Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalyoska
tag
Ja és ne írjátok hogy Media Markt meg Edigital meg ilyen helyeken van, 25 ezret nem dobok ki pluszban érte...
-
lalyoska
tag
De qrvára elegem van. Hiába látni 1000 helyen a kínálatban gyakorlatilag beszerezhetetlen a telefon, mindenütt kifogytak belőle. 3 helyen rendeltem a papíron létező 920-ast, hívtak hogy mégsincs, kifogytak. ROhadjon meg az egész karácsonyi vásárlási mizéria úgy ahogy van!!!!!!!!!!!!!
-
Takuun
aktív tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Én próbáltam meggyőzni, hogy ez nagy és nehéz telefon, de neki ez kell. Mármint nagy legyen a kijelzője és Lumia legyen! Van esetleg más alternatíva 625-ön kívül? Az nem kell neki, mert a kijelzője elég gyenge!
Ja és 920-as árban legyen!
Lumia 520 van a barátjának, de az nem kell neki, mert az nem tetszik neki. -
Assdak
őstag
válasz
nikilauda
üzenetére
Ember függő tényleg. Nekem nagy markom van, és sosem hordom zsebben a telefont, így nekem annyira nem volt zavaró. Viszont vezetés/kajálás/stb közben, mikor az egyik kezed foglalt, egy kézzel elég nehézkes kezelni. Ha nem lesz 5" környékén hasonló hardverrel/kamerával Nokia WP s telefon, akkor váltok rá.
-
celka5
tag
válasz
Takuun
üzenetére
Üdv
A facebook kliens rá elég bugos,buta.(Én az m.facebook.com -ot használom rajta böngészőben)
(üzenetről értesítéshez pedig az im+ alkalmazás fut)
(gyári csevegője is képes facebook partnerrel csevegni de az is bugos)
Egyetértek, hogy nem egy csajos készülék,(Lumia 520at ajánlom a bnődnek, az olcsó, könnyű és jó) -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Takuun
üzenetére
Ha minden frissítést felteszel, akkor van FM-rádió. Napi 1,5-2 óra aktív netezéssel kb. 2 napig megy egy töltéssel. Nem tudom, hogy a húgodnak mennyire fog bejönni, de meglehetősen nagy és elég nehéz is. Ha nem feketét veszel, akkor ráadásul fényesre lakkozott, csúszós a felszíne, elég könnyű elejteni szerintem.
Facebook már jól megy a legutóbbi javítások óta. Szerintem qrva jó készülék, de nem egy csajos masina. El kell mennie kipróbálni, kézbe venni, csak úgy szabad megvásárolni. -
Takuun
aktív tag
Húgomnak vennénk egy ilyen telefont a családdal, de gondoltam előtte megkérdezlek benneteket.
Milyenek a tapasztalatok a telefonnal?
Frissítéssel ez a modell megkapta az FM rádiót?
Átlagos használattal kibír 1-2 napot?
A készülék súlya mekkora probléma napi használatban? Vagyis mennyire kényelmetlen?
Mi az amire figyeljünk vagy jó, ha tudjuk?
Internetezni, zenét hallgatni, fényképezni és gondolom fészbúkolni kell neki. Fészbúknál megérkeznek a frissítések már rendben? Korábban sok panasz volt rá WP tulajok körében! -
ricsip
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Naná hogy eldöntöttem, különben nyilván nem vettem volna meg. De azt te sem gondolod komolyan, hogy ilyen szintű mélységekben bárki is írt review-t a telefonról 1 évvel ezelőtt, h. mik azok az idegesítő/bosszantó hibák amik megkeserítik az ember életét. Illetve 2-3 hónap tényleges használat nélkül egyszerűen nem lehet eldönteni, hogy meg fog-e felelni nekem, vagy sem. Ez nem kvarcjáték, nyomkodod fél órát és máris végigpróbáltad az összes lehetőséget. Programoknak azért van trial változata, hogy 30-90 napig ki tudd próbálni, és ha tényleg bejön akkor irány a kassza. Mobiltelefonnál ilyenről nincs tudomásom (idehaza legalábbis).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ricsip
üzenetére
Te már akkor eldöntötted, hogy mire szeretnéd a pénzedet költeni, amikor - remélem, hogy a rendszer hibáinak ismeretében, és nem csak a külsőségek alapján - letetted a voksodat egy WP-s telefon mellett. Azóta bizonyos - közismert - hibák javításra kerültek, mások meg nem, de annál biztosan nem lett rosszabb a rendszer, mint amikor a vásárlási döntésedet meghoztad.
-
legiaap
félisten
válasz
ricsip
üzenetére
Mintha magamat látnám pár hónappal korábban...te leszel az utódom.

Amúgy teljesen egyetértek veled.
Én is írtam nem egyszer a Microsoftnak a fórumán, app fejlesztőknek is. A Microsoft egy beírásomra sem válaszolt, az app fejlesztőknek pedig kb. a 20-30 %-a írt vissza. Nem túl biztató ez a helyzet. -
-
ricsip
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm az egyetértést, de meg tudom védeni magamat

Az MS-t nem utálom, hanem a szoftvereit napi szinten használom, egy részüket átlátom, így szerintem jogosan tudom is kritizálni. Az érdekeimnek megfelelően pedig próbálom olyan irányba terelni a fejlődésüket, ami nekem pont megfelel. -
ricsip
addikt
Ha nem írkálnék ilyeneket, más nem teszi meg pl. ebben a konkrét esetben. A bug scope-ja elég nagy, lévén minden offline telefonon levő minden live tile-os alkalmazását érinti. Nem mondanám elszigetelt esetnek, a nagy interneten meg nem olvasol róla sehol, hogy mi a konkrét oka a hibának. Viszont minden app review-ban ott vannak az 1*-os értékelések, mert majdnem mindenki szembesül a hibával, és a nagy átlag tömeg informatikailag nem tájékozott hogy megértse ez miért van így.
Perpill még mindig a windoz telefon a leghasználhatóbb nekem, ezért muszáj kötözködnöm hogy a maradék hülyeségét javítsák. Csendes hallgatással és beletörődéssel még nem jutott a világ előrébb egy problémában sem, az MS-re is hatni kell hogy a végfelhasználó számára jó irányba terelődjön a fejlődés iránya. Valójában az én pénzemet is használják. ergo én is szeretném meghatározni hogy mit szeretnék ezért a pénzért kapni. Messze rossz felfogás, ha komolyan úgy érzed hogy te vagy a gyártóért és nem pedig fordítva.
-
WestBam
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Picit visszalapozol le van írva hogy és hol kell online az outlook.com-on beállítani azt, hogy a google calendar-ból kiszedje és importálja magába. Nem bonyolult, ha nekem sikerült neked is fog

Lezárt képernyőn is ott figyelnek a névnapok, még mielőtt ez a kérdés felmerülne
-
Lall
veterán
válasz
btudos
üzenetére
Minden hétre jut egy pár ilyen microfosozó poszt tőle. De hogy emberek miért kínozzák magukat, olyannal ami nem kötelező, azt el nem tudom képzelni. Utámom a macskát, alergiás vagyok a szőrére, kiver a hideg tőle, de otthon tartok egyet hátha megszeretem? Vagy hogy? Érthetetlen...

-
mediumgecso
őstag
Be lehet állítani, hogy a naptár mutassa a névnapokat??
-
-
btudos
nagyúr
válasz
ricsip
üzenetére
Áruld már el, mi értelme az okostelefonnak internetkapcsolat nélkül?

Félreértés ne essék, idegesítő hogy ez még mindig így van, de ettől még az érvelés baromság. Hogy a fenébe szeretnél az időjáráscsempére friss adatot internetelérés nélkül? Értem hogy Te nagyon utálod a Microsoft-ot, és csak hülyék dolgoznak ott, de néha nézdd át amit leírsz, mert elég vicces amit itt előadsz.

-
ricsip
addikt
válasz
üzenetére
No, akkor végülis csak megvan minden ok a hőbörgésre. Van egy WP7-es névnap program a store-ban, azt használom január óta. Ha nem megyek fel netre minden nap, "befagy" 2-3 nappal ezelőtti névnapra oszt úgy használhtatatlan az egész ahogy van. Írtam a készítőnek (magyar), h. ugyan bizony nem rakna ki 1 kis dátumot a nagy csempe valamelyik sarkába, hogy lássam mikor volt utóljára update. Sajnos már nem foglalkozik a programmal, szóval nem rak bele semmi ilyesmit. A weather app-okkal ugyanez a helyzet, 1-2 nappal ezelőtti befagyott csempe van a főképernyőn meg a lock screenen is, ha nem megyek online minden nap 1-2x. A MS-ot igenis ütni kell 24/7-ben, mert ha nem hallatod a hangodat folyamatosan, elmennek a saját barom fejük után, ami kb. használhatatlan eszközöket és szolgáltatásokat jelent. Azok a hülyék ott redmondban mintha földönkívüliek lennének, nem értik meg az átlagember igényeit. Ha nem jönne folyton az anyázás, hogy a szerintük kihagyott meg le nem implementált dolgokat igenis tegyék márazonnal vissza a következő peccsben, olyan ostoba lenne az összes termékük mint a száraz kő.
Aztán jönnének majd a forrdalami bejelentések, hogy a cloud-os email szolgáltatásuk most már támogatja az 1-nél több címzettnek való emailkűldést is. Ilyen disztópiát nem kívánok magamnak. -
törölt tag
válasz
ricsip
üzenetére
Wow, jol felkaptad a vizet.
Igaz teljesen jogosan. Ha az Apple képes hibajavításokat kiadni az iosre, akkor az MS-nek tudom ez miért lehetetlen. Ez az egyik. A másik, meg hogy 1 éve ismert hiba, és a 4 Havonta érkező GDR udate-ek egyikébe se fér bele a javítása, ez is nonsense. -
ricsip
addikt
válasz
rgeorge
üzenetére
Kössz a linket, ezt kerestem már régóta, mert február óta elkallódott mikor először olvastam erről az ordas hibáról. Mivel jövő héten lesz pontosan 1 éves az MSDN fórum indító posztja, asszem nyugodtan kijelenthetjük hogy az MS telibeszarja a hibát magasról, és WP8.0-ban ez már soha nem fog működni.
"This issue will be considered for correction in a future version of the phone operating system."
Considered, azaz seggüket vakarásszák még rajta 8-10 hónapig hogy mi legyen a teendő. A future version meg franc se tudja mit jelent ezeknél a dilettánsoknál. GDR-be ezek szerint nem férhet bele, mert az sátánhalál lenne.Reménykedni lehet még hogy a 8.1-ben hajlandóak nekiülni és összegányolni működőre. Vagy inkább a 9-esre, amit viszont mai telefon meg 85% eséllyel nem fog megkapni, mikor 2017-ben az 5. halasztás után végre kijön.

-
Воланд
titán
válasz
mediumgecso
üzenetére
nem a megfelelo mezoben van a telefonszam.
-
cerb
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nektek mennyit fogyaszt Lumia 920 Amberrel?
Most vettem egyet és Lumia 800 után szokatlanul gyorsan merül. Tegnap este kipróbáltam. Éjszaka csak wifi volt bekapcsolva, email negyed óránként szinkronizál. Mobilnet kikapcsolva. Mivel aludtam, nem birizgáltam.
Ilyen beállításokkal majdnem 4%ot merült óránként, ami nekem mellbe vágó! Van valami ötletetek, hogy mivel lehetne ezt orvosolni, mert remélem ez nem normális!A gépet használtan vettem, lassan egy éves lesz, de nyílván volt HR a tulajváltás miatt.
-
mediumgecso
őstag
gmail-ből szinkronizáltam fel a névjegyeket a telóra, de nagyon soknál nem hozza a számot csak a nevet.
Ez miért van??? -
GRaul
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Volt Csajna fonom is ZTE. Minidealrol rendeltem anno. Soha nem fagyott, ketkartyas volt. az lenne meg most is csak a felbontása valami 940*480 volt. az zavarta a szemem :/ persze nem rossz rendszer, csak nekem "unalmas". Bnomnek is HTC 8x-et ajanlottam, meg persze meg is vette. Neki biztos tokeletes lesz.
-
GRaul
őstag
De Te se. irtam h "ha". egyébként meg minden annyit er amennyit adnak erte. én megbantam h megvettem 70ert ezt a vackot. jo minoségu a telo.... de ezt az oprendszert nem tudom megszokni, unalmas es egyhangu. Pedig win 8.1 van asztalin és laposomon is. meg a HTPC-n is. (mind a 3 eredeti)
De ez nem jon be teloba. ugyh amint lesz alkalmam cserélem egy droidos telora, remélhetoleg LG G2-re -
babo91
csendes tag
Tegnap bementem T-be, hogy megnézzem milyen élőben a 920-as, megkértem a csókát hogy mutassa már meg nekem, erre elkezdi: 'Én nem szeretek telefont ajánlani, DE!!! 3 ból 2 be sem kapcsol.' Mondtam is magamban, hogy OMFG!
fantasztikusak ezek a T-sek... 
-
Luckies
csendes tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Az oldalon, amit linkeltél, nincs raktáron a 920-as. Mivel nem mai telefonról van szó, ez azt jelenti, hogy véglegesen elfogyott onnan? Mivel te onnan vetted és jelenleg is ajánlod, van valami ötleted?
A másik, mennyire jó ötlet gsm-es boltokból telefont venni? Mennyire megbízható úgy összességében, mind a kapott áru, mind az esetleges szolgáltatás (garancia) tekintetében?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
mediumgecso
üzenetére
Egy lánykérés hogyan sikerülhet jól? Nem adták oda?!
Szegény vőlegény élhetett volna még... 
(Mondom ezt 25 év házasság tapasztalataival a hátam mögött...) -
Joubert
tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
én használtam
de olcsó húsnak híg a leve... a 3db-ot elhasználtam 1,5 hónap alatt... mivel nagyon vékonyak ezért baromi könnyen törik, leejtés nélkül is megreped! kár mert amúgy frankók, nagyon vékonyak jól néznek ki és olcsók... de hát.... -
mediumgecso
őstag
válasz
vargadavid11
üzenetére
ITT vedd, én is innen vettem, csak fehéret, 73.800 Ft 2 év Nokia garral!!!!
Kedd óta van meg, de nagyon imádom, gyors mint a szélvész, androidról jöttem, minden progot megtaláltam amit androidon is használtam, persze vannak korlátok is, de az még belefér......
Én pont tegnap este lőttem vele képeket, leánykérés után
Mondhatom jól sikerült.....a képek is

-
kcsa
veterán
válasz
vargadavid11
üzenetére
Kicsit szemét leszek, de ha épp 90k-t készülsz elkölteni, akkor azért illik visszaolvasni..

-
vargadavid11
csendes tag
Kedves Fórumozók, 920-at használók!
Épp egy ilyen csúcskészüléket szeretnék magamnak vásárolni, ami nekem fontos lenne:
-nagy tárhely
-nagyon jó kamera, sötétben is jó képeket készíthessek vele
-gyors navi, lehetőleg ingyenes külföldön is
-sok alkalmazást tudjak letölteni
-méret nem lényeg, súly sem, max 4,8 inches jöhet szóbaAkkor jó választás lenne a 920??
Amit viszont nem értek: hogy lehet hogy egy ilyen szuper gép, ami gyakorlatilag MINDENT TUD, ennyire olcsó legyen? Már 75 ért látok gyári függetlent pesti gsm-nél és a Nokia honlapján is 90.
Szóval volt valami gubanc vele és ezért árazták le, vagy csak azért, mert 1 éves modell??
Amit még szeretnék tőletek kérdezni, hogy a kamera mennyire lő szép képeket? A Carl Zeiss, Pure View, akciófotó stb ebben is mind benne vannak??
Nagyon köszönöm. Kérlek segítsetek és írjatok, sajnos nincs időm visszaolvasni. Nagyon köszi! -
kiszu
senior tag
Nos,megoldódott a probléma végre.
Találtam egy nokia app updates programot és abban frissítettem a display-t és monstmár van érintés és óra.Köszönöm a segítségeket.
-
inthro
aktív tag
Nem minden oldalt sőt inkább csak keveset tördel a képernyőhöz a böngésző. Találkozott már valaki ilyennel? Van ahol egy cikk ami nagyon apró, majd nagyítok, hogy jobban lehessen olvasni és hatalmas betűkig nagyítok és a kijelzőre tördeli az egész szöveget így egy szó kerül egy sorba szinte, de nagyon sok oldalon nincs így.
-
Khan13
senior tag
válasz
lalyoska
üzenetére
Ne izgulj ennyit
Mindegyikben van rádió, csak korábban nem volt kész hozzá a szoftver. Otthon első dolog a netet belőni rá, frissítések keresése és telepítése (ha nincs, akkor boldogság), aztán SysApp Pusher letöltése és system dolgok telepítése belőle (meg ami még tetszik). A rádió a zenelejátszóban van. A nyelvek mindegyike része az összes ROM-nak, max be kell állítanod. Haverom 820-a valami arab jellegű nyelven indult, azóta szépen teszi a dolgát magyarul. Ár/értékre max az 520 jobb, de az kevesebbet tud, így ez a nyerő készülék 
-
hroberto
veterán
válasz
lalyoska
üzenetére
Nyugi, lesz benne magyar nyelv. De valószínűleg a telefon nem a magyar piacra készült, és a garancia sem gyári úgy látom.
Valószínűleg már Amber-el fog érkezni a telefon, és lesz benne rádió, de ha nem, akkor frissíted a rendszert wi-fin keresztül utána már mindenképp benne lesz. -
lalyoska
tag
ja és ha véletlen a régi verzió (fm rádió nélküli) van benne, honnan tudom rátelepíteni a telefonra? Hogyan kell frissítenem??
KÖszi! -
lalyoska
tag
Már meg is rendeltem egy csodás sárga példányt.Ugye nem az lesz hogy 72.990 ért (ujmobilok.hu) egy angol darabot adnak magyar nyelvű menü nélkül??Azt írja telefon+MAGYAR NYELV+TARTOZÉKOK...
Ti is egyetértetek abban, hogy az összes Lumia közül ez most ár-érték-tudás arányban a legjobb??
Ahogy néztem 170.000-ről indult, és most kevesebb mint a fele. Alig várom már... 925 akartam, de ez lett. Reménykedem hogy tényleg lesz benne rádió...Amiket most adnak el azokban ugye már benne van??
Nagyon köszi ! -
törölt tag
Szerintetek ha elviszem szervizbe hibás érintőképernyő és recsegő készülékház miatt, akkor kérhetem, hogy a készülékházat sárgára cseréljék?

-
Khan13
senior tag
válasz
lalyoska
üzenetére
Mit szeretnél a Nokia honlapjáról? Minden WP alkalmazás és Nokia Lumia only alkalmazás fut rajta. A teljes HERE termékpaletta ingyenesen elérhető rá. 170 ezer Ft-os független, és 160 ezer Ft-os Telenor kártyás nyitóárat találtam. Link. Az emlékeimben is hasonló összeg élt.
(#13418) kiszu:
SysApp Pusher megnyit, bal gomb megnyom az alkalmazásban, akkor elszüttyög egy darabig, aztán egyesével lépkedj végig a system alkalmazásokon és ami frissíthető, azt szedd le. Elsőre nem tudja mid van, és mi az újdonság, így manuálisan kell végig lépkedni, utána viszont ha futtatod az ellenőrzést, csak a frissítésekért fog külön szólni. Beállítható a listában nem szereplő bármilyen alkalmazás figyelése is. -
lalyoska
tag
Pontosabban a ténél még 169.990
-
lalyoska
tag
Az a durva hogy a Témobil még mindig 160ért adja a 920-at kártyás csomagban, míg a 925 123 ezerbe kerül
Szóval maradok a 920-nál, egy szép kis srága darabot fogok rendelni 
Meg tudjátok mondani hogy ennek mennyi volt 1 éve a nyitó ára és hogy mindent rá tudok e tölkteni ami a NOkia honlapján van alkalmazás? Az ingyenes navi ezen is van? -
kiszu
senior tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Beállításokban van olyan,hogy display+touch és azon belűl egyetlen dolgot lehet állítani:
Touch sensitivity. Semmi mást.
Menüben alul és sehol nincs gyorsnézet.Akkor írom mi van a beallitasokban:
Hangok,téma,email+fiőkok,internetmegosztás,zárolási képernyő,wifi,bluetooh ,osszeeerintes es kuldes,rep uz mod,mobil adatatvitel,tartozkodasi hely,gyereksarok,tk uz mid,tarterulet,bizt.mentes,datum es ido,nyelv,konnyu kezeles,beszedfelismeres,te.nyom.kov,tel frissites,vallalati alk,nevjegy,visszajelzes,acces point,accesoiries,hang,extrak es info, display es touch,call es sms,visszajel nokianak,nokia fiok -
Khan13
senior tag
Beállításoknál első oldal (rendszer) alja körül gyorsnézet menüpont. Ha nincs olyanod, akkor valami hiányzik a frissítésekből. (Nálam fent van a GDR3 is, de az elvileg nem pakolta el a menüket)
(#13411) mediumgecso:
Az nem kell a glancehez.(#13413) kiszu:
Nem bonyolult, nézd ott, ahol írtam. A frissítések miatt a menü picit rendezetlen hatású... de legalább vannak frissítések, amik hoznak új funkciókat. -
inthro
aktív tag
-
Hawk02
aktív tag
válasz
bianiki09
üzenetére
Nekem eltelt 1hét mikorra beállt az aksi és én is gondolkodtam, hogy visszaviszem, de 4-5nap után kezdett javulni. Nekem 8 napom volt a cserére, mert online rendeltem, ha lehetséges mindig így rendelek. Nálam ez volt a tapasztalat, de Nálad ettől függetlenül lehet hiba. Dönteni Neked kell.
-
hroberto
veterán
válasz
lalyoska
üzenetére
Ahogy már írtam is, nem tud többet a 925, és ebben is van rádió (Amber óta).

Sőt inkább azt lehet mondani, hogy ez tud többet, mert ebben alapól benne van a vezeték nélküli töltés lehetősége, (a 925-re külön hátlap kell) és dupla annyi tárhellyel rendelkezik.
A 925-ben Amoled a kijelző, ebben IPS.
Szerintem nem éri meg a kb. 30 ezres felárat a 925, de ezt tényleg mindenki döntse el maga. -
inthro
aktív tag
válasz
mediumgecso
üzenetére
Nem tudom mi okozza a problémát, program pedig nincs rá ami kimutatná, hogy mi az okozó. Szerintem másnak is volt már ilyen gondja, töltsd fel egyszer teli, majd meritsd le teljesen és megint tölts. Nálam ez bevált, ha figyelek arra, hogy ne menjen a szint 10% alá akkor érdekes módon elöjön a probléma, ha 3-4% maradt és akkor teszem töltőre, nincs ilyen gond pár hétig.
-
lalyoska
tag
Kedves 920 felhasználók!
Kérlek segítsetek!
920 és 925 között vacillálok. Engem a méret meg hogy nehezebb nem zavar, ráadásul ott van hogy 32GB szóval simán választanám a 920-at meg jóval olcsóbb. A kérdésem hogy miben tud többet a 925??
Mert FM rádió van benne azt tudom de nem lehet hogy azt a most kapható 920-asokra már az Amber frissítéssel vagy mivel már pótolták??? Mert akkor nem kérdés melyiket vegyem.
Kérlek írjatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fantasztikusak ezek a T-sek... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)