Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
ganjamamma #19320 üzenetére
A kína BMW X5 is úgy néz ki mint a gyári, csak nem az.
-
Lall
veterán
válasz
ganjamamma #19317 üzenetére
Kínai, utángyártott?
-
Lall
veterán
válasz
BubuRoland #19001 üzenetére
-
Lall
veterán
válasz
Intel fan11 #18903 üzenetére
10
-
-
Lall
veterán
válasz
mokus1 #18603 üzenetére
Download módban sem hajlandó elindulni? Asszem, hangle + kamera + power. és megjelenik a kis számítógépecske.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Volt ma már a fujj Nokia, fujj HTC, fujj Samsung, fujj Európai firmware-ek? Nem szívesen olvasnám át a "nem ordít a fülembe a telefonom" topikot.
Ja, kihagytam a fujj Dell-t is. Merthogy, ilyenem is volt és láss csodát az is lejebb halkult a 7.8 frissítés utan. Következtetés: Fujj Microsoft, fujj EU. Van még fujj?
-
Lall
veterán
válasz
zombinyul #18078 üzenetére
Mar leirtam tobbszor. A T-nek Debrecen masodik legnagyobb lakotelepen, a sajat konyhamban 0 terero volt, ahol a Telenornak csucs HSDPA. Ha utaztam sehonnan nem tudtam telefonalni egy egeszsegeset, mert csak ugralt a halozat a szar tornyok kozott. Botranyos amit mobilszolgaltatas neven adnak. Meghogy 4G, ja Pesten a torony aljaban...
-
Lall
veterán
válasz
Dr.Anonymus #18038 üzenetére
Idézlek téged: "pedig egyébként olyan jók lennének ezek a wp8 alatti telók is"
-
Lall
veterán
válasz
Dr.Anonymus #18036 üzenetére
A wp8-ban már van.
-
Lall
veterán
válasz
ilililililil #17903 üzenetére
xbox.com-on tudod beálltani.
-
Lall
veterán
válasz
ilililililil #17899 üzenetére
Angol meki vagy en peldaul a kedvenc csapatom a MU cimet adtam meg. Google-on keress cimet.
-
Lall
veterán
Még egy pár dolog... Ha beállítottad a fb fiókod, kapsz vele az üzenetek menüdbe egy fb chatet is. Továbbá érdemes kint hagyni a kezdőképernyőn az "Én" csempét is, ami jelzi a fb értesítéseket (sajnos a csoportban történ eseményeket nem), de itt is megtalálod a fb chat-et. Talán érdemes még megjegyezni, hogyha chaten offline vagy (nem elérhető), akkor nem jönnek meg az üzenetek, akkor sem ha későbbiekben "elérhetőre" állítod az állapotod. És még egy előny, ha be van állítva a fb. A Képek menüből bármilyen képet egyből tudsz posztolni fb-ra. Külön albumba sajnos nem lehet, ezek a mobil feltöltések albumba kerülnek automatice.
-
Lall
veterán
válasz
ilililililil #17876 üzenetére
1. Érdemes-e migrálni az e-mail címet? Milyen előnye-hátránya lesz belőle az embernek?
Elmondásod szerint már migráltad UK-ba. Szerintem hagyd így, több előnnyel jár mint hátránnyal. Ahhoz, hogy a Zune is tudjon vele mit kezdeni a gépeden is állítsd át a régiót UK-ra.
2. Hogyan lehet az E-mail címeket úgy beállítani rajta, hogy azokat ne egybe, hanem külön szinkronizálja?
Ha külön adod meg az e-mail fiókokat, akkor külön tudod beállítani a szinkronizációs beállításokat.
3. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyeket az újonnan kreált (amint összeáll a kép a fejemben) outlook-os emailemre mentse automatikusan?
A telefonon elsődlegesnek beállított ms (e-mail) fiók, kapcsolatok közé menti automatikusan.
4. Hogyan tudom a telefont ráengedni a Facebookra? (Eddig nem próbáltam, mert anno a Galaxy S-emen nagyon összekuszálta a névjegyeimet)
(Jelenleg csak a SIM-kártyámról lementett névjegyeim vannak, a "Kapcsolatok" menüpontot le is szedtem kezdőképernyőről, mert nem láttam értelmét eddig.)Egyszerűen beállítod a FB fiókod a beállítások, e-mail+fiókok menüpontban. Ez annyit tesz, hogy a Kapcsolatok menüd alá bekerülnek a FB ismerőseid is, de kikapcsolhatod, hogy a FB kontaktok ne látszódjanak, zavarjanak. Ha akarod itt össze is tudod vonni a FB és a normál kapcsolataidat is. Ha ugyan ezen menüpontban oldalra lapozol az "újdonságok" alatt megjelennek az ismerőseid fb bejegyzései. Ide én beállítottam egy twitter fiókot, ahol követek különböző internetes lapokat (pl. index, nemzetis sport, stb...) és ha valami új hír van az is látható itt.
5. Dokumentum szinkronizálásnál s SkyDrive alkalmazás a legjobb út? Mert a Zune-al ugye csak multimédiás dolgokat lehet pakolgatni.
Igen
6. Vannak-e nektek bevált, a Win 7.8 fapadosságát kiegészítő alkalmazásaitok, amelyek nélkül számotokra már nem lenne telefon a telefon?
Nézz be ide.
-
Lall
veterán
válasz
wertigo1984 #17735 üzenetére
Csengőhangok hozzáadása és készítése. De ennél jóval egyszerűbb az mp3tube nevű alkalmazás, ami youtube-ról letölt bármit mp3-ban és azt meg tudod vágni a telefonon és beállítani.
-
-
Lall
veterán
válasz
Pimuklio #17368 üzenetére
Outdoor Navigation-t sokan dícsérik. Netkapcsolat kell hozzá és nem ingyenes, de kipróbálható.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz
csibusz0314 #17298 üzenetére
Küldött kódót a whatsapp a tel.számodra?
-
Lall
veterán
válasz
hucsikoi #17102 üzenetére
Nem itt van a kutyus elasva. Nincs koze hozza, sot a regiobeallitasokhoz sincs koze. Szerintem maga Elop sem tudja, hogy egyeseknek van valaszthato keresoszolgaltato.
Nade most mit fedeztem fel a tegnap vett Radar-omon. Van valaszthato keresoszolgaltato, megpedig a Bing es a 360search, ami a vodafone.com-ra iranyit. Tudni kell a telomrol, hogy valamilyen spanyol ajku orszagbol szarmazo, vodafonos fuggetlenitett keszulek. Magyarul ezt a szolgaltato rakta bele a szoftverbe. Meg ilyet...
-
Lall
veterán
válasz
AngelH #17098 üzenetére
Rosszul tudod, sot mondok egy jobbat. Valaki megkerdezte a Nokiat, hogy ez mitol fugg. Erre azt a valaszt kapta, hogy nem lehet keresoszolgaltatot valasztani a Nokia telefonokba.
Es meg csak nem is a magyarorszagi support valaszolta.
Amit tudunk, az NCS-el frissitett telefonokon van opcio erre es nehany szerencses ember Zune-al is megkapta ezt a fantasztikus kivaltsagot. Szoval nem tul esszeru a dolog es akkor finoman fogalmaztam.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz
FefeeX #16590 üzenetére
"Hogyan lesz normális pushom, lezárt állapotban wifim?"
Ha már vettem egy okostelefont, ne legyünk már fillérbaszták és kössünk mellé minimum egy 500Megás mobilnet csomagot és akkor nincs gond a WiFi-vel. Én pl. alig használom WiFi-n a telefont, csak otthon és cégnél, ha feloldottam és rákapcsolódik autómatán. Ilyen meki és hasonló helyeken nem fogok ingyenwifit vadászgatni. A WP8-on sem fogom használni a WiFi keep on-t. A mobilnet teljesen kiszolgál.
-
Lall
veterán
válasz
#20844032 #16559 üzenetére
Mi a francnak neveznéd, ha nem trollkodásnak, hogy bejössz egy L800 topikba, megkérdőjelezed okostelefon mivoltját, mert személyesen neked nem tetszik, majd funkcionalitás terén, egy 2110i-hez hasonlítod?**********
**********szór (ja nem, hint): Ha kicsit tájékozódtál volna a 920-al kapcsolatban (is), akár itt, akár máshol, olvashatnád a készülékről, hogy a fentebb idehányt problémáid mindegyike (skype, wifi keep on, új, más böngésző, stb...) létező és elérhető dolog. De annak, hogy neked nem lett olyan csak a 920 tulajok örülnek, mert akkor gondolom őket boldogítanád a 2110-es ökörségeddel.
További boldog életet. Egy égész árvaház imádkozik értetek!
-
Lall
veterán
válasz
ujskodas #16450 üzenetére
Mert szar, vidd szervizbe.
Mint láthatod elég egyedi a probléma (nem mondom, hogy senkinek nem csinált még ilyet, de nem jellemző).
FefeeX: vcf-et tud az outlook vagy a windows nevjegyzek, nem kell harmadik fél a buliba.
A kapcsolatok beállításainál tudod szűrni mely névjegyek látszódjanak. Ha az fb-t nem akarod nem látszódik, csak akkor ha a keresőgombbal keresel a kapcsolatok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest