- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 7 - nota bene
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
válasz
Spinmaster #6216 üzenetére
...és már fent is van
... gdr3-mal tökéletesen működik!
-
guppy_83
tag
válasz
kbyte1024 #5532 üzenetére
Hello,
A gyári töltő nélküli hátlap vékonyabb..... így kiáll a kamera "rámája" - !!! karcolódik !!! figyelj oda rá.
A gyári töltős hátlap vastagabb, lejebb kerül a kamera rámája a hátlap síkjától!!! ..és maszívabb is...De olvass viszább írtam már erről is..
További szép napot!
-
guppy_83
tag
Igen ez a világ legelső direkt szériahibásan eladott készüléke!
Mindemellett, ténlyeg hallani sok meghbásodásról, de akinek nincsen vele gondja az nem ír róla, hogy az ővé nem hibásodott meg.
A többi gyártó készüléke is meghibásodik sőt! Ez egy elég masszívan összerakott készülék, volt már gyengébb fizikai paraméterekkel bíró telefonom is... Én csak ajánlani tudom. Az meg, hogy meghibásodik az ugyan annyira benne van a pakliben mint az összes többi telefonnál!Ilyen szempontból nem hezitálnék...
-
guppy_83
tag
A DEV unlockot visszazárja a frissítés!
-
guppy_83
tag
Hali,
Ez a lefordítom és le van halkítva dolog működik valakinek vagy én vagyok fogyatékos??
Be van kapcsolva, de lefordítva ugyan úgy csörög... azaz van hangja.... -
guppy_83
tag
válasz
viewdetails #4237 üzenetére
A cserét felejtsd el....
-
guppy_83
tag
válasz
viewdetails #4219 üzenetére
Hello,
A telefonnal formáztam a kártyát, Windowsba a megjelenik a telefon de nem tudom böngészni.... Mint meghajtó megjelenik de hiába klikkelek rá semmi....
-
guppy_83
tag
Sziasztok,
A következő a furcsaság... Kijelölök szinkronizálandó mp3-akat, mappákat és nyomok egy szinkronizációt...
Windows phone app - OSX Montain Lion
Elkezdi másolni és bizonyos mennyiség után totál belassul, azaz 1300 mp3at egy éjszaka alatt nem másol át a telefonra, és mindet duplikálja a telefonon...
Ha a kártyát rakom külön a gépembe és rámásolok zenét, akkor bekapcsolom a telefont és amint böngészni szeretném a zenéimet abban a pillanatban ujraindul a telefon...Hogyan tegyek rá több zenét mint amennyit Ő gondol?? Ami kb 100db szám...
Vagy ez ennyit tud???
-
guppy_83
tag
válasz
kovadam1 #4127 üzenetére
Persze hogy adnak, egy c2-es Nokiát... Ez nem vicc volt, hanem tapasztalat...
"a szolgáltató igyekszik a leadott készülékkel megegyező tudású készüléket biztosítani a javítás idejére..." - vagy valami hasonlót hazudnak a garancia papíron, na ilyen soha nem lesz és soha nem Magyarországon!!!
-
guppy_83
tag
válasz
menthix #4092 üzenetére
...én is nagyon remélem, mert 1 havi riport után eldőlne, hgy le tudom-e mondani a nagyobb adatcsomagot vagy nem és fizetek 2x többet érte... Persze ha szeretnék esetleg LTE-t használni, na azt nem lehet mert a T erre is képtelen.... akkor miért árul LTE kompatibilis eszközöket és reklámozza azt???
-
guppy_83
tag
válasz
kovadam1 #3905 üzenetére
...érteni kell a nyelvükön, tanácsot kérni a jogász haverodól aki átnézi a garancia jegyet, mindezt megfelelően prezentálni és kihegyezni a dolgot az Ő hibáikra, mert pl a T de gondolom a többi szolgáltató is azt tartja magáról, hogy Ők csak szolgáltatást adnak és a készülék meghibásodása nem az Ő saruk... Na ja csak én nem találtam a szerződésemen, hogy maga a Nokia adta volna nekem el ezt a telefont pl..... stb...
De mindenesetre van olyan, hogy kicserélik csak ügyesen kell tálalni és okosan fenyegetőzni és nem tirpák módon támadópozicióba állni...
-
-
guppy_83
tag
Namármost.....
Amennyiben a telefon készüléken MS Windows Phone 8.xxx operációs rendszer fut amit a Microsoft gyárt és ad ki hozzá frissítéseket, amiket szerintem tesztel mielőtt kiadja, akkor mi az anyámért kerül vissza hozzájuk 'tesztelésre' miután egy szolgáltató módosít benne 1 darab változó azaz 0 ról 1 re, hogy ne menjen másik sim kártyával és puszi... kb ennyi.... lenne.... nem?? -
guppy_83
tag
válasz
SpeedHUNGARY #3699 üzenetére
Sajnos ez van....
Pedig megígérték... csak szept vége a határidő...
http://techcrunch.com/2013/08/30/nokia-promises-its-amber-update-will-come-to-all-windows-phone-8-lumia-devices-by-the-end-of-september/
-
guppy_83
tag
Ím az eredmény...
Telekom HU Kedves Zoltan!
A frissítést már elfogadtuk, annak publikálása már a Microsoft feladata. -
guppy_83
tag
válasz
fabiandaniel #3604 üzenetére
....sajnos, ez az igazság....
-
guppy_83
tag
Hát, alternatív módon sem lehet frissíteni a T-s modellt...
-
guppy_83
tag
válasz
viewdetails #3578 üzenetére
Meddig képes húzni ezt a T-mobile??? Van már erre valakinek esetleg tapasztalata? Korábban valaki írt h a droid update-eket is nehezen szenvedik ki magukból....
-
guppy_83
tag
Szia,
Szerintem semmi gond az ilyen kérdésekkl, de a legjobb módja, hogy átfogó választ kapj, kezd el böngészni a fórum topikot a legelső bejegyzéstől... Számtalaszor feltették már ezeket a kérdéseket, de ezzel semmi baj nincsen....
Az akksi napi használattal (20-40perc zene, 3G, Net, Facebook, Emailok stb) maximum 24 órát bír... ez van sajnos. A napokban megjelenő frissítéssel állítólag ez az idő növekedni fog persze ezt én nem tudom megerősíteni. A kamera mínősége nekem tökéletesen megfelel, szép részletgazdag képeket csinál...
Én Iphone4 -ről váltottam és abszolut nem bántam meg! Ismerkedni kell vele, de nagyon szerethető, gyors, kezesbárány tud lenni...
Amennyiben van kérédsed kérdezz nyugodtan, de fórum végig olvasása sok kérdésedet megválszolja..
További szép estét..
-
guppy_83
tag
válasz
sarasota123 #3437 üzenetére
....sehol...
-
guppy_83
tag
Hali,
Érdekes kérdés; a dev unlockot nem zárja ez a frissítés??
Előre is köszönöm!
-
guppy_83
tag
.....a vodások már nyomathatják hivatalosan is a frissítést....
-
guppy_83
tag
Hopp!!!
http://winmagazin.blog.hu/2013/08/16/megerkezett_a_nokia_amber_frissites
-
guppy_83
tag
válasz
fabiandaniel #3254 üzenetére
Na ez érdekelne, ényleg ennyire javult a cumó? Eddig is ez volt a napi rutinod vele, és úgy bírt 1 napot?
Köszi!
-
guppy_83
tag
válasz
SpeedHUNGARY #2918 üzenetére
Hali,
Az iménti kettő hozzászolás true. Vastagabb, masszívabb, védi a kamera burkolatát. Hangyányit nehezebb de az a masszívsága miatt érezheted maximum. A sárga is matt, de h jól tudom a töltős hátlapok mind mattak a nem töltösek pedig fényesek a gyári színesekeből...
A tok dolgon én is gondolkodtam de felesleges, én tok nélkül használom és még nem tudtam megkarcolni pedig kapott rendesen... Többen erre is gonodlnak 'masszívság' alatt...
-
guppy_83
tag
válasz
kkdesign #2911 üzenetére
Az nem azt jelenit h sorba lesznek hanem hogy melyik pozicióban lesz az értesítés. Tehát ott van 5 hely a kicsi ikonok számára, az ugyan az az 5 ikon mint a lockscreenen.
Pl: A telefon ikon a jobb első kis négyzetetbe van beállítva a beállítások menüben. A telfonod lezárva, sötét képernyő... Jön egy hívás.. nem veszed fel.. Oldalso gomb megnyomása, lockscreen megjelenik és a jobb első pici ikon: violá: egy nem fogadott hívás! De ez időben mellete a 4 hely egyikén amenyiben az sms ikon is ott van a bellításaidban lesz egy sms-ed is mert kaptál a nemfogadott hívásodról. Na a facebook is igy működik ezen a felületen! -
guppy_83
tag
válasz
sipigyerek #2899 üzenetére
Nekem is oda volt szinkronozálva minden, az Iphonból, és láss csodát minden meg is jelent a wp8ba...
-
guppy_83
tag
válasz
kkdesign #2897 üzenetére
Hello,
1. Nem figyeltem még meg, de a zene akkor jelenik meg ha a zenelejátszó aktívkodik, vagy aktívkodott a közelmúltban..
2. A fb-ban külön be kell állítani a notification résznél és a telefonban a kijelző értesítések résznél is!!! Csak ha meg van ez az együtt állás akkor lesz amit írtál...
3. Nyomd hosszan a vissza gombot és már is ott a "tasklista" ami épp fut / persze w8-nál és wp8-nál a leírások szerint ez nem így van.../ majd ott ki tudod lőni őket...
-
guppy_83
tag
válasz
fabiandaniel #2741 üzenetére
Van rá unlock, és xap deployer is.... csak kevés alaklmazás van még rá... Egy fejlesztői account kel hozzá meg win8 és a megfeleő programok...
-
guppy_83
tag
Sziasztok,
Én egy ilyen iphont adtam el egy 820ért.... nem lehet összehasonlítani... és a fenti cserének nem látom túl sok értelmét... persze ki vagyok én.... De nem kellene ezek után túlárazott, unalams Iphone..... Sorry, ez csak 1 vélmény...
-
guppy_83
tag
válasz
baaliint #2683 üzenetére
Hello,
Engem is meglepett az első pár nap töltési statisztikája... Javulni fog, akár 1 napot is ki fog bírni. Én is hasonló beállításokkal használom, és beszereztem adatkábelt a melóhelyemre és töltődik napközben is... ez az egyetlen olyan bajom a telefonnal amivel nem vagyok kibékülve...
Szóval javulni fog....
További szép napot!
-
guppy_83
tag
Hello!
1. Ugyan kicsit butított, de mindent tud, és benne van az árban ill. a rendszerben
2. Navigáció !!! ingyenes !!! és tökéletesen használható!!! Ugyan a térképeket neked kell manuál letölteni de így csak azt tárolod amire szükséged van és a többi nem foglalja feleslegesen a helyet.
3. Én személy szerint nem töltöttem rá még semmilyen filmet de szerintem nem okoz neki problémát (erről nyilatkozzon más...)
4. Meg kell nézni a store-ban, biztosan létezik megoldás ezekre a feladatokra is...További szép és duna mentes napot!
-
guppy_83
tag
Hali,
A whatsapp és az ilyen 'folyton online vagyok' alkalmazások merítik a legjobban az okostelefonokat.... Még az almás telefonomnál vettem ezt észer.. az is egy nap alatt lemerült mert online voltam a viber miatt... Értem én hogy hasznos de nem feltétlen éri meg ez az alkalmazás csoport...
Próbáld ki ezek nélkül, nekem 1,5 - 2 napig megy a telefon gmail, és facebook szinkronizációval, plusz néha zenehallgatás, és web, térkép....
-
guppy_83
tag
Amit én tapasztaltam, hogy a sima, azaz a nem töltős hátlap vékonyabb anyagában is kialakításában is és fényes megjelenésűek!
A töltős hátlapok masszívabbak, több bennük az anyag, MATT színűek, és kevésbé érzékenyek a külső behatásokra (karc, tapogatás, piszkos kéz stb...)Én tudom ajánlani az utóbbit, mert sokkal szebb és nagyobb biztonságban érzem a telefont!
-
guppy_83
tag
válasz
Spinmaster #1755 üzenetére
..korábban tettem fel képeket a 'töltős - sárgáról'... Érdemes váltani, a fényképező rész ezüstös keretét nem karcolja szét a használat.... mint a gyári lapos hátlappal...
-
guppy_83
tag
válasz
Joubert #1262 üzenetére
Hello,
Olvass visszább. Én is végig jártam ezt az utat... Nem NEM cserélik a telefont hivatalosan, ha 345245 lesz rossz ők ugyan ennyiszer fogják javításra küldeni! Ezt a szolgáltatóm egyik szervíz vezetője mondta. Jótállási jegy 5.7.8-as pontja!!! Utána jártam körberágtam. Ez van. Kit érdekel a fogyasztó?? Kit érdekel hogy használná a készüléket amit kifizetett???
Esetleg próbáld egyből a nokiához, gyorsabb is az árfutása és esetleg ha írsz egy szívhezszoló panaszlevelet akkor lehet hogy még 1-2 szervízciklus és kicserélik....
(nekem kicserélték....
)
További szép napot!!
-
guppy_83
tag
válasz
vwpolopg #1231 üzenetére
Gondolom sim csere volt, már mint micro simről micró simre?? Nekem kicserélték, mondván hogy régi... Nem tapasztaltam ilyen jellegő problémát.
Más:
Mióta feltettem a legfrissebb verziót, megdöbbentően jó az akku időm... Tegnap reggel vettem le a töltőről és jelenleg 45%van. Mindent funkciót ugyan úgy használtam mint eddig, reggel kicsi zene, 3g, no wifi, pár telefon beszélgetés facebook és szerintem a holnapi napot is simán megbírja...
Valakinek hasonló tapasztalat? Vagy csak napkitörés volt?? -
guppy_83
tag
Sziasztok,
A mai napon beszeretem egy 32Gbs kártyát a telefonba. Lelkesen elkezdtem kijelölgetni mely zeneszámok kerüljenek át a kártyára. Jelen pillanatban áttette a kiválasztott zenék 1/3át és amint bedugom az usb-be a telefont jön a WP app majd folytatni akarja a másolást hisz több van kijelölve mint amennyi a telefonon van és ekkor fogjamagát és újraindul... Azóta bebootol és folyamatosan újraindul.... Tehát nem tudom felmásolna a maradék muzsikákat.... Gondolom amint kivenném a kártyát 'megjavulna'... Na de kérem... ??
Találkozott valaki már ilyen porblémával??
A segítséget előre is köszönöm!!Szép hétvégét...
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megnézni milyen tanúsítványok vannak a telefonon??? Fontos volna, előre is köszönöm!
-
guppy_83
tag
Sziasztok!
A mai napon fepattintottak a nokiás srácok egy fóliát a telefonra, Ők is megerősítettek benne hogy jobb ha van rajta. GGlass hiánya miatt inkább 1000huf-ot adok ilyenre...
FYI: Nyugti és a Lehel tér között !!! (Nokia care)
Viszont van náluk is minden féle hátlap, töltős nem töltős sokszinű egyaránt... A többi új tipusokhoz is van nekik!!!További szép napot!
-
guppy_83
tag
válasz
vwpolopg #810 üzenetére
Szia,
Mikor másodjára vettem át a szervizből a készüléket és beletettük a boltba a 2 hétig a polcon pihentetett sim kártyám, 'sim errort" írt a telefon. Kicserélték és azóta is jó. Előtte Iphonba volt azzal is simán ment... gondoltam megosztom ezt a tapasztalatom is...
Minden esetre kíváncsi leszek hogy hogyan fogod tudni használni a telefonod...
További szép napot. -
guppy_83
tag
válasz
Armando_19 #717 üzenetére
..Várjuk a tapasztalatok!!...
-
guppy_83
tag
válasz
landscaper #704 üzenetére
Mit mondtak a szervízben?
-
guppy_83
tag
válasz
oceanrush #675 üzenetére
Megírtam már egy párszor... min csodálkoztok?? Megvetted - szar, használhatatlan - szerviz - használhatatlan - szerviz - n szer ugyan ez.... majd ha szeretnéd hogy kicseréljék mert használhatatlan akkor: Megvetted - szar, használhatatlan - szerviz - használhatatlan - szerviz - n szer ugyan ez....
-
guppy_83
tag
válasz
landscaper #650 üzenetére
....cserélni..... persze....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest