Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz lacix76 #19108 üzenetére
Nem kell megrendelni, de csak hálózaton belül működik (tehát Telekomosokkal nem) és az ezt támogató telefontípusokkal. A Telenor honlapján megvannak jelölve melyek ezek. Telekomról nem tudok nyilatkozni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
z123456789
addikt
válasz lacix76 #19047 üzenetére
Nem feltétlenül akarok, de ezzel a mostanival azt csinálja amit már itt másnak is csinált.Hibakódokat ír ki, és a zune pl nem is engedi hogy befejezzem a bejelentkezést, csak a mégse-re tudok kattintani.
Csak mert a hibakód alapján azt mondták a srácnak itt hogy mindenhol ugyan annak kell lennie a live ID-jének.
Nem tudom sajnos hogy pontosan mit jelent az a midnenhol.
Telefon (amiket már leírtál)
Netes felület
Zune
Van még más ahova ezt kell beírni? -
Freny1
csendes tag
válasz lacix76 #18960 üzenetére
Szia.
Ez szerintem pont egy gyárilag hibás készülék, csak én sokáig toleráltam neki a bajait. Soha nem esett le, nem ázott be, tokban lakik, szóval vigyázva van rá... Nem volt szerencsém vele...
Nekem a győri szervizben vették be, és onnan utazott el Budapestre. Legalább is ezt állította a szervizes jóember.Kíváncsi lennék, mit tudnak kezdeni vele, mert kezd elegem lenni a kis aranyosból.
A win8 problémámra esetleg valami ötlet? Hallottam olyan pletykákat, hogy alapból nem ismeri meg a telefont, de ezt nem igazán hiszem el. Vagy mégis így van?
-
csiziktomi
senior tag
-
zombinyul
addikt
válasz lacix76 #18807 üzenetére
Automatan komolyan jobban merul mint maxon, ha nem is sokkal.
Gondolom az erzekelo is ker enni valamennyit. A fenyero amolednel meg annyira nem is mervado kulonben, eleg akkubarat technologia. De ez a toltottseg ugras baromi idegesito. Nagyon sokat hasznalom a telefont, azok a 10%-ok sokszor marha dokat szamitanak. Lehet kellene neki egy hard reset, vagy egy sw frissites.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz lacix76 #18805 üzenetére
Mindig mindent bezarok, ami a hatterben fut.
Energiatakarekos nelkul pedig majdnemhogy 2x annyira merul. Negyed ora net 10%-ot leszivott, energiatakarekossal ez 5% sincs. Szoval a hatterben futo alkalmazasok nem sok vizet zavarnak, a takarekos uzemmod meg hasznos. Ha nem hasznalom meg a netet is kikapcsolom (viszont max fenyeron van, igy nem merul annyira, mint automatan, a 3G pedig tobbnyire be van kapcsolva, de csak netezesnel).
Lehet surubben ujra kellene inditanom?Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Daywalker
addikt
válasz lacix76 #18677 üzenetére
Meglehet. Amúgy alapból ki volt kapcsolva, de amikor feltettem a másik opredszert (a hangerő miatt) akkor ez alapból be volt kapcsolva. Gondoltam úgy hagyom kipróbálni, de egyértelműen ki kell kapcsolni.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
-
illes0102
aktív tag
válasz lacix76 #18555 üzenetére
nem hiszem, csak az android jóval szabadabb renszer volt. Haverom ACE-ét is mindig romolgattuk aztán mikor azt hittük tégla lett azt is meg tudtuk csinálni igaz ilyenekkel volt hogy elment fél nap meg Galaxy S-t is mindig telepitgettem MIUI-tól kezdve minden hülyeséget.. viszont azokhoz jó kis leírások voltak meg szabad rendszer volt. de hát ennél meg meg vagyok lőve... DLOAD bootloaderrel
[ Szerkesztve ]
-
proxie
tag
válasz lacix76 #18455 üzenetére
napi szinten 20, de inkább 30 percet telefonálok minimum, 2-3 sms, kb 1-2x lecsekkolom az fb-t, bár gyári csevegö ugyis pittyog ha jön ujj üzenet, frissül 2 email fiok és ennyi. kijelzö van még automatán. meg hétköznap reggel ébreszt és igy megy 2 napot. de ebbe az is beletartozik, hogy a második nap déltöl kb már szivecskés az akksi
(reggel fél 8kor szeredem le mindig a töltöröl)
persze lemereitettem én már 3 ora alatt is, de az abszolut rekord péntek fél8kor le, hétfö 7-8 fele töltö 0%-al, de még ment de ott volt, hogy szombaton azt se tudtam éppen hol van... hétvégére meg mindent offolok rajta ami csak lehetséges. -
zombinyul
addikt
válasz lacix76 #18323 üzenetére
Mindjárt letöltöm, és kipróbálom, hátha úgy nem produkálja a telefon a fagyást (mondjuk simán a zenelejátszóba lépkedve is eljátszotta párszor, nem is értem).
Ha tényleg olyan frankó, áttérek rá.Más: a T-nél hogy tolják fel a telefon árát.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
skilled88
tag
válasz lacix76 #15572 üzenetére
Jah épp írni akartam témánál vagyunk megint .."foltosodás"
Alapjáraton megnézitek telefonnak vannak esztétikai és anyaghibái ,de melyiknek nincs???
L800 masszív(nak) látszik !Sony új Z-je is IP szabványos,reklám filmben is minden megpróbáltatást végig toltak ..de van annak is gyengéje már az anyagáról beszélek ..
Tökéletes telefont úgy se csinálnak ami "tényleg bármit bír "ha igen szoftveresen és hardveresen elavult lesz 5 hónap alatt ..
L800-al is kompromisszum kell kötni ..
"Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black
-
J00hnny
aktív tag
válasz lacix76 #14988 üzenetére
Én sem igazán értem mi történik, akku nem merül jobban. Gmail, hotmail, Whatsup, Néhány játék (Alpha Jax és Words with friends) és időjárás: ezeket érinti. Más értesítés nem érkezik meg továbbra sem. Természetesen csak wiFi-n vagyok. Érthetetlen. De nem bánom.
Mielőtt elkezdte ezt, volt egy hard reset és mindent visszapakoltam sorban. Azóta így maradt.
[ Szerkesztve ]
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
Intel fan11
őstag
válasz lacix76 #14105 üzenetére
amúgy asszem 2500 ft lenne megvenni! Hátránya talán h picit nagyít a telefonon, de egyébként nem csúnya tőle, Ja és már 2 hónapos a telefon és semmilyen foltosodást nem találok rajta a tok miatt. Én személy szerint örülök hogy van a szilikon tok csak a képernyőjét találom védtelnnek emiatt pedig még ilyen bedugós tokot is használok a maximális védelem miatt
Battletag: hojszi#2983
-
zsírsámán
senior tag
válasz lacix76 #13723 üzenetére
Csak kicsit kellett volna keresni. Itt le van írva.
robi1234: Pl azért nem sikerül, mert épp roszz ritmusba csinálod vagy csak simán nincs szerencséd. Nem hiába nem ezt a módszert írják a zune-ban Ha nagyon nem megy, akkor meg várj egy kicsit, hamarosan már a zune is jelezni fog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest