Hirdetés
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gyulaszu #18842 üzenetére
Pedig elhiheted. Már miért ne lehetne "offline használni"? Mivel szinkronban tartja a felhős adatokat a saját címjegyzékével, "offline" állapotban is hozzáfér a megfelelő adatokhoz.
Ha nem állít be egy felhős fiókot, nem tud mihez szinkronizálni, a címjegyszék(is) üres marad.Azt meg lehet próbálni, hogy a névjegyzék beállítások menüjében elindítod a SIM kártya adatainak importálását. Viszont lövésem nincs, hogy működik-e fiókbeállítás nélkül.
-
martonx
veterán
válasz
gyulaszu #18469 üzenetére
Ezt fel ne hozd légyszi, ez egy (mondjuk talán az egyetlen) elképesztően fájó része a win10 mobile-nak. Mondjuk gondolnám lehet alternatíva app-ot keresni, és biztos én vagyok túlontúl földhöz ragadt, de ha egy alap feladathoz már alternatívát kell keresni, meg appot letölteni, akkor nagy baj van.
App-ot alapból nem telepítek, maximum játékokat a gyerekeknek. Nem is értem, amikor sokan sírnak, hogy a win10 nagy baja, hogy nincs rajta annyi app. Szórakozzon appokkal aki akar, amire nem elég a telefon alapból, vagy nem elég a rajta lévő böngésző, engem nem is érdekel. -
-
gyulaszu
senior tag
-
martonx
veterán
válasz
gyulaszu #18421 üzenetére
Elvileg lenne, ha a balfasz Microsoft nem a Cortana-val kötötte volna össze a legalapabb funkciókat is, így pl. a repülési módot, mert milyen király már a telefonoddal beszélgetni (semennyire)? Cortana viszont nálunk nincs, így ezek a funkciók nem is működnek. Köszönjük Microsoft.
-
NGA
addikt
válasz
gyulaszu #18393 üzenetére
Én váltottam 10-re, és megérte. Nagyon tetszik a rendszer, rengeteg újdonság van, az akksiidő jobb lett, simán hozza a 3 napot. Az Edge nagyon veri az IE-t, az új alkalmazások is jobbak. A fényképezés helyrejött, nincs vele gond. A rendszer stabil, skype hibátlanul fut.
Eszem ágában nem lenne visszamenni a 8.1-re, az olyan fapados.Baromira tetszik, hogy egeret, billentyűzetet is cstalkoztathatok rá BT-n, a miracast is sokkal egyszerübb. Tetszik, hogy meglepődnek, mikor otthon miracast-on kimegyek a tv-re, és lerakom a telefont, majd egérrel vezérlem, és billentyűzetről írok :-) Mint egy micro pc
-
Spet
addikt
válasz
gyulaszu #18393 üzenetére
Ha tesztelni szeretnéd, akkor lépj, ha nem akkor még maradj.
Win10 óta gyorsabban merül használat nélkül is. A 10586.420-es build javított a HDR kamera gyorsaságán (legalább is azt vettem észre). Lumia alkalmazásoktól majd el lehet búcsúzni (helyette lesz egyszerűen Térkép). Edge-t szokni kell (pl. megjegyzett felhasználót/jelszavat nem írja be autómatikusan az adott oldal betöltésésnél, hanem be kell pötyögni a felhasználót, és utána egészíti ki, illetve nekem nem ugrik oda és angyítja ki mint az IE a 8.1-en). Note-ból az istenért nem tudok másolni és beilleszteni Edge-be (pedig régebben így blogoltam itt).
Szóval igazából neked kell döntened, mit szeretnél (van titkosított Viber 6.0 igaz csak angolul tud a menü, viszont érezhetőbben jobban reagál mint 8.1-ben, van Wifi analyzer ha arra buksz, HDR amit majd még remélhetőleg csiszolnak)
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #18388 üzenetére
Sikeresen downgrade-eltem a Lumia 730-at 8.1-re.
Most pár napig így fogjuk használni, tesztelni, szokogatni...
Úgy néz ki, hogy ebben az állapotában (8.10.14234.375) a Skype is hibátlanul működik rajta.Azt szeretném kérdezni a régebbi felhasználóktól, akik már váltottak Win10-re:
Összességében megéri váltani 10-re, vagy inkább hagyjam 8.1-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest