- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Watchdog
aktív tag
Köszönöm a választ, úgy tűnik közben megoldódott: az engedélyezett legnagyobb kapcsolatsebességet 3G-re visszavéve feltisztult a hang. Valami gond lehetett a 4G vétellel, az zavarhatott be. Ahol csak 3G volt, ott eddig is jó volt a hang, csak ha felkapcsolt 4G-re, ott gerjedt valami...
-
spoy
tag
Javítás....
Sajnos most nézem, rosszul van írva egy szó, sajnos a telefon igen beavatkozott mikor gépeltem és nem figyeltem...
Szerkesztés meg már későJavított szöveg.
Milyen fajta kijelzővédő fóliát ajánlotok?
Lényegében nekem olyan kellene amelyik nem gyűjti az ujjlenyomatokat.Hihetetlen mennyire gyűjti ez a kijelző az ujjlenyomatokat, az előző telefonom nem volt erre ennyire érzékeny.
-
Milestone2
nagyúr
Spoy! Olvass!
Pár sorral feljebb írták! de azért ideírom, BLACK UPDATE Magyarországon egyenlőre csak független és Vodafone kapta meg az engedélyt. Trémobil és Tevenóra "Waiting for approval" - Jóváhagyásra vár!!! -
MK VII
veterán
Hát nem tudom. Nekem ez a Nokia Camera béta nagyon nem működik...
Random csinálja a képeket.. Mármint van,hogy 3-at,de van hogy 5-öt készit 1 kép helyett... 10-ből 3x kép készítése közben FC-zik. Sőt újraindítja a telefont. Videóhoz berregő hangot vesz fel vagy semmit. Videó készítés közben is kilép.
Két nap próbálkozás után le is töröltem.. Még jó,hogy anno megvettem a ProShot-ot... Azzal értelmesebben lehet fényképezni..
Talán majd,ha nem béta lesz akkor felrakom. -
aero.
veterán
2700 lakosú falumon is van H, de ha kimegyek a határba, akkor egyből E.
Debrecenben van LTE kint az ipari parknál is, de ha átjövök a DB táblán akkor egyből vége.Településen jó a lefedettség, települések között kritikán alulinak mondanám inkább.
De amúgy nem tudom mennyire értelmezted az előző hozzászólásom, én sehol nem írtam benne olyat, amire válaszoltál.
-
Krapulax76
tag
Mikor telefonáltak, hogy nincs, azon az egy napon tényleg levették a listáról, másnap jóval drágábban rakták vissza. Szerintem ez volt a fő indok.
Egyébként én is azért vettem volna ott, mert jó áron adták, és ugye ott volt a füles is! Az volt a szerencsém, hogy a régi szolgáltatóm pont utána kezdte el nagyon jó áron adni.Mai cica Nokia Camera-val.
-
btudos
nagyúr
Nincs teszt verzió, amit most felrakhatsz, az a végleges, az én HTC 8X-emre már kijött hivatalosan is, és ugyanaz a verzió a hivatalos frissítés után is, csak új a firmware.
Ha most felrakod a GDR3-at, a gyári újdonságokat megkapod, egyedül a Nokia Black fw update hozományára kell várni a hivatalos megjelenésig.
-
motoflug
őstag
Köszi a segítséget, sajnos számomra kissé gagyi hatást keltett. HTC clock szintén, sok más egyébbel együtt. Végülis nem gáz, nem létfontosságú alkalmazásról van szó.
trobi28: engem az idegesítő, kb. mindenhol meglévő microlaggok kergettek őrületbe. Sajna Xperia SP sem volt kivétel ez alól. Pedig a mai napig álomtelefon számomra az SG2, a kompakt méretével, és csúcs dizájnnal.
-
hroberto
veterán
Ha nem is nyomkodod folyamatosan, hanem mondjuk csak 1 órát a 2 és félből, akkor nem irreális a 12%. A nagy kijelző zabálja az akkut. Pontosan nem tudom mit jelent nálad a nyomkodás, de valószínűleg a processzor is többet dolgozik, mint készenléti állapotban. Úgyhogy szerintem ehhez szokj hozzá, ilyenek ezek a telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest