- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazael
aktív tag
válasz
TomPack #15090 üzenetére
Szerintem Gmailt már elég régóta nem szinkronizál push-sal. Vhogy tavaly volt a türelmi idő vége, ha jól emlékszem akkor az addig google-hez adott eszközöket szinkronizálta, azóta pedig nincs push. Amikor én NSU-val felraktam az Ambert, akkor nekem is megszűnt ez a lehetőség, bár outlookra átirányítva nem tragédia a dolog szerintem. (amúgy a céges droidos push-sal is kb fél óránként szól a gmailes leveleknél, ennél a 15perces szinkron jobb a 920-ban
)
Outlook/hotmailről pedig röhögve szinkronizálja a névjegyeket, csak hagyni kell neki egy kis időt mire rájön, hogy mit kell csinálnia
-
Blyan
félisten
-
boken
senior tag
válasz
TomPack #15061 üzenetére
Nekem addig megy hogy product supportban kiválasztom a romot,de hiába nyomom a hangle+zár gombot mert restart egy darabig kint a Nokia logo majd elindul a telefon és a pc ezt írja ki:
"Invalid response from device, incorrect message id"
mit csinálok rosszul?úgy néz ki megoldódott.
-
btudos
nagyúr
válasz
TomPack #14067 üzenetére
Fel lehet tenni, nincs különbség a végleges verzióhoz képest, de ehhez később még jön a Black update, ami a Lumia specifikus apróságokat hozza.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz
TomPack #13964 üzenetére
Igaz nekem nem 920-am van hanem 925, de ilyeneket én is tapasztalok, főleg a piactérnél (de más felületeken is találkoztam ilyennel) mikor elkezdtek beírni vmit a keresőbe az első karaktert be is írja de közben én gépelek tovább akkor a teló picit elkezd gondolkozni hogy most mivan... aztán 1-2 sec-el később megjelenik a teljes addig beírt szöveg...lehet 1 HR megoldaná a dolgot csak lusta vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged