- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen GPS-t vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibetan70
csendes tag
Frissítettem a L900-am. Hivatalosan, Zune-on keresztül.
Minden simán ment, s azóta csak jobb lett a teló.
Én a hangerőcsökkenést sem tapasztalom.
Nálam megváltást hozott a 7.8.
Szerintem érdemes nem mókolni a telót, hanem megvárni a hivatalos frissítést, s akkor rendben lesz minden. -
Phreetsie
tag
nekem mondjuk van par dolog ami azert negativum/inkabb nem tetszik/..
-az oldalon levo kamera/bekapcsolo gomb nekem elegge nem tetszik. holtjatekos. kicsit kinai hatast kelt
-a hatan levo 'femes' csik -ami a kameranal van- mar sikerult ravarazsolnom 1-2 kisebb karcot. /nem tudom, hogy sikerult... mert se kulcs, se penz melle nem teszem. es zokniban hordom. pl szifonomon se volt csak egy bumper es nem volt egy karc se rajta. szoval ez nem tetszikezen kivul nagyon tetszik minden
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
zoo8800
veterán
-
kliszi
senior tag
Nekem még mindig nem jött meg a zunen keresztül a 7.8-as frissités . Lumia 800 telenoros vagyok . Tudom sokan irtátok hogy két héten belül mindenki megkapja de azért kiváncsi vagyok rá mi alapján jelenik meg a frissités ?
-
J00hnny
aktív tag
válasz Intel fan11 #14087 üzenetére
Valószínű, hogy Ő egy régebbi 7.5 verziót tett vissza NCSel, mint amiről az átlag kezdi a 7.8 frissítést. A végeredmény ugyanaz. Ugyanaz a 7.8 a lesz zunevel mint bárki másnak.
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
shteer
titán
válasz Intel fan11 #14083 üzenetére
kezdtem reménykedni, hogy nekem is jön egy negyedik ami meghozza a google keresést
szerintem jónak tűnik..
-
J00hnny
aktív tag
válasz Intel fan11 #14083 üzenetére
Attól függ miről kezded frissíteni.
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
Jaded
őstag
Tegnap NCS-sel visszatettem a gyári 7.5-ös ROM-ot, majd a Zune-nal frissítettem a telefont a netmegszakításos módszerrel. 4 frissítést pakolt fel. Google keresési beállítás így nekem sincs (bár enélkül tudok élni). Bár a Bluetooth share valamiért nem működik. Ötletek?
Renault Megane IV Limited
-
kopapy
tag
válasz Intel fan11 #14077 üzenetére
Nekem se, de amit olvasok néha itt, ahhoz képest sokkal aktívabban használom. Pont ezért van okostelóm.
-
DJosef
őstag
Udv!
Nektek nem tunt el nehany ember a kapcsolatok kozul?
Gepen ha belepek ott meg van az osszes, de telon hianyzik par darab. Hiaba szinkronizalok ujra meg ujra, semmi.
Gepen felvittem egy uj kontaktot ami szinkron utan meg is jelent a telon de csak az ujonan felvitt, a tobbi hianyzo nem.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
SuperMario
tag
válasz nyesix #14072 üzenetére
Igen, nekem 7.8 megy. Ott is látszania kell a képernyőn, ahogy a többi naptárbejegyzés is látszódik. Be van pipálva a beállításokban a naptárnál? Vagy nincs valami más - facebook - esemény, ami 'elfoglalja' a helyét? Tegnap nekem is egy olyan volt kint, ma már szépen írja, hogy 'Tódor, Rómeó, egész nap'.
Csempe nekem 4x2-ben és 2x2-ben is kiírja. -
nyesix
senior tag
válasz SuperMario #14052 üzenetére
szia,
én a névnapi naptárbejegyzést beállítottam, be is szinkronizálja, de én csak akkor látom a névnapot, ha a naptárba belépek. Záróképernyőn nem megy... neked már 7.8 van? nekem ,ég 7.5
Egyébként azt nem lehet, hogy a naptár széles (7.5 alatti) csempéjében (belépés nélkül is) látszódjon a névnap? mert most nem látszik...
köszi[ Szerkesztve ]
-
lampard6
csendes tag
Esetleg valami más megoldás? A zenékre már rájöttem.
-
-
lampard6
csendes tag
hogy kell hard restelni?
-
-
lampard6
csendes tag
Meg még az a problémám hogy letöltöttem gépre is a zune-t és azt írja hogy hózzam oda a zenefájlt a bal alsó sarokba a kis telefonra de nem engedi odahúzni akkor hogy tegyek rá zenét?
-
lampard6
csendes tag
Ma vettem meg a telót és az a probléma lépett fel hogy leszerettem volna tölteni pár programot és ugye bejelentkeztem a marketbe vagyis a xboxl ive-ba és véletlen rossz születési évet adtam meg és így azt hiszi hogy gyerek vagyok és nem enged letölteni semmit ezzel mit lehetne tenni vagy hogy lehet kjelentkezni belőle??
-
marion1
tag
Én citromailos emailes fiókot használok.De mióta rá lett téve a 7.8 nem hajlandó szinkronizálni az emaileket. Előtte jól működőt a szinkronizálás ezt írja ki: célkiszolgáló nem támogatja a microsoft exchange activesync technológia használatát. Hibakód:85030022. Ha valaki tud segítsen Köszönöm. Ja és még a BT sem tudtam képet vagy fájlokat küldeni hiába találja meg a számítógépet.vagy más telefont.Valamit esetleg rosszul csinálok????
[ Szerkesztve ]
-
TOM3R11
csendes tag
Nekem eddig szűken két napot bírt,windows 7.8 felrakása után fullig töltöttem a telót,és több mint 3 napot bírt.
-= Lumia 800 =-
-
xxman
senior tag
Nekem 1,5napot bír.
Auto fenyero, 0.5-1ora telefon , ~4ora zene,1-2ora wifi vagy 3G , alapjaraton adatforg. kikapcsolva.
Nagyon megvagyok elegedve az akksival.A hulye kijelzo viszont karcolodik.
I just wanna have some fun.
-
sacro
tag
válasz SuperMario #14055 üzenetére
Szia !
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert a korábban megadott linkre nekem azt írja ki a live, hogy helytelen címet adott meg, vagy próbálja újra.
http://www.google.com/calendar/ical/hungarian_namedays_hu@holiday.calendar.google.com/public/basic.ics
Valamit rosszul írok be, vagy a google szórakozik már megint ?
Pedig szeretem az ANDROID-ot !!!! (is)
A. -
SpongyaBob
veterán
válasz SuperMario #14055 üzenetére
khm.. Most már jó lesz köszi
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
SuperMario
tag
válasz SpongyaBob #14054 üzenetére
Netes beállítás után leszinkronizáltad a Live-fiókodat a telón? Anélkül nem fog menni, nekem kb. 5 percig szinkronizált, aztán a naptárban már mutatta is az okosságokat.
-
SpongyaBob
veterán
Én a főképernyős windows live-os névnap megoldást sem tudom kiíratni, egyszerűen nem csinál semmit se.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Kolpi6
csendes tag
Köszönöm! Esetleg azt valaki tudja h miért nem látom facebookon az online embereket az üzenetek menüben? Azt írja h senki sem online. A beállításoknál be van állítva h facebook alapú csevegés.
-
SuperMario
tag
Tedd ki 4x2-re. Behozza majd a cover-képedet(ha van) és ha jön értesítés akkor - beállítástól függően - jelez a felső sávban, vagy csak megjelenít a tile-on egy számot. Nálam perfekt működést produkál. Ja, ha értesítés van, akkor a váltásnál nem a 'What's in your mind?'-ot írja ki, hanem az értesítést. Szóval fasza. Mondjuk nálam csak azóta működik, hogy 'full'-ra kapcsoltam az értesítést, amíg csak tile-count volt, addig nem. Erre érdemes figyelni.
Kolpi6:
Naptár beállításokban a születésnap engedélyezhető, nézd meg, hogy be van-e jelölve. A névnapokat kb. 80 hozzászólással ezelőtt leírta egy kolléga, neten kell importálni egy google-s linket a hotmail naptárába, aztán szinkronizálni és a záróképernyőn mutatni fogja, mint egy eseményt. Nálam legalábbis így megy.Nem biztos, de szerintem a chateléshez kell egy külön app. Tudom, hogy van FB-alapú csevegés opció, de az nem úgy megy, hogy össze
basmossa az SMSeket az üzenetekkel? Vagy csak akkor küldi neten, ha online a felh.?[ Szerkesztve ]
-
Kolpi6
csendes tag
Sziasztok! Naptár csempéje tud olyat h ki irja a névnapokat illetve FBröl a születésnapokat? Csak mert windows live accom összekapcsoltam fbvel de semmi nem történik illetve beállításokban is be van kapcsolva h szinkronizálja a naptárat. Webes felületen látom is a naptárba a névnapokat,sznapokat. Előre is köszi!
-
kliszi
senior tag
Köszönöm a nyugtató szavakat akkor várok türelmesen !
-
ilililililil
csendes tag
válasz Phreetsie #14043 üzenetére
Napi 0,5-1 óra beszélgetssel, 5-10 perc netezéssel a rekordom 5 nap volt.
Normál használat mellett (nálam az 1 óra beszélgetést, 1 óra netezést, esetleg 1-2 fényképet jelent) 2-3 napig simán döcög a ketyere.Mondjuk minimumra van véve a fényerőm, wifit sose keres, és takarékos üzemmódon van mindig.
-
-
veterán
válasz Intel fan11 #14017 üzenetére
O, ezt ki is próbálom, hátha megértem, mit imádnak rajta a droidosok...
Everybody lies.
-
robi1234
csendes tag
köszönöm a segítséget
-
Croft-21
őstag
-
MODERÁTOR
válasz robi1234 #14032 üzenetére
Kedves robi1234!
Kérlek szépen figyelj oda arra, hogy tagoltan, és jól érthetően fogalmazd meg a kéréseidet, mert a fórum lakói sem kriptográfusok - nekem is kétszer kellett elolvasnom a hozzászólásod, mire megértettem mit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
robi1234
csendes tag
sziasztok lumia 800-ról külldött már valaki pc-re képet vagy valami mást bluetooth-on mert nekem nem sikerül pc-ről tudok azt írja nincs csatlakoztatva valami infó 7.8 van a telómon?
-
J00hnny
aktív tag
-
catroot
veterán
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Van még rajtam kivül valaki akinek még nem jött meg a 7.8-as frissités ? Nekem Lumia 800 as telenoros telefonom van ! Nézem minden nap de a zune nem talál frissitést .
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Mikor megvettem januárban a telót, akkor be lett rajta állítva az otthoni wifi és gond nélkül ment is szépen. Mikor hazaértem, automatikusan felcsatlakozott rá. Lezárt képernyőnél is ment a wifi. Viszont egy pár napja azt veszem észre, hogy nem csatlakozik fel rá, csak ha én belemegyek a beállításokba, a wifibe és ott próbálok manuálisan csatlakozni. Vajon miért van ez?
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a zune-ban a beállított mappában miért csak bizonyos filmeket látok?
avi formátumú mind,de csak párat mutat.
Tudnátok valami jó lejátszót vagy fájlkezelőt ajánlani?
Köszönöm! -
Intel fan11
őstag
Vki kerdezte regebben vane wpre nevelgetos szentszarsag mint a pou droidon! Mar van mou neven es ingyenes!
Battletag: hojszi#2983
-
ocsesz
aktív tag
válasz Phreetsie #14008 üzenetére
Szia!
Nem nagy érvágás nekem.
Én sem voltam modder és nem is érdekelt soha a sok csicsa.
Még nem is rootoltam a telót.
A Nokia azért tetszett meg mert egyszerű,átlátható és nem SAMSUNG!!
Nem vagyok oda a Samuért,no..
És nem azért mert nem jó,csak már mindenkinek szinte az van. -
Phreetsie
tag
válasz ocsesz #14001 üzenetére
hoho! az nem lesz nagy valtas? ugy hallottam, hogy a ZTE nagyon jol moddolhato. nem fog hianyozni? csak mert ez nagyon zart ahhoz kepest. nekem is volt droidom, de utobbi idobe iOS volt. de nekem nem volt mondjuk nagy ervagas. sose voltam nagy modder. /kivancsi vagyok/
stranger28: nem akartalak hulyenek nezni vagy ilyesmi, sorry
-
Sztif
aktív tag
Mit tudok csinálni ha nem jelenít meg semmit a FB livetile? Be van állítva a settingsben, de semmit nem csinál...
Kinek hogyan működik? Esetleg érdemes mással próbálkozni? FB plus, FB touch... Ezeket használja vki? Miben más mint a sima fb?Kicsit sok a kérdés, kösz a segítséget!
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy be lehet valahogy állítani hogy a skype folyamatosan online legyen?
Ha belépek a kezdőképernyőről mindig bejelentkezik.
Bárhogyan is lépek ki belőle. -
Phreetsie
tag
válasz stranger28 #14002 üzenetére
gondolom a 14000. hozzaszolast akarta jelolni vele a topicban
-
Kolpi6
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni SkyDrive-al kapcsolatban? Olyan problémám van hogy bármit amit berakok a SkyDrive mappába azt látom a telefonon de ha rámegyek azt írja ,hogy nincs jogosultságom a fájl megtekintéséhez? Mit kéne beállítanom? Illetve még egy olyan problémám van, hogy beállítom a telefonon a facebook csevegést az üzeneteknél ott is lesz de azt írja, hogy senki sem online, ami nem így van Tehát nem látok senkit a chatről! A Helpeket előre is köszi! Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest