- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbszt
tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni hol, érdemes megvenni a 820at kártyafüggetlenül és milyen garanciával,ill. melyik webes bolt megbízható?Láttam 64800ért és 88000ért is.
köszi előre is -
-
Arkhalon
tag
válasz
SpeedHUNGARY #5091 üzenetére
Engem itt Pécsen két hete hitegetnek a T-nél hogy nincs meg hiány cikk, meg ilyenek és hogy majd telefonálnak.
-
Arkhalon
tag
Amúgy miért nem lehet megoldani az állapotjelzőfényt. Mint annak idején az 5800 XM telómon is, milyen jó lenne már ha a Windows logo lenne az állapotjelzőfény.
-
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #5091 üzenetére
De mikor bemegyek akkor bezzeg nincs, nem is volt nem is lesz!
Mind1 Jeni kollegától vettem hátlapot , remélem holnapra itt lesz -
burasu4
senior tag
Sziasztok. Tegnap rábeszéltetek....ma már boldog tulajdonosa vagyok a L820-nak. Első kérdés (tuti lesz még). Hol kell beállítani, hogy kijelzőzárból koppintásra oldódjon fel a képernyő?
Köszönöm a tegnapi felvilágosítást. -
no1r
őstag
válasz
SpeedHUNGARY #5083 üzenetére
amikor égetővé vált a telefoncsere, akkor még nem találtam kéket
most már mindegy is, nagyon megszerettem a 820at már nem zavar hogy nem szögletes annyira
más dolog... rakjatok már rendet légyszíves a fejemben. van többfajta régióbeállítás a telefonon: liveID, Piactér, telefonrégió (beállítások/nyelv+terület), Xbox Live ID...
ezek hogyan függnek össze egymással, illetve mit kell róluk tudni? gondolok itt pl arra, hogy Piactér régiót csak LiveID váltással lehet változtatni. Xbox régiót 3 havonta, LiveID-t soha. ha Xboxot változtatom, akkor lesz-e Xbox Music, illetve ha a telefonrégiót akkor sem látom gondolom a másik ország AppStore-ját stb...
utána olvastam a WP FAQ-n de eléggé érthetetlen még mindig. Vagy csak túl le van harcolva az agyam, vagy szimplán gyökér vagyok -
viewdetails
addikt
Nokia megunta, visszakaptam a 820-at, új IMEI-vel. Tesztidőszak következik.
-
törölt tag
válasz
SpeedHUNGARY #5079 üzenetére
Nem tudom ki számít könnyebben lejövésnek. Páromnak még márciusban raktam rá, s azóta is ugyanúgy van rajta...
-
no1r
őstag
tenkjú, tenkjú
már lumia 800 piacra dobása óta akartam egy cián lumiát, de sokáig féltem a WPtől... most a 820at már nagyon megszerettem, és végre kék
egyetlen apró de megszokható hátránya van csak a 820nak: az L800-L900nak olyan szép, szögletes sarkai voltak domborított üveggel... -
-
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #5067 üzenetére
Ha minden igaz ,akkor igen . A vázlat meg van,és képek is vannak most már.akinek sárga a hátlap oldalsó gombok nem kopnak kicsit? Nekem a feketénél észre vehető.(hátlap)
-
batai15
félisten
Nekem holnapra ha minden igaz meglesz a sárga. Utána fehéret is majd beszerzem .
-
BarNeE9
tag
Sziasztok!
Skydrive-ra, hogy töltsek fel filmet, amit utána megtudok nyitni telefonon?
-
Rob700
senior tag
válasz
burasu4 #5050 üzenetére
Én nagyon szeretem. Szerintem nagyon szép, Amberrel atomstabil, szép az Amoled kijelzője, korrket a kamerája... Egyedi negatívum kissé az akksi ami nap végére rendszerint lemerül. A wp8 szerintem Bazi jó, gyors mint az állat, megbízható, megvan rá minden app ami kell... Nekem nagyon tetszik a minimalista stílusa... Szerintem nagyon illik ez az oprendszer a Nokiához... Egyszerű, logikus és minőségi...
-
enzo567
csendes tag
válasz
burasu4 #5054 üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem a WP8 sokkal jobban tetszik, mert minden gyönyörű szépen és gyorsan fut rajta. A Droiddal viszont sokkal több programot érsz el. Nekem már sok droidos telefonom volt, de az Android annyira nem optimalizált, hogy egy Galaxy S3 nem tudja olyan gördülékenyel futtatni, mint a legolcsóbb Lumia a WP8-at! Nekem ez nemjött be.
-
enzo567
csendes tag
válasz
burasu4 #5050 üzenetére
Szerintem nagyon jó telefon. A WP8-ra kicsit kevesebb az app, mint más programokra, de minden van, amit én használok. Az ingyen offline navigáció minden országra és kontinensre verhetetlen szerintem. Szuper gyors, szinte sosem akad meg. Nekem csak az iPhone-om ment ilyen gördülékenyen mint ez.
Rossz:
- Az aksi 1 napot bír nekem, mert sokat használom. Bár nálam csak az iPhone 4 bírt ki két napot, de az is ritkán, mert tényleg sokat használom.
- A Nokia fotós alkalmazása szerintem világelsők a mobilpiacon, de a telefon hardvere erősen korlátozza ennek kihasználhatóságát. Tökéletes fényviszonyok között elég jó képet csinál, de máskor sajnos nem. Ráadásul szabad szemmel is néha tetten érhető, hogy egy éles képből csinál egy "elmosódott" fotót a telefon valamilyen szoftveres "hiba" miatt. Szerintem ez egy zajszűrési, vagy képjavító algoritmus lehet, ami néha fordítva sül el. A fehéregyensúlyt is néha automatikusan rosszul állítja be, de ezt két érintéssel javítani lehet, ha ezt megteszed, akkor gyönyörű telített színek lesznek a képen.Összegégében nagyon megéri az árát, ennyi pénzért nem nagyon kapsz jobbat, ha új telefont akarsz venni. De ha a fotózás neked nagyon fontos, akkor 920-tól fölfelé gondolkozz. Én már gyűjtök a Lumia 1020-ra!
U.i: Még nem volt alkalmam Pro Cam-el készített fotókat 100%-os nagyításban megvizsgálni, így nem tudom, hogy azok milyen minőségű képek lesznek.
-
marcusa
addikt
válasz
burasu4 #5054 üzenetére
Sajnos lesznek olyan dolgok, amiket a Symbian tudott de a wp(remélhetőlet csak még) nem. Érdemes utánaolvasni a rendszer korlátainak.
_Szerintem_ +20ezret megér a 820, erősebb hardver, jobb kijelző, frissítéssel is több funkciót kapott mint a 820 (dupla kopp feloldás, fm rádió). -
burasu4
senior tag
válasz
marcusa #5052 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Azért kérdezem, mert nem tudok dönteni, hogy Droid vs. WP8. Itt van ez a frissítés, amitől jobban merül az akku (L620), nem tudom, hogy melyiket szoknám meg hamarabb. Ráadásul a 820 egy 20e-el drágább a L620-nál...talán annyival nem jobb. Vagy tévedek?
Nokia E7-ről váltok, ami már most hiányzik....Miért kellett megölni a symbian-t????
-
loghn
csendes tag
Kedves lehendő 820 vásárlók!
Fura dolgot fogok kérdezni, de ha valaki esetleg a media marktban szeretné megvásárolni új készülékét, van egy 80 ezer forintos ajándékkártyám (ha nem tévedek ott ennyibe kerül) akkor az illetővel szívesen "elcserélném" készpénzre. Tudom elég hülye kérés, de természetesen, ha lenne valaki aki segítene rajtam, avval szívesen Elmegyek egy Bp.i Médiába hogy bebizonyítsam, hogy nem kamu. Bocsi az időrablásért a többiektől. -
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Mi a (az átlagos) vélemény erről a telefonról?
A negatívumokat is írjátok le ha lehet!
Köszönöm!
-
Sabre
őstag
Én sem vagyok elégedett. Volt beakadó alkalmazás ami szívta az aksit, ma random újraindult.
Tegnap az endomondo annyira kifingott, hogy ha workout-ot akartál indítani, eldobta a programot a telefon és csak újratelepítés segített...Hiába volt baromi korlátolt a 7.0 / 7.5 / 7.8, sokkal stabilabb volt mindegyik
-
loghn
csendes tag
Sziasztok, a frissítés óta nincs minden rendben. Wifi sokat szarakodik, nem tartja a jelet, pedig be van állítva, hogy lezárt képernyőn is tartsa, nem tölti rendesen a telót, kicsit érzéketlenebb a kijelző... Valakinél jelentkeztek még ezek a problémák ?
-
nagypro2
újonc
Sziasztok!
Én most tervezem egy Lumia 820 vásárlását, viszont valamit nem értek. Méghozzá a nokia oldalán a telefon navigáció tulajdonságainál felsorolja többek közt a "HERE Drive+" szoftvert, amiben a navigáció nincs lekorlátozva a regisztrált országra. Mivel sokat utazom külföldre mindenképpen a "plusz"-os kellene. Ellenben a MediaMarktban kiállított készüléken csak a "Nokia Autóval" volt fent. Keresgéltem youtube-os videókat, és azok között felváltva volt olyan 820-ast ahol a "HERE Drive", "HERE Drive+" és a "Nokia Autóval" program volt telepítve.
A kérdésem annyi lenne, hogy mitől függ, hogy a Lumia 820-ason adott esetben melyik navigációs program van telepítve? Illetve lehet-e frissíteni a szoftvert úgy, hogy a HERE Drive+ legyen rajta?
-
Pinyo16689
senior tag
Nekem magyar vodás Amber van fent, de ez a "látványos" zajszűrés elég zavaró, főleg mert a képek elkészültekor látom, milyen jó képeket csinálna egy gyengébb zajszűrő algoritmussal. A kamera és a szenzor nagyon jó, de szoftveresen lebutítják.
-
KZP
őstag
válasz
Pinyo16689 #5040 üzenetére
Nekem a 820-on a francia Amber rom alatt szintén megfigyelhető volt ez a túlzott zajszűrés a ProCam által készített képeknél, le is szedtem róla.
Viszont, mióta visszatettem a T-s romot, majd rá az Ambert (aztán persze a ProCam-et), nincs ilyen probléma...
Csináltam most 2 fotót próbaképpen egy apróbetűs szövegről, mesterséges fénynél a gyári kamera appal is, meg a ProCam-mel is, és belenagyítva semmi észrevehető különbség nincs közöttük.Meg a francia romnál 4G látszott fent, a T-s romnál meg LTE-t ír ki a telefon. Lehet, hogy emiatt tartott ilyen sokáig, hogy elérhető legyen a T-nél is.
-
Pinyo16689
senior tag
Sziasztok!
Lumia 720-am van, és feltettem a ProCam appot. Ha a zajszűrő nem lenne ilyen erős, nagyon jó képeket lehetne vele csinálni. A ProCam- nál látni, hogy mennyire durva a zajszűrő algoritmus... Nagyon elmossa a részleteket. Ti is tapasztaljátok ezt, vagy nálatok ez nem ennyire látványos? Akkor látom, amikor az elkészült képet megnyitom a ProCam-ban.
-
MeSKA
aktív tag
Szükségem lenne egy olyan diktafon alkalmazásra amivel hangos zenét (zenekari próbát) fel lehetne venni! Van esetleg ezzel valakinek valamilyen tapasztalata?
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok, most készülök lumia 820-at venni. Vodás vagyok, és valószínűleg külföldről venném a telefont. Egy amerikai simlock-al működik a telefonom a vodafonos kártyával?
Előző készülékem angliából rendeltem, az o2-nél lett vásárolva, mégis gond nélkül ment a vodás kártyámma.
Illetve olyan is érdekelne, hogy kell-e olyanra figyelnem, hogy vannak olyan változatok, amik nem mennek magyar hálózaton (lte/gsm). És lehet-e függetleníteni a telefont?
-
batai15
félisten
A dev. Unlocknak mi az értelme?
-
Sabre
őstag
-
Sabre
őstag
válasz
GEPESZ66 #5026 üzenetére
Ki kell próbálni előtte, ha van lehetőség rá.
WP zárt rendszer mint az ios vagy a bb, tehát nem tetszőlegesen hekkelhető -ezt a legnehezebb megszokni a droid tulajok szerint. A youtube amit kidobtak bugos, szóval még mindig várni kell rá..
Ha van rá lehetőség, pár napig - hétig próbálj egyet ki, mert volt több ember aki megnyomogatta és kell, majd pár nap múlva atyaég..én 2011 óta használok wp-t ( 7.0 - 7.5 - 7.8 - 8.0 ), én elfogult vagyok..A skype tűrhető, a viber viszont csapnivaló mert még mindig beta van...
-
batai15
félisten
válasz
garamigg #5028 üzenetére
ha vissza keresel , találsz rá megoldást, pár hsz csak..
1. SysApp Pusher program letöltése.
2. Belépsz a beállításokba, a "nyelv + terület" menüben az "Ország/terület"-et átállítod Egyesült Államokra. Nem kell újraindítani!
3. Wi-Fi bekapcsolás, majd a proxy beállítása: 117.135.139.179, PORT: 8888
4. A SysApp Pusher-t elindítod, itt kiválasztod a ProCam-et, telepítés
5. Letöltési hibaüzenet után a vissza gombot nyomva tartva a feladatlistából visszalapozol a Wi-FI beállításokhoz, proxy kikapcsol.
6. Ugyanúgy a vissza gombbal vissza a feladatlistához, a letöltős oldalra visszagörgetsz, majd a letöltésre nyomsz.
7. Telepít, örül, letöltés után régiót visszaállít. -
GEPESZ66
veterán
-
Sabre
őstag
válasz
batai15 #5014 üzenetére
Gyakorolj még, hogy ilyen jókat csinálj
-
Lall
veterán
válasz
mightymo3 #5015 üzenetére
Pedig nem lesz olcsó a kijelző csere. A digitalizer és az kijelző külön egységek, de általában össze vannak ragasztva, nem egyszerű szétszedni. Ha sikerül is úgy, hogy ne sérüljön a kijelző az új digitalizerrel kétséges a jó (gyári minőségű) összeragasztás. Ha viszed, egyből a Nokiához vidd és kérj árajánlatot. Ha ők csinálják meg a garancia megmarad, ha te barkácsolod otthon össze elvész. A Nokia (Jabil) amúgy egyben fogja cserélni azt a panelt, nem szarakodnak a ragaszgatással szerintem.
-
garamigg
csendes tag
Sziasztok! Minap lettem egy ilyen teló boldog gazdája, engem személy szerint nagyon megfogott! Viszont mint mindennek vannak hiányosságai, és igazából ebből kifolyólag lenne pár kérdésem, hátha csak én vagyok a hülye!
Az első, hogy nem lehet állítani a kamera felbontását, gondolom ez másnál is ilyen, csak a videónak. (Gondolom alapból a képeknél 8mp) Aztán a következő, hogy a készített képeknek meg lehet valahol sasolni az információit, vagy erre nincs mód? Ki milyen file böngészőt használ, sajnos úgy láttam TC nem készült WP8 as telókra!
Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy az alkalmazásokat elég úgy eltávolítani, hogy hosszasan rajta tartom az ujjam a kis ikonján, és amikor felajánlja az eltávolítást, akkor elég csak igy törölni?
Ez az első WP8 as telóm, ugyhogy sorry ha esetleg marhaságokat kérdeznék!
A válaszotokat meg előre is köszönöm!
-
mightymo3
tag
Sziasztok, sajnos mai nap betört a képernyő az amoled kijelző nem sérült, csak nem érzekel.
Ez mennyibe fog kerülni kb, illetve a T-mobile vagy Nokiába vigyem? -
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #5008 üzenetére
Ja hát igen... mondjuk ha az nem lenne, talán nem is lenne olyan rosz. Azért is maradt meg.
-
batai15
félisten
Skydrive
Lőttem pár képet igyekeztem kicsit hogy jó legyen. Szerintetek milyen? makró képek lehetnének még élesebbek vagy ennyi az annyi? -
viewdetails
addikt
válasz
sarasota123 #5004 üzenetére
Tiltsd le az adatforgalmat, mi történik? Továbbra is merül?
Visszaköltöztél bele? -
Andris837
senior tag
válasz
sarasota123 #5004 üzenetére
Hasznos dolog ez a Data Sense.
-
KZP
őstag
válasz
sarasota123 #5002 üzenetére
Adatforgalmat generál?
-
sarasota123
aktív tag
válasz
sarasota123 #5001 üzenetére
hmm, most megint elkezdett merülni vagy 10%-ot egy óra alatt, pedig nem csináltam semmit, semmi app, semmi szinkronizáció. wtf?!
-
sarasota123
aktív tag
válasz
viewdetails #4999 üzenetére
7-em van, de igazából felrakhatok 8-at, amúgy pc-n nem használok live acc-ot. csak azt nem értem ezt miért most kezdte, eddig is szinkronizálva volt a live acc-ommal, és teljesen normálisan működött az akksi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest