- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thaddius
tag
válasz ozeviktor92 #19699 üzenetére
Zune reinstall után is ez az hiba üzenet fogad.
801812C1
Mit tudok tenni ? A telefonon még mindig 7.5 van sajnos, telefon nagyon halk, de ez op rendszer hiba ha jól tudom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
veterán
válasz ozeviktor92 #19697 üzenetére
De a feszültség legalább csökken?
Lehet, hogy van egy örökmozgódEverybody lies.
-
veterán
válasz ozeviktor92 #19695 üzenetére
Fake adat, majd rendbejön, maximum a százalék alapján fogod kezelni
Everybody lies.
-
ozeviktor92
tag
Fesz az olyan 3,8-3,9V. Igazából érdekes, mert mielőtt frissítgettem is ez a 7.8 volt rajta emlékeim szerint mégis 1napot bírt használat nélkül is.
-
veterán
-
ozeviktor92
tag
Néztem én, de ott pontosan mit nézzek? Merülés az olyan 60-70mA.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ozeviktor92 #19691 üzenetére
Hasznalatfuggo, nokia diagnosztikai progival is nezz ra
Everybody lies.
-
ozeviktor92
tag
Üdv. Több kérdéssel fordulnék hozzátok. Vásároltam egy Lumia 800-at ami független volt. Leszedtem róla a telenoros 7.8-at (ez volt független) aztán rávarázsoltam egy független CV romot. Ezután újra hálózatfüggő lett a telefon. Ez mitől van? Másik kérdés. Visszaraktam végül a gyári telenoros romját, lefrissítettem végül mindent Zune-al. Nyomtam neki egy hard resetet. Azóta érdekes az akksim. 20órája töltöttem és 75%-on áll. Hátralévő időnek pedig 3nap 6 órát ír. Ez normális érték? Köszi előre is!
-
Sztif
aktív tag
válasz Pttypang #19685 üzenetére
Szerintem először hagyd meg az új házban lévő plusz dolgokat. Szereld össze, próbáld ki hogy jó-e az antenna/térerő, hangszóró, gombok stb. Vannak alkatrészek amik ragasztva vannak a poli házhoz (pl hangszóró), ahogy a videóban is említi hogy hővel oldotta meg ezt a problémát. Hacsak nincs egy hőpisztolyod akkor ess neki nyugodtan. De én nem erőltettem.
Írj, osszd meg hogyan sikerült 😉[ Szerkesztve ]
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
mirci18
addikt
Nagyon 1 hónap után a 4 sarka zöld helyett fehér de az nem zavar 2-3 hónapig 800 ft-ért megérte.
Majd ha írsz pm-et linkelek be olyan tokot amit vettem.
S ha gondolod kérésre csinálok képet a kopás mértékéről.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
válasz kolosanyi #19679 üzenetére
Én majd jövő hónapban veszek bt-s headsetet, onnantól vége mindennek..
Hmm, eddig határozottan kellemes meglepi a telefon, kis idő lesz biztos, míg megszokom, hogy nem gondolkodik annyit, mint a 610, pedig már nagyon megszoktam, hogy mindig van időm korrigálni az esetleges hibás mozdulatokat, mert egy tized másodpercig még gondolkodik az animáció előtt, erre most folyamatosan taposhatom a vissza gombotEverybody lies.
-
kolosanyi
veterán
Ma megmenekült a telefonom egy kb másfél méterről történő betonra eséstől. Kicsúszott a telefon a kezemből, de be volt dugva a füles és az megfogta, ott himbálózott a térdemnél a kábelen lógva. Kicsit megugrott a pulzusom az eset után.
-
Thaddius
tag
Másik történet, másik hiba a kód : 801812C1, googlet neztem sehol semmi érdemleges.
Sajnos a telefon nem garanciás, pénzt meg nem fogok\ nem akarok költeni rá.
-
kopapy
tag
Weblapon beágyazott flas vidót hogyan tudok lejátszani a telefonon?
Eddig nem tapasztaltam, hogy n játszana le videókat honlapokról, most azonban a nyelvipercek.hu oldalon nem működik. -
robesz25
csendes tag
válasz zoo8800 #19666 üzenetére
Hát igen ..
Én azt mondom az L800 megfontolt telefon ,mivel első lumia így anyait apait beleraktak már mint anyagát nézve . Csak-csak 3 éves mohikán és megállja a helyét . A Lumia 520 nem rossz barátnőmnek van ,de igen Win8 azt annyit amúgy teljesen látszik hogy olcsóbb anyagból van ,de ezzel nincs baj ez egy ilyen kategória ..Azt mondják minden filmnek az első része a legjobb ,hát sztem telefonokra is igaz az első széria első telefonja a legjobb úgy mint a l800
Nekem annyi bajom van a lumia 800 ,hogy lehetett volna nagyobb az aksija
Más!!!
Munkahelyen fikázzák az a telefonom milyen a menü rendszere , sztem teljesen jó a csempe és látni 1 magos proci eltudja pörgetni ..
Mint sógornak Galaxy S3 4 magos meg úgy általában dobálják 4-8 magos telefonokat ,de nem azért mert annyira gyors lesz a telefon ,hanem játékok miatt meg hogy az Android elfusson rajt ,ennyi!Ha játszani akarok nem veszek 190 ezerért telefont hanem abból egy ps3 vagy xboxot olcsobban és élvezetesebb a játék ..
meg jönnek azzal hogy mekkora aksival adják ki a telefont biztos sokáig bírja ,csak a bibi ott van ha aksit növelik ,azzal a kijelzőt is szal adtam egy pofont a sz*rnak ..[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
válasz Pttypang #19665 üzenetére
Hát igen nehéz eset! A luma 800 prémium teló sz*r rendszerrel, vagy 520 "prémium rendszerrel" sz*r házzal?
Én minden esetre kíváncsiságból kipróbálom az 520-at. Néztem az árát, ha 25-ér beveszik a 800-asomat, akkor 26-ér el tudom hozni dominós konstrukcióban. Gyorsan meg akarok tőle szabadulni, míg működő képes (kitudja meddig működik a szenzora). -
DaveHutt
őstag
Frissült a facebook beta, most már nem ragad be a csempén számláló, és mindent időben jelez. Végre.
-
kopapy
tag
Épp tegnap próbáltam beállítani a kollégám 520-át. A 800-ashoz képest játéktelefonnak tűnik. Nekem a kijelzője is rosszabbnak tűnik. Csak a wp8 rendszer lehet az előnye. Nagyon érződik és látszik is, hogy alsó kategória, amivel nincs baj. Ennyiért nincs szerintem jobb teló, de a 800-as akkor is más kategória ha wp7-es csak.
-
-
StanDoFF
tag
válasz LantosBerry8 #19657 üzenetére
Elment az eszed? Mennyiért vennéd a lumia 800-ast? Mert én ma bent voltam egy ilyen használt kereskedőnél, és azt mondta nekem, hogy 25 ezerért beveszi. A pultban láttam használtan 32 ezerér ugyanilyet! Na most ha mindenféleképpen WP-t akarsz, akkor ennyiért már inkább az 520-ast vedd! Sokkal jobban megéri, mert ez mégis csak új készülék, míg 800-asból szerintem már csak használtat kapsz! És talán a WP8-al nem lesz annyi nyűgöd, mint a 7.8-al lenne!
Jah és 7.8-on ne keress semmire se alternatívát, örülj annak, ha nem fagy le zene+netezés közben, és minden alap funkciója úgy működik ahogy kell neki!Gyerekek nem fogjátok elhinni, hogy mi történt ma! Pofával lefelé sikerült megint kiejteni a kezemből, és utána jött a meglepetés! Működik a szenzor! Hihetetlen, de igaz! Forog mind a két irányba ismét!
Ezért gyorsan bementem megkérdezni, hogy mennyiért veszik be, szerdán veszek egy 520-at pót telefonnak, beadom a 800-ast, és majdnem 0-ára jövök ki! -
kopapy
tag
Lehet, hogy amatőr kérdés. A hotmail (outlook) fiókomban rendeztem a névjegyeket, töröltem onnan, a telefonnal szeretném szinkronizálni. Hogyan tudom megcsinálni, hogy a telefonon is csak azok a névjegyek legyenek amik az outlook fiókban? És ha a telefonon veszek fel névjegyet azt is fel tudom szinkronizálni az outlook fiókba?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
valami wp8-as kutyut vegyel inkabb.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
zoo8800
veterán
Gmail helyett beépített levelező kliens
fájlkezelő, mint olyan, nem létezik, nincs is szükség rá
Sygic helyett Nokia Drive, ingyenes offline navi a fél világra
Viber, Skype elég szar, ezt inkább ne hanyagoldSzeretem ezt a telefont, de aki szeret mókolni, és/vagy hozzászokott a droid által nyújtott szabadsághoz, az mindenképp próbálja ki előtte a WP7-et, hogy meg tudja-e szokni.
A telefon egyébként igencsak minőségi darab, a ház és a kijelző is prémium szerintem. Szarságok persze vannak, főleg a WP7 kiforratlansága miatt.
Egy hasonló hardverrel megáldott Androidos telefont szerintem agyonver gyorsaságban.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Kis segítséget kérnék tőletek!
Androidrol váltanék lumia 800 ra, és érdekelne milyen alternatív alkalmazások vannak wp7.8 -ra.
Amiket használok:
-Gmail (levelezés)
-Airdroid (vezeték nélküli teljes értékű kommunikáció számítógéppel)
-Forex current change (internet alapú deviza árfolyamok)
-Total Commander (file kezelő)
-Telvira (internet alapú vasúti menetrend)
-Sygic/google maps (gps navigáció)
-Viber, skypeEzek kozűl mit tudok pótolni valamilyen módon?
Továbbá Ti mint lumia 800 userek milyennek látjátok magát aa telefont?
Érdemes cserélnem ilyenre hasonló hardverrel rendelkező droidos mobilom? Továbbá mire figyeljek leendő lumia 800 -am cseréjénél? (gondolok itt olyanra, hogy van e valami széria hibája?)[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Hát a gyári tökéletes.
Vettem hozzá pár utángyártott szilikon majdnem tökéletes fedéssel.
Most csak egy rátolható kemény műanyag hátlap van de nem ajánlom mert a sarkainál kopik lévén műanyag mondjuk így is 3-4 hónapig viselhető esztétika szempontjából.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
SPF
senior tag
Hátlaptokot használ valaki?
-
robesz25
csendes tag
Nah most úgy vettem meg a telefont 7.8 volt rajt !
Google kereső stb..
szervizbe volt a telefont ,DE! 7.5 WP -vel kaptam vissza .. Én meg SevenEighter frissitettem ...7.8 WP lett ,de nem tetszett vissza raktam a 7.5 WP-t Zune.al ,nah de Zune al csináltam újból a frissitést minden felment .viszont nincs google kereső ilyesmi .. és nnem tudom vissza állitani a régit sem ..megoldást keresek egy olyat ami nem bonyolult és ellehet igazodni rajt és nem kell 1000 program hozzá meg egy leirást
-
robesz25
csendes tag
Érdekes a szituáció !
Mikor meg vettem a telefont a lumia 800 -ast ,akkor fríssitettem és minden oké volt ..
Most vissza kaptam a szervíztöl azt Wp7.5 volt rajt Zune-al frissitettem azt Wp7.8 lett
7.10.8862.144 van rajt és érdekes csak bing kereső van rajt régen volt google is ..valami ötlet??
-
robesz25
csendes tag
Újra itt nah vissza kaptam a telefont .. Kicserélték a kijelzőt teljesen fóliázott kijelzőt kaptam,de viszont sötétbe megint azt veszem észre hogy foltos a kép .Olyan mint ha olja folyásos lenne...
Ő 7.5 WP vel kaptam vissza nah most mit tegyek hogy a hangerő ne változón és 7.8 Wp legyen..
-
StanDoFF
tag
Az enyém is tele van karcokkal, pedig egy ideig volt rajta fólia is, és vigyáztam is rá. De még is tiszta karc!
A lényeg, hogy csak akkor látszik, ha úgy csillan meg rajta a fény.(#19635) woland_y2k: Ezt jó tudni! Kíváncsi vagyok rá, bár 99%, hogy nem veszek olyat (azért kemény 1%-ot adok neki, hogy megvásárlom! )!
-
Sztif
aktív tag
válasz StanDoFF #19634 üzenetére
Jah, mikrokarcok??? Van ott nagyobb is. Botrányosan karcos a kijelző. Engen annyira nem zavart. Elgondolkoztam rajta hogy veszek új kijelzőt, de más befürdött vele... viszont akkumulátort lehet még most kéne...
-
-
Sztif
aktív tag
Pont hogy nem csúszós a felület, míg a mattnál igen. Soha nem szedtem szét még ennyire így egy telefont sem. Kell hozzá még műszerész csavarhúzó készlet. Küldöm privátban az eBay és YT disassembly videó linket is. Ebayen aki más színt keres figyeljen oda, mert vannak hamis házak is. Azokat a legegyszerűbben úgy lehet kiszűrni hogy más az anyaga (pl: kék, magenta is fényes. Ellenben az eredeti matt.) fontos még hogy mit tartalmaz a poli ház (antenna, hangszóró, jack...) annál kevésbbé kell szétszedni, mert vannak elemek amik ragasztva vannak.
-
rwu
tag
válasz btudos #19623 üzenetére
2 hónapja néztem a Mobil Banking szolgáltatásukat, akkor a mobilteszt nem támogatta a telómat.
Most megnéztem újra, most már támogatja.
Valamikor bemegyek és megkötöm a szerződést.
Köszi a segítséget@Sztif: nem nagyon csúszós a ház?Annyira fényesnek tűnik.
De jól néz ki nagyon
Én is gondolkodtam rajta h veszek egy fehér házat és átszerelem, de közben kiderült, hogy a Sony is jön a wp-s telójával az éven, így meg van a következő telefonom[ Szerkesztve ]
S22U*hondacivic*
-
Sztif
aktív tag
-
-
Sztif
aktív tag
Lecseréltem a házat a lassan két éves 800-n, Már nagyon csúnya volt a fekete, kopott, sérült. Ebay-en vettem egy gyári fehér házat, sim tartóval, ajtóval, szerszámokkal együtt potom 13fontért. Sikeresen, 15perc alatt megoldottam. Eszméletlenül jól néz ki fehérben. Teszek majd fel képeket.
-
btudos
nagyúr
A mobilos flash megszűnt létezni, amelyik bank mobilos felülete flash alapú, annak csak gatulálni tudok, hivatalosan az Adobe megszüntette a fejlesztést legalább másfél éve. WP sosem támogatta, ahogy iOS sem, de a Play Store-ból is lekerült a Flash Player.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
veterán
Nokias tomoritos bongeszo? o.O
Everybody lies.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz Daniel Alves #19597 üzenetére
Facebook betat tedd fel es jönnek az értesítések.
Persze ezsem tökéletes, Microsoft termék.
[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
válasz Pttypang #19603 üzenetére
Én próbáltam! A Google programjával sokkal de sokkal többször lefagyott a teló, mint az alap IE-vel! Ezek után már nem volt kedvem kipróbálni mást!
Ha arra gondolsz, hogy vagy zenét hallgatok, vagy böngészek, akkor az megint csak azt mutatja, hogy a Lumia 800 egy okosnak tűnő buta telefon!
Amúgy amióta nem hallgatok zenét, azóta nem fagyott le csak 1x (hivatalos FB app adatok letöltése sikertelen, és beakadt a WP mint a szög!) !(#19594) btudos: Az engem nem vigasztal, hogy WP8-on mi működik, és mi nem. Nem fogok megint 100k-kat kicsengetni, hogy vegyek egy új telefont, aztán ha kijön az új rendszer, akkor megint sz*rt sem kapunk a frissítésből, csak azt, hogy használhatatlanná teszik az előzőt!
Amúgy kifejtenéd, hogy pontosan mi a megoldás lényege WP7.8-on (azon kívül hogy vegyek WP8-as telót)?(#19595) Daniel Alves Szerintem ejtsd le párszor, és neked is kikapcsol, mint nekem!
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #19603 üzenetére
Választhatsz, hogy folyamatosan kényelmetlenül netezel (alternatív böngészők nem túl egészségesek), vagy benyeled mondjuk heti egyszer, hogy lefagy, de egyébként gondtalanul használod a telefont. Én is az utóbbira szavaznék.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
shteer
titán
válasz Daniel Alves #19597 üzenetére
En mar valtanek, de ugy latom csak egy iranyba erdemes, es ott is van nemi kompromisszum sajnos :/
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest