásárlókat, az édes sötét ostobaságban tartva.
10 éve olyan hobbi oprendszert bütyköltél a saját tulajdonú pc-dre amilyet akartál (vagyí írtál magadnak). Most viszont az UEFI BIOS miatt már csak windows, linux és MacOS-t enged bootolni, minden másnak szépen bemutat. A tableted egy adott gyártó zárt rendszere ezer oldalnyi EULA-val és terms-and-conditions-szel körbebástyázva, nehogy piszkálin merdd! Természetesen szigorúan csak a te biztonságod érdekében. A te biztonságod érdekében mindent kénytelen leszel feladni előbb mint utóbb.
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz
Statikus #15535 üzenetére
Töltsd le a "shopping list" nevezetű programot (MS a csinálója). Rém primitív, de nem ez a lényeg. Mintha csehszlovák karakterek lennének a nevében mikor beteszi a listába. Eltávolítás és újratelepítés sem segít rajta. Eddig ez az egyetlen program amivel találkoztam és így behülyül.
-
ArsenalF
aktív tag
HR előtt lelehet menteni valahogy az appok listáját legalább? Hogy HR után könnyebb legyen visszapakolni a dolgokat? Esetleg a beállításokat?
-
inthro
aktív tag
Apum ma kihozta a fehér 920-at, délután majd nyomkodom eleget, most csak átfutottam rajta, de egyenlőre marad, a Lumia710 pedig feltöltve megy a fiókba egyenlőre.
-
Downsampling
senior tag
válasz
Statikus #15531 üzenetére
A készülék hátulján lévő magas fényerejű, főleg vakuként, illetve zseblámpaként használatos LED-re gondoltam. De ez tényleg nem esett le?
Köszönöm, jelenleg is van két wireless töltőm, az egyik tartó is egyben. Ezekkel töltöm a telót, hacsak nem fontos a gyorsaság, mert a wireless a leglassabb módszer...
Köszi a sok segítséget!
-
Ágógreen
senior tag
2GB ram érződik bárhol ? vagy csak a 41MP miatt kellett belepakolni ?
itt egy videó. ha letöltitek 1080-ban (more opció click majd ott 1080 katt), láthatjátok milyen furán viselkedik az 1020 mikor a srác elkezd vele videózás közben mozogni. a 920 teljesen stabil. 1020 valamiért összevissza pulzál és úgyámblokk a focuszálása lassabb mint a 920-as esetében. szerintetek ?
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
valaki árulja már el nekem légyszi, h lényegében mennyivel több mindent tud az ezerhuszas, a 920-hoz képest ? (azon kívül h kamera performance...)
-
Assdak
őstag
Tessék egy [lowlight] akkor tőlem is.
-
iOce
tag
Mindig meglepődök, milyen jó tud lenni a 920 kamerája
Ezt most a gyári appal lőttem, automata módban. Teljesen rendben van, színhelyes, van mélység-élesség, kellemes és életszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz
Assdak #15534 üzenetére
Ilyen 2 címzettes nekem is van, arra nem emlékszem, hogy akkor is ilyen volt már, mikor megvettem a telefont és áttelepültem rá, vagy frissítés után lett ilyen.
Viszont van egy progi, vízmérték (Level), rosszul jeleníti meg a nevét a progik közt, mintha nem kezelné azt a karaterkészletet. Ilyet tapasztalt már valaki?
-
Assdak
őstag
Na úgy néz ki minden visszaállt rendben. AZ USA régios finomságok is mennek.
Egyedül az SMS-ek nél kevert valamit, mert egyes üzenteknél 2 címzettet ír, mikor egy embernek lett küldve. -
Statikus
senior tag
http://www.fasttech.com/products/1156/10006012/1462103
Én ilyet vettem az előző linkről, de most látom, itt olcsóbb és itt is ingyenes szállítás van.
-
Statikus
senior tag
válasz
Downsampling #15530 üzenetére
920-ban "beépített LED-ek " ? HOL?
És, hogy ne legyen vezetékes a telefonod:
http://dx.com/s/wireless+charger
Free ship, kb. 20 nap alatt ideér.[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
válasz
Assdak #15511 üzenetére
Assdak, Lalll: szerintem sem lehet hibás a Black. Nem is állítottam. A kérdésem az volt, hogy Black óta valakinek gyorsabban merül-e a telója. S erre talán a legértelmesebb és leglogikusabb választ Assdak adta: szinte egészen biztos, hogy korábban nem működött minden program rendesen. A négy, egyszerre használt időjárás progi közül csak egy volt hajlandó frissíteni időnként automatikusan magát. A többi csak manuálisan működött. Nálam nem véletlenül fut négy, különböző területen erős időjárás app. De lám már GDR3 óta mindegyik automatikusan, óránként frissít. Már ez magyarázat lehet a gyorsabb merülésre.
Az is teljsen logikus, hogy HR-t kellene csinálni. De ha az akkuidőt nem nézzük, nincs semmi bajom a telóval, sőt! Sosem volt még jobb telefonom. Bár ez a kijelentés jelenleg így pontos: sosem volt még ilyen jó vezetékes telefonom!
Szóval lustaság és félelem, hogy nagy és keserves munka lesz a visszarakása mindennek úgy, ahogy most van, késlelteti a HR-t. De 99 százalék, hogy azt kéne tennem.A teljes lemerítés és töltés nem hülyeség még a mostani akksiknál sem, ennek szerintem érdemes utánaolvasnod. Erre mondjuk jó eszköz a beépített LED-ek folyamatos használata valamelyik app-pal, egy óra alatt szárazra szívja az akksit, s aztán újra tölteni. Én már a korábbi, tehát a Lumia 900-nál is tapasztaltam ez után jelentős javulást. Az a teló is már csak 9-10 órát bírt nagyon óvatos, finom használattal, aztán ezt sikerült visszatornázni kb. két napra.
-
Opravel
csendes tag
Valaki összefoglalja nekem, mik azok a főbb dolgok amikben jobb a Black, mint az Amber?
Illetve még az előlapi kamera beporosodásáról lenne annyi, hogy ha megcsináltatom akkor kiküszöbölik, hogy újra megtörténjen?
-
Assdak
őstag
Köszi, megpróbálom.
Viszont érdekes, de most engedi letölteni a Story teller betat, meg a Beamert. wutdafuk? Ez nem csak Black re elérhető?[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Megnézem.
"Viszont, ha én most a lementett képeket elkezdem visszamásolni a telefonra, akkor azokat újraszinkronizálja skydrive ra?"
Erre valaki?
-
Assdak
őstag
Mondjuk érdekes, mert se glance screen, se call+sms filter. Úgy néz ki, se Amber, se GDR3 nem mászott vissza rá.
-
Assdak
őstag
Na 20mp alatt lefogaskerekezett, jöhet az újra belakás.
-
Assdak
őstag
válasz
Downsampling #15509 üzenetére
Az akku kisütés egy nettó baromság. Az sem számít, hogy folyamatosan töltőn van a telefon. ( nekem is azon van ).
Előfordulhat, hogy egy-egy program jobban szívja az akksit.
Szerintem, ha nem volt, egy HR-t engedj meg, aztán ha utána sem jó, akkor szerviz. -
Lall
veterán
válasz
Downsampling #15509 üzenetére
A Black biztos, hogy nem hibás. Nekem ugyan olyan az akkuidőm. Nem veszek észre számottevő különbséget.
-
Downsampling
senior tag
válasz
ronson #15498 üzenetére
Örülök, hogy ez a döntés született az ÉN telefonomról.
Ha nektek ez kell...
Én azért tudom, hogy mi az igazság, s ez megnyugtat: párszori teljes akkukisütés, rendes használat, nem négy időjárásprogi folyamatos használata, plusz pár hasonlóan ésszerűtlen optimalizálás, s lesz itt 24 órás készenlét is.
A kérdésem nem is arra vonatkozott, hogy miért iélyen kevés az akkuidőm, mert ahogy azt leírtam a legelején, tudom, mitől van. A kérdésem arra vonatkozott, hogy fura az egybeesés az akkuidő tövábbi, hirtelen csökkenésével a Black feltelepítése... De még ez is csak kérdés volt, nem megállapítás, hogy a Black a hibás...
Csóóóók!
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
Ha már fent a Black frissítés akkor egy HR után is fent lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egér probléma
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Xbox One S macerálás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 15 Plus 128GB PiNK 1OO% ! 4 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA