Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Ha csak FB-re megyek fel, aés ott is inkább csak chat részt használom, akkor a 100mb elég lehet szerintetek? Már kitapasztaltam wifivel hogy tudom jól használni azt a funkciót, de jó lenne egyszer kétszer ha épp nincs wifi
Matthew 24:42
-
kcsa
veterán
Ha ez igaz, akkor waze se lesz, se wp7re, se wp8ra
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
csibusz0314
aktív tag
válasz btudos #17596 üzenetére
Még nem biztos, hogy megveszi.. de ha igen..
Kövezés lesz De Szifon... Androidra vissza már nem mennék.. WP nekem sokkal jobban tetszik, viszont az, hogy nincs értesítés normálisan skype etc.. Zavar de nagyon :/
Amúgy imádom a telefont Szóval ez még ahogy írtam, nem is biztos. -
btudos
nagyúr
válasz csibusz0314 #17595 üzenetére
Nincs akadálya, csak ne felejtsd el fizetni a számládat és a részleteket, különben letilthatják a telefont.
Mi lesz az utód?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni azt, hogy ugye én a Trétől előfizusan vettem, részletre a telót. De egy ismerősöm megvenné (tud erről) eladhatom neki nem?
És akkor én az új telefonomba használom az előfizus kártyám, ő pedig nyugodt szívvel tudja az ő dominós kártyáját a Lumiába, ugye?
-
Lall
veterán
válasz kenguru99 #17590 üzenetére
Olyan sehol nincs, hogy 1 kattintassal hivsz, mert veletlenul felhivnal embereket. 2 kattintassal tudsz hivni ha magat a szemelyt tuzod ki csempenek, nem a csoportot. Ennel gyorsabb max a nyomogombos telefonokon van a hosszu nyomasos gyorshivasnal.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
pambio
csendes tag
Sziasztok!
Van kb 120 kép a telefonomon. Lementettem őket a gépre, de a telefonról szeretném letörölni őket. Erre azonban semmilyen opciót nem találtam, csak ha egyesével törlöm őket. De az meg elég hosszadalmas. Egyéb lehetőség? -
kenguru99
senior tag
Urak!
A gyorshívásra szeretnék egy olyan megoldást ami a lehető legkevesebb érintéssel elérhető. Visszakerestem a fórumban, valaki írta a lightning dialt, valaki a csoportok kitűzését a főképernyőre. De azért elég sok nyomogtással lehet ezeket elérni. Olyat szeretnék, hogy ha rábökök egy kontaktra akkor ne kérdezzen rá, hogy mit akarok vele, hanem rögtön tárcsázzon. Van ilyen?
-
-
MM
őstag
(#17584) Lalll:
Köszi, ezt még megpróbálom.(#17585) lacix76:
A névjegymegosztóval egyszerre max. 15 névjegyet lehet átküldeni szerintem, de ráadásul ezek külön névjegyenként lesznek bent az üzenetek között az E52-n, amiket egyenként kell berakni a névjegyzékbe.
(sajnos 1000+ névjegyről van szó) -
MM
őstag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni:Gariztatnom kellene a telefont, de ez kb 1,5 hét.
Mivel wp-s cserekészüléket nem tudnak biztosítani, szükségem lenne a névjegyzékre (napi szinten, munka ...stb) A névjegyzéket szeretném visszavarázsolni egy E52-re amit régen használtam, de nem megy...- E52-vel bluetooth-on nem tudom "átszívni", mert azt írja, nem támogatott. (De ugyanez fordítva működött...)
- outlook.com-ról exportáltam a névjegyzéket, ez egy .csv file lett. De ezt szintén nem tudom rátenni az E52-re. Nokia PC Suite "Névjegyzék" része kezelné a .csv-t, de mikor importálást nyomok, azt mondja, nem megfelelő a file formátum.
Ha pedig szinkronizálni akarom, akkor a telepített outlook levelező program névjegyzékkel működik (régebben ide mentettem mindig az E52-t), de abba viszont nem tudom belevarázsolni az outlook.com-ról exportált névjegyzék file-t....Szóval van-e valakinek esetleg valami ötlete?
Előre is köszi! -
törölt tag
Egyszerűen nem értem.. coospace-re próbálnék belépni de nem megy .. elsőnek hibát ír ki a "webhely biztonsági tanúsítványával" majd rámegyek, hogy tovább a webhelyre, be is tölti majd EHA-kód, jelszó beírása után belépés-re kattintok és AJAX error-t ír ki .. próbáltam UC böngészővel is de nem megy.. lehet az a baj, hogy https-s az oldal ?
-
Aakisan
senior tag
Ma ismerősömnek odaadtam a telóm kipróbálni......csak nézett ,hogy milyen gyorsan jönnek be a dolgok.Neki meg valami új Xperiája van 120e-ért,ami szarrá laggolja magát.Úgyhogy ennyi az androfos
-
DearMan
tag
Üdv! Nem tudom hogyan lehet letölteni pcn keresztül a piactérről. Ha tudna valaki segíteni privátban, megköszönném!
-
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
Az SMS-eket ,hogy tudom lementeni a szgépre ?Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
kolosanyi
veterán
válasz SuperMario #17570 üzenetére
Én is, elhiheted. A szoftveres problémákban meg benne van a nokedli vastagon. A többi WP cucc nem ilyen...
@matthew@
Én ezt egy Sansa Clippel oldottam meg, a teló amúgy is szarul szól. 7.8 óta meg halk is, de erről ugye nem ők tehetnek. -
btudos
nagyúr
A szoftveres gondok tobbsege a Nokiahoz kotodik, a sajat firmware okozza pl. a bongeszo es a zenelejatszo osszeakadasat es fagyasat, ez mas WP7-es keszuleken nem jon elo.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
zzz03
őstag
20ért vettem mégis vigyázok rá mint a szemem fényére...
-
-
madd dogg
senior tag
Tok nélkül hordom november óta, semmi kár nem esett a telóban. (ami a tok nélküli használat következménye lenne).
-
Ap3x89
aktív tag
nincs vmi app ami mutatná a lezárt képernyőn ha írnak facebookon v whats appon?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
proxie
tag
sziasztok!
Ha felrakom a telefont töltőre akkor van, hogy 1-2 perc után kezd csipogni, hogy kap áramot és a visszajelző sem mutatja a töltést, de van, hogy azonnal csipog.
Nem nagyon izgat, csak érdekelni, hogy ez vezethet-e bármiféle problémához az elkövetkezendő egy évben, illetve jelen van-e ez a probléma másnál is?Köszi
-
SpongyaBob
veterán
Csak érdeklődés szinten: Sikerült már valaha valakinek a check-in a beépített facebook-kal?
Nekem még egyszer sem Nem tudom mit csinálok rosszul[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
franc0
őstag
Hagyjátok már azt a tokot... Fél éve megvan és az égvilágon semmi baja tok nélkül.
Mást nem rakok abba a zsebbe oszt kész.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
kolosanyi
veterán
Bepöttyösödött a telóm, pedig volt papír a gyári tok és a telefon közt. Shit...
-
kcsa
veterán
Mondjuk ha megnézed a progi leírását, már nem is vagyok biztos benne hogy ez hiba:
"Due to specific way that multitouch screen works (capacitive touch-screen), to make game work properly, PLEASE HOLD THE PHONE IN YOUR HAND INSTEAD OF PLACING IT ON TABLE. "
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
L.L.
senior tag
Sziasztok,
Csinálnátok egy tesztet nekem, hogy a hiba másnál is megvan-e? A hibáról készítettem egy VIDEÓT, a lényeg, pl. egy asztalra téve a telefont, a multitouch nem működik. Ha a két ujjam egy vonalban van a kijelzőn nem érzékeli az egyiket. Átlósan, illetve kézben tartva, vagy a másik kezemmel is hozzáérve a telefon burkolatához a hiba megszűnik. EZZEL a játékkal teszteltem. Köszönöm -
skilled88
tag
Nah!
Lumia 800 lött képeimBarátnőm
[link]A napot akartam lekapni makróba csak nagyon messze volt
[link]Trükk egyszerű..
Ha makróra kapcsolod ,akkor beállítások mentése és kamerát újra indítani és akkor lesz jó ,legalább is nálam így müködik jól
[ Szerkesztve ]
"Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black
-
madd dogg
senior tag
Én maradok a 4:3-nál. Abból gyorsan nagyíthatok 16:9-et
-
MATEO6600
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz MATEO6600 #17539 üzenetére
Az hagyján, de a fókuszpont se ott van, ahol én akarom. Ezt a képet egy szalonnasütésnél csináltam még világosban. Napos idő volt, jó fényviszonyok, ráadásul bőven 10 centi felett voltam. Csak makróban talált fókuszt, de azt is csak szarul. Itt a link
[ Módosította: mukibuci ]
-
MATEO6600
őstag
válasz madd dogg #17536 üzenetére
Sajnos tényleg nem tud makrózni, a hivatalos oldal szerint 10cm-től felfelé tud éleset lőni, de a tapasztalat az, hogy 13-14 centi távolság kell neki... Ez meg így már nem túl makró. Egy 5-6 éves telefon jobb makrót csinál mint ez, sajnos ez van.
Más:
Itt egy jó összehasonlító kép a 16:9 és a 4:3 képarányú fotók között. Szerintetek melyik a hasznosabb? -
madd dogg
senior tag
Másik topicban beszélgettünk a fotózási képességekről. Személyes tapasztalatom, hogy az L800 képességei. Khm. Silányak. Ez az én telefonom egyedi hibája, vagy nálatok sem képes makrózni?
-
DearMan
tag
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy lehet-e pc-n keresztül tölteni marketplaceről a telefonra. Alap kérdés tudom, de nem találtam rá választ. Köszönöm!
-
kolosanyi
veterán
Felmentem 9Gag-re, mit láttam? "Download the official 9Gag app for your android now..." Ez tetszik.
-
SPY0817
aktív tag
válasz hroberto #17514 üzenetére
Elég visszafogott beállítások és használat mellett lehetségesnek tartom..
Bár nekem eddig 3nap volt kb a rekord akkor átlag beállításokkal viszont elég visszafogott beszédidővel volt ..
A 6 nap kicsit meredek de ha nem nyúl hozzá csak van ki tudja..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
kolosanyi
veterán
válasz #35202114 #17518 üzenetére
Készenlétben kevesebbet eszik 3G-n elvileg. Viszont senki sem használja végig készenlétben a telóját, valós használat mellett nagyobb a fogyasztás 3G-n.
Más:
Körbeszimatoltam kicsit ezzel a fura hívás közbeni problémámmal (mivel a T b@szik meghozni a cserekészüléket, csak ugyanígy ciánra cserélnék, de az "épp nincs raktáron, csak fekete meg magenta jött"). A fura az, hogy eddig csak a koliban jelentkezett (Farkasvölgyi u. 12, RTK koli), meg egyszer talán a metrón. Az évfolyamban megszaporodtak a Lumia 800-ak, nem csoda, ezen az áron nem rossz teló még mindig, a 7.8 minden hiányosságával együtt. Az új tulajok beszámolói alapján nem vagyok egyedül ezzel a gonddal, mindenkinél (!) ugyanez a jelenség tapasztalható. Ennek alapján a csere se oldaná meg ezt, de vajon mi lehet a baj? Ezen kívül nincs bajom vele, sokaknál szar a kamera ( lilás ködben úszik a kép, főleg erősebb fényben - ez ugye lencsehibára utalhat -, akksi keveset bír egyeseknél, fagy a rendszer egy srácnál, de persze van aki nem panaszkodik (kivéve ezt a hülye telefonálós hibát, ez mindenkinél adott).
Arra gondoltam, hogy a firmwareben elszúrt valamit a Nokia és rossz térerő mellett a GSM modult nem jól kezeli a rendszer. Ilyenkor a hangot ugye tömöríti a rendszer, próbálja megtartani a hívást. Ez rendben is lenne, de amikor elnémult a vonal, akkot nem engedi letenni a készüléket. Arra gondoltam, hogy - tekintetbe véve, hogy a kijelzőn villog a megszakító gomb, ha rányomok - a GSM modul nem bontja a hívást ebben az esetben. Talan szarul megírt driver az oka, vagy valami egyéb, fogalmam sincs. Azért érdekes ez, mert van 710, 900, 620 és 920 is a koliban, egyiknél sincs ez a hiba (pedig ugye a 7.8-asoknál ugyanez a SoC van, ugyanez a GSM modul is, ha nem tévedek). Szerintetek jófelé kapisgálok, vagy totál hülyeséget beszélek? Szerintetek lenne értelme csoportosan benemmi a Nokiához panaszkodni? Készülhet esetleg egy javítócsomag?
Esetleg, ha valaki kipróbálná nagyon szar térerő mellett a telefonhívást, azt nagyon megköszönném. Talán ha másnál is - sok felhasználónál - jelentkezik ez, akkor el lehet érni náluk valamit. -
Воланд
titán
"a teló azt írta, az alkalmazást kell frissíteni, nem a telefont."
biztos, hogy nem (az elso hsz-edben is azt irtad, hogy a rendszert kell frissiteni). foleg ugy, hogy akkor szedted le a store-bol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Picike8
aktív tag
No, várj csak, megkeresem Neked.
Meg is van: http://mobilarena.hu/teszt/windows_phone_7_8_bemutato/bevezeto.html
"A frissítés menete a szokásos, a készülékeket a számítógéphez kell csatlakoztatni egy microUSB-kábel segítségével, majd elindítani a megfelelő programot; Windows esetén ez a Zune, OS X alatt a Windows Phone névre hallgató app. Bizonyos telefonok esetében a rendszer nem jelzi automatikusan a frissítési lehetőséget, ekkor a Mangónál is bevált trükkhöz kell folyamodni. A telefont repülő módban a számítógépre csatlakoztatva indítsuk el az említett szoftverek egyikét, majd kattintsunk a frissítések keresését elindító gombra. Pár másodperc után lőjük le az internetkapcsolatot (azaz kapcsoljuk ki a WiFi-t vagy húzzuk ki az ethernet-kábelt); ha mindent jól csináltunk, a rögtön érkezik is az értesítés. Ez általában nem jön össze elsőre, jelen sorok írója a Mango-update során közel fél óráig ismételgette az algoritmust, a procedúra tehát kitartást igényel."
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
üdv
bluetootht hogyan lehet működésre bírni ? bekapcsolt BT vel látja az összes telefont a közelben, de a kapcsolódás mindig sikertelen. Leszedtem még a nokiás bluetooth fileküldőt a marketről, emg még valami progit, a nokiás cuccra azt írja, nem támogatott a WM verzió ami a telón van, zune.net en kéne frissíteni (ott emg nem találtam), a másik progival emg szintén nem megy a fileküldés.
-
Aakisan
senior tag
Amúgy 2G-n kevesebb ideig bírja az aksi?
-
madd dogg
senior tag
-
EczkE
veterán
Megoldódott a 3G hibám talán. Annyi volt, hogy 3G-ről váltottam EDGE-re, ott ment a net. Aztán vissza 3G-re és az is múködik.
Asszem mindenféleképpen!
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, megtudja valaki írni, hogy a navigáció miben különbözik a WP8-as változattól. Nekem 820-as van, de a páromnak szeretnék egy ilyet, és a navi elég fontos lenne. Köszönöm
-
Ap3x89
aktív tag
nektek nincs gond a whats appal mostanában? 2 napja nem rezeg v csörög ha írnak v csak pár órával később, vagy meg se kapom az üzenetet. kikapcsoltam a telot meg be de ugyanúgy maradt minden. valami ötlet?
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Google contactokat ,hogy tudnám szinkronizálni 7.8-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest