Amber frissítés minden WP8 Lumiára

A Nokia nemrég hivatalosan is bejelentette az Amber néven megismert szoftverfrissítését, mely szeptember végéig valamennyi Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékére elérhető lesz. Némi üröm az örömben, hogy a Lumia 520, 521, 620, 625 és 720 a jövőben sem lesz „felébreszthető” a képernyő dupla koppintásával, valamint az extra szolgáltatásokat kínáló Nokia Pro Camera szoftver is csak a PureView kamerával szerelt mobilok kiváltsága marad. Az új firmware végre az FM rádió vezérléséhez szükséges alkalmazást is tartalmaz majd, ám ez hardveres támogatás hiányában a Lumia 620, 810 és 928 számára nem lesz elérhető. A Nokia Amber szolgáltatási köre tehát készülékenként jelentősen eltérő lesz, de szerencsére több extrát is tartalmaz majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Lumia 825 – az első négymagos?

    Méretes HD kijelzővel és négymagos Snapdragon processzorral érkezik a Nokia következő felső-középkategóriás Windows Phone 8 mobilja.

  • Boltokban a Lumia 625

    Franciaországban már kapható a Nokia Windows Phone 8 termékpalettájának legnagyobb kijelzővel és 4G LTE modemmel szerelt tagja.

  • A Nokia „Amber” frissítéséről

    Minden részletében nyilvánosságra került a Windows Phone 8 alapokon nyugvó Lumia sorozat közelgő frissítése.

  • Nokia Lumia 925 - fogyókúra

    A Lumia 920 drabális megjelenését ért kritikák miatt itt van szinte ugyanez, csak sokkal kecsesebb verzióban, némi kamerát érintő változásokkal.

Hirdetés