Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
calambrito
csendes tag
válasz
szakalistvan #6572 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
calambrito
csendes tag
Állítólag a Denimmel jött az a plusz (többek között), hogy a kezdőképernyőn (élő) mappákba lehet csoportosítani az alkalmazásokat. Az lenne a kérdésem, hogy HOGYAN TUDOK MAPPÁT LÉTREHOZNI a kezdőképernyőn?!?! Kérlek benneteket, segítsetek ebben! Egyáltalán: mit jelent ebben az esetben, hogy "élő"?
-
calambrito
csendes tag
Úgy tűnik, megjött a Denim a függetlenekre is (nekem épp most frissül).
-
calambrito
csendes tag
válasz
szakalistvan #6495 üzenetére
Köszönöm a választ! Kivetted az sd-t, és úgy formáztad...hol? Csak mert én korábban olyan véleményeket olvastam többször is, hogy célszerű a telefonnal formázni az sd-t. Bocs, ha evidenciákat kérdezek, de még nem csináltam nullázást (azt sem tudtam, hogy az alapállapotba helyezéskor felajánlja az sd-kártya formázását is).
-
calambrito
csendes tag
válasz
calambrito #6489 üzenetére
Azóta összeírtam számítógépen az alkalmazásaimat, ha netán beütne a krach. Közel 300 db
(legnagyobb része a kártyán van). Ha visszateszi mindet a rendszer a biztonsági mentésből, az kb. mennyi időt vesz igénybe? 1 nap is akár? Csak mert hétköznapokon szükségem van a telefon GPS-ére. Inkább hétvégén érdemesebb csinálni?
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a telefont lenullázni, és a memóriakártyát formázni. Mivel még nem csináltam hard resetet (formázást meg csak egyszer, amikor még üres volt a kártya), az lenne a kérdésem, hogy a kártyán tárolt alkalmazásokat is visszaállítja a biztonsági mentés, miután a telefonra nyomok egy alapállapotba helyezést? Mert azt tudom, hogy a telefon tartalmát visszaállítja. De ha utána leformázom a telefonban a kártyát, utána azt is felajánlja visszaállításra, vagy egyesével kell telepíteni újra az alkalmazásokat? Egyáltalán, jó-e a teendők sorrendje, amit írtam? -
calambrito
csendes tag
válasz
calambrito #6182 üzenetére
....mármint az üveg. A telefon egyébként működik.
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül kiesett a zsebemből a telefon és az esést arccal tompította a járdán, pókhálós lett.
Azt szeretném kérdezni, hogy hová kell vinni kicseréltetni és mibe fáj? -
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Feltenném a Cortinát, mert kíváncsi vagyok rá, kipróbálnám. De ugye ehhez át kell állítani USA-ra a telefont. Azt szeretném kérdezni, hogy az átállítás érinti-e "hátrányosan" a rendszert, bármilyen -már telepített- alkalmazás működését? -
calambrito
csendes tag
válasz
ninjago #5730 üzenetére
Nekem is ez a legnagyobb problémám vele, hogy megszűnt a lehetőség választani az összes és a "fontos" hírek között. Nehogymá' a Facebook döntse el, hogy mi érdekel engem. Kipróbáltam a bétát (most azt használom, mintha jobb lenne kicsivel, mint a sima),és egy Facebook Classic nevűt, de az egyrészt ronda, másrészt nem tűnik jobbnak, mint a gyári.
Jobb híján, én a webes verziót nyitom meg - mobilon. Ott legalább még választhatsz, hogy milyen hírfolyamot szeretnél. ELVILEG. -
calambrito
csendes tag
válasz
calambrito #5722 üzenetére
...mármint a wifi működik.
És a hívások is. Őszintén szólva a térerő pálcikáit soha nem is szoktam nézni, mert a lakásban is, utcán is, buszon is MEGY a telefonálás. -
calambrito
csendes tag
válasz
sipoczgabor #5720 üzenetére
Az enyémnél is ingadozik a wifi-jelzés, de -ahogy már fentebb mások is- teszek rá, mert M Ű K Ö D I K!!!
-
calambrito
csendes tag
"Ezt a telefont teniszütővel ütném ki az ablakon, annyira más (konkrétan buta) az Android-hoz képest"
Valóban? Az hogyan lehet, hogy mindenki más Nokia 625 használónak (vagy ha úgy tetszik: WP-használónak) működik rendesen ez a része? Ahogy fentebb írták, nem biztos, hogy a telefont (vagy a WP-t) kéne szidni. De önmagában a másságban igazad van: ex-androidosként ma már nem véletlenül használok WP-t. És ezzel a lehető legfinomabb módon mondtam el a véleményem az Androidról.
-
calambrito
csendes tag
válasz
sipoczgabor #5645 üzenetére
Van egy Insider nevű alkalmazás (egyébként nagyon hasznos), mindenféle tippeket ad (pl. hogyan minimalizálhatod a "fogyasztást"), egyéb leírások (bár angolul), mindenféle kimutatás a töltöttségről, statisztika, stb... Van pl. zseblámpa funkció is. De hogy a kérdésedre is válaszoljak, van egy olyan opció, ami arra szolgál, hogy lekapcsolja a háttérben futó zenét.
-
calambrito
csendes tag
válasz
eszgabor #5459 üzenetére
Hát nem tudom... Az én böngészőm soha nem zárja be az épp nem látható lapokat ("füleket"), akármennyi(!) lap is van nyitva és szépen vissza lehet lépegetni vagy a "Vissza" gombbal, vagy klikkelek a "Lapok" ikonra és ott is ki tudom x-elni azokat a lapokat, amelyekre már nincs szükségem (mert felajánlja)! Ezen kívül az újratöltés, újrarenderelés max. 1,5 mp (ha tele van "pakolva" -mondjuk képekkel- a honlap). Ha csak szöveges a honlap, gyakorlatilag egy szempillantás alatt visszaállítja.
-
calambrito
csendes tag
Elkezdtem frissíteni. Odáig eljutott, hogy "A frissítés készen áll a telepítésre."
Azt is írja, hogy a
"8.0.10521.155-es frissítés a Microsofttól; A WP rendszer 8.0.10532.166-os kiadásával egyszerűbben frissítheti WP-s telefonját a 8.1-es verzióra...".És két opció van:
-elhalasztás
-telepítésMost akkor ez mi? Nem értem.
Ha ez nem az újabb ("egyszerűbb") kiadás, akkor miért nem azt ajánlja fel? Ha meg az újabb, akkor hol érdekel engem az a közbülső részlet, hogy melyik volt a "régi"?
-
calambrito
csendes tag
válasz
fradimil3 #4891 üzenetére
Nem fogsz 45-ért gyári garanciásat kapni. Elég sok időt töltöttem a kereséssel az elmúlt 1 hónapban, és az 50 ezer alattiak kizárólag bolti garanciások. Mivel én gyárit akartam, és időközben az Edigital beszüntette ennek a típusnak a forgalmazását (ott 55 ezer volt), így csak nagy nehezen találtam egy üzletet, ahol 54 ezer volt és Nokia-garancia. Time Office-nak hívják és nagyon korrektek, gyorsak, készségesek, van személyes átvétel is.
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
A következő a helyzet:
Egy "YouTube HD" nevű alkalmazással letöltöttem egy videót a telefonra. Ott, az alkalmazáson belül, meg is találom a "letöltött videók" csempére koppintva. Csakhogy jó volna látnom, hogy hová mentette. Egyrészt kíváncsiságból, de ami sokkal fontosabb, ki akarnék próbálni vele valamit (konkrétan: megvágni a Nokia Video Trimmerrel), de ez a vágó program csak a videók szokott helyéről hívná be az anyagot, viszont nem ott van, és nem tudom, hogy hol?! Három módon próbáltam megnézni:
-Kábellel összekötve a laptop Intézőjében. Ugyan nem külön meghajtóként (anyázott a driver telepítésekor), de tudtam tallózni. (Nem találtam a letöltött videót a "Videók" mappában.)
-Telepítettem egy Windows által ajánlott alkalmazást, ami szinkronizálásra való (WP app for Desktop, vagy mi). Az eredmény ugyanúgy sikertelen.
-Megnéztem az "Easy Transfer" alkalmazással is, az eredmény ugyanaz.Tehát a kérdésem: hol van a videó????
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Vennék microSD-kártyát a telefonba, 32 GB-os kapacitásúra gondoltam. A kérdéseim a következők:- Érdemes-e Class 10-est venni? (Egyszer itt mintha azt javasolta volna valaki egy másik használónak, hogy ezt vegye, de mert nem értek hozzá, nem tudom, hogy mennyit számít, ha Class 8-ast, 6-ost, stb...veszek.)
- Jó-e bele a microSDHC is? (A Nokia honlapja nem említi, csak a sima microSD-t.)
-Van-e javaslat, hogy melyik márkát vegyem, vagy olyan, amelyiket mindenképp kerüljem el?! -
calambrito
csendes tag
Sziasztok! A héten vettem egy 625-öst. Androiddal szenvedtem 2 évig, tehát nekem új a WP. Két kérdésem lenne (egyelőre).
1. Olvastam itt a fórumban korábban, hogy a Google Mail alkalmazás -ha jól emlékszem- csak viszonylag ritkán ellenőrzi (frissíti) a bejövő leveleket. Nekem ez nem lenne nagy baj, de ha belépek az alkalmazásba, hogyan tudom manuálisan frissíteni? Ugyanis az a gomb, ami szinte mindenhol a frissítést jelenti, itt szinkronizálni akar. Azt viszont én nem akarom (mármint, ha nem értem félre, és a Gmail-címlistámat akarja szinkronizálni).
2. Arra már rájöttem, hogy lehet kitűzni alkalmazásokat a listából a kezdőlapra. De lehet valahogy kicsinyíteni, tehát hogy ne nagy csempe legyen? Ugyanis már az első nap eltűnt az egyik kis csempe, ahol 2-2 van egymás alatt (nem figyeltem meg, milyen alkalmazás volt, és miért tűnt el), és így "foghíj" van. Betennék a helyére másikat, de csak nagy csempét csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest