Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
tisti1965 #13120 üzenetére
Ja hát igen a 830.. Az az igazság,hogy az annyira nem szimpatikus meg igazából engem kifejezetten az új Microsoft Lumiák érdekelnének,hogy mik várhatóak,ha egyáltalán van már róluk hír. Nekem ráér a vásárlás.. Igazából szerintem olyan nyár, ősz környékén fogok venni addig meg legalább nyugtom van és nem zaklatnak, mert nincs min..
Szóval egyenlőre kíváncsi lennék mik lesznek a lehetőségeim.
Mindenesetre köszönöm a válaszod! -
krups8
tag
válasz
tisti1965 #12934 üzenetére
Jah, a csempéket már rendeztem.. Nekem tetszik ez a Nokia, WP vonal, iOS méregdrága, így az nálam nem játszott, de most, hogy megvan ez a 820 a WP-vel nem is vagyok rá kíváncsi. Be kell tanulnom az OS-t és jóban leszünk. Csak a gépet kéne rávennem, ho0gy olvassa az adatokat. Ez most ott tart hogy olvasok utána erősen.
Bazz rátaláltam az előbb az adatátvitel módra, erre elbolyongtam és most nem találom. Ugye rá kell dugni a gépre és ebbe a módba kapcsolni utána, hogy mennyen az átvitel? Szal hol is van ez az opció?
-
krups8
tag
válasz
tisti1965 #12926 üzenetére
Kösz-kösz! * Megkeresem a funkciót és rájövök mire jó. Ez nem az a legyintéssel is tudzs lapozni funkció?
# this is life: Igen, az akksik... viszont ennek (ahogy a Mininek is) megbocsátom, mert cool.
Most töltöttem le pár számot, amit a downloads mappába tett a kicsike. Most ezt hol találom?
Meg egyáltalán a mappákat?
-
skroy
senior tag
válasz
tisti1965 #12864 üzenetére
Vagy rádugod pc-re és ott pakolászol, vagy egyszerűen csak ezzel: Fájlok alkalmazás.
Ezzel böngészhetsz, áthelyezhetsz, másolhatsz stb. a telefonodon. -
-
-
tisti1965
aktív tag
válasz
tisti1965 #8565 üzenetére
az már biztató hogy a 2 felsőbb kategóriára már kijött
Lumia 925 T-Mobile 3051.40000.1345.1005 Available Available
Lumia 925 Vodafone 3051.40000.1345.1003 Available Available
Lumia 1020 Country variant 3051.40000.1345.1003 Available Available
Lumia 1020 T-Mobile 3051.40000.1345.1005 Available Available
Lumia 1020 Vodafone 3051.40000.1345.1003 Available Available -
-
-
Jofi81
őstag
válasz
tisti1965 #8001 üzenetére
Fóliából az Ultimate Shield-et tudom ajánlani.
-
batai15
félisten
válasz
tisti1965 #7946 üzenetére
Igen .Most már tényleg nem voltam meg elégedve vele , még egyszer ilyet nem veszek .
Nem elég hogy szépen elkezdett kopni a sárga, alatta fehér volt, de el is tört. Nillkin tokom majdnem minden telómra volt, érdekes az sose tört el. Most vagy nillkin tokot veszek majd vagy ultimate shieldet. így stock állapotba tök szép feketébe ezért gondolkodom hogy lehet nem tokozom csak fólia. -
batai15
félisten
válasz
tisti1965 #7794 üzenetére
1: Hr-re akkor van általában szükség ha a telefon irreálisan sokszor, csinál valamilyen bugos dolgot.(pl belassul, fura dolgokat művel etc)
Ilyen volt nálam pl hogy nem fordult el a képernyő.
2 Általában hardveres hiba kiszűrése miatt is szokták csinálni abban az esetben ha az adott hiba nem nagyon fordul elő másoknál.Ilyenkor mindíg szűz a rendszer, tehát mintha akkor vennéd ki a dobozból. Ha ezek után is csinálja akkor általában hw hiba már .
Androidon a sok custom romolás miatt, mivel bármi módósítható a fájl rendszerben a custom romolás közbe az előző rendszerből is maradhatnak vissza fájlok, ezért galibát okozhatnak. Ugyan ez igaz az ota(ami minket wp tualjokat is érint) frissitésre is, mert lényegébe rá raksz egy rendszert a meglévőre, ezért nem tűnnek ez az appok amik fent vannak pl.
Remélem érthető vagyok. -
pockhome
senior tag
válasz
tisti1965 #7587 üzenetére
és ruskop: Szerintem visszaviszem garanciába, mert a másik hátlapot ha leveszem akkor is ki fog belőle 'pottyanni' az akku.
(#7585) Heffi: Nekem Amber van rajta, akkor ez még nem a GDDR3-as frissítés?
Valaki írja már le hogy hol van ez az elforgatás beállítás, mert én nem találom
-
Kbali
nagyúr
válasz
tisti1965 #7576 üzenetére
Nem a kulcs a legnagyobb ellenség, hanem a homok a zsebben, amit észre sem veszel, csak amikor már késő.
Biztos, ami ziher alapon rendeltem a telefonal együtt egy matt fóliát 590-ért. Kicsit ront csak a kijelzőn, viszont nem csúszik. Sajna nem sikerült bubimentesen felrakni, de sebaj, ha nagyon kuka lesz, akkor veszek rá másikat. -
istnag
addikt
-
jeni
félisten
válasz
tisti1965 #7017 üzenetére
érdekes
ezt a fazon levették a listáról-Fekete luxus Flip bőrtok Nokia Lumia 820 vagy gyorsan elfogyott
a 820-ra ilyet vettem 2db-t.
szerintem elegánsabb és minőségibb.
a szilikon tok hátránya,hogy ha az pofára esik,vagy csúszik akkor nem véd semmitől.
személyesen az Örs Vezér téri IKEA áruházzal szemben épület egyik lakásában vehető át(16-ép). -
Arkhalon
tag
válasz
tisti1965 #6684 üzenetére
Ha be van kapcsolva akkor alapból feltölti az összes képed skydrive-ra amint lesz wifi és ott el is tudod érni.
Aki ilyen telefont akar venni annak teljes szívemből ajánlom. Szép kijelző, gyors rendszer, jó kamera (mobil fronton), szóval én ajánlom mindenkinek. Ne ijedjen meg senki nem bonyolultabb mint a droid, csak más
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Formula-1
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest