- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Mielőtt ráfutnál te is a duplázós meg triplázós bugra, a javaslatom a következő. A lecserélni kívánt kártyáról a PC-ről vezérelve törölj le mindent, (illetve mozgasd be a PC-re egy mappába) majd csinálj egy telefon újraindítást. Ezután vedd ki a kártyát, és indítsd úgyis egyszer újra, majd lakpcsolás új kártya bele, telefon indítás és beállítani, hogy a kártyán akarod a média tartalmakat tárolni, majd USB-n mehet minden vissza immáron az új kártyára, de nem mappástól, hanem a mappába belépve külön minden könyvtárat megtölteni.
Mondom mindezt úgy, hogy belefutottam én is a többszörözős bugba. Nálam is kártya csere volt, de én simán egy kártyaolvasóban tükröztem át mindent az új kártyára. Miután elkezdődött a duplázódás, bemásztam a telefon belső memóriájába, és onnan kitöröltem a rejtett fájlokkal együtt mindent. Na ekkor meg nem el tűnt minden a kártyáról is. Gondoltam mindegy, és visszamásoltam ami rajta volt, viszont majdnem minden kétszer volt. Letöröltem megint mindent, erre elkezdte a három meg négyszerezést. Természetesen HR lett a vége, de megtanultam, hogy a telefon valahol máshol is nyilvántartja mi van a kártyán és persze a kártyának is valami azonosítóját, úgyhogy az a cserebere nem annyira egyszerű, mint gondolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged