- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #4519 üzenetére
Mert mi lesz? Nem adsz több szaktanácsot? Esetleg átnyúlsz a monitoron és kitéped a szívem?
Abból a korból pedig már rég kinőttem mikor mások mondták meg mit vegyek be és mikor menjek aludni. Már jóideje azt a korszakomat élem, amikor én mondom meg másoknak (nem vadidegeneknek), mikor mit vegyenek be és mikor menjenek aludni. Neked is jó 8.
De jó, hogy szerkesztetted. Úgylátom, szereted elterelni erre a személyeskedésre a dolgot (gondolom így könnyebb moderáltatni), de ismét nem személyeskedtem, csak tényeket és a gondolataimat osztottam meg veled.
-
Lall
veterán
válasz
legiaap #4510 üzenetére
Várj segítek egy általad jól ismert példával, hogy megértsd. Itt hozzászoltam az off-ban, itt figyelmeztettek érte, pedig az illető nevét nem is említettem, mégis a modi is tudta, meg mindenki tudta kiről van szó. Capisce már?
És mégegyszer. Nem lehetne, hogy ne
szaktanácskodjbarbárkodj be hülyeségeket? Ha rajtam múlna ezt is moderálnám. Elsőre elzavarnád szerencsétlen 625 tulajt szervizbe, mert lötyög a gombja egy olyat telefonnál, aminél a hátlapba van a gomb, ami kapcsolja a mikrokapcsolót, a második esetben szintén agitálnád a másik szerencsétlent a kijelzőcserére 3 pixelhiba miatt, amit köztudottan nem cserélnek Magyarországon. De honnan is tudhatnád, hisz nem is itt élsz, garanciális problémád is csak egy volt a Nokiával az is angliában. Esetleg egyéb tapasztalat az olvasottakon kívül? -
Lall
veterán
válasz
legiaap #4496 üzenetére
Gonoszt? Szedsz valamit, üldözési mániád van? 2 valamire 2 fasságot sikerül. Az elsővel nem kell egyből szervízbe rohanni, tudod nálunk van a háztartásban ilyen telefon, nem csak fényképen láttam, a másikra pedig 3 pixelhiba miatt kijelző csere egy low-end telefonnál!? Muhaha...
Annyira vagyok write onlyban, mint Te troll módban, mikor WP topikot látsz. Mindenki tudja mi a célod, Te is, Mi is, pár moderátor is, csak azok nem akik nem ismernek és rohangálsz hozzájuk a modkerbe, ha valaki megbántja törékeny lelked. Igazán befejezhetnéd már. WP topikból sem látsz sok embert az iPhone topikba járni kitünő szaktanácsokkal ellátni az ottaniakat.
-
noisia
aktív tag
Szerintem az van amúgy, hogy valószínüleg tényleg mindent AUTO-ra állítva lőtték a képeket, és azzal tényleg egyet tudok érteni, hogy ha hirtelen le kell fotózni valamit, akkor nem fogok HDR-t meg ISO értékeket állítani.
Ellenben, készülhetnének olyan képek is a tesztekbe, ahol mondjuk babráltak a beállításokkal és úgy összehasonlítani a tesztképeket.Btw. létezik olyan fényképező-app, ahol témába menthetem a beállításaimat? Vagy mindenhol csak a gyári előrekonfiguráltakat lehet használni?
-
Lall
veterán
Ennyi erővel, msot mindenki Nexus 4-ért rohanna. Amúgy, ha szintén a Telenor árazását veszem figyelembe, még mindig drágáb 20 lepedővel a 8x ugyan abban a csomagban. Nem biztos, hogy mindenki az 1GB RAM-ra és a PPI-re gyúr. Megveszi, mert nagy, szép, viszonylag olcsó és használja elégedetten, mert csak böngészni, e-mailezni, fb-ozni, stb.. használja, tehát tartalomfogyasztásra, ami a nagy kijelző miatt még jobb is mint a 8x-en. Hogy a Nokia szolgáltatásait már meg sem említsem.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Tim82
félisten
Értő olvasás: "a WP-re írt játékok"... Rajtad kívül senki sem beszél arról, hogy a WP8 mint platform mennyire alkalmas játékra vagy nem, vagy hogy egy játékból a WP-s vagy az iOS-os verzió az igényesebb, vagy meg nem jelent és esetleg meg sem jelenő játékok hogy futnak a L625-ön, mert nem is ez volt az eredeti kérdés -> your argument is invalid, press any key to continue.
A jelenleg elérhető palettával meg elboldogul. Real Racing 2 pl. szépen fut a L520-on is.
De sebaj, semmi gond.
-
-
NGA
addikt
"Kijelző felbontás vicc kategória"
javaslok valamit. ha tudsz szerezni egy ilyet, akkor találomra az utcán szólits le embereket, hogy ilyen a FullHD-s új Lumia 3220, és hogy mit szól a kijelzőhöz, mennyire nagy a felbontása. Mondjuk mutass egy autóversenyt nekik. 10-ből 8 ember szerintem azt fogja mondani, hogy micsoda szép ez a FullHD. Fogalmuk sincs, mit kell nézni.
A pécsi vásárban az eladó képtelen volt megérteni, hogy az ipad 2-ese nem retina. Ott bizonygatta, hogy ez bizony az, nézzem meg. Beszopatták rendesen amikor vette.
-
br.rak
őstag
"A Here cuccok jók, de arra is van már alternatíva a store-ban."
erre tudnál mondani példát, mi az offline navi alternatívája? Minden platformon mindenki azért sír, mert a navik a fasorban sincsenek (igen még a hárombetűs sem) a DRIVE hoz (vagy akár a symbianos OVI maps -hoz) képest. Nem hinném, hogy a WP8-on lenne a Drive-nak alternatívája. -
ng0ofy
KORREKTOR
Pedig ezekből adnak el a legtöbbet, mert eleve jóárasítva jön ki, az még csökken valamennyit és a szolgáltatókkal jó szerződéseket kötnek és kész is a néptelefon, amit visznek, mint a cukrot, lásd Nokia Lumia 520.
A felbontás lehetne tényleg nagyobb... Bár inkább a képernyő kisebb, de olyan telefonjuk már van, most mit adtak volna ki frissként? (: Frisset pedig mindig kell kiadni, hogy lehessen eladni a friss cimkével.
-
Alexios
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest