Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
mukibuci #3857 üzenetére
Igazad van mackó koma, de ebben az esetben a Nokia egy phas, mert hibás adatokat közölk a saját tartójáról. Kényelmesen belefér egy 625, feleségem majd minden nap használja is.
Megjegyzem ha davenport fórumtársunk előbb keresett volna a topikon belül a "CR-123" kifejezésre, akkor nem kérdezett volna semmit, mert már tárgyaltuk ezt párszor.
-
válasz
mukibuci #3852 üzenetére
Basszus, most nézem mit írtam.
Teljesen jogos az észrevétel.
Akkor kicsit remélve hogy javítok, megint nekiugrom:
A tartó leírása alapján:
The Nokia CR-123 will safely hold any device within these dimensions: length - 90 to 130mm, width - 50 to 70mm, thickness - 8-16mm) and weighing no more than 200g.
Viszont a Nokia ajánlja a 625-höz is.
CR-123 -
dewil666
őstag
válasz
mukibuci #3842 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg tapasztalat van? Nem hagyom el motorra szerelve a telefont?
Én ezt néztem. -
.:ZS:.
senior tag
válasz
mukibuci #2271 üzenetére
Teljesen fölösleges vele szerintem flac-ot játszatni, mert ezekben a konzumer cuccokban úgysincs olyan kimeneti elektronika, hogy haszna legyen. Egy jó bitrátájú mp3 is bőven elég ezekhez az erősítőkhöz meg DAC-okhoz. Külön szépség amikor valaki flacot hallgat egy filléres kínai fülhallgatóval. Akkor van értelme lossless audiót hallgatni, ha van normális erősítőnk meg hangfalunk hozzá.
-
Gerisz
addikt
válasz
mukibuci #1896 üzenetére
Na most találtam csak olyat, hogy a vissza gomb nem csinál semmit böngésző alatt, csak ha folyamatosan tartom.
De megvárom már a 8.1-et, mielőtt másik telefont nézek.
3-4 évig eddig minden telefonom megvolt, de most évente vagy hamarabb is cserélem valami miatt.
Most ezt azért vettem, mert vasárnap délután tönkrement a tartalék L800-as is és ezt tudták adni. Telefon nélkül nem lehet hetet kezdeni. -
-
71István
csendes tag
válasz
mukibuci #1027 üzenetére
Hm. Azt is írtam, hogy a külföldi számból is több van.
De ez mindegy is. Látni szeretném, hogy milyen számról kaptam üzenetet.
Ennyi. Ha ezt nem tudták megoldani akkor elgondolkodom rajta, hogy a továbbiakban érdemes e ezt a rendszert használni. (nem) Ki tudja, milyen alap dolgokra nem képes még? -
71István
csendes tag
válasz
mukibuci #1020 üzenetére
Szerintem meg nem. Ez visszalépés az előző, "buta telefonomhoz" képest.
Idióta az üzenetkezelése, nem tudom megszokni, hogy nincsenek mappák, mms nem megy el és halvány lila gőzöm sincs, hogy miért.
Keresném az mms beállításokat de egyszerűen nem találom.
Eddig elégedett voltam a készülékkel, elfogadtam a hiányosságait, de hogy alapvető funkciókban így visszaléptek, azt nem fogom fel. A kezelése szörnyű, egy rakás fos.
Visszaköltöztem a buta telefonba ünnepek után rásózom valakire és veszek egy androidos készüléket. -
jano_77
nagyúr
válasz
mukibuci #393 üzenetére
állandóan újra kell gépelni, pötyögni?!?
ha vmi ez fogja megutáltatni a WP....mert egyébként ettől eltekintve nagyon tetszik eddig a telefon.
Az akksija azzal a használattal, amivel eddig is használtam a telókat, az androidoshoz képest csúcsszuper!
Ez a harmadik napja és 43%-on áll.......mondjuk én nem vagyok hardcore telefon pötyögő....de volt már benne telefonálás, emailezés, sms, navigáció....játszani nem igen szoktam, arra ott az asztali gép. -
tybsen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest