- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyi17
csendes tag
válasz
kisnokia #4060 üzenetére
Szerintem egy hasonló kategóriájú androiddal nem járnál jól (Lg F6) mert akad,lassú...stb Nekem kifejezetten az eladó mondta,hogy F6 ugyanaz a kategória kb,de inkább a winphone-t ajánlja. A windows valahogy stabilabb rendszer.Nem vagyok informatikus,úgyhogy én nem értek bővebben hozzá,de pl asszonynak Lg L7II van (android),és pl az oldalak áttünésénél is látszik hogy megakad...stbstb Én csak ajánlani tudom,viszont,hogy melyik OS áll hozzá legközelebb...ezt én nem tudom megmondani
-
lexter00
őstag
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
kisnokia #3436 üzenetére
Szia!
Ha tudok segíteni akkor megpróbálok!Az alábbi androidos telefonok voltak a kezem alatt az elmúlt pár évben(ZTE Blade,ZTE Skate,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy S3 mini,Sony Xperia L,Samsung Galaxy S 4 mini,Samsung Galaxy S Duos 2,Sony Xperia SP,Sony Xperia Z,Samsung Galaxy Ace 3).Ezek után úgy döntöttem,hogy belevágok a WP világába'ÉS NEM BÁNTAM MEG! Gond az androidnál szerintem: Hiába a sok RAM álandóan lefagyott,mindig kókányólni kellet(ROOT+Másik ROM). A WP-nél igaz a RAM csak ennél a telónál 512 de nem lassú én nincs laggolás(fagyás). Én nem bántam meg! Én elötte tartózkodtam a WP-tól de ha már elöbb belevágok a telefonos Windows világba akkor itt ragadok!!! Nem megyek már át az Android világba!! Lehet valakik szeretnek foglalkozni az Androiddal( ROOT,másik ROM),de én nem. Szerintem ha veszek egy telefont az gyárilag legyen jó és csinálja azt amit én akarok. A Lumi 625 az olyan. És még nem volt a kezemben a Lumia 925 és a nagytestvérei!!
Remélem tudtam segíteni!!!! -
Sungoo
addikt
válasz
kisnokia #3436 üzenetére
A droidban lehet készülékre menteni a kapcsolatokat. A Xperia L-t pedig gyorsan húzd ki a listádról, arról váltottam. A WP teljesen más világ az androidtól. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki mindkettőt, hátha találsz a környezetedben. Ha ennyire bejön a kinai, vegyél azt!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest