- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
Magnum_ #4891 üzenetére
Ez elég fura... De akkor leírom sorban:
Beállítások -> Wi-fi -> ezen belül egy rövid ideig tartó keresés után kilistázza az elérhető vagy korábban csatlakozott hálózatokat. Valószínűleg a legfelső lesz az ami alá ki is van írva színesen hogy "Csatlakoztatva" Erre ráböksz, vagy hosszan rányomsz és kiválasztod hogy "szerkesztés".
Ha benne vagy, akkor van egy csúszka, hogy Proxy kikapcsolva, ezt értelem szerűen bekapcsolod, és alatta megjelenik a két kívánt sor... -
SpeedHUNGARY
aktív tag
Ezek szerint a GDR3 után nekünk is hivatalos lesz a Pro Cam:
-
norbb28
csendes tag
Esetleg valakit érdekel most ingyenes az áruházban a tapatalk , 2 hónapja még fizetős volt.
-
norbb28
csendes tag
Nyugodtan megvehető, USB töltök minden igaz egységesen 5v adnak le.
-
Rob700
senior tag
Mit gondoltok meglehet venni az ilyen Energizer és hasonló autós töltőt vagy csak Nokiát vegyek? Van esetleg valakinek infója mennyi egy ilyen Nokia autós töltő?
-
norbb28
csendes tag
Hivatalos yt app van vmi hir? Mert még mindig blokkolja a Google , egyébként most mi volt a problémájuk?
-
mightymo3
tag
Sziasztok, elvileg megjelent a NL820-ra a Hu T-mobile Amber!
-
batai15
félisten
válasz
viewdetails #4872 üzenetére
Óó istenem nem kell egy darab szón fenn akadni. Nekem nem sikerült csak rebootal tehát ezért mondtam.
-
batai15
félisten
válasz
viewdetails #4866 üzenetére
Nekem sem a visza sem a home gomb használatával nem állította át. Csak újra indítás után. Lényegében nekem is igazam van.
-
norbb28
csendes tag
Sziasztok! Kb 2 hónapos 820 tulaj vagyok a telefont tokban hordom , vigyázok rá patent állapotban van. Többen írtatok az összeszerelés minősége nem a Legjobb. Többen kiemelték bing kereső gomb alatti üvegresz 1-2mm kiemelkedik a ház siklyabol. Ez nálam is igy van , tegnapi nap folyamán ez a rész nekem jobban kiemekedet, telefon jobb sarkánál a (kanyar ívben) hattervillágitas fénye átszűrődik az illesztési résen. Ez nagyon zavaró, kérdésem az üveglap ragasztva van a házban? Mert erősen megnyomom a jobb oldali sarkot akkor visszáb megy a képernyő es a világítás nem szűrődik át az illesztés mellett,de egy idő után újra elenged a sarok. Ezt lehet orvosolni házilag vagy szerviz? Elég gáz 90 e ft telónak ilyen az összeszerelése,az asszony 520 jobban ossze van szerelve , ott meg a hátlap is rés nélkül illeszkedik.
-
danilla
őstag
válasz
SpeedHUNGARY #4862 üzenetére
Megkövetlek a múltkori téves kijelentésemért. Tényleg nagyon sokat javult a kamera minőségé. A hétvégén volt alkalmam picit fotózgatni, és azt kell, hogy mondjam, le a kalappal. Ha számítógép közelben kerülök, dobok majd fel egy képet amire felettébb büszke vagyok.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Ha valakit esetleg érdekel, akkor ezen fotók nagy része a 820-al, azon belül is a legújabbak a Pro Camera progival készültek (minimális utómunkával):
-
batai15
félisten
És saint; próbáljátok csak fog menni. Mondjuk nekem 2.neki futásra ment. Azóta így feltettem a nokia music appot is.mennie kell a leírások szerint. Annyi hogy hülyeség mond az aki régió állitás után azt mondja nem kell reboot. De kell mert a régió beállítás csak akkor lép érvénybe.
-
Magnum_
nagyúr
Valaki feltenne nekem a Pro Cam-et? Meghalalnam... :-))
-
jeni
félisten
Szia
Van különbség a Nokia pro cam feltelepítéséhez bármely szolgáltatós 820-s esetében? Ugyanis a fater mobilját ami T-s es T-s hálózaton működtetett wifis routeren sehogy sem ment.Elméletileg a leirt beállítások bármelyikre jó. Mobil adattal nem tudom megoldani mivel enyém az vodás sim. -
batai15
félisten
Szerintem is sokkal jobb képeket lő.
-
Rob700
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4853 üzenetére
Én is a fókuszt piszkálom és a általában napos-ra állítom.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
Rob700
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4850 üzenetére
-
Rob700
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4848 üzenetére
Szerintem is jobbak a fotók Amber óta, hiszen hivatalosan is megemlítették, hogy javítottak a kamerán...
-
kovadam1
tag
sziasztok Hol lehet beállítani azt, hogy a gmail fiókjaim állandó szinkronba legyenek? Még az Amber előtt simán ment, de azóta a legkisebb idő az 15 percenkénti szinkronizálás
-
Geri1272
csendes tag
válasz
SpeedHUNGARY #4826 üzenetére
Micsoda bogár.
Nekem ilyen közeli képet sikerült készítenem a Pro Camera programmal.Jó volt a modell
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-09/23/393573_elawihvsh2tswb5g_wp_20130922_11_46_52_pro.jpg
-
Lacpac
őstag
Igaz szőnyi vagyok, de a határig simán el tudom vinni, sőt van pár munkatársam Komárno-ból.
(#4842) batai15
Ment vissza is -
Lacpac
őstag
Eladó az én Fatboy-om is.
Ha kell valakinek..... -
Sabre
őstag
Fura, de más hang szól az outlook naptáresemény figyelmeztetésénél mint eddig és azt meg nem találom, mi lehet és hol..mert nem változott semmi a beállításoknál az amber óta...
-
_csanesz
csendes tag
Sziasztok!
A telefonomon (820) naponként megjelenik egy (1) rendelkezésre álló frissítésre emlékeztető szám (Zacsi mellett) Ha megnyitom az "áruházat" akkor viszont nincs ott semmi... Visszalépve törlődik a jel a főképernyőn, a következő napig (gondolom automatikus frissítés keresésig)
Ha tényleg van mit frissíteni, akkor kettőt mutat a főképernyőn...
Van ötletek, hogy miért?
Koszi -
Andris837
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4835 üzenetére
Ha lejár a hűségem, majd akkor meglesem mi lesz a legoptimálisabb választás a piacon.
-
Andris837
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4833 üzenetére
Lehet nekem is ez lesz majd valamikor a jövőben az utód... bár az sem mostanság lesz szerintem.
-
Rob700
senior tag
válasz
SpeedHUNGARY #4827 üzenetére
E-digitalnál is lehet kapni, több színben 219e ft...
-
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #4827 üzenetére
Még csak most veszitek észre? Nem is annyira drága. Sajna csak feketébe van.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Mit találtam a Telekom oldalán...:
-
szutyis
tag
válasz
SpeedHUNGARY #4824 üzenetére
Jók a képek HTTP 403
-
törölt tag
válasz
SpeedHUNGARY #4822 üzenetére
Megtaláltam. Az extrák+infó-nál írja hogy Lumia Amber
-
törölt tag
Kicsit láma kérdés. A telefon névjegyénél nektek írja hogy Amber? Mert amíg a francia rom volt fent addig írta,de hogy visszaraktam a telecomosat és frissitettem, itt már nem látszik...
-
loghn
csendes tag
Mért van az, hogy ha egy számnak van albumborítója, de nem jelenik meg a zárolási képernyőn ? Probáltam az id3taget de nem segített
-
TommyX_
őstag
Olyan kérdésem van, hogy itt egy 820-as 3047.0000.1328.3003-as szoftverrel nálam, ami ota-n keresztül lett frissítve, de nem találom a dupla koppintásos kijelző feloldás(a kijelző+megérint résznél nincs oldal lapozási lehetőség, ha jól tudom ott kéne lennie) és a hívás szűrő menüpont sem jelent meg.
Alaphelyzetbe állítottam a telefont, így sem jelent meg.
Mit tudok tenni, hogy jó legyen?
Köszönöm a választ előre is. -
franc0
őstag
Sziasztok,
Most van nálam egy ilyen telefon, amin nincs Glance és duplakoppos felkeltés.
Előtte volt egy 920 nálam ami dobozból kivéve is tudta. Mindkettő CV HU, tehát gyárilag független.
Ez így okés és még várnom kell, vagy valami nem jó? Nokia honlapján nézve tudnia kéne...
Előre is köszi. -
MeSKA
aktív tag
Egy kérdésem lenne: milyen spéci alkalmazások vannak csak Samsung és HTC telókra? Gondolom semmi komolyabb, mint a Nokia-kon...
-
enzo567
csendes tag
A Pro Cam-el be tudod állítani, hogy mennyi ideig nyíljon ki a blende. Ha túl rövid ideig engeded neki, akkor túl kevés fény tud bejönni rajta, így sötétek lesznek a képek. Érdemes utánaolvasni, hogy melyik funkció mire való, mert ha tudod használni, akkor sokkal jobb képeket tudsz majd csinálni, de ha nem, akkor inkább hagy autómatán. Alap szinten gyorsan el tudod sajátítani a netről, de a fotózást évekig tanulják iskolában, valószínűleg nem véletlen.
-
schnela
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok én is majdnem boldog tulajdonosa egy Lumia 820-nak.Szeretek zenét hallgatni és ezzel van egy kis gondom.van egy 32GB-os micro sd-m,cl4,tehát nem egy gyors darab .Van egy olyan formátum ami AACplusz ,Parametrikus sztereó 56KB/s.ebből egy szám átlagban 2-2,5 Mb-nál nem nagyobb terjedelmű és nagyon jól szól (Symbian,Android,WP8).Minthogy a memória kártyára van másolva ilyen formátumban a következőket produkálja lejátszásnál,elindítom a zenét,olyan mintha lefagyna a készülék,de pár másodperc után megszólal viszont hangerőt nem tudok változtatni.Mi lehet a gond ?Talán kártyacsere kellene cl10-re ? -
batai15
félisten
És akkor én vagyok a balfütty igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest