- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
marcusa #3799 üzenetére
Marcusa
Akkor Te motoros vagy, esetleg VW-s...?
Nekem ez helyfüggetlen, Rákospalotától egészen Lágymányosig mindenütt képes produkálni, bárhová keveredek.albiosz
Ebben reménykedem én is, hogy valami szoftveres inkompatibilitás, az is érdekes, hogy mindenki 2G/3G, csak nekem van a listán LTE.
Ha a héten visszakapom, és Porticosan csinálja, de jövő héttől Amberrel megszűnik a dolog... de ez sem nyert, mert danilla nem Amberes, és most mégis működik neki, pedig előtte 3x volt szervízben. -
marcusa
addikt
válasz
viewdetails #3796 üzenetére
Nekem egyetlen egy helyen van ilyesmi, a Lurdy ház parkolójában, ott szoktunk összejönni haverokkal péntek esténként, és ott van LTE, de gyenge, a 3G is gyenge, és váltogat közöttük, elkezdek netezni, majd kiírja, hogy nem tudja megjeleníteni a weboldalt, aztán a bal felső sarokban áthúzott térerőjel. Újra kell indítani, aztán megint jó. De ez már a legelejétől fennál, januártól, máshol mindenhol jó.
-
albiosz
őstag
válasz
danilla #3795 üzenetére
+ (#3796) viewdetails Nem lehet, hogy erre a dologra hatással van mindenki barátnője, Amber is? Mert érdekes, hogy csak a T-sek panaszkodnak és csak a T-re nincsen még. LacPac is írt a témáról.
-
bopeti98
őstag
Térerődobálós
viewdetails: LTE, automatikus, függő
Nem térerődobálós
KZP: 3G, automatikus, függő (T-Mobile)
danilla: 3G, automatikus, függő
Sabre 3G , automatikus, függő
albiosz 2G, automatikus, független.
bopeti98 3G, automatikus, független ( T-Mobile-os kártyával ). -
albiosz
őstag
De egyébként nem fogadott hívásként megjelennek nálatok a hívások utólag, csak nem csengtek ki? Vagy meg se jelennek, csak ismerősök mondják, hogy nem értek el?
-
kovadam1
tag
válasz
viewdetails #3789 üzenetére
Nekem T-s tökmindegy hogy van mobilnet vagy nincs. Jelenleg ts a beállítás, azelőtt automatán volt.
-
Andris837
senior tag
válasz
Eddig nekem sem tűnt fel a dolog, egészen addig amíg nem szóltak, hogy nem értek el.
-
KZP
őstag
válasz
Térerődobálós
Nem térerődobálós
KZP: 3G, automatikus, függő (T-Mobile)
danilla: 3G, automatikus, függő
albiosz 2G, automatikus, független. -
danilla
őstag
válasz
viewdetails #3785 üzenetére
Nem nem, mint írtam nekem már több mint egy hónapja tünetmentes
-
albiosz
őstag
válasz
viewdetails #3785 üzenetére
2G, automatikus, független.
Eddig nem volt problémám, elért mindenki.
-
viewdetails
addikt
Térerődobálós, vagy sem? LTE vagy 3G? Automatikus vagy kézi hálózatválasztás? T függő, vagy független készülék?
Térerődobálós
danilla: 3G, automatikus, függőNem térerődobálós
KZP: , ,
albiosz 2G, automatikus, független.Bővítsétek a fenti listát, hátha kiderül valami.
-
KZP
őstag
válasz
viewdetails #3782 üzenetére
Nekem pl. semmi problémám nincs a 820-szal, szintén T.
-
Lall
veterán
válasz
viewdetails #3782 üzenetére
Más GSM modul van benne vagy nemtudom? Lehet x gsm modul szarul/szarabbul működik y hálózatával. De csak tippelek, lehet ilyen nincs is. Mindenestre érdekes, hogy csak T-Mobilosoknál jelentkezett és volt olyan akinek alaplap cserével sem javult meg.
-
Andris837
senior tag
Nemrégiben nekem is panaszkodtak az ismerőseim, hogy nem tudtak elérni. A telefon be volt kapcsolva, szóval gyanítom, hogy nekem is épp eldobta a hálózatot a telefon.
T-Mobile...Pedig eddig semmi problémám nem volt a szolgáltatásukkal.
-
Lall
veterán
válasz
Magnum_ #3779 üzenetére
Én ezt azért kérdezem, mert nekem Omnia 7-nél voltak ilyenek. Utálom a T hálózatát egy nap kapalap fos (szerintem). Telenorral soha nem volt ilyen gondom, a T meg ha vált a tornyok között képes percekre eldobni a térerőt (saját tapasztalat szerint).
Köszöntsd fel Kingácskát, biztos hálás lenne.
-
Mevrick
csendes tag
válasz
Serius1974 #3774 üzenetére
Ahogy nézem extrák+infó frissítés is kell hozzá.
-
viewdetails
addikt
válasz
Serius1974
Valakinek volt ilyen hibája a WP felhasználók topikban, aztán egy nap múlva magától lefrissített mindent a Storeból.danilla
Nekem napi 10-ből 2-szer ha feloldottam a kijelzőt, nyílt utcán 0 térerőt mutatott, majd 20-30 sec után ugyanott állva visszajött, és maximálisra ugrott. SIM csere után sem lett sokkal jobb, szóval csak remélni tudom, hogy tényleg a T-nél a hiba, mert a most használt 925 tökéletesen tartja magát a hálózaton, semmi nem fogadott hívás sms-t nem kapok. -
Mevrick
csendes tag
válasz
Igen lehet, hogy még más system app-ot is frissítened kell hozzá.
-
danilla
őstag
válasz
vwpolopg #3770 üzenetére
Én is maximálisan ezen a véleményen voltam, de aztán mindenféle szoftvertfrissítés és HR nélkül megszűnt a probléma. Két verzió lehet, vagy bepánikolt a telefon, hogy le akarom cserélni és inkább megjavult (ami őszintén szólva elég hihetetlen lenne
) vagy eredendően a hiba a T hálózatában volt, amit aztán sikeresen javítottak. Azt azért megjegyezném, hogy egy olyan hibajelenség volt ez nálam ami heti 5-6 alkalommal előjött, viszont több mint egy hónapja se híre se hamva.
-
Mevrick
csendes tag
válasz
Serius1974 #3771 üzenetére
Szia!
Próbáld meg ezt felrakni:
[link]A program listájában szerepl a hívás+sms szűrő, próbáld meg onnan telepíteni.
-
Serius1974
tag
válasz
fabiandaniel #3768 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Nokia szervizzel. Azt mondták, hogy az internetes frissítés során, kimaradt valami. Elő szokott fordulni.
Kérdésem, csak szerviz körülmények közt lehet ezt felülírni, vagy meg lehet ismételten próbálni az update-t. Ugyanis a készülék azt írja, hogy naprakész. -
vwpolopg
őstag
válasz
viewdetails #3754 üzenetére
Tovabbra is csak ismetlem onmagam, szeriahiba. A t nem ludas semmiben, a telefon egy hulladek... o mar a sokadik ember a topicban ezzel a hibaval, nem segit ezen csak az alaplapcsere/telefoncsere, de lehet, hogy azok is ilyen hulladekok lesznek.
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
Serius1974 #3764 üzenetére
Pedig ott kellene lenni a beállításokba
-
jeni
félisten
válasz
szutyis #3765 üzenetére
ezzel nincs gond
várható volt,hogy (befektettek a Nokia cégbe magyarul,háttérben ott a pénz) csak a Microsoft a saját képére fogja változtatni a Nokia jellegét,stílusát,arculatát.
a végeredmény az ami kérdése lesz?majd elválik 2 év múlva,hogy akkor milyen telók lesznek,milyen platformmal?
nem kizárt,hogy még a buta telefonokkal is leállnak végleg.a Google is megvette a Motorola mobil ágazatát,de még se tudnak kilábalni ők sem vele,legalábbis nem is érzem,hogy Európában van valami féle mozgás pozitív irányban?
majd az idő eldönti,hajrá Microsoft veled vagyunk a Windows phone tábora
-
Serius1974
tag
skacok. Nekem független magyar régiós a készülék. Az update: 1328.3002 elméletileg a legfrissebb!
Viszont nem találom a call + sms filtert! Mi lehet a gond?! -
danilla
őstag
válasz
viewdetails #3760 üzenetére
3G, automatikus hálózatválasztással.
-
törölt tag
Nemtudom mit kell wzen csodálkozni. A google felvásárolta a motorolát,akkor nehogymár az ms ne vegyen magának.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, bírom ezt a telefont, bár kicsit nagy :-)))
-
danilla
őstag
válasz
kovadam1 #3747 üzenetére
Nekem már háromszor volt a Nokia szervízben a telefonom többek közt ezzel a hibával. Kétszer szoftvert frissítettek. Harmadszor pedig nem csináltak vele semmit, mondván náluk nem jelentekzett a problema. Miután visszkaptam utolsó alkalommal a szervíztől, még aznap többször eldobta a tererőt, és meg kb egy hétig voltak is problémák, de azóta (másfél hónapja), egyszer sem dobta el a térerőr, legalábbis nekem nem tűnt fel. Gyanítom, hogy nem is a telefonnal van/volt a gond, hanem a Trémobillal.
-
jeni
félisten
-
albiosz
őstag
nem ítélkeztem, csak emlékszem, hogy frissíteni próbáltad a telefont és akkor akadt némi probléma. bárki visszaolvashatja a hsz-eidet. ez nem gyári hiba. ennyit jegyeztem meg. természetesen sajnálom, ami történt, ha visszanézed még drukkoltam is, hogy megoldódjon és érdeklődtem a fejleményekről.
-
kovadam1
tag
Nekem térerő eldobási problémáim vannak. Van olyan amikor nem jelez térerőt, hívni próbálok és egyből maxon van. Van mikor hívni sem tudok és nem is tudnak elérni, pedig jelez térerőt.
Van olyan akinek ezt a problémát orvosolni tudták? T függő a telefon alig 2 hónapos
-
jeni
félisten
válasz
kovadam1 #3739 üzenetére
ha szolgáltatós akkor igen de nem olyat csak kisebbet kapsz,de csak akkor ha ott adod le ahol vetted a telót
ha gyári független akkor kevés az esély rá,mert én is kértem és a Nokia Care nem tudott egy fapadosat sem adni.elvileg van nekik de pont semmi sem volt nála,a gond,hogy nem igyekszenek a gyári hibás telómat minél elöbb megjavítatni, mai nappal a harmadik hete,hogy szervizelik. -
Z406
tag
válasz
Serius1974 #3742 üzenetére
Szia!
Igen, bekerült a 820 telcsikbe is!
-
Serius1974
tag
sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy a 820 is megkapta az Amberrel a hívásszűrést, mint a 920? -
marcusa
addikt
Tmobile-tól azt az infót kaptam, hogy jövő héten várható az Amber...
-
kovadam1
tag
Nem tudja valaki, hogy adnak e Debrecenben cserekészűléket ha beviszem a telefont a szervízbe?
-
Boha
tag
wp7-es telefonról váltanék erre a készülékre,
elég ha átrakom a sim kártyát vagy kell v.mi mentést végezni a névjegyeimről, naptáramról ? -
Carryboy
tag
Frissében rakták fel, de olvastam az előző cikkeket is.
-
khron78
őstag
Valakinek van független készüléke? Nekem még mindig nem elérhető az Amber
-
Carryboy
tag
A Nokia nemrég hivatalosan is bejelentette az Amber néven megismert szoftverfrissítését, mely szeptember végéig valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékére elérhető lesz.
Teljes cikk: [link]
-
danilla
őstag
Ma 9-kor levettem a töltőröl a telefont (100%), mobilnetet bekapcsoltam, beléptem a facebook appba, utánna már csak böngésztem az ie-ben, és most 29%-on van az aksi, pedig sokat nem is használtam. Feltűnően gyorsan lemerült.
(app nemigen lehet beragadva, mert tegnap este töltés előtt újraindítottam nyelvváltozatás miatt) -
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Gdr2 (amber) frissítés után a rádió kihangosítható?
Vagy örüljek, hogy lett rádió, ne kérjek ilyen "nagyokat"...
A Google levelezési szinkronizálási beállításaimat be tudom állítani, hogy az új tartalmat "elemek érkezésekor" kapjam meg? Most a minimum 15 perc. Előző frissítésnél elérhető volt most csak a hotmail-es fiókomnál működik ez a funkció. -
Magnum_
nagyúr
Azt be tudom allitani, hogy ne bing keressen a dedikalt gombra, hanem google?
-
Magnum_
nagyúr
akkor egy fekete színűvel beszálltam a klubba :-) fehér hátlapot honnan érdemes venni?
-
jeni
félisten
Szia
A Nokia Lumia 820 sim kártyáról az adatokat a teloba? -
loghn
csendes tag
Sziasztok, előre is elnézést kérek, ha olyan dolgot/dolgokat kérdezek meg, amik már elhangoztak egyszer.
1.: van e vagy lesz e root WP8-hoz?
2.: Melyik Nokiás programmal lehet frissíteni a telót gépről vagy csak az OTA játszik?
3.: Független 820-asoknak mi a legújabb verziószámok ?
Amikor megvettem akkor frissítettem először és azóta talán egyszer volt még frissítve, már nem emlékszem pontosan :S -
törölt tag
válasz
SpeedHUNGARY #3702 üzenetére
Én is várok türelmesen, elvagyok addig a francia gdr2vel amíg nem jön a t-mobilos
-
guppy_83
tag
válasz
SpeedHUNGARY #3699 üzenetére
Sajnos ez van....
Pedig megígérték... csak szept vége a határidő...
http://techcrunch.com/2013/08/30/nokia-promises-its-amber-update-will-come-to-all-windows-phone-8-lumia-devices-by-the-end-of-september/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest