Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
sziasztok,
melyik fw verziótól felfelé van javítva az akksi teljesítmény?
-
credof1
tag
Nekem itt van egy a kezembe..
Szerintem minden szinten alul marad a HTCtől, kivéve a kamera.
De se a kijelzője, se az érintése, se a sebessége nem győzött meg.
Lehet hogy hardveresen erős, de én egyszerűen nem érzem rajta. Főleg ezen az áron.. -
Sofian
őstag
Egyébként megjött a Nokia Drive frissítés.. Újratelepíttet minden térképet és hangot..
Jah.. megy offline..
-
Gabesz77
senior tag
Egy kis segítséget kérnék. Biztos felmerült már a probléma, de lusta vagyok visszaolvasni.

Előre is köszönöm.Szóval: MMS-t hogyan tudok fogadni? Kaptam egyet, kiírja, hogy médiatartalom letöltése, de hiába kattintok rá, nem történik semmi. Mit kéne beállítani rajta?
-
oneal1
senior tag
frissítés még nem jött senkinek?
már több mint 2 hete szenvedek a telefonnal, nagyon gyorsan merül:S
Dolgozni nem lehet így basszus, pedig úgy megszerettem ezt a kis telót. -
HardyHard
csendes tag
Srácok! Videó készítésnél másnál is sz*rakodik az autofókusz? Rohadt idegesítő, h állandóan homályos a kép...
-
btudos
nagyúr
Gyorshíváshoz miért nem csinálsz egy csoportot, és tűzöd ki azt? A gyakran használt kontaktjaim nekem család-munka-baráti kör szerint csoportosítva vannak, és bárkit tudok hívni kb. 3 érintésből.... Azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy leírod, az előzmények rész tényleg elég béna, de az esemény típusát már egyértelműen jelzi szerintem.
-
jpisti
senior tag
válasz
üzenetére
Ha láttad a hozzászólásomat akkor azt is észrevehetted, hogy a Nokia E52-höz (és úgy általában a Nokiák mostani előzmény kezeléséhez) hasonlítottam a Lumia (és úgy általában a WP7) előzmény kezelését, és jellemeztem úgy, hogy kaotikus. Egy szóval sem említettem, hogy azért lenne kaotikus mert az előzmények nem az előzmények között lennének...
A fő bajom az, hogy egyáltalán nincsenek csoportosítva az előzmények. Ha egy bejegyzést kiválasztasz akkor könnyedén meg tudod nézni a kapcsolathoz tartozó összes eseményt, még azokat is amik nem a telefon funkcióval függnek össze, de a fő listában mégis megtalálható az összes hívási esemény is.
Én ezt úgy csinálnám meg, hogy: egy kapcsolat csak egy bejegyzést generálna az előzmények között és a kapcsolat neve, a kapcsolat iránya szerint színekkel lennének megjelölve úgy mint: kék, zöld (és piros ha elmulasztott az esemény), a bejegyzés alatti részletek (amik most jelölő színt kapnak ha elmulasztott eseményről van szó) a kapcsolathoz rendelt számok szerint ismét jelölhetők lennének különböző színekkel, például az alapértelmezett szám jelölő színnel a többi meg opcionálisan más.
A listában egy hosszú bökéssel lehetne törölni, vagy a bejegyzést, vagy csak az utolsó eseményt.A gyors hívásra nekem nem a legjobb megoldás ha kitűzöm a kezdőlapra mert legalább 20 csempét kellene kitűzni, az meg már sok... Ott is el tudnám képzelni, hogy ha a kezdőképernyőt nem balra toljuk el, hanem jobbra, akkor ott lehetne egy olyan "másodlagos" képernyő ahova lehetne hívó csempéket kitenni, és akkor nem lennének áttekinthetetlenek a többi app közé beszúrt hívó csempék. Az az app amit az előbb linkeltem az ezt tudja, csak kicsit lassan töltődik be, de akkor kapsz egy képernyőt amit jobbra és balra is tudsz egyet-egyet görgetni és 12-12 csempét tudsz rakni képernyőnként, ez a 36 hívó csempe nekem elég.
-
Sofian
őstag
Egyébként ha jól látom Navifirm-ben elindult 12070 európai rollout

-
Gerisz
addikt
válasz
Vityahu
üzenetére
Nekem E50 volt előtte 7 évig és pár nap alatt megszoktam a Limuát.
Az asszonynak 710 van szerintem megéri a plusz pénzt a 800.
Nem csak a tárhely és a kamera miatt, hanem a mindennapi használat során a fogása miatt is. (nekem) Szerintem a kijelzőt is jobb taperolni rajta mint a 710-en. -
nyesix
senior tag
sziasztok,
ugyanazt a Zune-t telepítettem fel az otthoni gépemre ls a cégesre is, de otthon magyar a másikon meg angol.
hogy lehet az angolt is magyarrá varázsolni? thx! 
-
jpisti
senior tag
válasz
Vityahu
üzenetére
Ha kedveled az E52-t mint Nokiát és fontosak a régi jól bevált nokiás kényelmi funkciók akkor neked a luvnyák csalódást fognak okozni. Amiket említettél, mail, net stb... arra jó, de a telefonálás már nagyon nem Nokiás! Kaotikus az előzmények kezelése, nincs hangvezérlés (legalább is magyarul, de angolul nagyon jól ért), nincs gyorshívás, (erre mondjuk vannak egész jó appok), stb...
-
Vityahu
csendes tag
Véleményetek szerint megér 30.000Ft többletet a 710-hez képest?
válaszotokat előre is megköszönöm, vásárlás előtt vagyok, és most okosodom
két telefont használok nokia e52, és egy samsung galaxy 3.
Az e52-őt váltanám vele. -
törölt tag
megéri! Ha nem futom át az Xperia Arc hozzászólásokat, akkor azt vettem volna.
-
adm91
csendes tag
Hol tudom elolvasni a Lumia 800ról szóló tesztet? Nagyon bejön ez a kis tejefon

-
nyesix
senior tag
és abban tud valak isegíteni, hogy a a gmail es címtárba néhány telefonszámom a (400 ból) úgy került bele, hogy a mobilszám mellé az gogle címjegyzékben az került, hogy egyéb.
ÉS az ilyeneket úgy szinkronizálja a lumia, hogy a nevet áthozz, a többit pedig nem..
magyarul kéne nekem egy olyan progi, amivel gyorsan tudok gmail es címjegyzéket szerkeszteni (nem tudom sikerült-e érthetően leírni a problémát)
köszi -
jpisti
senior tag
A live, gmail, stb fiókokat az előre definiált gyakorisággal szinkronizálja (már amiket engedélyezel: E-mail, Névjegyek, Naptár)
Míg a facebook az alkalmazás, vagy a kapcsolatok indításakor szinkronizál. -
nyesix
senior tag
aha, köszi
másik kérdés, ha gmailes címtárat használok, akkor amikor új nevet írok a telefonba akkor megkérdezi, hogy a g mailes címtárba vegye-e fel. Ez mikor/hogy frissül be a gmail címtárba? vagy eleve oda kezdi el felvenni? csak mert akkor nem látok kis pontokat, mint pl egy FB belépéskor... -
nyesix
senior tag
sziasztok!
A nokia drive hoz a teljes magyar térképet le akarom tölteni , de az 117 mega...
nincs a közelemben wifi. Le lehet ezt szedni, valahogy a pc-hez csatlakoztatva is?
-
Dangers
csendes tag
reckless racing Gondolom kb soha nem lesz wp7 ? valami hasonló játék akad wp re?
-
jpisti
senior tag
Nézzétek már meg, hogy nektek is érkezett frissítés a Nokia Vezess-re?
(nekem jött egy, de ez még nem a 2.0) -
Gerisz
addikt
Mekkora már, hogy késsel meg minden franccal kínozzák a kijelzőt és nem lesz karcos, én meg harmadjára töröltem meg mióta megvan szemüveg törlő kendővel és van rajta három hajszál vékony karcolás. Vicc
-
Воланд
titán
válasz
Futi...
üzenetére
1.: nincs ilyen.
2.: facebook fiokot hozza kell adni (settings --> e-mail+accounts), utana lesz fb megosztas is, de ajanlom a hivatalos appot erre a celra. skydrive-on meg kell lennie egy olyan mappanak, hogy mobile uploads. persze azon a liveid-vel kell bejelentkezni, amit eloszor adtal meg.
-
Futi...
csendes tag
Sziasztok.
Nekem csak két kérdésem lenne.
Ha megnézem az emaileket és megnyitok pl.egy wm-et,
Akkor azt az üzenetet kapom, hogy:
Nem nyitható meg a melléklet.
Nincs alkalmazás társítva ehhez a fájltípushoz.Tudnátok valamilyen alkalmazást ehhez ajánlani?
Ami még nem megy (vagy nem tudom, hogyan kell),
fényképet feltölteni facebookra.
Van megosztás, de csak email vagy skydrive.
Skydrive-ra felmegy, de ott sincs ilyen.Segítségeteket megköszönöm!
-
zoo8800
veterán
A Camponában, a T-pontban van egy magenta színű dummy, ha valakit érdekel.

-
sajtee
őstag
Még valami.
Az "unlock" (nem függetlenítés, szoftveres) mennyire legális (pl. iphone-jailbreak, android-root)? Megoldható már normálisan a lumia-n is érdemes-e, vagy nem sok dolgot ad?
-
sajtee
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
- A bluetooth hogy működik (küldés-fogadás, zene-kép);
- SMS- és ébresztőhangnak lehet-e egyedit berakni, a csengőhangot át lehet-e állítani Zune nélkülAkkuról valami vélemény? Nagyon gyenge?
-
Rigiboy
tag
Venni akarok valami jó fülest a telefonhoz
Nokia BH-111 -t néztem ki szerintetek működik a 800-sal? mert a füles már kicsit régebbi.
Vagy esetleg valakinek valami jó ötlete max 10 ezret szeretnék rászánni
-
Stag90
csendes tag
Ne támaszkodjatok azokra az adatokra! A Nokia is bevallotta, hogy azok nem pontosak, sőt az új firmware azt is javítani fogja. Csak magatokat idegesítitek vele.

Ami gázabb, hogy két hónapja kibír másfél napot a telefon simán, erre kimegyek külföldre, és lemegy 12 órára. Azóta sem javult a helyzet (3 napja). Megvárom a frissítést, de ha legközelebb is ilyen csinál, megy szervizbe.
-
Gerisz
addikt
Ha jól emlékszem tárcsázóba ##634#
ekkor jön elő a Diagnostics és itt lesz a Battery Status.
De ha az én példámból indulunk ki akkor óránként is nézheted mert mást ír, hol kevesebbe, hol többet, nekem megint kevesebbet 1217mAh-t. Reggel még 1328mAh-volt amit kiírt (egy órája). -
nyesix
senior tag
sziasztok
ezt a battery status dolgot hol találom a telefonba? (ahol kiírja, hány mAh -s az akksi)
1600.2483.8107.11501
köszi
-
Воланд
titán
válasz
HopeckoR
üzenetére
rengeteg ingyenes alkalmazas van es eleg jol hasznalhatoak. persze szemet itt is van.
-
HopeckoR
aktív tag
Hát igazából ilyen okos kütyüm még sosem volt
Most is egy régi Samsung S5230-at nyúzok
Hát igazából főleg internetezésre, és mondjuk utazgatás közben film(ha lehetséges feliratos) vagy esetleg játék
Illetve elég sok buszon van már wifi szóval azon keresztül rádió hallgatás. -
HopeckoR
aktív tag
Hát a kötöttségekről próbáltam nagyjából tájékozódni meg olvasgatni. De nekem a telefon ennek ellenére is megtetszett. Ha már ennyi pénzt kiadok egy telefonért akkor az lehetőleg legyen minőségi, az Androidot pedig próbálom elkerülni, nekem az valahogy nem nem jön be. De ha van kedved 1-2 kötöttséget te is írhatnál hátha megtudok valami újat

-
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Jövőhéten szeretném én is megvenni azt a telefont, de így a hozzászólásokból ítélve kezdenek kételyeim lenni, pedig elég jókat hallottam róla előtte. Kérdés: amikor megveszem a telefont, milyen hibákra kéne elsősorban számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy lehet az angolt is magyarrá varázsolni? thx!
)