- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ampulla
aktív tag
Nekem nincs Cortana. Azt mondta egyik társam, hogy azért mert nem USA ra volt állítva a region meg a nyelv, mert egyenlőre csak az USa-ban elérhető. Valahogy elő lehetne hívni? Mert azt mondta egy HR-el megjelenne.
Amúgy gondolom a meglévő appokat nem lehet átrakni az SD kártyára, mert az írja, hogy new app on SD card a Storage sense. -
sszemtelen
őstag
Az oké hogy másképp működik (lassan egy éve WP8 felhasználó vagyok), csak mindenhol azon idegeskednek hogy "hujujujuu 512MB ram van benne".
Nyomkodtam én az üzletben, de az a 2 perc nem volt elég
Ez a 2 napos üzemidő jónak hangzik, tetszene
Amúgy ebből a citromsárga mennyi rikítós? Mennyire hasonlít pl. a 920-as sárgájához? Ideje lenne kicsi színt vinni a telefonjaimba. Eddig minden telefonom fekete volt, vagy fekete tokban volt...
-
dzoli87
aktív tag
Huh, köszönöm amit írtál, pontosan az ilyen dolgok miatt szeretnék váltani, mert egyszerűen elegem lett abból, hogy valami nem működik rendesen a stock rom-ban, akkor azt a választ kapom, hogy "szedj le egy másik alkalmazást az megoldja!" Nem akarok másik appot vadászni, másik romokat tesztelgetni és állandóan flashelni a telefont, megvettem és használni szeretném végre, ennyi az elvárásom!
(WP hamarosan jövök!) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest