- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
Szerintetek érdemes lehet kipróbálni? Annyira nem tűnik kamusinak ez a cég...
A válaszokat előre is köszi!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Frissült a glance, így már saját szöveget is ki lehet rakni az óra és az értesítések fölé!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Na végre frissült nekem is!
De ez a T logó kellett, mint s#@r a zsebbe...
-
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
#40993792 #9044 üzenetére
Egy két évvel ezelőtti cikkből: "A teljes ügyfélszám alapján számolva a T-Mobile részesedése a májusi 44,28 százalékról 44,50 százalékra, a Vodafone-é 22,49 százalékról 22,59 százalékra nőtt, míg a Telenoré 33,23 százalékról 32,90 százalékra csökkent." Nem hiszem, hogy azóta olyan nagyon változott...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
agemate #9035 üzenetére
Szeretett szolgáltatónknak írtam levelet, amire ők azt a választ adták, hogy még decemberben elfogadták a Black-et, a továbbiakban a Nokia feladata a publikálás. Írtam hát a Nokiának is, amire ők azt írták vissza, hogy hullámokban érkezik a frissítés, szóval nyugodjak meg, mert majd érkezik. Kb. ennyivel letudtak. Fasza!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Azért az már igazán "vicces", hogy a Tré-Mobile-os 625-re már elérhető a frissítés, mi meg még mindig csak a csodát várjuk!!!
Miben más a 625? Elárulná valaki? Vagy a 820-920 páros már meg se kapja, mert ezek kifutó modellek náluk?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
hülyegyerek #8910 üzenetére
Persze, de azért valamivel nyugtatnom kell magam!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Magyar függetlenekre már "coming soon"! Persze Trénél még semmi...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Az azért tényleg nem semmi, hogy a Vodásra és a Telenorosra már elérhető a függetlenre meg még egyáltalán nem...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
A legtöbb Disney játék (Where's my Mickey?, Monsters University, stb.) most korlátozott ideig ingyenes az áruházban!!!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #8175 üzenetére
Szerintem a képminőség is javult.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Nokia collections-ből telepíthető hivatalosan is a Nokia Camera (nem a béta).
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
hülyegyerek #8064 üzenetére
A Black előszele. Szerintem.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Igazad van. Pénze is volt, nem is igazán akarta eladni és persze így aztán pikk-pakk el is adta, majd hozzádobott egy 10-est és vett magának egy vatta új 920-at (igaz bolti garival, de akkor is). És amúgy ez mindig bejön neki, mert előtte pl. a 4 évvel ezelőtt 16 milkáért vásárolt téglalakását adta el az ősszel 15 és fél millióért (!!!), majd vett egy házat 11 m forintért úgy, hogy azt meg eredetileg 14-re tartották!!! A hülyéknek és a pénzeseknek mindig szerencséjük van!
Na de persze én sem akarok általánosítani...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Természetesen szíved joga. Ezt csak azért mondtam, mert pl. unokatesóm T-mobile függő 820-át múlt héten adta el 63.000-ért. Persze Ő úgy hirdette, hogy vagy elmegy ennyiért, vagy nem, szóval nem is nagyon izgatta magát, nem volt neki sürgős. Mondjuk kb. másfél-két hónapig hirdette ennyiért, de azért végül csak elment. Viszont, ha Te váltani szeretnél, és minél hamarabb akarsz tőle megszabadulni, akkor nem szabad ilyen áron adni. 50-ért úgy gondolom simán esélyes, hogy elkel 1-2 héten belül.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
hülyegyerek #7612 üzenetére
Nem hiszem, hogy kötözködnek, mivel ez egy hivatalos frissítés fejlesztők számára. Fejlesztő meg bárki lehet.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #5469 üzenetére
Most már meg vagy 20 percnél jár...
Meg lehet ezt szakítani anélkül, hogy baja legyen a telefonnak? Vagy várjak türelemmel?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
A beállításokon belül csináltam egy olyat, hogy "telefon alaphelyzetbe állítása", vagy micsoda. Kérdésem, hogy ennek mennyi ideig kell tartania, mert már kb. 7-8 perce fogaskerekezik...
A válaszokat előre is köszi!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
viewdetails #5335 üzenetére
Jogos. Csak én a 820-at se fél évre terveztem éppen (min. 1 év), de ha az asszony is 820-at szeretne, akkor már lehet, hogy inkább az én 820-am adom Neki, és akkor én meg feljebb lépek egy szintet. Főleg, hogy csak egy 10-es a különbség, ami kb. havi 600 Ft pluszt jelentene a kölcsönnél.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
danilla #5310 üzenetére
Hát igen. Engem is a méret és persze a súly, ami aggaszt. Nem tudom, hogy nekem való-e a 920... Először a 820-at is nagynak és nehéznek találtam, meg ugye van, hogy ingzsebben is hordom és az plusz 25 g... Fájó még az amoled hiánya is, de a 4.5" és a HD PM+ sem hangzik azért rosszul. Október 20-ig mondjuk még van egy kis időm agyalni rajta. Csak bele ne fájduljon a fejem!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
SpeedHUNGARY #5300 üzenetére
Ennyiért és ilyen feltételekkel jó ajánlatnak tűnik, de persze senki sem tart fegyvert a tarkómhoz, hogy megvegyem...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok! Egy félig-meddig váratlan helyzet kapcsán lehet, hogy váltani fogok 820-ról 920-ra. (A 820 marad asszonyé.) Ez persze nem törvényszerű, hogy így lesz, ezért is kérdezlek Benneteket, hogy megéri szerintetek? Szívesebben cserélném mondjuk 925-re, de az túl drága még, a 920 pedig most október 20-ig az e-digitálnál 89.990 lenne 15 havi kamatmentes törlesztővel...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
A fólia nálam is alap. Tokot viszont nem használok amióta qi hátlapom van. Nem karcolódik (legalábbis eddig nem tűnt fel) és a kamera rész is védett(ebb) a süllyesztés miatt.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Ezek szerint a GDR3 után nekünk is hivatalos lesz a Pro Cam:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest