- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
válasz
sarasota123 #4998 üzenetére
Valószínűleg csak beragadt valami az előbb, tehát, ha most belépsz újra, nem fog rendellenesen merülni. Szerintem.
-
viewdetails
addikt
válasz
sarasota123 #4998 üzenetére
Win8--ad van PC-n? Ott is az acc-od?
Esetleg próbáld meg, hogy a telón a wifit bekapcsold, és így adod hozzá most elsődleges acc-nak, hogy ne mobilneten kezdje szinkronizálni.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
viewdetails #4997 üzenetére
hát megcsináltam, így semmit nem merül
viszont a live accomon van minden telefonszám, sms, stb. most akkor nem szinkronizálhatom vele?
-
viewdetails
addikt
válasz
sarasota123 #4996 üzenetére
Mondom, HR, és a live acc-ot se add meg, passzold tovább ha kéri, és utána nézd meg.
-
sarasota123
aktív tag
válasz
sarasota123 #4993 üzenetére
most úgy próbáltam, hogy kikapcsolom a wifit, data connectiont, nfc-t, location-t, és így is merül, 1 óra alatt 20 %.... wtf
-
marcusa
addikt
válasz
Spinmaster #4994 üzenetére
3D nyomtató kell hozzá...
-
Spinmaster
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy itthon lehet-e valahol hátlapot nyomtatni 3D-ben? Durván jól kinézőket lehet találni...
Hátlapok -
sarasota123
aktív tag
válasz
viewdetails #4989 üzenetére
estére beraktam repülő módba, így nem merült szinte semmit... csak a microsoftos live acc-om van bejelentkezve amúgy, semmi más
-
Magnum_
nagyúr
srácok! köszönöm, lejött a pro cam! ki lehet tenni valahogy a kamera gombra, hogy ez nyiljon meg aut., mint kamera app?
-
viewdetails
addikt
válasz
sarasota123 #4988 üzenetére
HR után visszaköltöztél bele?
HR, hagyd lefutni a varázslót, ne állíttass vele vissza semmit, ne add meg az elsődleges címedet sem, csak lépj tovább, ne is telepíts semmit, csak tedd le az asztalra és nézz rá egy óra múlva.
Ha nem app okozza, lehet valamelyik fiókod beragadt szinkronja is, én GMaillel jártam hasonlóan. -
sarasota123
aktív tag
sziasztok, a kb 1 hónapos 820am elkezdett durván merülni, ami azt jelenti, hogy kb 20 perc alatt 10%-ot esik az akksi, úgy, hogy nem csinálok semmit, nem fut semmi a háttérben. volt gyári reset, ki-be kapcs, akksi ki-berak, de semmi. vihetem gariba
-
Ripper17
tag
frissen vett 820 lumia ezt dobja a google fiók felvételére. gdr2-es, szóval carddav/caldav al simán mennie kéne, de nem..hard reset után is ez van, újraindítás után is, stb...tippek? nem workaround megoldás kellene...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/18567303/wp_ss_20130926_0001.png
-
danilla
őstag
válasz
SpeedHUNGARY #4981 üzenetére
Szintén zenész.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
A fólia nálam is alap. Tokot viszont nem használok amióta qi hátlapom van. Nem karcolódik (legalábbis eddig nem tűnt fel) és a kamera rész is védett(ebb) a süllyesztés miatt.
-
loghn
csendes tag
HTC clockot hogy tudok rávarázsolni a telómra ?
-
cAby
tag
Van egy olyan problémám, hogy megvettem a Weather Flow app-ot. Kapott egy HR-t a telolefon. Most pedig megint meg akarja magát vetetni az app...
Ilyennel találkozott már valaki? -
whirus
tag
válasz
Szobi22 #4967 üzenetére
Üdv!
Barátnőmnek 720 lesz és nem 820, neki nem a ram a legfontosabb:
- nagyobb akksi
- a gorilla glass (nála fontos dolog elhihetitek)
- a jobb előlapi kamera, egy kicsit (talán) jobb hátlapi kamera
Ez a 3 dolog, amiért 720 lesz (elvileg jön a T-hez is nemsokára). Nekem január óta van 820 (T-s), továbbra is tökéletes, egy szavam sincs.
A Here Pozitívot majd megvesszük neki 4ezer valahány forintért, ha nélkülem menne külföldre.Jelenleg egy pókhálósra törött Xperia Mini-t kattintgat, amiben a qwerty az egyetlen és utolsó jó dolog, az összes többi hogyismondjam....
Szép napot!
-
batai15
félisten
Lehet butaságot kérdezek , de még nem rágtam magam bele idő hiányban, de lassan neki kell kezdjek. De macrot milyen beállitással lőjjek? Egy fekete özvegy lett volna, csak meló közbe nem volt idö próbágatni. Közelről manuál fókusszal akartam ,de homályos lett. Jól sejtem hogy a rekesz idővel kell szórakozni?
-
szutyis
tag
válasz
viewdetails #4965 üzenetére
Köszi megpróbálom.
-
szutyis
tag
Kérdésem lenne urak.
2 mail fiókom van egy hotmail.com-os és egy gmail.com-os. A telóra és a pc-re is (WIN 8) a hotmail.com-mal jelentkezek be. Mindkét helyen egyesítve van a két fiók. A pc-n nem látom a kapcsolatok és az outlook.com-on sem a fotókat amit hozzá adtam a nevekhez. Sőt a pc-n nem bírok rájönni hogy kell képet rendelni (mint pl. a google fiókban sima ügy) a kontaktokhoz.
Válaszokat előre is köszönöm -
loghn
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, hogy valaki rájött e a megoldásra, de azért lehet piros nektek a glance screen, mert beleesik az éjszakai időpontba, ha kiveszitek vagy más időpontra állítjátok, akkor fehér, de éjszakainál piros, legalábbis nálam
-
kovadam1
tag
Valaki tudna segíteni, abban hogyan kell beállítani, Exchange fiókként beállítani a gmail fiókjaimat?
(azonnali szinkron miatt kellene) -
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a telóhoz adott gyári headset milyen? Frankók benne a mélyek? Van olyan hangzásvilága mint pl egy sonyericsson HPM77-nek (remélem van akinek volt ilyen
)?
-
Sabre
őstag
Elnézést, befejezem a flémet - csak már nem bírtam ki..
ON topik: továbbra sem tudom megszokni a változtatott értesítés hangokat, különösen az outlook naptárbejegyzésre figyelmeztető hangot, nem is értem mire gondolt az aki kitalálta hogy legyen más.
-
jeni
félisten
válasz
danilla #4953 üzenetére
teljesen egyetértek amit írtál
én,csak azért írtam,mert ilyen dolgokat nem nyilvánosan tárgyaljuk meg és ítélkezünk felette egyoldalúan,és minden észrevétel nélkül,a hozzá szólásával az ellenkezőjét bizonyítja,azzal kinek segít?
nem annak akinek rossz a telója hanem annak aki esetleg megvonná a garanciát !ezzel nem vagyok egyedül,mert kaptam vissza jelzés e-téren,hogy azt írta az albiosz-ra,hogy .......
-
danilla
őstag
PRIVÁTBA JÁTSZÁTOK EZT LE LÉGYSZIVES!
-
jeni
félisten
válasz
albiosz #4946 üzenetére
nem akarlak bántani de az én telomra is azt írtad nyilvánosan,hogy téglásított cucc,ezzel a garinak a hitelét rontottad,és azok is olvashatják akik éppen a Nokia szervizben dolgoznak,tehát rossz irányba terelted a telom garis mivoltát.
ettől függetlenül szó nélkül kicserélték a gyári hibás alaplapot -
albiosz
őstag
válasz
batai15 #4947 üzenetére
Én meg most látom, hogy a hírhedt okostelefonos topikból hívtál segítséget.
Részemről ennyit a témáról, mindenkinek bemutatkozál a közelmúltban. Más topikok meg nem tartoznak a tárgyhoz jelenleg.
ON
Teszteltem én is a glance screent pár napig, nem merült le jelentősen hamarabb. Szóval ajánlom mindenkinek, aki e miatt nem használja. Persze nem fogadott hívás jelzéssel lenne az igazi, de majd a jövőben reméljük! -
norbb28
csendes tag
Galance screen beállításainál nektek megjelenik a szín választás éjszaki üzemmódnál ? Mert a storeon lévő képen ill egy hsz is megemlíti ezt a funkciót,de nekem nem jelenkik meg a Beállításokban.
-
Lall
veterán
válasz
SpeedHUNGARY #4931 üzenetére
Látom (ez a csampei amúgy sem normális, mindig hőbörög a kínai szarával a nyakában).
Vannak a 808 héterek is, akik szerint nincs jobb telefon és mobilfényképező a világon. Ami nem azzal készül az kategorikusan szar. Meg az általad említett droidhuszárok. Ne foglalkozz vele, az ottani hozzáértőknek (Wa2x_, BobTail) higgy, hamar kitapasztalod, hogy ki-kicsoda és mennyire lehet adni a véleményére.
-
danilla
őstag
válasz
SpeedHUNGARY #4925 üzenetére
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
-
jeni
félisten
Szia
Megerősített hir.
Az IQ hátlappal együtt a flipes tokkal is lehet használni a telót töltésre Érzékel rendesen. -
Szobi22
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy 820-as beszerzésén. A másik alternatíva a 720 lenne. Azt néztem, hogy amellett, hogy a 720 újabb, elvileg tovább bírja az aksi. Erről tudnátok mondani pár szót?
-
batai15
félisten
Engedélyt szeretnék kérni tőletek a képek felhasználásáért. Szeretnék hamarosan egy 820 tesztet, de nem vagyok nagy fotós. Viszont ezek a képek nagyon jól demózzák a telefon képességeit. A cikkben minden hozzá járulót meg említek , és köszönetet mondok. Aki hozzá járul kérem írjon.
-
batai15
félisten
válasz
szutyis #4904 üzenetére
na ezt nem tudtam.... a kézi könyvet tanulmányoztam, onnan vettem a fények fotózását..
de a pirosat nem tudtam.
A smart camban fotó lövés után miért nem lehet egyből szerkeszteni a képet? elsötétül a kép és csak ha galériából indítom a képet úgy tudom csak szerkeszteni , erre valami ötlet? -
szutyis
tag
válasz
SpeedHUNGARY #4862 üzenetére
Gratula
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest