Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz ganjamamma #19320 üzenetére
A kína BMW X5 is úgy néz ki mint a gyári, csak nem az.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz ganjamamma #19317 üzenetére
Kínai, utángyártott?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz lacix76 #19108 üzenetére
Nem kell megrendelni, de csak hálózaton belül működik (tehát Telekomosokkal nem) és az ezt támogató telefontípusokkal. A Telenor honlapján megvannak jelölve melyek ezek. Telekomról nem tudok nyilatkozni.
-
Lall
veterán
válasz BubuRoland #19001 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz leftyke #18990 üzenetére
Elkeseríthetlek? Javítás nélkül vissza fogják küldeni neked és mindaddig nem javítják, míg a saját hibádból adódó sérüléseket nem javíttatod velük önköltségen.
-
-
Lall
veterán
válasz Intel fan11 #18903 üzenetére
10
-
Lall
veterán
válasz Vangelis #18891 üzenetére
Mert a 800-ason nem fut a háttérben semmi. Max egy értesítést kap, hogy volt nem fogadott hívása, de kicsrögni soha nem fog, csak ha épp benne vagy az app-ban.
-
-
Lall
veterán
Na, ez nálam nem történt meg, igaz Nokia Care-ben adtam le. Bár az én sztorim kusza és szövevényes. A Jabil, a Nokia és a Nokia Care mutogatnak egymásra és dobálják a lasztit, csak sajnos az én káromra.
-
Lall
veterán
válasz Dzsosy #18843 üzenetére
Mert a Telenor hova küldi gariztatni? Vagy 30 nap után, önköltségen kicserélik nekem? Nem hinném.
A lényeg, hogy nincs ilyen törvény és biztos van olyan eset, hogy cserélték 30 nap után, de 1., nem kötelező nekik 2., nem is cserélik ki minden esetben
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
A Nokiánál dolgozol? Csak 2,5 hónapja van ott egy 920 leadva. Nem cseréltetnéd ki nekem? Hálás lennék érte. Amúgy a Telenornál lett véve. Linkeljek még pár esetet, amit csak itt a fórumon osztottak meg a zemberek?
-
Lall
veterán
válasz leftyke #18758 üzenetére
1. Lemented webes felületen az ms fiokodbol a nevjegyzeked
2. A lementett csv-t beimportalod Windows névjegyzékbe (Win 7 alatt az oprendszer része)
3. A Windows nevjegyzekbol kiexportalod vcf-be
4. Nokia PC Suite-be beimportalod a vcf-et.Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Norbi21 #18715 üzenetére
Akkor sajnos tényleg szerviz. Azért holnapig még dugd töltőre, mert hallottunk itt is olyan esetről, hogy másnap már segített a soft reset és magától "megjavult".
[ Módosította: mukibuci ]
-
Lall
veterán
válasz mokus1 #18603 üzenetére
Download módban sem hajlandó elindulni? Asszem, hangle + kamera + power. és megjelenik a kis számítógépecske.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz MATEO6600 #18405 üzenetére
Valóban rém gyerekes a hozzaállásom a semmihez. Javasolni is fogom egy parlamenti bizottság felállítását, hogy foglalkozzanak kicsit a semmivel. Az úgy is megy nekik. Esetleg ugorhatunk a témáról, ami minden eu-s firmaware-el rendelkező wp-s telefonra igaz?
-
Lall
veterán
Volt ma már a fujj Nokia, fujj HTC, fujj Samsung, fujj Európai firmware-ek? Nem szívesen olvasnám át a "nem ordít a fülembe a telefonom" topikot.
Ja, kihagytam a fujj Dell-t is. Merthogy, ilyenem is volt és láss csodát az is lejebb halkult a 7.8 frissítés utan. Következtetés: Fujj Microsoft, fujj EU. Van még fujj?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Belinkelem mégegyszer háta felfogod. [link] Bár kötve hiszem.
És akkor a 7.8-as frissítés előtt összeült a Nokia vezetőség, miszerint, hogy baszhatnánk ki xeqe felhasználóval. Szerintem egy hallásvizsgálat és egy Xanax sokat segítene.
-
Lall
veterán
válasz Hikvision #18232 üzenetére
Nincs a kapcsolatok, beállítás menüben "névjegyek exportálása sim-re" menü? Ha ilyen nincs, akkor első körből mentsd le a google névjegyeket csv-ben a gépedre. Milyen a cseretelefon?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz zombinyul #18078 üzenetére
Mar leirtam tobbszor. A T-nek Debrecen masodik legnagyobb lakotelepen, a sajat konyhamban 0 terero volt, ahol a Telenornak csucs HSDPA. Ha utaztam sehonnan nem tudtam telefonalni egy egeszsegeset, mert csak ugralt a halozat a szar tornyok kozott. Botranyos amit mobilszolgaltatas neven adnak. Meghogy 4G, ja Pesten a torony aljaban...
-
Lall
veterán
válasz Dr.Anonymus #18038 üzenetére
Idézlek téged: "pedig egyébként olyan jók lennének ezek a wp8 alatti telók is"
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Dr.Anonymus #18036 üzenetére
A wp8-ban már van.
-
Lall
veterán
válasz zombinyul #17969 üzenetére
Valószínű törölted/áthelyezted a zenéíd a megadott szinkronizálandó könyvtárból. Rádugtad a gépre a telefont és amiket nem talált ott levette a telóról.
-
Lall
veterán
válasz ilililililil #17903 üzenetére
xbox.com-on tudod beálltani.
-
Lall
veterán
válasz ilililililil #17899 üzenetére
Angol meki vagy en peldaul a kedvenc csapatom a MU cimet adtam meg. Google-on keress cimet.
-
Lall
veterán
válasz zombinyul #17894 üzenetére
Nalam 5 WP-s telo jart, egyik sem csinalta, viszont itt sokan panaszkodnak erre. Mindenesetre baromi bosszanto lehet, mert alapfunkciokrol van szo, amit surun hasznal egyszerre az ember.
-
-
Lall
veterán
Még egy pár dolog... Ha beállítottad a fb fiókod, kapsz vele az üzenetek menüdbe egy fb chatet is. Továbbá érdemes kint hagyni a kezdőképernyőn az "Én" csempét is, ami jelzi a fb értesítéseket (sajnos a csoportban történ eseményeket nem), de itt is megtalálod a fb chat-et. Talán érdemes még megjegyezni, hogyha chaten offline vagy (nem elérhető), akkor nem jönnek meg az üzenetek, akkor sem ha későbbiekben "elérhetőre" állítod az állapotod. És még egy előny, ha be van állítva a fb. A Képek menüből bármilyen képet egyből tudsz posztolni fb-ra. Külön albumba sajnos nem lehet, ezek a mobil feltöltések albumba kerülnek automatice.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ilililililil #17876 üzenetére
1. Érdemes-e migrálni az e-mail címet? Milyen előnye-hátránya lesz belőle az embernek?
Elmondásod szerint már migráltad UK-ba. Szerintem hagyd így, több előnnyel jár mint hátránnyal. Ahhoz, hogy a Zune is tudjon vele mit kezdeni a gépeden is állítsd át a régiót UK-ra.
2. Hogyan lehet az E-mail címeket úgy beállítani rajta, hogy azokat ne egybe, hanem külön szinkronizálja?
Ha külön adod meg az e-mail fiókokat, akkor külön tudod beállítani a szinkronizációs beállításokat.
3. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyeket az újonnan kreált (amint összeáll a kép a fejemben) outlook-os emailemre mentse automatikusan?
A telefonon elsődlegesnek beállított ms (e-mail) fiók, kapcsolatok közé menti automatikusan.
4. Hogyan tudom a telefont ráengedni a Facebookra? (Eddig nem próbáltam, mert anno a Galaxy S-emen nagyon összekuszálta a névjegyeimet)
(Jelenleg csak a SIM-kártyámról lementett névjegyeim vannak, a "Kapcsolatok" menüpontot le is szedtem kezdőképernyőről, mert nem láttam értelmét eddig.)Egyszerűen beállítod a FB fiókod a beállítások, e-mail+fiókok menüpontban. Ez annyit tesz, hogy a Kapcsolatok menüd alá bekerülnek a FB ismerőseid is, de kikapcsolhatod, hogy a FB kontaktok ne látszódjanak, zavarjanak. Ha akarod itt össze is tudod vonni a FB és a normál kapcsolataidat is. Ha ugyan ezen menüpontban oldalra lapozol az "újdonságok" alatt megjelennek az ismerőseid fb bejegyzései. Ide én beállítottam egy twitter fiókot, ahol követek különböző internetes lapokat (pl. index, nemzetis sport, stb...) és ha valami új hír van az is látható itt.
5. Dokumentum szinkronizálásnál s SkyDrive alkalmazás a legjobb út? Mert a Zune-al ugye csak multimédiás dolgokat lehet pakolgatni.
Igen
6. Vannak-e nektek bevált, a Win 7.8 fapadosságát kiegészítő alkalmazásaitok, amelyek nélkül számotokra már nem lenne telefon a telefon?
Nézz be ide.
-
Lall
veterán
válasz wertigo1984 #17735 üzenetére
Csengőhangok hozzáadása és készítése. De ennél jóval egyszerűbb az mp3tube nevű alkalmazás, ami youtube-ról letölt bármit mp3-ban és azt meg tudod vágni a telefonon és beállítani.
-
Lall
veterán
válasz kenguru99 #17590 üzenetére
Olyan sehol nincs, hogy 1 kattintassal hivsz, mert veletlenul felhivnal embereket. 2 kattintassal tudsz hivni ha magat a szemelyt tuzod ki csempenek, nem a csoportot. Ennel gyorsabb max a nyomogombos telefonokon van a hosszu nyomasos gyorshivasnal.
-
-
Lall
veterán
válasz Pimuklio #17368 üzenetére
Outdoor Navigation-t sokan dícsérik. Netkapcsolat kell hozzá és nem ingyenes, de kipróbálható.
-
Lall
veterán
válasz hpeti2 #17301 üzenetére
Szerintem az elsődleges ms fiókod (amit a telón is használsz) régióbeálltása finn. Az xbox.com oldalon tudsz migrálni bármire (utána 3 hónapig nem lehet). Érdemes UK vagy US-re, mert több szolgáltatás érhető el ezekből a régiókból (pl. xbox music, nokia music).
-
Lall
veterán
válasz csibusz0314 #17298 üzenetére
Küldött kódót a whatsapp a tel.számodra?
-
Lall
veterán
válasz hucsikoi #17102 üzenetére
Nem itt van a kutyus elasva. Nincs koze hozza, sot a regiobeallitasokhoz sincs koze. Szerintem maga Elop sem tudja, hogy egyeseknek van valaszthato keresoszolgaltato.
Nade most mit fedeztem fel a tegnap vett Radar-omon. Van valaszthato keresoszolgaltato, megpedig a Bing es a 360search, ami a vodafone.com-ra iranyit. Tudni kell a telomrol, hogy valamilyen spanyol ajku orszagbol szarmazo, vodafonos fuggetlenitett keszulek. Magyarul ezt a szolgaltato rakta bele a szoftverbe. Meg ilyet...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz AngelH #17098 üzenetére
Rosszul tudod, sot mondok egy jobbat. Valaki megkerdezte a Nokiat, hogy ez mitol fugg. Erre azt a valaszt kapta, hogy nem lehet keresoszolgaltatot valasztani a Nokia telefonokba. Es meg csak nem is a magyarorszagi support valaszolta.
Amit tudunk, az NCS-el frissitett telefonokon van opcio erre es nehany szerencses ember Zune-al is megkapta ezt a fantasztikus kivaltsagot. Szoval nem tul esszeru a dolog es akkor finoman fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz szegto #17041 üzenetére
Próbálj egy soft, ha az nem megy, akkor egy had reset-et. [link] Utóbbinál minden adat törlődik a telefonról. Ha egyik sem jó meg lehet még próbálni NCS-el újrahúzni a firmware-t. (itt is törlődik minden adat a telefonról)
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz FefeeX #16833 üzenetére
Van rá az Egérút nevű magyar fejlesztésű app (online). Egész jól használható és a fejlesztők valami olyasmit írtak, hogy figyeli a dugókat a felhasználói visszajelzések alapján.
-
Lall
veterán
Az ms fiókodnál (live.com) a fiókbeállításoknál tudod módosítani az életkorod. Majd egy telefon újraindítás. Bár lehet ez sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz FefeeX #16598 üzenetére
Nem magyarázom meg. Ez és az összes WP7.x-es telefon ilyen, tesztben is leírják, fórumon is leírják. Innentől kezdve felhozni, mint bugot vagy a hiányát emlegetni teljesen felesleges. Akinek ez hiányzik az választ más alternatívát. Úgy érzem körbelőttük a témát.
-
Lall
veterán
válasz FefeeX #16592 üzenetére
Nem akarom én azokat megbántani akiknek nincs, ilyen-olyan okból, de az aki megvesz egy iPhone5-öt, de mobilnetet nem köt hozzá... Az mi? Mobiltelefon - Mobilinternet. Szerintem.
-
Lall
veterán
válasz FefeeX #16590 üzenetére
"Hogyan lesz normális pushom, lezárt állapotban wifim?"
Ha már vettem egy okostelefont, ne legyünk már fillérbaszták és kössünk mellé minimum egy 500Megás mobilnet csomagot és akkor nincs gond a WiFi-vel. Én pl. alig használom WiFi-n a telefont, csak otthon és cégnél, ha feloldottam és rákapcsolódik autómatán. Ilyen meki és hasonló helyeken nem fogok ingyenwifit vadászgatni. A WP8-on sem fogom használni a WiFi keep on-t. A mobilnet teljesen kiszolgál.
-
Lall
veterán
válasz kolosanyi #16571 üzenetére
Én a feleségemmel (míg el nem adtam a telefont) GroupMe-t használtam, tökéletesen működött, de a WhatsApp is jó és ismertebb, mint a GroupMe.
-
Lall
veterán
válasz #20844032 #16559 üzenetére
Mi a francnak neveznéd, ha nem trollkodásnak, hogy bejössz egy L800 topikba, megkérdőjelezed okostelefon mivoltját, mert személyesen neked nem tetszik, majd funkcionalitás terén, egy 2110i-hez hasonlítod?**********
**********szór (ja nem, hint): Ha kicsit tájékozódtál volna a 920-al kapcsolatban (is), akár itt, akár máshol, olvashatnád a készülékről, hogy a fentebb idehányt problémáid mindegyike (skype, wifi keep on, új, más böngésző, stb...) létező és elérhető dolog. De annak, hogy neked nem lett olyan csak a 920 tulajok örülnek, mert akkor gondolom őket boldogítanád a 2110-es ökörségeddel.
További boldog életet. Egy égész árvaház imádkozik értetek!
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz #20844032 #16525 üzenetére
Ahhoz képest szépen ide jöttél trollkodni és telehányni a topikot a személyes, minden tapasztalatot nélkülöző "véleményeddel". Ballagj tovább a 2110i topikba, ott lubickolj.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz @matthew@ #16477 üzenetére
Láttunk már kiégett usb aljzatot, valaki a L920 topikban linkelt is egy képet róla, de nem ez a jellemző.
xperiasigi: Átvette tőle a zasszony (jópénzért).
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz FefeeX #16466 üzenetére
Ez a hiba. Mármint az iPhone töltőfej. Nem passzol hozzá. Amúgy annó az SGS-em is csinált ilyet más töltővel. Volt olyan a képernyőzárat sem tudtam feloldani.
-
Lall
veterán
válasz ujskodas #16453 üzenetére
Akkor, hogy csúnyán mondjam "felszálltál a szopórollerre". Mondom nem jellemző, de van ilyen és érthető az elkeseredettséged. Amúgy milyen soft van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ujskodas #16450 üzenetére
Mert szar, vidd szervizbe. Mint láthatod elég egyedi a probléma (nem mondom, hogy senkinek nem csinált még ilyet, de nem jellemző).
FefeeX: vcf-et tud az outlook vagy a windows nevjegyzek, nem kell harmadik fél a buliba. A kapcsolatok beállításainál tudod szűrni mely névjegyek látszódjanak. Ha az fb-t nem akarod nem látszódik, csak akkor ha a keresőgombbal keresel a kapcsolatok között.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Hennet #16433 üzenetére
pdf-et és office dokumentumokat (doc, xls, ppt) skydrive-ba tudod feltölteni és onnan le vagy elküldöd magadnak emailban. Tömörített és egyéb a wp által nem ismert állományokat sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest