Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz joelke HU #19591 üzenetére
Állandóan jelenlévő problémáról beszélünk, mint amik a 800 esetén felmerülnek, vagy időszakos kiesésekről, ami mindenhol előfordul? Mellesleg van rá megoldás, mostanában a WP szakmai topikban volt róla szó sokszor.
Nem mondtam egy szóval se hogy tökéletes, de mostanra nagyjából összeállt a WP-s mindenség egy olyan dologgá, amire már azt tudom mondani, hogy igen, ez már tényleg használható okostelefon. Van még mit csiszolni, az értesítések megjelenítéséhez hiányzik egy noti center, a csatolmánykezelés küldőként katasztrofális, és az SD kártyával is tud fura dolgokat művelni a WP8 (bár ez engem a bővíthetetlen 8X-szel nem érint ), de ezek olyan dolgok, amikkel már együtt lehet élni. A zárképernyő testreszabható, amivel a fontos értesítések megjelenítése megoldódik, az SD-n a rejtett fájlok okoznak problémát, azok törlése a megoldás, csatolmányt meg lehet Skydrive-on keresztül küldeni, egyedül fontos céges dokumentumoknál gáz, azokat nagyon nem illik privát felhőbe felengedni.
Úgy gondolom hogy akinek a WP alapkoncepciója a 7.5-tel bejött, az a 8-ban sem fog csalódni. Mondom ezt úgy hogy NoDo-tól kezdve végigvándoroltam minden létező variánsán a WP-nek, a 8-at kezdetektől használtam, és látom mennyit fejlődött egy év alatt az új rendszer is. Az irány jó, csak csinálni kell, a 8.1 sokat lendíthet a dolgokon.
Bocsánat a kicsit hosszú okfejtésért, csak szegény 800-as problémáit nagyon kivetítitek a WP-re, pedig messze nem olyan rossz a jelenlegi helyzet, mint amit a kegyvesztett kis Lumia mutatni tud. Egyébként a Nokiánál továbbra sem divat, hogy a fw hibákat javítsák. A 800 esetében ugye a zene+net fagyasztja a telefont, a WP8-as Lumiáknál (csak ott, HTC-n, Samsungon nincs gond) még jobb, ott a HR-be tud úgy belefagyni a cucc, hogy csak újraflasheléssel kelthető életre.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
HopeckoR
aktív tag
válasz joelke HU #19481 üzenetére
Mondjuk ezzel nem teljesen értek egyet Ha a vevő úgy gondolja hogy ezt így nem tudja használni és nem tudnak rá semmilyen megoldást akkor szerintem adniuk kell más készüléket ugyan olyan árban... legalábbis én így gondolom
Főleg hogy vannak páran akik sosem találkoztak ezzel a fagyással...
[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz joelke HU #19428 üzenetére
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok mint Te, csak én jobban összetörtem (üveg és lcd is törött). Ebay-en 2-3000ft-ért vannak csak üvegek.
Több szerelőt is kérdeztem, ők magát csak a keret cseréjét házilag nem javasolják, mert az körülményes.
Nekem a hivatalos Nokia boltba bármit 3000ft-ért akarnak cserélni, ha viszem az alkatrészt. -
zombinyul
addikt
válasz joelke HU #17891 üzenetére
Nem nagyon akarom megszokni, akkor inkább eladom a francba, és használom a 3GS-t. Nagyon sűrűn hallgatok zenét meg netezek egyszerre, és ez minden telefonomnál így volt. Csúnya volna, ha pont a legkomolyabb nem bírná...
A távolságérzékelővel legalább nincs bajom.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
neooen
aktív tag
válasz joelke HU #6374 üzenetére
Használj valamilyen file visszaállítót. Én ezeket próbáltam ki, az egyik több mindent talált nálam, mint a másik kettő, de sajna már nem vágom, hogy melyik. Ha ilyen alkalmazáshoz folyamodsz, akkor addig ne csinálj semmilyen telepítést, file mozgatást azon a meghajtón, ahonnan törlődtek a dolgaid. :
PC Tools File Recover
Recover my Files
Data Recovery(#6373) mukibuci: Akkor jajj nekünk . Valószínűleg nem is tudnak róla, mert ha igen, valamit csak csináltak volna a fél év alatt .
[ Szerkesztve ]
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest