- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
válasz
Jofi81 #13973 üzenetére
Havi frissítést tervez a Microsoft (ilyen kis frissítő csomagok, mint az Insideren a 10586-on belüli alverziók voltak). Amúgy az Insider sem áll meg, csak épp a(z újonnan) nem támogatott telefonoknál kell megnézni mi lesz. Szerintem Slow / Release Preview ringen még a 10586-osokat kiadják, aztán ennyi.
-
MK VII
veterán
válasz
Jofi81 #13082 üzenetére
Sajnos használhatatlanok..
Igazából nem találok rá értelmes koordináta szerinti gps-t ami megmutatja nekem hol a hely és el is visz oda...
Nagyon sok féle van,de mindegyik használhatatlan kb.. Vagy még én nem találtam rá a megfelelőre....
Csak az a fura,hogy egy Nokia C5 ami még csak nem is okos is meg tudta adni nekem ezt vágyam. Hihetetlen....
Semmi értelmes app ebben a körben.. :/ -
csabi94
őstag
válasz
Jofi81 #10419 üzenetére
Köszi, már elvetettem!
Más kérdés: ezek a töltök ugye mindig be vannak dugva, mert úgy van értelme. Mennyire pazarolják az áramot, ha nincs a telefon töltésben? Mert én mindig odafigyelek rá pl., hogy a töltőt ha nem töltöm a telefont, kihúzom. Tudom, hogy nagyon minimális amit úgy fogyaszt, de sok kicsi sokra megy. Ezzel ez hogy van?
-
Clemi
veterán
válasz
Jofi81 #10316 üzenetére
Biztos hogy nem fér bele, mert ha a beleférne, akkor meg a Nillkin tok nélkül kiesne. Ezért jobb a rugósan oldalról (nekünk meg az alul-felül) szorítós.
Amúgy meg a nejem 520-as telójára vettem ilyen belepattintós tokot. Aztatelebaszottkinaianyját csavarhúzóval alig tudtam kifeszegetni belőle, olyan szintem rápattant a tok a négy sarkánál. Sikeresen össze is karcoltam a gyári fekete tokot. -
He-Nike
aktív tag
válasz
Jofi81 #10316 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy belefog férni nekem nincs rajta tok és így is elég szoros. (lehet kicsit faragnál a műanyagból mármint a tartóból, belemenne).
hülyegyerek: Rendeljek neked egyet?
(bocs, hogy felzaklattalak vele, de próbáltam pár univerzálisat nem igazán voltam velük megelégedve. egyik a gombot nyomta másik lötyögött kiesett folyton a teló stb. stb. )
-
csabi94
őstag
-
Heffi
őstag
válasz
Jofi81 #10098 üzenetére
Névjegyzék nekem gmail fiókból visszajött, egyedül a csengőhangok szálltak el, azt kellet újra beállítani. Sms-ek szintén visszaálltak felhőből.A programokat MS fiókból a vásárlási előzményekből pár gombnyomással visszatelepítette (amiket érdemesnek tartottam rá, vagy korábban fizettem értük).
A kezdőképernyő is menthető, bár én nem étem vele.
Illetve eltüntek a térképeim, de én már 925-t használok, abban meg ugye csak saját memória van, nincs micro sd.
-
Heffi
őstag
válasz
Jofi81 #10059 üzenetére
Én is szenvedtem a gyors merüléssel frissítés után. Most már helyreállt a fogyasztás, amihez 3 dolgot csináltam:
1. Had Reset
2. Valami be volt akadva a hozzáférési pont körül (Telekom 3g/4G), mert a mobilnet sem ment, ezért a két lehetőség között csináltam egy oda-vissza váltást
3. Programok között található a "Takarékos üzemmód", ahol a számomra lényegtelen alkalmazások háttérben való futását letiltittam. Pl.: Podcastok, Takarékos üzemmód, Zene.Hogy a fentiek közül mi oldotta meg a problémát, nem tudom, de azóta készenlétben 1 %/óránál nem merül többet, úgy, hogy nem kapcsolom ki a wifi/LTE dolgokat.
-
Enzo_86
tag
A beállításokban van ilyen,h tárterület-ellenőrzés. Ott ha belemegyek a térképekbe (Leírásként ott van, hogy "Térképek eltávolítása a telefonról és újak letöltése") de ha arra rámegyek, akkor nem tudom állítani, hogy hova mentsen, csak törölni vagy hozzáadni tudok...
A telefonon Black van fent.
-
Jofi81
őstag
Rendeltem egy fekete Nillkin tokot magamnak és egy fehéret a barátnőmnek. Erre most írt az eladó, hogy sajnos a fehér, a barna és a piros gyártását megszüntették, már csak fekete elérhető. Nem tudom, hogy ebből mi lehet az igaz, bár tekintve, hogy a telefon kifutott, elképzelhetőnek tartom. Úgyhogy egyforma tokunk lesz...
-
Clemi
veterán
Persze, hisz ha jól megnézed a képet alul és felül, csak 1/3-ad a perem magasság, sőt felül a jack csatlakozónál még külön ki van vágva egy nagyobb ív. 100x jobb fogásra és kinézetre is mint a szlikon tok (nekem is van)!
Ja és bocsi de a nevét qrvára elgépeltem
Szóval Nillkin tok
-
Clemi
veterán
Mielőtt ráfutnál te is a duplázós meg triplázós bugra, a javaslatom a következő. A lecserélni kívánt kártyáról a PC-ről vezérelve törölj le mindent, (illetve mozgasd be a PC-re egy mappába) majd csinálj egy telefon újraindítást. Ezután vedd ki a kártyát, és indítsd úgyis egyszer újra, majd lakpcsolás új kártya bele, telefon indítás és beállítani, hogy a kártyán akarod a média tartalmakat tárolni, majd USB-n mehet minden vissza immáron az új kártyára, de nem mappástól, hanem a mappába belépve külön minden könyvtárat megtölteni.
Mondom mindezt úgy, hogy belefutottam én is a többszörözős bugba. Nálam is kártya csere volt, de én simán egy kártyaolvasóban tükröztem át mindent az új kártyára. Miután elkezdődött a duplázódás, bemásztam a telefon belső memóriájába, és onnan kitöröltem a rejtett fájlokkal együtt mindent. Na ekkor meg nem el tűnt minden a kártyáról is. Gondoltam mindegy, és visszamásoltam ami rajta volt, viszont majdnem minden kétszer volt. Letöröltem megint mindent, erre elkezdte a három meg négyszerezést. Természetesen HR lett a vége, de megtanultam, hogy a telefon valahol máshol is nyilvántartja mi van a kártyán és persze a kártyának is valami azonosítóját, úgyhogy az a cserebere nem annyira egyszerű, mint gondolnánk.
-
Clemi
veterán
Azt azért te is belátod gondolom, hogy egy műanyag fólia soha nem lesz olyan kemény, mint az üveg amire rátetted.
Azért egy pár hetes zsebben vagy táskában hordás után nem hinném, hogy bármelyik műanyag felület karc nélkül túléli. Az opálos, mikrokarcos fóliánál meg szerintem nincs rondább.
Na ezért vagyok annak a híve, hogy inkább cserélgetem akár havonta. Na de egy fólia ami több mint 8e forint?
Két fólia árából kijön egy kijelző csere.
Itt jegyzem meg, én se vagyok a fóliázás híve, mert vigyázok a cuccaimra, a leeséskor és az oda koccolástól történő betöréstől meg egyik fólia sem véd (vagy van ilyen?). Eddig egyetlen telefonomon se volt fólia (eddig nyomógombos telóm volt) és most is mindössze az a nem kicsit zavaró tény ami miatt felteszek rá (amint megjön) egy fóliát, hogy az üvegen nincs semmi zsírtaszító réteg, így alig érek hozzá, már tele van ujjlenyomattal. A maszatos kijelzőt marhára utálom, így állandóan a hasamhoz dörgölöm az üveget, hogy tiszta legyen, amiből egyenesen következik, hogy az így keletkező mikrokarcok elkerülhetetlenek..... tudom ez már felhasználói hülyeség, de sajna ez vanDe eszembe nincs vitázni, mindössze csak megmorogtam annak a fóliának a szerintem irreálisan magas árát.
-
wlf
tag
Nézd meg, légy szíves, tedd le az asztalra, és próbáld "meghintáztatni" az érintőgomboknál vagy az előlapi kameránál nyomva. Ha nem billeg, hanem szépen felfekszik, akkor az enyémnek van valami kehéje, vissza is viszem azonnal. Már a doboza is el volt törve, nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de lehet, hogy eleve sérültet kaptam...
-
tkesy
addikt
Anno, tavaly nyár elején mikor felraktam az enyémet, direkt kipróbáltam, kulccsal teljes erőből"rajzoltam" rá pár mintát, 3 nap múlva nyomát se láttam, és azóta sem tudott semmi sem kárt tenni benne. Majdhogynem vágódeszkának lehetne használni.
Viszont a hátlapra és körbe rakható fólia a sarkoknál elkezdett feljönni, főként a bal alsó sarkon... -
Kube
senior tag
Igazából én most lettem Lumia tulaj, ha a kapcsolat meg is szűnik a facebook és az outlook névjegy között akkor is a szám és a név megmarad. Szóval én felviszem a telefonszámot és a nevet, ehhez hozzákapcsolja a facebook profilját már ha van és ez nekem teljesen megfelelő. Felhőben viszont nálam is mindenki látszik, de szerintem itt is lehet szűrés berakni hogy csak azok legyenek láthatóak akiknél telefonszámot is adtál meg.
szerk.: ha outlookban a fogaskerékre mész fent jobb oldalt majd a legördülő listából leveszed a pipát a facebookról akkor csak a telefonszámos névjegyek jelennek meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BMW topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi