-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
válasz
-szabi- #20993 üzenetére
A WDRT a gyárilag rátett szoftvert teszi vissza újra. Tehát ha egy 735-ösön 10-es fut és WDRT-zed, akkor a 8-at rakja vissza.
Az OTC updater pedig felteszi egy lépésben a készülékre elérhető legfrissebb szoftvert.
De szerintem 8.1-et hiába OTC-zed..Le kell tölteni a frissítési tanácsadót valahonnan.
Feltenni a 10-est és gyorsan blokkolni a wifit,hogy az alkalmazások ne frissülljenek. (fele úgysem kell)
Ezután usb>gép>OTC -
-
-
-
Carenaus
csendes újonc
válasz
-szabi- #19752 üzenetére
Ha a Bluetooth-os headsetre gondolsz, írd be az aliexpress keresőjébe, hogy Bluedio N2. Most valamivel több,int 9 $. Egy éve meg van már. Szerintem teljesen jó. Lényegesen több mindent tud, mint egy sima headset, abbol adódóan, hogy a Bluetooth kapcdolaton keresztül több parancshoz hozzá férsz. De például hívásnál megkérdezi, hogy felvegy-e. Ha azt mondod yes, felveszi. Hozzá sr kell érni.
-
-
törölt tag
válasz
-szabi- #17139 üzenetére
Nem értem miért baj ez ha feltölti őket? Legalább nem fognak elveszni. Az okos telefonnak pont ez a lényege.
De sokkal egyszerűbben azt is meg lehet csinálni, hogy csinálsz egy google fiókot oda felrakod a névjegyzéket és sokkal könnyebben tudod szerkeszteni abban.
Ha netán sim kártyában gondolkodsz ennél a telefonnál sajnos már felejtős mert nem szereti ahogy a 2G-s hálózatot sem.
-
válasz
-szabi- #17128 üzenetére
Lehet sajna nem lesz szerencsed , nem uszod meg a felhobe mentest , majd onnet export, bar kerdes hogy a kepeket amik q nevjegyekhez vannak exportalja e . Tudom mire gondolsz , en is hasznaltam symbin , de nem tennem ra a nyakam hogy wm-en van e erre lehetoseg . Esetleg az outlookal de ez csak tipp mert nem probaltam még .
Kalm
S ha nincs facsebook ? Nekem van de nagyon keves ismerosom profilja van meg a fb-n es telefonkonyvben ....170 telefonszam ,96 fb ismeros ... 😁 -
-
edari
őstag
válasz
-szabi- #11171 üzenetére
Pedig pont akkor kaptam meg az elsőt.
Azzal nem is lenne problema hogy visszalepesnek eled meg. De akkor mondd azt h neked nem tetszik. Ne azt hogy az egesz telefon egy szar, mert én pl most hirtelen nem tudnek mondani olyat ami zavar benne. Előbb - utóbb biztos, de most nem.
Nem minden a kor.
-
Delerium
senior tag
válasz
-szabi- #11162 üzenetére
Ez régen sem volt másképp, akkor likeok helyett az volt a menőbb akinek több csengőhangja volt leírva papírra meg volt vagány sárkányos op.logója. 1000 féle hátlapot vehettél drágáért a 3210-re. Szóval el kell fogadni, hogy változik a világ. Most like, régen körbeértél a snakeben és Te voltál az osztály sztárja.
-
törölt tag
-
ChanOP
csendes tag
válasz
-szabi- #10288 üzenetére
"Elküldött sms-nél nem tudom megnézni melyik számra ment el, ez is jó nagy hülyeség."
Nyisd meg az elküldött SMS üzenetet. A képernyő alsó részén jobb oldalon nyomj rá a 3 pontra.
A megjelenő menüben legalul van egy menüpont angolul switch number (magyarul talán Telefonszám váltása lehet). Arra nyomj rá és megjelennek az illetőhöz tartozó telefonszámok. Ezek közül a kék színnel kijelölt telefonszám az "aktív szám", erre a számra küldted az SMS-t és erre is fogod küldeni, ha nem választasz ki másik számot.
Ha másik telefonszámára szeretnél SMS-t küldeni, itt tudod kiválasztani a megfelelő számot és a következő küldés már arra fog történni. -
Gusztáv
addikt
válasz
-szabi- #10396 üzenetére
beállítások\érintés-nél tudod állítani, hogy a navigációs gombok rezegjenek e.
Környezeti profilok nincsenek, mint a régi Nokiánál. Hangerő gomb, majd lefelé nyíl, ott tudsz mindent állítani:
- csendes üzemmód - csengő ikon megérinted
- néma - csengő ikon + a rezgés kikapcsolása -
ViragL
tag
válasz
-szabi- #10396 üzenetére
Navigációs sávon, gombok használatán a rezgést, hogy lehet kikapcsolni?
Szoktam ébresztésre használni a telefont.A "rezgés bekapcsolva" felirat a gomb amivel ki/be tudod kapcsolni.
Hogy tudom beállítani, ne max. hangerőn kezdjen hanem kis hangerőről hangosodjon?
Én is vágyom erre a funkcióra.
Előző nokia telefonomon, több üzemmód beállítására volt lehetőség, melyek közül offline, néma és a "csendes" módokat rendszeresen használtam.
Ezen "repülő" (gondolom ez az offline) módon kívül mást nem találtam, illetve létrehozásra sem találok módot.
Meg lehet csinálni, vagy ez sem lehetséges?Nincs ilyen, de meg lehet szokni.
Egy idő után már nem hiányzik..
-
Virág et.
senior tag
válasz
-szabi- #10314 üzenetére
A teszttel kapcsolatban reklamálj Bone123-nál...
"A postafiók kezelése valóban szuper extra szolgáltatás, de ha már a készüléket telefonnak nevezik akkor a hozzá kapcsolódó funkciók mint névlista és üzenetküldés működne normálisan."
Pontosabban úgy nevezik, hogy okostelefon, és ezeknek már nagyon fontos része a levelezés. Nekem nem volt problémám a névlistával (szépen szinkronizál akár a Google-val is).Szerintem az "offline" névjegyalbum-szerkesztési igény az ántivilágban
gyökeredzik, akkoriban még nemigen volt univerzális megoldás erre, minden gyártó tolta a saját megoldásait (pld. Nokia Suite).
El kell fogadni, hogy a technológia fejlődik, a felhős megoldások sokkal egyszerűen kezelhetők az átlagember számára is, emiatt a gyártók manapság ezt helyezik előtérbe. Egy MS accountba simán fel lehet szinkronizálni az eddig "offline" tárolt és szerkesztett kontaktjaidat, így a telefonod is el fogja tudni érni.Ha meg attól félsz, hogy az MS/Google "ellopja" az adataidat, akkor állíts be egy saját levelezőszervert és szinkronizálj azzal...
-
Gusztáv
addikt
válasz
-szabi- #10288 üzenetére
Ha ilyen pontosan tisztába vagy az igényeiddel (ami egy jó dolog), akkor érdemes lett vásárlás előtt jobban utána nézni a rendszernek. A Glance screen hiánya tényleg kimaradt a Mobilarénás tesztből (ami komoly hiba), de a fórumon elég sokszor volt róla szó, és a MS oldalon is meg lehet nézni. Meg ugye ez nem is egy olyan képesség, amivel sok telefon rendelkezik.
A lejátszási listákra már írtam megoldást.
Az sms-el kapcsolatos problémát most olvastam először, szóval nem sok embert idegesíthet. A 8.0-ban még a Facebook üzenetek is be voltak keverve az sms-ek közé, amikor ez megszűnt, azt sokan sérelmezték is (köztük én is).
Offline szerkesztés nincs, de miért nem jó a webes? -
Virág et.
senior tag
válasz
-szabi- #10288 üzenetére
"Azért cseréltem mert többet akartam, de kevesebbet tud mint 5 éves elődje."
Mondjuk azt, hogy te szempontjaid szerint....különbözőek vagyunk, és az igényeink sem egyformák. Engem például roppant mód hidegen hagy a zenelejátszó, viszont jól jön, hogy a postafiókjaimat mindenféle vudu ráolvasás nélkül viszonylag értelmes módon tudom kezelni a telefonomon. Nem tökéletes, de számomra jobb, mint az eddigi Androidos és régebbi Symbianos telefonjaim.
Ráadásul SMS-t sem szoktam küldeni, így ez a "hiba" sem érintMaradjunk abban, hogy aki nem ért egyet a "nem tud m3u-t, tehát szar" véleményeddel, az nem feltétlenül "csili-vili, izgő-mozgó, fingós app" típusú felhasználó.
Ja, és azt sem hiszem, hogy sok embernek megzavartad a nyugalmát, szerintem javarészt mindenki tisztában van a telefonja korlátaival. Van, aki együtt tud vele élni, van aki inkább eladja. Pont.
Az a te problémád, hogy vásárlás előtt nem ellenőrizted le ezeket az életbe vágó funkciókat.Egyébként Music Pro? VLC?
És, hogy lásd menniyre nem vagyok elfogult
:
(#10296) local1 : óó, én a régi Windows Mobile-os keresőt sírom vissza, pld a Motorola MPX200-ból. Milyen szép is volt, hogy nem kellett keresőt indítania, csak elkezdted nyomogatni a billentyűket és egyből keresett (és nem csak az elejéről, hanem bárhol is fordult elő a számban/névben) a telefonszámok, a nevek, a bejövő-kimenő hivások és az SMS-ek feladói között is... -
Virág et.
senior tag
válasz
-szabi- #10249 üzenetére
Próbáltál már pld. telefonálni vagy levelezni is vele? Karóra és ipod helyett talán valóban nem a legjobb, de telefonnak nem olyan rossz
Bocs, de glance hiánya minden tesztben szerepel, a fórumban is volt szó róla, szóval ezt azért megtudhattad volna a vásárlás előtt is, így elkerülhetted volna a csalódást.
Az m3u problémádhoz meg nem értek, de ha a gyári lejátszó nem képes erre, akkor tölts le valami mást.....az áruház az "m3u playlist"-re feldobja például az elég jó (bár kevés számú) értékeléssel bíró RADYO alkalmazást, ami:
- Playlist file support. You can open .pls, .m3u, .m3u8, .asx,.. extensions.
Fogamlam sincs, hogy megoldja-e a dolgot, de egy próbát talán megér.És még egy apróság: 10219-ben feltettél egy kérdést, majd utána fél óránként jajongtál, hogy nem képes senki reagálni. Kérlek vedd figyelembe, hogy ez nem a Microsoft hivatalos support oldala, itt senkinek sem dolga (pláne nem az azonnali) válaszolgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest