- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Mielőtt ráfutnál te is a duplázós meg triplázós bugra, a javaslatom a következő. A lecserélni kívánt kártyáról a PC-ről vezérelve törölj le mindent, (illetve mozgasd be a PC-re egy mappába) majd csinálj egy telefon újraindítást. Ezután vedd ki a kártyát, és indítsd úgyis egyszer újra, majd lakpcsolás új kártya bele, telefon indítás és beállítani, hogy a kártyán akarod a média tartalmakat tárolni, majd USB-n mehet minden vissza immáron az új kártyára, de nem mappástól, hanem a mappába belépve külön minden könyvtárat megtölteni.
Mondom mindezt úgy, hogy belefutottam én is a többszörözős bugba. Nálam is kártya csere volt, de én simán egy kártyaolvasóban tükröztem át mindent az új kártyára. Miután elkezdődött a duplázódás, bemásztam a telefon belső memóriájába, és onnan kitöröltem a rejtett fájlokkal együtt mindent. Na ekkor meg nem el tűnt minden a kártyáról is. Gondoltam mindegy, és visszamásoltam ami rajta volt, viszont majdnem minden kétszer volt. Letöröltem megint mindent, erre elkezdte a három meg négyszerezést. Természetesen HR lett a vége, de megtanultam, hogy a telefon valahol máshol is nyilvántartja mi van a kártyán és persze a kártyának is valami azonosítóját, úgyhogy az a cserebere nem annyira egyszerű, mint gondolnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest