Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz ilililililil #17899 üzenetére
Angol meki vagy en peldaul a kedvenc csapatom a MU cimet adtam meg. Google-on keress cimet.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
ilililililil
csendes tag
Köszönöm szépen a sok infót!
Még annyit hadd kérdezzek, hogy ha szeretném azt a 30 napos zene-bérletet kiváltani, ami ingyenes, ott hogyan töltsem ki a címet, meg a kártyát? (Kártya adatok egyértelműek, csak azt nem tudom, hogy a rendes nevet kell-e megadni, illetve honnan szedjek egy pontos angol címet irányítószámmal?)
-
zombinyul
addikt
válasz kolosanyi #17897 üzenetére
Böngészőt nem nagon szeretnék váltani, nagyon szeretem ezt az IE-t. A zenelejátszó mindegy, gondolom se jobb, se rosszabb minőségre nem kell számítani mással...
Igen, tényleg elég bosszantó.
Köszi a tippet!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
Igen, visszaolvasva tényleg sokaknak szórakozik... Ennek sem volt baja kemény 4 napig, de ettől a zenétől meghülyült. Legalábbis remélem hogy attól a zenétől. Letöröltem, majd este eldől változott-e valami, mert ezek tényleg alap funkciók.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Lall
veterán
válasz zombinyul #17894 üzenetére
Nalam 5 WP-s telo jart, egyik sem csinalta, viszont itt sokan panaszkodnak erre. Mindenesetre baromi bosszanto lehet, mert alapfunkciokrol van szo, amit surun hasznal egyszerre az ember.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
zombinyul
addikt
Nekem csak egy másik WP-sem volt (610), meg volt a családban egy Innov 7, de azok a büdös életbe nem fagytak... Mindenesetre most hátha nem csinálja, hogy letöröltem a zenét, ami mellett kétszer fagyott. Hátha van összefüggés.
-
-
zombinyul
addikt
válasz joelke HU #17891 üzenetére
Nem nagyon akarom megszokni, akkor inkább eladom a francba, és használom a 3GS-t. Nagyon sűrűn hallgatok zenét meg netezek egyszerre, és ez minden telefonomnál így volt. Csúnya volna, ha pont a legkomolyabb nem bírná...
A távolságérzékelővel legalább nincs bajom.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
joelke HU
senior tag
válasz zombinyul #17890 üzenetére
Jobb, ha megszokod, mert ez ennél mindenapos lesz. Én egyszerűen oldottam meg. Netezés közben nem hallgatok zenét. :-D
Viccet félretéve nem kicsit böki a dolog az én csőrömet is. De a szervízben sem tudtak vele mit kezdeni. Amit észtevettem leginkább akkor bolondul meg ha igazán feltöltöm cucukkal. Több giga zene, esetleg film. S máris jönnek a bajok. Többszöri fagyás zene+ net esetén ja és hívás közbeni távolságérzékelő gubanc. A Nokiánál persze mossák a kezüket. Egyetlen tanulsága lett a dolognak számomra, hogy többé nem szabad 100+ ezret telóra költenem. Veszek valami olcsó vackot és akkor legalább azt kapom, mint most csak olcsóbban. Sz.r lesz de legalább filléres sz.r.[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
zombinyul
addikt
Újra lefagyott ez a... 4 nap alatt egyszer sem volt a világon semmi baja, pedig rengeteget ment a net és a zene együtt, ma pedig alig pár óra leforgása alatt kétszer is.
Mindkétszer ugyan az a zene ment, és azt pont ma pakoltam rá.
Csak szerintem lehet összefüggés?Azért "kissé" röhejes, hogy ilyen a kis 610-esemmel egyszer sem fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz socialkiller #17888 üzenetére
Ezt, ha csak nem kell a nagyobb kijelző (azonos felbontás, nagyobb méret, rosszabb PPI, cserébe nem pentile).
Azon kívül nem nagyon nyújt pluszt, csak sokkal drágább.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
socialkiller
tag
Üdv!
Szerintetek ezt vagy a Lumia 900.ast éri meg megvenni?Üdv, Patrik
-
zombinyul
addikt
Emberek!
Egyszercsak a telefon rendesen lefagyott. Kb. 10 perce. Mi a teendő?
Van valami reset a kicsikén? Már mindent nyomkodtam mindenfele, de semmi reakció!
Pls help me!Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Face alatt gondolom a külön alkalmazásra gondolsz. Azt még nem próbáltam csempeként, igazából azt jobbszeretem böngészőből nyomatni.
Viszont időjárás appból már nagyon sokat próbáltam, végignéztem a beállításokat, próbálkoztam wifi-vel, mobil nettel, még a telefont is újraindítottam, de sehun sámli.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Lall
veterán
Még egy pár dolog... Ha beállítottad a fb fiókod, kapsz vele az üzenetek menüdbe egy fb chatet is. Továbbá érdemes kint hagyni a kezdőképernyőn az "Én" csempét is, ami jelzi a fb értesítéseket (sajnos a csoportban történ eseményeket nem), de itt is megtalálod a fb chat-et. Talán érdemes még megjegyezni, hogyha chaten offline vagy (nem elérhető), akkor nem jönnek meg az üzenetek, akkor sem ha későbbiekben "elérhetőre" állítod az állapotod. És még egy előny, ha be van állítva a fb. A Képek menüből bármilyen képet egyből tudsz posztolni fb-ra. Külön albumba sajnos nem lehet, ezek a mobil feltöltések albumba kerülnek automatice.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ilililililil #17876 üzenetére
1. Érdemes-e migrálni az e-mail címet? Milyen előnye-hátránya lesz belőle az embernek?
Elmondásod szerint már migráltad UK-ba. Szerintem hagyd így, több előnnyel jár mint hátránnyal. Ahhoz, hogy a Zune is tudjon vele mit kezdeni a gépeden is állítsd át a régiót UK-ra.
2. Hogyan lehet az E-mail címeket úgy beállítani rajta, hogy azokat ne egybe, hanem külön szinkronizálja?
Ha külön adod meg az e-mail fiókokat, akkor külön tudod beállítani a szinkronizációs beállításokat.
3. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyeket az újonnan kreált (amint összeáll a kép a fejemben) outlook-os emailemre mentse automatikusan?
A telefonon elsődlegesnek beállított ms (e-mail) fiók, kapcsolatok közé menti automatikusan.
4. Hogyan tudom a telefont ráengedni a Facebookra? (Eddig nem próbáltam, mert anno a Galaxy S-emen nagyon összekuszálta a névjegyeimet)
(Jelenleg csak a SIM-kártyámról lementett névjegyeim vannak, a "Kapcsolatok" menüpontot le is szedtem kezdőképernyőről, mert nem láttam értelmét eddig.)Egyszerűen beállítod a FB fiókod a beállítások, e-mail+fiókok menüpontban. Ez annyit tesz, hogy a Kapcsolatok menüd alá bekerülnek a FB ismerőseid is, de kikapcsolhatod, hogy a FB kontaktok ne látszódjanak, zavarjanak. Ha akarod itt össze is tudod vonni a FB és a normál kapcsolataidat is. Ha ugyan ezen menüpontban oldalra lapozol az "újdonságok" alatt megjelennek az ismerőseid fb bejegyzései. Ide én beállítottam egy twitter fiókot, ahol követek különböző internetes lapokat (pl. index, nemzetis sport, stb...) és ha valami új hír van az is látható itt.
5. Dokumentum szinkronizálásnál s SkyDrive alkalmazás a legjobb út? Mert a Zune-al ugye csak multimédiás dolgokat lehet pakolgatni.
Igen
6. Vannak-e nektek bevált, a Win 7.8 fapadosságát kiegészítő alkalmazásaitok, amelyek nélkül számotokra már nem lenne telefon a telefon?
Nézz be ide.
-
ilililililil
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném kikérni a hozzáértők véleményét, illetve segítségét néhány dologban, amennyiben lehetéges.
Februárban vettem meg az én kis Lumia 800-asomat, fekete színben.
Külsejét tekintve mióta kivettem a dobozból, rajta van a gyári tok. Havonta 1x leveszem róla, mert olvastam, hogy foltosodik tőle. Ez eddig szerencsére nem következett be, már amennyire meg tudtam állapítani.
Fóliát pedig még sosem látott. És akkor itt jönne a kérdés, hogy érdemes-e valami másfajta tokot rászabadítani, vagy jó a gyári? Illetve szükséges-e valamilyen fóliával megtámogatni a kijelzőjét, avagy sem?A belsejét tekintve: olvasgattam mindenféle migrálós bigyót az xbox accounttal, stb, annak rendje és módja szerint ki is jelentettem, hogy az Egyesült Királyság büszke tagja vagyok így a IX. kerületből. Le is töltöttem a Nokia Music nevű csodás szolgáltatást, bár nem látom, hogy miben lenne akkora nagy szám. Viszont Zune-al nem tudtam összehangolni ezt a 30 napos ingyen-zenés akármit, mert ott folyamatosan visított a program, hogy nem jó régió.
Továbbá rengeteg alkalmazást erőltettem rá szegény kis telefonra, aminek a 3/4-ét kb 1x ha használtam.
Szóval most, hogy így rájöttem, hogy mire is szeretném használni ezt a szegény kis telefont, jönne egy hard reset, és kezdeném előről, de most már (remélem) ésszel.
És itt jönne a kérdések tömkelege a telefon beállításait illetően:
1. Érdemes-e migrálni az e-mail címet? Milyen előnye-hátránya lesz belőle az embernek?
2. Hogyan lehet az E-mail címeket úgy beállítani rajta, hogy azokat ne egybe, hanem külön szinkronizálja?
3. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyeket az újonnan kreált (amint összeáll a kép a fejemben) outlook-os emailemre mentse automatikusan?
4. Hogyan tudom a telefont ráengedni a Facebookra? (Eddig nem próbáltam, mert anno a Galaxy S-emen nagyon összekuszálta a névjegyeimet)
(Jelenleg csak a SIM-kártyámról lementett névjegyeim vannak, a "Kapcsolatok" menüpontot le is szedtem kezdőképernyőről, mert nem láttam értelmét eddig.)
5. Dokumentum szinkronizálásnál s SkyDrive alkalmazás a legjobb út? Mert a Zune-al ugye csak multimédiás dolgokat lehet pakolgatni.
6. Vannak-e nektek bevált, a Win 7.8 fapadosságát kiegészítő alkalmazásaitok, amelyek nélkül számotokra már nem lenne telefon a telefon?
Ha valakinek lenne ideje/kedve/lelkesedése átolvasni a kis novellámat, és megválaszolni a kérdéseimet, annak nagyon hálás lennék!
-
hroberto
veterán
-
nicu71
addikt
válasz hroberto #17862 üzenetére
Bizony!teljesen egyetértek...A képeken,meg videokon nagyon kis gagyi benyomást kelt a 620,de kézbe véve nagyon cuki,komolyan bele lehet szeretni. Tényleg nagyon formás,és a kijelzője is remek,nekem nagyon bejön,de nekem sajnos egy kicsit kicsi...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
L_YKing
addikt
Halihó!
Tudtok olyan oldalt ahol van sok eladó tok? Mert Barcelonás szilikontokot szeretnék és sehol se találtam még , legalábbis magyar oldalon nem találtam.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hroberto
veterán
válasz AccA88 #17846 üzenetére
Én inkább a 620-at javaslom a WP8 miatt, mert ez hatalmas előny. Mondom ezt úgy, hogy volt Lumia 800-asom, nagyon szerettem, de a szinkronizáció a Zune-al... Rémálom volt nekem legalábbis.
És mostanában volt alkalmam közelebbről szemügyre venni egy 620-at, azt kell mondjam sokkal jobban néz ki, mint a képeken. És a kijelzője is egész jóra sikeredett.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
marcipunk
tag
Sziasztok!
szervizest vagy valaki olyat keresek, aki egy alap 7.5-re vissza tudja állítani a 7.8-ra frissített lumia 800-mat.
adatvesztés nem érdekel, csak egy alap gyári fw-t kéne rá varázsolni.röff!
-
Aakisan
senior tag
én most egy fehér lyukacsos tokot veszek rá
-
kolosanyi
veterán
-
nicu71
addikt
válasz kolosanyi #17849 üzenetére
Ismerősömnek 800 lumia van...irdatlan gáz zenei téren...halk és nulla dinamika/persze az eu korlátozós frissités fennt van,nem is lehet leszedni.
Az asszony pedig kapott egy 620-t...ennek SOKKAL jobb a hangja,és ugye az EQ-t is be lehet lőni.
Nagyon gondolkozom egy sansa clip-en én is,azt tudom,hogy minőség rendben van,de hangerő is van elég?/kedvenc dalaimat irgalmatlan hangerőn szeretem hallani/fülesem igen jó,egy AKG k370"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
AccA88
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
kolosanyi
veterán
Ha fontos a zene, felejtsd el a 800-ast, szarul szól. Nagy a mélykiemelése, részletszegény és dinamimátlan. A tér egész jól átjön vele, de ennyi. 10 rugóért kapsz egy Sansa Clipet, oda-vissza agyonveri bármelyik WP telót hangzásban. Nézegesd a GSMArena méréseit a telefonokról, ott lehet informálódni. Hozzáteszem, a 620 se sokkal jobb ilyen téren, meg úgy a telefonok 90%-a.
-
zombinyul
addikt
Szia!
Az az igazsag, hogy WP8 alatt se jo mindenkinek a push uzenet kuldes - ahogy van WP7-nel is olyan, akinek kivaloan mukodik. Tul nagy a szoras, ilyen teren sajnos nehez a dontes.
En a helyedbe nem sokat vacilalnek. A 800-as sokkal minosegibb, jobb kijelzovel, jobb kameraval. Ujabb a rendszer a 620-ason, de korlatozottan hasznalhato - tekintettel a (8-as WP-sek kozt) kicsi ramnak. A 800-as a WP7-esek egyik csucsa, igy ezt is merlegeld, mas kategoriat kepviselnek. Elmeletben a 620 jobban szol, de a 800-as utan nem is nehez, iPhone utan elvezhetetlen rajta a zenehallgatas, leginkabb az alacsony hangero miatt, a 8-as generacio kicsivel jobb ilyen teren. En is hallojaratos Sony fulessel hasznalom, de sokkal a gyari sem rosszabb, meglepoen jo minoseg. Persze van aki ezzel is elegedett. Ful valogatja.
Az elolapi kamera valoban a 620 mellett szol, bar en egyik telefonomon se hasznaltam.
Remelem tudgam segiteni.
Udv.: AndrasHonor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
AccA88
csendes tag
Én is ez, meg a 620-as között vacillálok. Egy 800 as volt nálam pár napig, nagyon tetszett, a minőségibb komponensek miatt hajlok felé. Viszont 620nál a wp8, a jobban működő chatprogramok és az előlapi kamera miatt lenne a pont. Fontos szempont lenne még a zene minősége, (természetesen nem gyári fülessel) 800assal meg voltam elégedva, 620-ast hallgatott már valaki? 800nál nem javítoottak esetleg azóta valamit a skype, facebookchat funkciókon?
Köszi a válaszokat -
Buvana
aktív tag
Sziasztok! Barátnőmnek ilyen telefonja van, nekem droid. Visszaolvastam sokat, csak megerősítést szeretnék abban, hogy tényleg ennyire gáz a skype, viber meg egyéb dolgai? Mi az hogy ezek az appok nem futnak a háttérben, meg lezárt képernyőnél nem működnek? Mert sajnos ez van! Egy vissza nyíllal kilép az alkalmazásból? Pl viber. és csak akkor kapja meg az üziket, ha elindítja újra? Ez hihetetlen! - Ja! nem wifin, hanem 3g. Illetve van-e valami üzenetküldő, ami fut a háttérben?
Köszi!
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
zombinyul
addikt
válasz Mr.Grincs #17842 üzenetére
A 620-nak a kamerája, meg a kijelzője is sokkal gyengébb.
Nagyon jó telefon, abszolút nem tűnik elavultnak. Minőségi, a kijelzője szép, jó képet csinál, gyors, bőven megéri az árát.
Navigáció... Működnie kell, 40km-es távra kiváló, Londonig viszont már kissé más a dolog.
Szerintem nyugodtan vedd meg, rosszul nem jársz vele.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Mr.Grincs
veterán
válasz btudos #17841 üzenetére
Csakis újat. Sajna a 620ban nincs rádió nekem meg az eléggé fájó mert sokat hallgatok zenét, meg rádiót. De amúgy néztem már. Az a legjobb hogy annyi színben kapható. Zöld meg a srága is eléggé baró.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Érdemes még ilyen telefont venni? Az offline GPS hogy szuperál hosszú távon? Akár 1000 kilóméter fölött.
Budapestről mennék Londonba kocsival és amúgyis kéne vennem telefont. Ez meg amúgyis tetszik, tudom hogy nem mai darab de sokkal többet nem szeretnék költeni most./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
zombinyul
addikt
válasz mirci18 #17822 üzenetére
Igen, a bluetooth progit ismerem, anno a 610-esemen is rendszeresen használtam. De a 800-ra valamiért nem engedte telepíteni - tegnapig, már megvan. Nem értem mi volt a hiba, de a lényeg hogy már jó.
Valami csempefrissítős időjárás appot tudtok javasolni? Accuweathert, meg Időképet próbáltam, eredménytelenül.
Köszönöm a választ!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
mirci18
addikt
válasz zombinyul #17821 üzenetére
Az a baj hogy a windows phone 3rd programokat nem enged feltelepíteni.
Ezért nincs rá zenelejátszó program vagy éppen bluetooth másolás vagy éppen adatforgalom mérés.
Mondjuk egy pár dolgot kiküszöbölt a nokia így korlátozottan lehet fájlt küldeni meg adatforgalmat ellenőrizni de sajnos maga a rendszer elég korlátozott testreszabhatóság és programok terén.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
zombinyul
addikt
válasz hfrankee #17817 üzenetére
Beállítások, jobbra lapozol, telefon, és ott van hogy hívóazonosító küldése.
Más: nekem miért nem fut a megosztás bt-on? Az SW-re panaszkodik, de friss van rajta.
Plusz nem tudom, van-e olyan zenelejátszó, amiben normálisan tudok a zenébe tekerni (ujjal), nem pedig ikonokat kell hosszan taperolni. Van megoldás?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
hfrankee
senior tag
Hali!
hol tudom beállítani,hogy a saját számomat elküldje híváskor?Kösz és üdv
-
zombinyul
addikt
Még egy kérdés: az normális amolednél, hogy alacsonyabb fényerónél "csíkos" a kép? Leginkább fehér és/ vagy világos háttérnél/ képnél látszik.
-
zombinyul
addikt
IOS-ben van erre a célra megfelelő beállítás - gyárilag.
Az Android pedig egy hulladék, tapasztalatból mondom. Én nem ajánlom, de ez a Te döntésed.
lacix76: Igen, azt mindenhol írták hogy baromi könnyen karcolódik, az engem nem is izgat...
Köszönöm a választ, akkor marad a tok. Különben egyetértek, nem szeretek kockáztatni (iPhonet egyszer vittem magammal tok nélkül, meg is kapta a magáét )Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
lacix76
őstag
válasz zombinyul #17807 üzenetére
Szia!
Nekem fekete van kb. fél éve,de kopás az egyáltalán nincs rajta,pedig a melós nadrágom zsebében is sokat hordom.
A tok azóta rajta van mióta megvettem.
Néha leveszem áttörölgetni és annyi.
Egyedül a kamera körüli fémes részen van pár karc,ami nem tudom,hogy kerülhetett rá.
Jobb a fogása tokkal.
Nélküle kockáztathatsz egy kézből kicsúszást simán. -
kcsa
veterán
válasz zombinyul #17807 üzenetére
Elég off, de: Android lesz, mert sajna olyan elvárás alakult ki az utóbbi pár hónapban, amit nem tudok wp-vel megoldani: hívásszűrés - munkaügyből adódóan, mostanában rászoktak hogy este kilenckor hívnak valami rettenetesen sürgős feladat miatt, én meg azt akarom hogy ezek ki se csörögjenek, csak a család
De hogy buli legyen, belecsapok a közepébe, kínai androidosat veszek, aztán lehet hogy egy hónap múlva szűkölve futok vissza wp-re
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
zombinyul
addikt
válasz #78693120 #17808 üzenetére
Én pont tegnap jöttem át IOS-ről. Egy kategória a WP-vel, semmivel sem tűnik "játékabbnak", plusz eléggé egy kaptafa, hiszen mindkettő atomstabil, és szuperszmúúsz.
Inkább az Android, ami játéknak tűnik, az egy kalap... Mondjuk iPhoneokból az 5 tényleg nem hozza az elődjei szintjét, de csak külsőre.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
törölt tag
Ma munka kapcsán volt a kezemben egy iphone 5. Az ios játéktelefonnak tűnik a WP mellett, mert a WP sokkal komolyabb hatást kelt. Korábban volt 3GS-em is, szóval tudom, hogy miről írok.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
Akkor valóban fiatal.
Nekem tetszik a tok, kicsit masszívabb fogása lett, meg eleve, azt szeretem ha egy telefonnak van rendesen fogása. Plusz ez a "kihúzhatós" tokokkal ellentétben non stop, a kézben tartva is védi a telefont egy szintig... Szóval lehet mégis rajta marad, inkább kopjon, mint törjön.
Az aranyos. Ők már ilyen generáció, csak helyesen írni tanuljon majd meg ahogy kell, mert az nem divat mostanság.
Engem nem zavar hogy gyengébb az akku (tudom, hogy nem egyéni "probléma, mind így bírja), ha kell viszek magammal töltőt, meg spórolok az energiával (energiatakarékos üzemmód alap)
Megvan a következő kiszemelted?[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz zombinyul #17805 üzenetére
Decemberi, elég fiatal A tok amúgy nem rossz, bár engem zavart hogy vastagabb lett tőle, ezért sem használtam. Akkura meg: lányom két éves, és pár óra alatt azért le tudja meríteni mindenféle játékkal, amiket önállóan indít el (a fene se érti hogy tanulta meg ennyi idő alatt, közben beszélni sem hajlandó még )
-
zombinyul
addikt
Persze, az a legjobb.
Anyunak nem tetszett, megkapta az iPhonet. Úgyhogy végül enyém lett a kicsike.
Akkor én sem tokozok vele, bár inkább kopjon mint törjön, ha esetleg elejtem (nem szoktam, de az ördög nem alszik).
Igen, az akksi. Nem nyomorgatom agyon, úgy bírja az 1 napot, de így is fele olyan az üzemidő mint a 3GS-nek volt - igaz, az jóval kisebb felbontású kijelzővel, kisebb procival, meg RAM-mal volt megáldva.A 610-est én nagyon szerettem, csak a kicsi RAM volt néha hátrány. De ez tényleg sokkal jobb.
Milyen idős is ez a telefon?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kcsa
veterán
válasz zombinyul #17803 üzenetére
Nem is tudom beleszólhatok-e, ha már tőlem vetted
Állítólag többeknek kifényesedik, kopik a szilikon toktól a telefont, főleg a fekete. Ezért nem is használtam rajta Akku... hát... nálam egy nap volt. Ha bazi sokat játszol, akkor fél, de akkor már melegszik is rendesen (nálam PvZ a favorit ).
610-eshez képest a kijelző meg ég és föld, nekem is volt 610, az egy vicc.
-
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy szép kis Lumia 800-ast.
Volna 1-2 kérdésem vele kapcsolatba.
1: milyen programokat ajánlotok hozzá? Rég volt WP-s telefonom, az is egy 610, kicsit kijöttem a "gyakorlatból".
2: mennyire javallott/ ellenjavallott a gyári szilikon tok használata? Mennyire koptatja a telefont, mennyire amortizálja gyorsan? Fekete a készülék, ha ez számít. Abban az esetben ha a gyári tok nem túl kedvező a külsőnek hosszútávon, már szedem is le.
Viszont ami fura, az akksi nem bírja úgy mint a 2 és fél éves 3GS-em, zene sokkal pocsékabbul szól rajta fülessel, viszont a kamera egy (szintén 8 megapixeles) Xperia P-t rongyá aláz, plusz a kijelző is elég rendesen szép, bár nem világmegváltó. 610-es után teljesen más világ az egész.Köszönöm a segítséget srácok!
-
mirci18
addikt
válasz szotadi #17801 üzenetére
Az már megvolt.
Eddig a Zune-t használtam xp-n gond nélkül.
De most windows 7-nél egyszerűen elindításkor lefagyott majd hogy beraktam xp sp3 módba plussz adminisztrátori vagy milyen módba (hirtelen nem jut eszembe).
Azóta elindul megy csak ha valamit rá akarok tölteni kidob a programból.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Iphone 11 Pro Max Green, 3db Eredeti Karl Lagerfeld Tokkal.
- Gyönyörű Samsung S22ultra ,független, 8/128gb,, pici eszt.hiba
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 256GB 12GB Dual
- Eladó/cserélhető újszerű iPhone 15 Pro, 128 GB, Apple gari 2026.10.25, fekete titán, független
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest