- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Courage_7 #20951 üzenetére
Sziasztok
Nem jeleztem, de a linken az outlook-imap működött.
Úgy emlékeztem valami más kiszolgáló volt ott, de így is megy.
Köszi.SZERK:
Erre a problémára már közel 2 éve kerestem a megoldást (19716)
Most viszont eszembe is jutott miért töröltem ki: #17382
Nem tudtam megoldani, hogy a névjegyek ne kössenek ki az interneten.
Most gyorsan vissza is töltötte őket.Esetleg másik problémámra nincs valami javaslatotok, arra is közel 2 éve keresem a megoldást:19439
A lementett sms-ek vmsg formátumban történő karakterhelyes offline olvasása?üdv
-
Chris0321
veterán
válasz
Courage_7 #20914 üzenetére
Szeva.
Eddig mindig megtartottam a telefonjaim már amit nem ajándékoztam el (azok sem értek sokat) és ott mentek tönkre a polcon. Ezért szeretném most ezt eladni, plusz nem jönne rosszul az a kis pénz sem. Gondoltam pár ezer forinttal feléárazom, tudjanak miből alkudni én 10 körülre gondoltam de akkor megpróbálkozok egy kicsit nagyobb összeggel.
-
zombinyul
addikt
válasz
Courage_7 #20720 üzenetére
Köszi a választ, utánalesek!
Egy kék pl. tök jó lenne.
Gyönyörű telefon, tényleg nagyon jó kézbe venni, a 800-asommal vagyok mèg ugyanígy (ami szintén megvan, bàr iszonyú állapotban szegénykém - azt még nagyobb meló lesz felújítani).
Örülök nagyon, hogy ezek a régi “kincseim” kerülnek vissza hozzám, igaz, jobb lenne ha megbecsülve kaptam volna vissza. -
válasz
Courage_7 #20352 üzenetére
Hat csendesen minimalizaljak a kiadasokat a fb oldal bukasa nem fajo (a temetoben is nagyobb elet van mint ott) sokkal fajobb az egy helyben topogas , illetve a plattform csendes kivereztetese. OS teren semmi elore lepes ,uj keszulekek nincsenek ,fogyatkozo felhasznalok...stb . Persze ettol meg a 735 hasznalhato marad , a korlatok ,hianyossagok figyelembe vetelevel (abbol pedig akad)
-
válasz
Courage_7 #20213 üzenetére
Mostanra talan nincs kulonbseg koztuk , de szuk fel eve a lumia kamera szebb kepeket keszitett, vakuval talan most is , a kulonbseg ho a kamea appba integralva van a panorama ,selfi ,hdr, a lumia kameraban ezek kozul a panorama es a selfi hianyzott, cserebe a fenykepezesnel bekapcsolhato volt a digitalis kepstabilizalas , videoknal pedig hogy mely frekvenciakat szurje a zajszuro mikrofon (pl gyermekem enekleset a tv mellett ugy fel tudtam venni videora , hogy a tv hangjat kiszurte s csak a leanykam csipogoja volt hallhato) persze szurt olyankor is amikor nem kellett volna ,de az user error mer nekem kellett volna kikapcsolni.
-
válasz
Courage_7 #20211 üzenetére
Kisse bugos az aruhaz app , ha nem javitjak igy kell egyutt elni vele , bar ha ez vigasz desktopon is hajlamos erre az aruhaz programja . A leeso sebesseget uj kuszobolom ki hogy ra nyomok a pausera , majd ujbol elinditom a letoltest ettol eszhez ter. Az ertesitseket passzolom , mert nalam kezi frissites volt , mert ha valamilyen appot elrontottak akkor inkabb nem tettem fel a frissebb verziot . Elobb olvastam es csak utana frissitettem ,frissitek .
Amugy ilyen modszerrl a here-t es a lumia kamerat is meg tudtam orizni ...
-
válasz
Courage_7 #19971 üzenetére
A radiot nem rakjak vissza vsz , a csempek pedig ilyen bugosak , nalam pc-n es telefonon pl az outlook egyszerre doglik le , a szo javaslatok pedig apptol is fuggnek , van ahol mukodik rendesen s van ahol nem , az rs1-et azert meg csiszolgatjak igy ez javulhat ,óaz rs2-vel az a gond hogy nem teljesen az rs1-re epul , a core-t is reszelgettek benne amivel sikerult alaposan bugositani a rendszert illetve a gyari appokat is .
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest