Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Akkor valóban fiatal.
Nekem tetszik a tok, kicsit masszívabb fogása lett, meg eleve, azt szeretem ha egy telefonnak van rendesen fogása. Plusz ez a "kihúzhatós" tokokkal ellentétben non stop, a kézben tartva is védi a telefont egy szintig... Szóval lehet mégis rajta marad, inkább kopjon, mint törjön.
Az aranyos.Ők már ilyen generáció, csak helyesen írni tanuljon majd meg ahogy kell, mert az nem divat mostanság.
Engem nem zavar hogy gyengébb az akku (tudom, hogy nem egyéni "probléma, mind így bírja), ha kell viszek magammal töltőt, meg spórolok az energiával (energiatakarékos üzemmód alap)
Megvan a következő kiszemelted?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest