- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sasa134
addikt
sziasztok,
Lumia 800-on nem lehet letenni a hívást, csak akkor szűnik meg a kapcsolat, ha a másik fél leteszi. Addig fekete képernyő. Találkozott valaki ilyennel? Mi lehet a gáz? Újraindítás után 2-3 napig jó, aztán újra nem. Újra lehet húzni az OS-t? (bocs, ha ostoba kérdések, szülői készülék, nekem sosem volt WP-om, ráadásul 1000km-re van a cucc, szóval távgyógyászatot végzek). Köszönöm!Avanti Roma
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Pont 1 éve újként vásárolt független Nokia Lumia 800-as készüléktől szeretnék kérni egy tippet,mi is lehet a baja
Röviden letudom írni,nem kapcsol be.
Feltöltés után pár órával gondolt egyet,s úgy döntött hogy se képet,se hangot nem fog mutatni,semmire nem reagál.
Próbáltuk a soft resetet a megfelelő billentyűzettel,de semmi.
Aztán mikor már az adatvesztés is mindegy volt,jött a hard reset,de ott sem történik semmi.
Csak a sötét kijelző.
Töltőre téve melegszik a készülék hátulja,de ennyi.
Milyen hosszan kell nyomni szoft,vagy hard reset esetén a gombokat?Lehet akár 10-15perc is?Mert ilyen hosszan még azért nem próbáltuk.
Illetve az adatokat,fájlokat ebben az esetben hogyan tudnám kimenteni?
Igazából a gond az is,hogy nem nálam van a készülék hanem páromnál külföldön,neki próbálok segíteni ötleteimmel.Válaszotokat köszönöm!
Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
robesz25
csendes tag
Sziasztok
Hát nekem több mint fél éve van meg a Lumia800 mobiltelefon ..
Nekem tetszik most is nem csalódtam benne ,viszont nem vagyok megelégedve azzal,hogy én majd nem 60 ezerért hoztam ki most is 40-50e között mozog újonnan azt hiszem,de alkalmazások terén nagyon ratyi mondhatom hogy sz*r ! Egy normálisan megondolt app nincs alap dolgok rosszak és hibásak.
Se egy normális Facebook app ilyesmi ..Viber is hol jó hol nem ..
Az rendbe van hogy nem fogják ki nyomni rá a WP8 ,de akkor is most WP8 van már akkor nem foglalkoznak a 7.8 tulajdonosokkal ??
Persze ez üzlet politika ,mert igy ha v.mi kell meg kell venned a wp8-at ..
Sok értelmetlen nevű alkalmazás meg használhatatlan ráadásul olyan appok fizetősek hogy tényleg egy fabatkát se érnek ..Kiadtam ennyit egy telefonért azt b*szhatom mert normáli app nincs rá !
[ Módosította: mukibuci ]
-
Sztif
aktív tag
Lehet hogy nagy ostobaságot kérdezek de bátor vagyok
Itthon vásárolt Nokia telefont (akár szolgáltatói) külföldön is elfogadják a garipapírt egy Nokia szervízben??- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
zsírsámán
senior tag
válasz fasterware #19188 üzenetére
Lassan 2 éve megvan ez a telefonom, nem is mondanám rá hogy rossz, de ha most vennék telefont, és a wp-t választanám, mindenképpen wp8-asat vennék. 35K-ért már tudsz venni 520-at, ami már wp8, minden előnyével együtt.
-
EkibiT
csendes tag
válasz fasterware #19185 üzenetére
nem lebeszelni akarlak mert faja kis teló, barátnőmnek ilyen van, csak szenved hogy semmi nem az igazi rajta
-
EkibiT
csendes tag
válasz fasterware #19180 üzenetére
én a 620-at ajánlom! nem túl drága és elég ütős
-
rwu
tag
válasz fasterware #19180 üzenetére
Sztem ne 800-at vegyél, hanem új szériát.
Pénztől függ, ha kevés, akkor 520.Az már wp8-as, nem úgy mint ez, ami wp7 és 8 nem is lesz rá.
Mire kellene?Fotózásra vagy mindennapos?S22U*hondacivic*
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt áll tesóm, és nézegettem Neki ezt a Nokia Lumia 800 telót, kérdésem az lenne, hogy vannak e a telefonnak olyan " hibái " ami miatt mégsem lenne érdemes megvenni?, nem akarom az egész fórumot átolvasni, mert nem 2 oldal .
Típushibák esetleg vannak e ?
Köszönöm a válaszokat . -
zoo8800
veterán
válasz Daniel Alves #19177 üzenetére
A levelezés pont egy nagyon jól sikerült része a rendszernek szvsz.
rip and tear, until it is done
-
Daniel Alves
őstag
válasz kolosanyi #19174 üzenetére
Én egy kicsiket csalódott vagyok appok terén. Na jó nem kicsiket.
Gmail,Facebook,viber... És meg sorolhatnám. Nem értem meg hogy egyszerűen azokat az programokat napi szinten használja az ember miért nem lehet normálisan megcsinalni.
Én pont a droid miatt váltottam winre de teljesen felesleges volt...Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
EkibiT
csendes tag
Sziasztok! van kérdés ami rejtély számomra... miért nem lehet a wp8 ra frissíteni ezt a 7.8-at?!
-
rwu
tag
Szerintetek a készülékre rá lehet valahogy szerkeszteni valamilyen fóliát?
Karbon mintásra vagy piros-fehérre gondoltam.S22U*hondacivic*
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #19162 üzenetére
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
totti60
csendes tag
Sziasztok!
Eladás előtt van a lumia 800-am, szeretném a névjegyeket átmásolni sim-re, hogy a következő telómba is meglegyenek a számok. Megoldható ez valahogy?Üdv: Máté
-
DJosef
őstag
-
xeqe
csendes tag
Sem a Nokia, sem pedig az Microsoft nem ígért ilyet. De ezidáig ennek ellenkezőjét sem mondták ki, tehát azt sem jelentették be hogy véget ért volna a WP7 támogatása és biztosan nem lesz több frissítés.
Még régebben egyes oldalakon cikkeztek egy Nokiától állítólagosan kiszivárgott belső dokumentumról. Ez a Nokia jövőbeli terveit vázolta fel, és utalás van benne egy „Windows Phone 7.x” néven azonosított frissítésre, amely a WP7.8 után következne.
Itt van erről egy cikk: Nokia leak suggests there's something between Windows Phone 7.8 and 8.
Nem tudom véletlenül nem éppen erre emlékszel-e...
A Microsoft hivatalos oldala szerint a WP7.8 technikai támogatása 2014. szeptember 9-én ér véget, míg a WP8 esetében ez a dátum a jelenlegi tervek szerint 2016. január 12.
Én úgy gondolom hogy már legfeljebb biztonsági frissítésekre lehet számítani – ha szükség lesz rájuk – funkcionális újításokra nem.
[ Szerkesztve ]
-
rwu
tag
Ti is úgy emlékeztek, hogy kapunk még egy frissítést vmikor?
S22U*hondacivic*
-
Sztif
aktív tag
Megosztok egy makrót.
Sajna a kamera fókusza nagyon nehezen áll be, ez ismert probléma.- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
SPF
senior tag
válasz TOM3R11 #19140 üzenetére
1 percen volt mindig is, de ezt a hibát csak kb. 2 hete csinálja nekem. És ha megnyomom a kijelző tetejét, akkor jön vissza a kép, vagy ha engem hívtak, és leteszi az illető, akkor.
Lehetséges, hogy az után gyártott kijelző miatt van ez? Ha igen, akkor miért volt jó ~ 4 hónapig? -
-
SPF
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy a hívás végén a kijelző nem jön vissza? Közelségérzékelőt ki lehet kapcsolni?
-
Sztif
aktív tag
válasz HardyHard #19131 üzenetére
Nekem fehér házra fáj a fogam, de ebayen sem találni, vagy ha igen kétséges hogy eredeti-e... de akár egy vodás fehér is szóbajöhetne ami le van tíltva, alkatrésznek még az is jó.
Nokia szervízben 15 rugóért megoldanák, csak hát...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Sztif
aktív tag
Szerintetek mi is (7.8) megkapjuk az instát?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
HardyHard
csendes tag
-
MATEO6600
őstag
Két kérdés:
1: Ha hozzá akarok férni a Skydrivon tárolt adataimhoz, (pl zene) akkor azt előbb a készülékre le kell tölteni? Szóval nem tudja online olvasni a tartalmat? Mert így a +7 gb tárhely kicsit csalóka...
2: Hogyan tudok a telefonról Office dokumentumokat törölni? Az Office programban nem tudom hogy kéne... Így meg elég átláthatatlan az egész. -
Daywalker
addikt
-
HardyHard
csendes tag
Halihó! Tegnap sikeresen betört a telefonom kijelzője. Sajnos annyira, h nem látszik semmi. Voltam két szervizbe is, de mindenhol 50 ezret mondtak a javításra. Két kérdésem lenne. Van-e olcsóbb mód a javításra? Esetleg tudnátok-e javasolni egy olcsó szervizt? A másik kérdésem az lenne, hogy-hogyan lehetne leszedni így a rajta levő számokat? Sajnos a T-mobile szervizben nem tudták ezt megoldani! Nem szeretném elveszteni a telefonkönyvem... Előre is köszönöm a segítséget!
-
Csere készülék nem fontos csak legyen minél hamarabb meg vagy ha "menthetetlen" papír róla. Ha jól láttam az Allee-ban van szervizpartner az elég közel van. Köszi a segítséget.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Lall
veterán
-
-
Üdv. Elméletileg a legfrissebb SW van a készüléken, de mostanában az értesítések és az e-mailek sem jönnek meg rendesen. Például nem jelez új SMS-t pedig ott van az üzenetek között és múltkor el sem ment egy üzenet pedig a telefon szerint igen(meglehetősen cikis volt mert a villany- és gázóra állások voltak). Egyre sűrűbben dob ki a böngésző főoldalra és valamelyik nap totál ki is fagyott. Garancia elméletileg februárig van rá. Érdemes vele foglalkozni vagy ezek a gondok általánosak?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #19119 üzenetére
Mert megosztani csak mobilnetet lehet. Eddig is csak azt lehetett. Mármint ha nem arról van szó, hogy az ipadod wifijét akarod megosztani, mert akkor viszont másik topic.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok. Az mitol lehet h eddig barmilyen nyilt wifi halozatot megtudtam osztani az ipad minimen , viszont ha most egy csatlakozott wifit szeretnek megosztani akkor azt irja h nincs aktiv mobilkapcsolat.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
DJosef
őstag
Udv Urak ujra!
A kovetkezo kerdesemmel hat ha sikeresebben jarok mint az elozovel.
Csinal vkinek olyat a VIBER, hogy ha a fotoalbumbol kuldok kepet vkinek akkor az a kep a fotoalbumban annyiszor sokszorozodik meg ahanyszor elkuldom.
Leszedtem majd ujra feltettem a Vibert de nem javult meg.
Volt, hogy az uzeneteket kaptam meg duplan vkitol.
Otlet vagy tapasztalat vkinek?
Forget about it
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Tisztelettel szeretnem megkerdezni, hogy milyen elonyei/hatranyai lennenek annak, hogy ha USA regiora valtanam a fiokomat? Elore is koszi a valaszokat.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Lall
veterán
válasz lacix76 #19108 üzenetére
Nem kell megrendelni, de csak hálózaton belül működik (tehát Telekomosokkal nem) és az ezt támogató telefontípusokkal. A Telenor honlapján megvannak jelölve melyek ezek. Telekomról nem tudok nyilatkozni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Vangelis
félisten
Akkor volna egy gyors kérdésem.. azt be lehet álltani, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket mutassa a telefon?
Mert nekem nem nagyon van szükségem több ezer adatra.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest