Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz btudos #17499 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ sokat segítettél.
(sajnos ilyen roaming dologban nem vagyok otthon, sose kellett használnom.)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz btudos #17497 üzenetére
Igen térkép le volt töltve, de valamiért véletlen az adatroaming bekapcsolva maradt. Jó ezen már nincs mit rimánkodni. De most, hogy lekapcsolta az adatroaminget, tudja majd használni a gps-t?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Sziasztok! Lenne egy sűrgős kérdésem. Szüleim elutaztak horvátokhoz, és a Lumia beépített GPS-ét használták. Majd most szóltak, hogy kaptak egy sms-t, hogy 20000ft eddig amit fizetnie kell (Telenor szolgáltató) Ez az adatforgalom miatt lehet ugye? Vagy van más is?
Azért fura nekem ez, mert direkt hangsúlyozzák, hogy offline GPS.
Tudom kicsit off, ezért elnézést kérek.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EczkE
veterán
Ok, netes felületről nem tölti le a programot...
Asszem mindenféleképpen!
-
zzz03
őstag
SkyDrive app miért jelentkezik ki teljesen random időnként? Pl. elindítom az appot nekiállok képet feltölteni, erre kidob. Az üres bejelentkezési mezővel találom magam szembe. Belépek és pár napig óráig ismét jól működik minden.
??
-
EczkE
veterán
Visszaállítottam gyári állapotra, de ugyan úgy nem jó a 3G.
Asszem mindenféleképpen!
-
EczkE
veterán
Megpróbáltam az előző szoftver verzióra visszaállítani, de nem sikerült, mert hibakódot írt ki. 801812E0
A WP Install Errors Wizardban elkezdtem megkeresni a hibát, de ilyen hibakódot nem is mutat.
Mobilnetet meg továbbra sem tudom elérni.
Asszem mindenféleképpen!
-
Aakisan
senior tag
Az IE ben nem láthatóak a Lapok résznél a lapok,pedig meg van nyit 2.Tegnap 1 et mutatott de nem érzékelte a X et,hogy ki tudjak lépni.Valakinek volt már ilyen?
-
EczkE
veterán
Üdv!
Érdekes gondom akadt a készülékkel. Hiába kapcsolom be az adatforgalmat mégsem tudok netezni. A 3G-s hálózatra felcsatlakozik, de a net még sem megy. Voltam bent ma a T-nél, elsőre nem tudták m van. Aztán nyomtattak nekem egy papírt a Lumia hálózati beállításairól. Megcsináltam de nem lett jó. Másik javaslat az volt, hogy Zune-ben frissítsek, bár már így is 7.8 van rajta. De! A Zune írja, hogy vissza lehet állítani az előző szoftver verzióra. Ha ezt megcsinálom akkor downgradel 7.5-re?
Vagy valakinek volt ilyen baja?
Asszem mindenféleképpen!
-
Vangelis
félisten
Üdv Barátaim!
Nekem egy komoly asszony problémám van! elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy ilyen szuper készüléket!
Semmi bajom vele nagy szereti!
De! Ezen számból kellene neki csengőhangnak egy részlet. Amikor a liba elkezd énekelni! Amennyi belefér.
[júútube!]Meg tudja nekem valaki csengőhangnak csinálni.
Azt se bánom, ha illegális vagy irreális
De már napok óta ezt hallgatom!Létszi létszi!!!!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
hroberto
veterán
-
franc0
őstag
válasz Akron99 #17461 üzenetére
Hol mondtam én ilyet?
Még egy ilyen aljas szájbaadós megjegyzés és végeztünk.Ad1. nem kell megvennie, hiszen az iskolában ott van.
Ad2. nem kell megvennie, nekem is volt az egyetemtől kapott verzió.
Ad3. 25 ezer forint nem a világvége.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
kolosanyi
veterán
válasz forgonati #17451 üzenetére
A jó füles csak kihozza a gyenge DAC/AMP hibáit. Nagyon kevés telefon van, ami tényleg jól szól, szóval ezzel sajnos nincs mit tenni. Egy 10 ezer forintos Sansa Clip megoldja a kérdést, ha nem elég a telefon minősége.
(#17452) Akron99
Szerintem a tanárok azt se tudják, hogy létezik másmilyen office is. A tananyag összeállítóit meg szimplán nem érdekli szvsz.(#17458) MATEO6600
Dehogynem hallom. Engem olyan mértékben zavar, hogy nem is használom a telefon ezen funkcióját. -
MATEO6600
őstag
válasz kolosanyi #17450 üzenetére
Akkor nálad nem azt a hibát produkálja, mert ha ezt hallanád akkor abban biztos lennék, hogy zavarna.
Zenénél még nem annyira zavaró, csak a halkabb részeknél, de bármilyen videót/filmet megnézel rajta, (ahol ugye legtöbbször beszéd van) folyamatosan serceg, és nagyon irritáló. -
forgonati
őstag
válasz mirci18 #17456 üzenetére
Lum 800-ban van giroszkóp? Úgy tudtam nincs.
Proxie:
Hívás közben nekem sincs (már csak az hiányozna, rögtön adnám is el a retekbe) csak zenénél meg videónál. Videónál nem annyira gáz mivel nem nagyon nézek videót. Viszont zenét hallgatok rajta sokat, így engem idegesít.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
mirci18
addikt
Üdv mindenkinek
Aki telefontokon gondolkozik kerülje ezt a tipust:
http://www.ebay.com/itm/Leather-Case-Pouch-Touch-Pen-For-Nokia-Lumia-800-800C-603-N9-T7-00-73-x-122-/321003303695?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4abd49b30f
Én nekem ma jött meg és egy pár óla alatt tiszta fekete lett a telefon burkolata.
Viszont a fólia amit vettem rá az nem rossz. kicsit szűkebb mint a képernyő teljes mérete és a sarkát is levágtam a giroszkóp miatt de mindenképp megéri hogy ne karcolódjon a kijelző.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Sztif
aktív tag
Hova érdemes bevinni a telefont ha garanciában akarom a házat cseréltetni a foltosodás miatt? Szolgáltató, Nokia szervíz? Ha utóbbiba, melyiket ajánljátok Budapesten? - THX a lot!
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
forgonati
őstag
válasz kolosanyi #17450 üzenetére
Hát nekem nagyon zavaró, feltűnt a dolog már az első percben... Most nem tudom hogy tényleg csak ez a pár ember hallja-e, vagy másokat tényleg nem zavar... Úgy látszik ezeknél a telefonoknál nem jó párosítás a jó hallás + minőségi fülhallgató. Az meg egyszerűen szégyen hogy manapság ilyen minőségben kerülnek piacra telefonok.
Keelah Se'lai!
-
kolosanyi
veterán
válasz #35202114 #17446 üzenetére
Próbáltam egyébként Winenal működésre bírni azt a vackot, de nem ment. A Rhytmbox felismerte a Lumia 800-at, sikerült is videót átmásolni a telefonról a gépre (zenét nem), de gépről a telefonra nem tudtam tenni semmit. De mindegy is, ott a Skydrive, minden számomra fontosat megoldok azzal.
(#17447) forgonati
Hát azokban is ugyanilyen DAC van, szóval simán lehet emiatt. Sajnos a Qualcomm SoC-os telefonok döntő többsége nem az igazi zenére és akkor finom voltam. -
forgonati
őstag
válasz kolosanyi #17443 üzenetére
Nem tudom... ITT akik panaszkodnak azt olvastam hogy Win-es HTC-k is vannak pontosan ugyanezzel a hibával. Sőt többen írtak más fórumokon is hogy pl. Lumia 900-al is ugyanezek a gondok vannak. Talán az MS hibája, talán javítható lenne SW frissítéssel, az már más kérdés hogy mennyire szarnak rá.
Keelah Se'lai!
-
törölt tag
válasz kolosanyi #17443 üzenetére
Nekem is most eredeti windows van fent. De csak azért mert képeket,videókat így egyszerűbb a gépre felrakni. Viszont ha ubuntu alatt is működne akkor minden zokszó nélkül váltanék megint. De azért nem szerzek be 1 kukarobit hogy minden fajín legyen. Örülök hogy megszabadultam attól a rendszertől. Programozni meg nemtudok hogy megprobáljam orvosolni a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz jookomak #17444 üzenetére
Igazándiból a Libre Office nem tökéletes sajnos, számomra ez az egy hátránya van a linuxozásnak (amit egyébként a Skydrive orvosol). Prezentációt sajnos nem tudok vele úgy készíteni, hogy MS Office alatt is tökéletesen jelenjen meg, a suliban meg persze, hogy csak MS Office van minden gépen. Ezért én meg szintén nem fogok ennyi pénzt kiadni. De a Power Point Web APP tökéletes arra, hogy gyorsan összedobjak valamit, szóval nem nagy érvágás ez számomra. Szóval tökéletesen elég nekem ez is, mivel nem játszom a gépemen, max a telefonon és azt is csak tömegközlekedésen, vagy unalmasabb előadásokon.
-
jookomak
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz forgonati #17439 üzenetére
Ez a gyenge DAC + AMP miatt van. Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni.
(#17440) hokins
Nálam a különböző USB eszközök kezelése sokkal jobb, mint Windows alatt. Pl a Sansa Clip-et az Istennek se akarja felismerni, 4-5 alkalom után lefagy a lejátszó, majd újraindítás után nagy nehezen sikerül kapcsolatot létesíteni vele. Ubuntu pedig egyből kezeli gond nélkül. Mondjuk nem ezért használok Ubuntut. Egyszerűen a gyárilag telepített Windows összeszarta magát a gépemen, garanciám nincs, crackelt fost nem akarok feltenni, megvenni pedig nem fogom a Windowst, mert k*rva drága. Így kizárásos alapon maradtam a Linuxnál.[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz MATEO6600 #17441 üzenetére
Egyébként máskor nem csinálja, csak amikor lejátszok valamit. Gondolom akkor amikor a hangprocesszor küldi a hangot. Miután leállítom, még 1-2 mp-ig hallani. De nem csak sima fehérzaj, hanem pattog is közben. Ezért gondoltam rögtön azt hogy kontakthibás. Azóta is keresgélek és többen is írták ezt a problémát. Elég durva és zavaró probléma és félek hogy hardveres gond.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
Tapasztalt valaki fura sistergő, sercegő hangot zene lejátszáskor? Visszanéztem jó pár oldalt de nem találtam erről semmit. Jellemzően akkor hallatszik mikor a zenét elindítom, és még 1-2 másodpercig miután megállítom. Sercegő, pattogó hang, hasonló mint a bakelitnél. Először azt hittem hogy a vadiúj fülesem a szar, vagy hogy rossz az érintkezés a csatlakozónál de nem. És most néztem, több külföldi fórumon is írtak ilyet. Valaki nem tudjam, van erre valami megoldás?
Keelah Se'lai!
-
Aakisan
senior tag
Foltos lett a telóm.áááááááááááá.. a pi...ba már.A kamera körül tele van kis pontokkal meg az alján és kifényesedett néhol .
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Te egyébként azt vágod, hogy Zune nélkül is simán ellehet az ember? Én pl Ubuntu mellett használom a Lumiám, semmi szükségem a Zunera. Zenére Deezer, vagy Xbox Music (vagy egyéb zeneletöltő appok), minden másra Skydrive. Vacakoljon a fene azzal a förmedvénnyel. (Mondjuk megjegyzem, hogy én zenét se hallgatok a telefonon, inkább a Clip+-on.)
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz nicu71 #17432 üzenetére
Tény, hogy WP8-on WhatsApp, Viber rendben mennek (napi szinten használom gond nélkül mindkettőt), de az sem tökéletes, ha az értesítésekről van szó, sajnos ezen a téren sokat kell még fejlődnie még a WP8-nak is, bár a számomra fontos kommunikációs szolgáltatások mind rendben küldik az értesítéseket, és általánosan is sokkal jobb a helyzet, mint WP7-en.
jookomak: WiFi-t javították, megy zárt képernyőnél is, a hangerőn nem fognak változtatni szerintem.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
jookomak
őstag
válasz nicu71 #17432 üzenetére
Ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ott már tökéletes a push, de hogy pl a wifi-t, meg a hangerő állítást nem javították...
Holott volt egy szavazóoldal, hogy mit javítsanak a wp7-en, és ez a két dolog vezette a listát. Csesztek belerakni a 8-ba. Amit tud a wp, azt jól tudja, de van ez a pár kis idióta hülyesége, ami miatt nem az igazi. -
-
Croft-21
őstag
Azt hogy lehet beállítani, hogy a naptár a szülinapokat ne egész nap mutassa, hanem pl csak egy óráig? mert elég idegesítő, hogy egész nap ugyanazt látom rajta, holott már rég fölköszöntöttem az illetőt.
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek van Lumia 800-a, de ő nem ismeri az oldalt. Egyetlen problémája van a készülékkel, méghozzá a chatelős alkalmazások értesítése alig érkezik meg. (Push&csempe)
Fel van rakva Whatsapp, többfajta Viber, valami mChat, mindennel próbálkozott, de nem akar jelezni ha új üzenet érkezik.
Első hsz-ben nem láttam erre leírást erre, van már megoldás rá, hogy ezt a hibát meg lehessen oldani?
-
TOM3R11
csendes tag
Custom ROM-ok javìtják a wifi problémát? (titkosìtatlanra nem akar felcsatlakozni,vagy felcsatlakozik de nincs net)
[ Szerkesztve ]
-= Lumia 800 =-
-
SPF
senior tag
Kijelzőt kell cserélnem. Valakinek van tapasztalata a kijelző árakkal kapcsolatban?
-
robesz25
csendes tag
Tegnap a munkahelyen a parkolóban találtam a fiókát
-
@matthew@
őstag
válasz Database #17414 üzenetére
Az folyton be van jelentkezve, de nem szinkronizál, ha ki van kapcsolva az adatforgalom és nincs beállítva net, én is csak WiFi-zek és semmi gondom nincs vele, csak annyi h akkor nem frissíti a Windows Live-omhoz tartozó adatokat, stb, de ez egyáltalán semmi hátrányt nem jelent
Matthew 24:42
-
szika87
aktív tag
Akkor biztos én vagyok süket (bár nem hiszem)
Nekem még fejhallgatóval is kevésnek érzem a hangerőt, és nyilván mikor elkezdem hallgatni a zenét nem 26os hangerőn, hanem megkezdem mondjuk 15-nél, és ahogy szokja a fülem azt veszem észre h csavarom feljebb a hangerőt mert 20alatt a külső zajok nagyon hallatszódnak.We are here for a good time, not a long time.
-
-
Database
tag
Sziasztok egy olyan kérdéssel állnék elétek, hogy ugyebár a Lumia 800 ra csak úgy lehet letölteni appokat meg játékokat hogy ha bevagyok jelentkezve Windows Liveal ( hotmail ) de én valószínűleg wifivel használnám csak mivel feltöltős vagyok, igaz az hogy utána nem lehet kijelentkezni vele? válaszotokat előre is köszönöm
"Az edzés az életem....miért? hogy bebizonyítsam én is érek valamit " --> Boyka
-
MATEO6600
őstag
Hát én nem tudom milyen zenét hallgatnak, akiknek halk a 7.8-cal, de én még sose mentem 25-26 felé, és naponta BKV-vel utazom (busszal is ), és bőven hangos így is.
-
Sztif
aktív tag
Én ezt a hangerő problémámat egy BH-111 Bt headsettel oldottam meg. Nagyon jutányos áron csaptam le rá és baromi jó kis ketyere. Van rajta hangerőszabályzó így max hangerőn elég kellemes, pláne hogy hallójáratos fülhallgató van hozzá szemben a gyárival ami szerintem vicc
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Dog83
tag
Új SIM-et is kaptam, mert az előző már tényleg régi volt, és csak ki kellett pattintani, hogy micro SIM legyen.
Eleinte nem csinálta, csak pár hete kezdte.... -
@matthew@
őstag
A térerővel kapcsolatban én olyanokról hallottam h akinek vágott a sim kártyája, mivel ebbe micro sim kell, volt akinek dobálta a térerőt, más teló esetén is volt ilyen jelenség, de ez csak akkor állhat fen, ha vágott a SIM, vagy épp öreg a kártya. A kamerához meg megfelelő idő/fény kell és gyönyörű képeket lő, de ha kicsit harmatos a fény akkor sajna előfordul ilyen, bár ez elég sok telónál jelen van
Matthew 24:42
-
Dog83
tag
Üdv mindenkinek!
Nekem még csak 3 hónapja van 800-am, és nagyon tetszik.
Két gondom lenne vele:
1: a kamera szerintem túl érzékeny a fényre, (előző N70-emmel ilyen gondom nem volt)
mert bármit fényképezek vele, ha kicsit világos a háttér, már borzalmas a kép (színek furcsák, és vakító)
2: kb 2-3 hete naponta többször elmegy a térerőm, és nem jön vissza, csak újraindítással. Próbáltam automatikus, és a megfelelő szolgáltató hálózatát beállítani, de továbbra sem jó.
7.8-al vettem vadi új készülék, és még 7.10.8858.136 van rajta, mert nem akartam frissíteni, mivel semmi más gondom nincs a készülékkel!
Remélem tudtok valami jó tanácsot adni, pláne a térerő gondomra!?
Másnak is van/volt ilyen problémája?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Beetlejuice
tag
válasz szika87 #17402 üzenetére
Én napokig vadásztam a neten, hogy most erre milyen fix létezik. Egyszerűen nem lehetett hallani a buszon, hogy megy a zene, mert a motorzaj nagyobb volt mint a hangerő. Bluetooth share nincs alapból, de fel tudnám installálni a marketről, ha akarnám, mert ott fent van.
Viszont így most elvesztettem a Google Calendar / Contact sync-et, de szerencsére arra is létezik megoldás.
-
szika87
aktív tag
válasz Beetlejuice #17398 üzenetére
Hehe igen ezt az infót én osztottam meg itt először
Bár féltem mikor elindítottam a seveneightert először, lévén hogy még senki se próbálta, csak külföldi oldalakon írták h működik nem kell félni tőle.Jah és még valami ha seveneighterrel csinálod és behal a telo nem kell besz*rni hogy ugrott a szerviz mert nekem most lett megjavítva tehát nem számít hogy hivatalosan vagy ezzel flashelsz.
Ami viszont furcsa hogy seveneighterrel nekem nem lehetett választani kereső motornak a google-t most viszont igen,de ami a legbosszantóbb hogy most gyárilag visszakapott szoftverben sincs benne a bluetooth share és a marketben sincs,de ez nekem előtte se volt és nem értem mindenki másnak van.We are here for a good time, not a long time.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest