- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokerx
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre gyakrabban fagy le a telóm. Mindig zenelejátszás közben. A kocsiban Jack-jack csatlakozóval kapcsolódik a lejátszóhoz és úgy megy át a hang. Már szinte hetente 1-2 szer lefagy. Tapasztaltatok már hasonlót?
-
zombinyul
addikt
válasz Daywalker #18690 üzenetére
No, akkor ezt tenyleg kiprobalom.
(mondjuk en nagyon sokat utazom, igy nagyon sokat hasznalom is a telefont. Energiatakarekossal igy naponta toltom, ket napra semmikepp nem fogom kitolni (bar az is teny, este ha 40-50-60 szazalekig merul csak, akkor is toltore teszem), de egy probat meger.[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Daywalker
addikt
válasz zombinyul #18689 üzenetére
Most ír 3 napot és 5 órát és még hátra van 8 óra...energiatakarékossal 2 nap volt a max ugyanilyen használattal. Sőt, mintha ezzel az rtm kiadású oprendszerrel még tovább bírná, előtte pont 3 nap volt a max.
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
SuperMario
tag
válasz lezerpiramis #18687 üzenetére
Üdv, nincs.
-
lezerpiramis
őstag
Hello,
L800-asra van esetleg valami olyasmi app, amellyel be lehet állítani, hogy csak bizonyos számok hívhassanak, és a többi szám esetén menjen mondjuk automatikusan hangpostára a hívás? Amolyan hívásszűrő megoldásra lenne szükség.
Köszi!
-
MATEO6600
őstag
Nem próbáltam még másik kábellal, mert csak 1 van nálam, de megpróbálok kölcsönkérni egyet.
-
MATEO6600
őstag
Na jó, most már elegem van, másnak is csinál olyat a telefon, hogy ha gépre vagy töltőre van dugva a gyári USB kábelen keresztül, akkor időnként 1 pillanatra le-majd felcsatlakozik? Nagyon idegesítő, így kb semmi zenét nem tudok rárakni... A telefon alig 5 hónapos, vigyáztam mindenre, és már elszaródott a csatlakozó vagy a kábel? vicc...
-
Daywalker
addikt
válasz zombinyul #18680 üzenetére
Nekem úgy tűnik. Az állandóan bekapcsolt opciót nem próbáltam. Most mindegyik energiatakarékos le van lőve és így nagyjából 72-75 órát bírja a teló úgy, hogy néha játszom, néha netezek és azért befut jó pár hívás is....(de nem lóg a neten állandóan, mert felesleges).
lacix76: azokat nem bántottam.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz lacix76 #18677 üzenetére
Meglehet. Amúgy alapból ki volt kapcsolva, de amikor feltettem a másik opredszert (a hangerő miatt) akkor ez alapból be volt kapcsolva. Gondoltam úgy hagyom kipróbálni, de egyértelműen ki kell kapcsolni.
-
Daywalker
addikt
Érdekes ez az energiatakarékos üzemmód. Nekem csak az volt bekapcsolva, hogy alacsony töltöttség esetén váltson energiatakarékosba, de mintha úgy gyorsabban merülne a teló. Ha kikapcsolok minden ilyet, akkor érezhetően tovább bírja.
-
zombinyul
addikt
válasz sasNAXO #18668 üzenetére
Alacsony fényerőnél nekem is tele van vízszintes csíkokkal, az a pentile velejárója. Magasabb fényerőnél kutya baja. Az nem beégés, új korában is olyan.
(most nézem, piros képnél a bal oldal alig csíkos, jobb oldalon viszont vastagon vannak, de csak alacsony fényerőnél)Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
sasNAXO
aktív tag
válasz zombinyul #18667 üzenetére
Nem, a pentile velejárója az életlen, "zavaros" kép, lásd az órát zárolt képernyőnél.
Nálam ez úgy nézett ki, h. a teljesen piros (RGB-ből csak az R) háttérnél vízszintes narancssárgás csíkok voltak benne (centi hosszúak), leginkább minimumra vett fényerőnél látszódtak, de akkor nagyon...
Szerk.: Igen, cserélték nekem is, szó nélkül.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Bq! Pure Rock LP, Sangoma A108E
-
Aakisan
senior tag
garanciában cserélik a beégett kijelzőt és a foltos készülékházat is
-
zombinyul
addikt
válasz punk17 #18660 üzenetére
Tudsz mutatni valami fotot, hogy nez ki ha beeg?
Nekem ha korom fekete a kepernyo, hunyoritva nagyon kozeltol latszik 1-2 folt, ahol a fekete megfejetebb, de szines kepnel hibatlan, feketenel is csak en latom.
Erdekelne ez beeges-e, vagy a pentile atka.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
punk17
aktív tag
válasz kopapy #18659 üzenetére
Lassan 1 éves használat után, előjött jó pár széria hiba. A készülék háta befoltosodott a gyári tokban, az amoled kijelző beégett, ez a hívás szürke felületén nagyon látszik és nagyon csúnya, ha még nem lenne elég akkor az érintőm is megszokott hülyülni. Nem mindig reagál az érintésre, ez igazából nagyon zavaró, ha pont hívnak és nem tudom felvenni.
Pesten melyik szervizbe érdemes vissza vinni?[ Szerkesztve ]
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
kopapy
tag
válasz BubuRoland #18635 üzenetére
Van egy névjegymegosztó alkalmazás. Az pont azt csinálja.
-
kopapy
tag
Tudja valaki, hogy lehet-e a naviban célként koordinátákat megadni? Ha igen, akkor milyen formában kell?
-
xeqe
csendes tag
válasz Daywalker #18631 üzenetére
A YouTube alkalmazás nem a Microsoft hibájából nem működik. A köcsög googl€ szemétkedik megint: Why is Google blocking Windows Phone's YouTube app? In a word, fear.
-
zombinyul
addikt
válasz kolosanyi #18650 üzenetére
Nekem max olyat csinal, hogy felrakom gepre/toltore/barmire, es 1-2 percig nem erzekeli, de utana minden prima. Ritkan, de bejatssza. Az akksi pedig jol birja, nagyon jol, de en is ugy tudom hogy ha rosszul jelzi ki a toltottseget, akkor az mar baj naluk. A multkor 3 perc vilagitas a leddel levett 20%-ot. Majd neteztem picit, es visszatoltodott 10-et. Ki erti ezt...
-
lacix76
őstag
De sok bajotok van ezzel a telóval.
-
zombinyul
addikt
válasz kolosanyi #18647 üzenetére
Koszonom a valaszt!
Addig ameddig jol birja, nem csereltetem, oktiberbe neg ugyis jon uj telefon, addig csak birja. Nem akarok mar ra kolteni, unom mar hogy valami mindig van vele... Pedig szeretem nagyon, szivem szerint le se cserelnem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
-
-
BrownB
tag
Az autós navigációhoz letöltött térkép valahogy frissíthető vagy frissül a háttérben? Alkalmanként használom a navit, problémám nincs vele, csak eszembe jutott, hogy lassan egy éve, hogy letöltöttem a térképet a készülékre.
-
Daywalker
addikt
Mire ideér, szállítás, vámon tuti kiszedik...a végére nem lesz olcsó. Ha van ismerős kint, aki elhozza, vagy akihez mész, úgy megérheti. Más kérdés, hogy az amerikai készülékek mennyire üzembiztosak az itteni hálózatokon...
-
Zeki
nagyúr
-
zombinyul
addikt
Skacok!
Egyre sűrűbben ugrál a töltöttségjelzőm, gyakran egyik pillanatról a másikra merül a telefon 10-15%-okat, majd visszatöltődik netezés közben 5-öt.
Ennek mi lehet az oka? Kezd az akksi kipurcanni? Jól bírja amúgy, de már rohadt irritáló...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Daywalker
addikt
válasz BubuRoland #18636 üzenetére
Outlookkal össze tudja szinkronizálni, legalábbis nekem automatikusan megcsinálta.
-
BubuRoland
tag
vagy esetleg, hogy gmailre hogyan tudnám feltölteni őket?
-
BubuRoland
tag
sziasztok! tudtok olyanban segíteni, hogyan tudok lumia 800ról az összes telefonszámomat átküldeni másik telefonra? névjegymásolóval a másikról akarja áthúzni, de küldeni nem!
-
zombinyul
addikt
válasz tukacsakos9 #18624 üzenetére
Takard el egy pillanatra az erzekelot ha letetted a hivast.
-
-
lacix76
őstag
[link]
Újra elérhető a hivatalos YouTube alkalmazás.
Új hír ha valakit érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz Edwin. #18627 üzenetére
Hogy konkrét legyek, szerintem sz.rt sem fognak már kiadni a 7.8-ra, pedig ez a Bing Weather eléggé jól sikerült. Nem hiszem, hogy lenne különösebb akadálya annak, hogy 7 alatt is fusson. Máskülönben ez tök ugyanaz, mint a the weather channel, csak nincs benne reklám meg más a skin.
[ Szerkesztve ]
-
Edwin.
csendes tag
-
MODERÁTOR
képernyőzár idejét állítsd legalább 1 percre
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
lacix76
őstag
Nincs fólia a kijelződön véletlenül?
-
Daywalker
addikt
válasz tukacsakos9 #18622 üzenetére
Mintha közelségérzékelős lenne, magától kapcsolja attól függően, hogy a fejedhez tartod vagy sem.
-
tukacsakos9
csendes tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy be lehet-e állítani, hogy ne sötétedjen el a kijelző hívás közben. Eddig nem volt vele gondom, de újabban nem tudom letenni a telefont, mert hívás közben nem reagál a kikapcsológombra.
köszönöm -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Kerdesem a kovetkezo volna: valaki meg tudna velem osztani a tapasztalatait NEM gyari szilikon tokkal? Vennek hozza Nillkint, csak nem tudom az is foltositja-e. Itt a forumban nincs talalat a Nillkin szora, igy gyanitom, nem sokan hasznalhatjatok.
De a munkam miatt tok kell ra, ami nem foltositja, barmilyen tapasztalatot szivesen veszek.Mas: ti tapasztaltatok olyat, hogy az akksi toltottseg egyik pillanatrol a masikra esik 9%-ot?
-
DJosef
őstag
Ha mar vki irta akkor bocsi, de ismet rendesen mukodik a NOKIA KOZLEKEDES progiban a kozlekedes a kozelben funkcio!
Forget about it
-
HofiZoli
senior tag
válasz Intel fan11 #18616 üzenetére
sajnos fogalmam sincs... nálam már rendszeres, ha lesz időm leadom egy szervizbe.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
TOM3R11
csendes tag
válasz Intel fan11 #18616 üzenetére
Egyik nap én is ìgy jártam. Át tettem a kártyát másik telefonba,és ott szintén ez volt. 100% h szolgáltató hiba. Egyébként vodás vagyok, fél napig nem tudtam hívni csak sms-t kuldeni.
-= Lumia 800 =-
-
HofiZoli
senior tag
válasz Intel fan11 #18612 üzenetére
ajjajj, nemrég kezdte el ezt nekem is.. ilyenkor bejövő hívást sem fogad.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
zombinyul
addikt
válasz Intel fan11 #18612 üzenetére
Vagy szolgaltato, vagy sw hiba. Csinalj hard resetet, ha nem segit irany a szolgaltato!
-
zombinyul
addikt
válasz Intel fan11 #18610 üzenetére
A karc nem számít, meg ha ilyen probléma volna, szerintem nem segítene az újraindítás.
Konkrétan mit csinál a telefon? Rányomsz a hívásra, de ugyan ott marad a telefon, nem történik semmi?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Intel fan11
őstag
válasz #40993792 #18609 üzenetére
Kivettem teljesen tisztanak tunt a foglalat is es a kartya is. A kartya csipp reszen hosszanti karc lathato bar sztem az az erintkezesi pontok sztem. Majd nezem most igy milyen. Masik simmel nem tudom megnezni mert nincs masik micro simem!8 honapos kb most a telo!
Battletag: hojszi#2983
-
Intel fan11
őstag
Udv. Olyan problemam lenne, hogy probalok hivast kezdemenyezni nem tortenik semmi! Ha ujra inditom a telot az megoldja a problemat. Vki talalkozott ilyennel?esetleg vmi szoftveres baj ez vagy mi lehet?
Battletag: hojszi#2983
-
germinator66
aktív tag
Találkozott már valaki ez e0000140 hibaüzenettel? Konkrétan a OneNote esetében, se nem tudok létrehozni új feljegyzést, se nem tudja megnyitni a "Személyes (web)" feljegyzéseit.
-
Lall
veterán
válasz mokus1 #18603 üzenetére
Download módban sem hajlandó elindulni? Asszem, hangle + kamera + power. és megjelenik a kis számítógépecske.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest