- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Namelesske #26836 üzenetére
Nekem a Nokia Software Recovery Tool rögtön a Black-et rakta fel (függetlent).
Amúgy akkor most kezdjek izgulni, hogy mindjárt jön a függetlenre, vagy sem?
Vagy most a változatosság kedvéért arra jön utoljára?
foxymaci: Nem muszáj visszarakni, mert a DP-re is lefrissül, ezt Joe Belfiore erősítette meg. Csak az MS egy időre letiltotta a frissítést, mert az 520-nál komolyabb telefonokon a Bitlocker titkosítás miatt előfordult téglásítás (ez nem érint minket). De lehet, hogy már engedélyezik a frissítést. Ettől függetlenül ha gondolod, rakd vissza.
-
Blyan
félisten
válasz
Namelesske #26836 üzenetére
Nem tudom, nekem a vodásra is ilyesmit tett fel és az Black volt.
-
Rocky975
senior tag
válasz
Namelesske #26773 üzenetére
Húú pedig nagyon jóó...
-
válasz
Namelesske #26737 üzenetére
Hu ezt nem is olvastam eddig, koszi az infot!
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #26728 üzenetére
Ráadásul mentes a szolgáltató esetleges korlátozásaitól.
MOD
Lauda
Ennyit simán megér. Tegnap tapogattam egy 820-at, az is egy jól összerakott darab, csak hát annyit már nem nagyon adnék telóért.Van ilyen. Én mondjuk tokellenes vagyok, egyik telefonon sem használok.
-
juhasz22
aktív tag
válasz
Namelesske #26697 üzenetére
Mobilnetet folyton hasznalom főleg a fb Messenger miatt
tesztelgetem meg.... -
juhasz22
aktív tag
válasz
Namelesske #26680 üzenetére
Reggel fel 7kor szedtem le a töltőről es delutan 3kor mar le is merült...hát azért remélem még javul majd annyit hogy egy napot kitudjak vele húzni
-
törölt tag
válasz
Namelesske #26650 üzenetére
Azért egy 720p-s videó még kell szerintem egy ilyen kijelzőre is, főleg a tömörítés és a bitsebesség miatt
Egy fullHD monitoron is van látható különbség az 1080p és a 4K között. A 480p-s videók átlagban csúnyán tömörítettek.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #26621 üzenetére
Tudom, csak 30 sec után végleg leáll. Nem olyan, mint az ébresztő, hogy (szakaszosan) addig visít, ameddig le nem nyomod.
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #26573 üzenetére
Én DP-t nem használtam, de az itt leírt hibák legtöbbjével nem találkoztam. Mondjuk csak 2 órát nyomkodtam, de lag pl. egyszer volt csak egy kicsi, csempe újratöltés nincs. Azért már ez sokat jelent...
-
Amarth
aktív tag
válasz
Namelesske #26517 üzenetére
Köszi,az első van is itt nálunk elvileg raktáron.
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #26515 üzenetére
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #26388 üzenetére
Bar bevallom eleg kezdo vagyok sokszor dolgokban. Igy en ezeket a sokszintu gyorsitotarakat nem tudom hova rakni.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #26388 üzenetére
Én ezt értem, de szerintem örüljünk annak, hogy van aki nem csak azt nezi, hogy hany magos, meg, hogy hany ghz-es a proci... Bar ugye az a hozzaszolasod amire valaszoltam pont egy ilyen forumtarsnak kuldetett. Mivel informatikus vagyok es erdekelnek a hw-ek, ezert tisztaban vagyok a dolgokkal amiket leirtal, de az aki egy okostelefont vesz, legyen az samu fan, vagy ajfon fan, a marketingbudzsenek van kiteve. Hiaba van az AMD-nek is 8 magos bulldozere, mikor az i7-ek 4 mag 8 szalon verik. De lehetne szaporitani a szot. Azt akartam leirni, hogy a legtobb embernek -sajnos- le lehet irni azokat a dolgokat amirol beszelsz, de sok ido lesz mire mindenki legalabb egy kicsit is elhagyja a marketing bullshitet. Az emberek toredeke: "uuuu nyolcmagos mtk van a telefonomban" (azt persze nem tudja, hogy az a nyolc nem kepes egyutt dolgozni)
-
Namelesske
addikt
válasz
Namelesske #26387 üzenetére
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #26385 üzenetére
Akkor az tulajdonképpen most 1.2 Ghz x4? @_@
A 4x1.2-hoz kepest
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Namelesske #26375 üzenetére
Quad-core 1,2 GHz Cortex-A7
ill. Quad-core
Nálam a Quad-core=4 mag
Azért,mert valamit jobban tudsz ne fikázd egyből a másikat!
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Namelesske #26379 üzenetére
Azért ennyire nem radikális a helyzet... Nem mindenki használja olyan mélyen a telefont, mint pl: te! Míg te keresed a hibákat, és meg is találod rajta, más nem keresi, átsiklik felette, vagy észre sem veszi, vagy, ha észre is veszi, elfogadja a hibáját... Ettől függetlenül nem kell lehúzni! Amint kijön a Cyan, te sem leszel kivétel, és te is kifogod próbálni, még ha most ez is a véleményed, nem a semmiért zsebelted el 8.0 szoftot!
-
zuioch
aktív tag
válasz
Namelesske #26375 üzenetére
8.1 teljesen jó. Nem fagy, nem akad, nem roszog, sok kényelmet hozott + teljes navit, designban is kiélhetem magam.
-
sfefe
addikt
válasz
Namelesske #26145 üzenetére
"Más: Engem vitt már susnyásba a Here Drive... nem is egyszer... Örültem is."
Cegnel van Igo de neha beszoktam kapcsolni ezen is a here-t hat a here tud erdekes utvonalakat az biztos....
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #26082 üzenetére
Mondták, jönni fog.
-
m1lan
őstag
válasz
Namelesske #26069 üzenetére
Ha teljesen kinyiffan a közelségérzékelő, akkor az a logikus, hogy egyáltalán nem működik. Lehet, hogy egyébként nem így van, de nekem az fura, hogy elromlás után úgy érzékel, mintha le lenne takarva. Korábban talán a Motorola Defy topikjában olvastam, hogy valaki kijelzőt cserélt, és nem kötötte be a közelségérzékelőt, ezért nem kapcsolt ki a kijelzője híváskor. Ebből következtettem, de ha 520-on nem így van, akkor én kérek elnézést
A 630 meg nem hülye példa, ha a "van közelségérzékelő/nincs közelségérzékelő" című történethez kell szereplőket válogatni.
-
m1lan
őstag
válasz
Namelesske #26063 üzenetére
Ha nem jó a közelségérzékelő, akkor csak annyi gond van, hogy nem kapcsol ki a kijelző, ha a füledhez emeled. Power gomb ugyanúgy lezárja, és ha feloldod, meg tudod szakítani a hívást. A 630-ban alapból nincs, mégsem alkalmatlan telefonálásra.
-
Rocky975
senior tag
válasz
Namelesske #26063 üzenetére
Működik minden,össze is raktam.
Úgy látszik hamar kikaptam a vízből,nem volt ideje befolyni mindenhova. -
kalozhun100
őstag
válasz
Namelesske #26021 üzenetére
Na ezt a módszert kerestem a fórumon.
-
zzola
titán
válasz
Namelesske #26011 üzenetére
BB még nem volt, i5-öt meg nemrég adtam el. Nekem tetszett, igazi minőségi darab volt...
-
miqlas
őstag
válasz
... nekem volt iphone 3g-tõl 4s-ig, de soha többet iphone!!!
-
Воланд
titán
válasz
bb-t mar tok olcson utanad dobjak, mert senkinek sem kell.
-
yaksi
aktív tag
válasz
Namelesske #25946 üzenetére
Az AccuWeather a legutolsó frissítés óta egy nagy trágya lett sajnos.
A kitűzött csempén néhány óra elteltével random módon idegen városok időjárását mutatja. Volt már Roy, Berlin, Mexico City is. Belépek, visszavált a rendes alapértelmezett városra, és a csempe is visszaáll. Eltelik pár óra, és újra más várost mutat.
Ezt rendesen elrontották...
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Namelesske #25934 üzenetére
A sandisk for mobil az biztosan jó, nekem is az van.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #25922 üzenetére
Attól még lehet lassú, ha a rendszer nem jól kezeli a kártyát valamiért. Amúgy nekem szerintem Class 2-es a kártya, mert semmi sincs ráírva, és jó régi is, viszont minden gond nélkül raktam rá egy 200 megás játékot, és szépen fut is.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Namelesske #25917 üzenetére
Hát én beírtam a store-ba, még csak hasonlót sem talál. Lumia Pusherrel szoktam ezeket frissíteni, de ott sem ír sem a hálózatra, sem a kijelzőre frissítést. Amúgy 8.1-em van, és nincs manuális funkció, vagy csak én nem találom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Namelesske #25866 üzenetére
Nekem régóta megvan a Vodás, T-s, és a független. Most letölteni sem lehet többet, mert errort ír ki, nekem legalábbis.
Ezeket a rendszer appokat (hálózat+ stb) honnan lehet frissíteni?
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #25912 üzenetére
Nyilván nem akarják hogy blama legyen a frissítésből. Ezt a pár napot már kibírják a felhasználók.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Namelesske #25896 üzenetére
Mi közünk az O2-höz? Vagy ennek a cikknek most mi a jelentősége?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #25893 üzenetére
Ha lesz hardveres lejátszás, feliratok, mkv támogatása, akkor bőven jó lesz, én várom sok szeretettel.
-
btudos
nagyúr
válasz
Namelesske #25893 üzenetére
Forras?
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
Namelesske #25881 üzenetére
Hát én is visszaraktam a GDR3-as ROM-ot a 8.1 után. Gyorsabban merült, undorítóan viselkedett a telefonom. Ha már kicsivel több alkalmazást futtattam a telefonom újraindult és emiatt nem kevésszer volt, hogy hívtak, de mégcsak tudni sem tudtam róla. A másik legnagyobb bug az a naptár volt, mikor a nagynéném szülinapja már a második hete tartott, azt mondtam kitörlök belőle mindent. A zene hub is egy rakás sz*r, a játékokat ne is említsem, a videólejátszó meg külön "dícséretet" érdemel a fostalicska undromány recsegéseivel. Én mikor először hallottam azt a hangot, miután felraktam a 8.1-et, kiröhögtem, hogy "ahahahah mekkora rossz volt" utánna pedig mikor éjszaka arra keltek fel anyámék is, hogy beletekerek a videóba, pedig mégcsak hang sem volt rajta, akkor kicsit nagy késztetést éreztem arra, hogy jól ********************************************************************************************************************************************************** a telefont. A GDR3 megváltás volt ezután. Hála istennek nem kötelező frissíteni, nekem szerintem megvan a telenoros ROM, ha valakinek kéne én szívesen odaadom. És nem muszáj frissíteni erre a "rendszerre". Mert ez jelenleg egy bughalmaz, kiforratlan sz*r. A cyant ugyanúgy ahogy mondod, már leírták páran ugyanolyannak mint a DP-t. Szóval azért egy próbát meg fog érni, ha nem lesz jó, vagy váltok 520-ról nagyobb lumiára, vagy bukta lesz a MS-nak. És szerintem ha valaki belenyúl ebbe a 8.1-es játékba, hamar abba akarja majd hagyni. Nem csak én leszek így vele. Ez nem support. Ez lehúzás.
-
cattus
addikt
válasz
Azzal ugye tisztában vagy, hogy a jövőben, direkt 8,1-re írt alklmazáspk nem fognak menni 8.0-n? Illetve még bőven jöhet (pletykák szerint idén neg is érkezik az első) GDR frissítés 8.1-re.
-
miqlas
őstag
válasz
... a telenorost tudom prezentálni ...
Csinálhatunk egy onedrive tárhelyet és oda fel lehet tenni a public mappába?!
-
lorinho
tag
válasz
Namelesske #25855 üzenetére
Hát, ezzel jól elijesztettél a 8.1-től! :/ Pedig úgy vártam, de ezek szerint jobb ha a 8.0-nál maradok...
-
btudos
nagyúr
válasz
Nekem sem tetszik az az irany, amerre a 8.1-gyel lepett a Microsoft, de ez van. Mondjuk a sebesseget erinto problemakkal noverem 520-an csak reszben talalkoztam.
-
Kócoska
csendes tag
válasz
Kedves ötlet, köszönöm, de már egy éve használom aktívan a telefont, ezeket a dolgokat, hogy kikapcsolás, legalább heti szinten megteszem.
Az akku kiszedést is.
Most is azzal kezdtem, de egy órán át csinálhattam, nem reagált. Fura.
Most lecsupaszítottam pár programot róla, kíváncsi leszek, elõfordul e még.
Az akkumulátor nevû app nagyon sántít a dologban, az a progi, ami kb. egy hónapja a legújabb.
Most kuka mindenféle ilyen app.
Tényleg, hivatalosabb idõpont a 8.1 érkezésérõl most sincs gondolom.... ??? -
btudos
nagyúr
válasz
Namelesske #25833 üzenetére
Ezt honnan szedted?
-
Fenton
tag
válasz
Namelesske #25670 üzenetére
Igen jó lenne.
De szerintem az 520 szinte legutoljára fogja megkapni a frissítést. Amennyiben az emlékezetem nem csal így volt az előzőnél is.
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #25645 üzenetére
Ha megjelenik a Cyan, vajon ez is azt fogja letölteni? Akkor inkább tisztán ezzel rakatnám fel.
Ha van értelme ennek... -
eddie17
addikt
válasz
Namelesske #25645 üzenetére
Engem mindig riogattak, hogy nem hivatalos. Akkor megnyugodtam.
-
D4v3
őstag
válasz
Namelesske #25630 üzenetére
Olyan könnyű a másikat birkázni meg az éppen hatalmon levő kormányt szidni. Hál isten Mo.-n mindennki gazdasági és politikai szakértő és meg is mondja a véleményét. Lehet itt bármilyen kormány, teljesen mindegy, valakinek az is rossz lesz. Szarból ugye nem lehet várat építeni.
-
StanDoFF
tag
válasz
Namelesske #25623 üzenetére
Amennyiből veszek egy Car dock for smartphone 2-őt, annyiból veszek egy blútuszos autohifit is, amivel sokkal jobb hangminőséget érhetek el. Hallottam pár fm transzmitternek a hangminőségét, olcsóbb (3 ezer ft), és drágább (15 ezer ft) kategóriában is. Mind a kettő egy hulladék volt, így felesleges pénzkidobásnak tartom.
Tartót, meg 4-5 ezer ftér különbet lehet kapni mint ezek a dension cuccok. -
kopidoo
senior tag
válasz
Ezek bitang drágák
-
monosgeri21
tag
válasz
És még a zenei ízlése is a helyén van
-
törölt tag
válasz
-
Vesztor87
senior tag
válasz
Namelesske #25590 üzenetére
Mi értelme van akkor? Megnézhetem hogy 30 vagy 60 perce milyen idő volt? Nagy találmány feledékenyeknek
miqlas42: sokszor nem hogy nem hasonlít,de totál mást mond vagy mutat mint ami a valóság
-
blackmoto
senior tag
válasz
Namelesske #25574 üzenetére
Tetszik a design.
Kíváncsi leszek az eredményre!
-
zuioch
aktív tag
válasz
Namelesske #25578 üzenetére
értem.. köszönöm!
-
AAtt1la
aktív tag
válasz
Namelesske #25559 üzenetére
Nekem még 8.0 van.
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #25542 üzenetére
Jó tipp! Köszi!
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #25530 üzenetére
... szerintem tökmindegy ... történt ilyen az Androiddal és az IOS-szel is ... és nem kötelező WP-t használni
_ak_: Viber platformtól függetlenül buggzik vagy sem
azt nem tudom, hogy mit hoz a WP8.1/Cyan kombó, de 1-2 héten belül szerintem kiderül. WP8-cal villámgyors a teló, ha nem jön be a Cyan, max. vissza teszem a Blacket
-
Воланд
titán
válasz
Namelesske #25530 üzenetére
le van irva, hogy mivel jar a pfd, so.....
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #25484 üzenetére
Innen csak a spartan assault érdekelne, csak nincs kártyám amivel megtudnám venni.
-
barnade95
tag
válasz
Namelesske #25498 üzenetére
Ez mondjuk nagy butaság. Simán megléphették volna, azt, amit a Windows 8.1-ben. Az sem korlátlan, de bőven sok szín van mostmár. Igazán megoldhatták volna ezt, ha már képtelenek normális színeket kikeverni (mert képtelenek).
-
IpiBcsi
tag
válasz
Namelesske #25491 üzenetére
Továbbra sem hallok semmit.
-
Воланд
titán
válasz
Namelesske #25492 üzenetére
csak a 925 erintett es a bitlocker-nek aktivalva kell lennie.
-
IpiBcsi
tag
válasz
Namelesske #25489 üzenetére
Se pukkanás, se recsegés.
-
IpiBcsi
tag
válasz
Namelesske #25486 üzenetére
Én meg átjöttem ide a 625-ös topikból informálni. (mint volt 520-as tulaj) Egyelőre annyit lehet észrevenni, hogy az extrák+info-ban Cyan van írva és baloldalt fent a wifi ikonnál nyilacska jelzi, ha van adatforgalom. Nekem már fent volt a 8.1 fejlesztői változat, ahhoz nem nyúlt és a Cyanon kívül nem kínált fel semmilyen egyéb frissítést. Majd a használat során derül ki, hogy az 512 mega RAM-mal hogy működnek az alkalmazások, egyelőre nem vettem észre semmi változást azoknál a játékoknál, amiket használok. (Plants vs zombies, MS Solitarie)
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #25473 üzenetére
Mondom, október!
-
old rocker
veterán
válasz
Namelesske #25473 üzenetére
a trénél karácsonyig be is fejeződik...
-
Воланд
titán
válasz
Namelesske #25463 üzenetére
halkan megsugom, hogy eddig is lutri volt, hogy melyik telefonon lehet beallitani az alapertelmezett bongeszot a google-ra.
-
Bandi8bácsi
tag
válasz
Namelesske #25468 üzenetére
Nem tudom. Soha életemben kerültem még hátrányba, vagy kaptam szívinfarktust azért mert az ujjammal plusz kettőt kellett kattintanom
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #25463 üzenetére
... nem tudom, hogy ez így maradna-e, hiszen ez ellentétes a MS-féle „nagy nyitással” ... ha mégis, az persze szopacs ...
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #25457 üzenetére
Inkább visszatekertem, úgyis fehéren használom, na meg nem akarom megkockáztatni a kijelző porosodását.
Majd egyszer veszek egy nagyobb lumiát, egyszer... -
miqlas
őstag
válasz
Nyugi ... ez is a Cortanásoknak jár!
-
btudos
nagyúr
válasz
Namelesske #25459 üzenetére
Ha nem értetted meg a példám lényegét, ezután se fogod.
-
btudos
nagyúr
válasz
Retardáltak, mert a saját keresőszolgáltatásukat erőltetik? Tiszta sor, én is a rivális óriáscég hasonló termékére építkeznék, ha lenne sajátom.
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #25451 üzenetére
Vazeg, és tényleg, tekergetem a csavart, ha ráhúzom jobban beszűrődik, ha lazítom visszább húzódik a befénylés.
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #25447 üzenetére
... most már kifutóban van a kicsike, nem tudom, gyártják-e még, de szerintem világszerte még 2-3 millió darab lehet a boltokban/raktárakban
-
pippin12
tag
válasz
Namelesske #25444 üzenetére
Igaz, mondjuk jó meg minden, csak a kijelző zavar, vicc hogy a dzsunka alcatelemnek hibátlan a kijelzője..
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #25444 üzenetére
... 12 milliót aktiváltak, de szerintem többet gyártottak le, nem?
-
m1lan
őstag
válasz
Namelesske #25434 üzenetére
Én letöltöttem egy ilyen akksis-gyorscsempés appot, aminek csak pozitív értékelése volt az áruházban, itt a fórumon is sokáig ajánlgatták. Még a kezdőképernyőre sem raktam ki, de másnap már nem kapcsolt be a telefon. Ezt még betudtam annak, hogy biztos rosszul emlékszem, és már csak pár százalék volt az akksiban. Másnap megfigyeltem, és 80%-ról reggelre megint levitte teljesen a töltöttséget. Akkor jöttem rá, hogy az akksis app a ludas, mert csak azt telepítettem a közelmúltban. Előtte sem merült így, és azóta sem. Persze vannak pozitív példák is, de sokaknál oldotta meg a merüléses gondokat ezeknek a törlése.
-
pippin12
tag
válasz
Namelesske #25439 üzenetére
Automatán a sárga nem látszik, csak a fekete folt kicsit, valszeg rászánom magam a cserére, csak halottam hogy a csere kijelzők is ugyanolyan szarok..
Egyébként az mitől volt hogy első bekapcsolásnal boot loopolt ? Remélem nem vmi refurbished sz*rt adtak el nekem. Mondjuk 2 év gyári garis..
-
Воланд
titán
válasz
Namelesske #25416 üzenetére
mi az hogy egyelore? kint van a wp oldalan a 8.1 verzioszamai, a legnagyobb megegyezik a dp-jevel.
-
Воланд
titán
válasz
Namelesske #25391 üzenetére
a dp tovabbra is megegyezik a vegleges 8.1-el.
-
batai15
félisten
válasz
Namelesske #25384 üzenetére
de a gar jegy nincs kitöltve.. csak dátum meg imei matrica. se neév semmi.
-
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #25384 üzenetére
Biztos ugyanolyan akkor nem tudom..
Szerintem megveheti. -
westcoastog
veterán
válasz
Namelesske #25382 üzenetére
És a gari papír neked is olyan mint ahogy batai15 írja?
Mert ha ugyanolyan akkor megveheti nyugodtan. -
Kryczek
aktív tag
válasz
Namelesske #25332 üzenetére
nekem 8.0 black van fent. remekül beállt a teló, minden megy, értesítések jönnek nem merül drasztikusan. NINCS az az isten hogy 8.1-re frissítsem. ezért lett kuka anno a 3GS-em is. ott frissítettem aztán 6.1-re mire elért olyan borzalmas lett, hogy nem volt nap isten fa..ázás nélkül... jó ez így nekem. megjegyzem nálam csak hívás, fb meg fb messenger. ennyi amit használok. ja meg instagram
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #25341 üzenetére
De jó már hogy megint nem hivatalos firmware fut majd az OS alatt. - A Cyan akkor is megmarad, ha majd a GDR1-et felteszed - pont mint a 8.1 és a Black esetében. Semmivel sem lesz "nem hivatalosabb".
-
confuser
senior tag
válasz
Namelesske #25332 üzenetére
Nem kötelező frissíteni, akkor sem, ha végleges lesz. A cyanban egyébként marad a recsegés, de a gdr1 is jön hamarosan pfdvel, talán abban...
-
törölt tag
válasz
Namelesske #25330 üzenetére
Recsegő tekeréses hiba (sajnos természetesen) nekem is van, és nem látom sehol, hogy komolyabban foglalkoznának vele. Ha a Cyan-ban is benne marad, akkor én is morcos leszek nagyon. A live csempékkel meg a listával viszont nekem semmi bajom nincs, mindig azonnal megjelenik az összes. Lehet, hogy mert csak 82 app van telepítve, és azt még bírja a telefon? Vagy mert nem szoktam multitaskingolni különösebben? Nekem valahogy kényelmetlen állandóan vissza gombot nyomkodni, meg megvárni hogy betöltse újra az oldalt/appot. Majd egy 2 gigás telefonnál esetleg
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #25330 üzenetére
Ezek közül sajnos mindegyik előfordul nálam, elég gyakran.
-
válasz
Namelesske #25328 üzenetére
Eddig nem tapasztaltam még negatív dolgot. De majd megírom ha valamivel találkozom.
-
kutga
félisten
válasz
Namelesske #25311 üzenetére
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #25228 üzenetére
Egen? Ehhh.
A kijelző színhőmérsékletét eltoltam a hideg felé, így sokkal jobban néz ki.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Namelesske #25230 üzenetére
kösze
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Namelesske #25195 üzenetére
Ebben a pillanatban megszünt a hiba. Köszönöm! A kép sem vibrál már.
De ezt 2 szervizben sem tudták volna? -
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #25138 üzenetére
Nem mondom, hogy nem értelek meg...
-
KunEmber
senior tag
válasz
Namelesske #25132 üzenetére
De kb. senki nem tudja, mit és hogyan optimalizál a Cyan. Tudod, a rántotta is csak szalonnával az igazi.
-
m1lan
őstag
válasz
Namelesske #25120 üzenetére
Nekünk is jöhetne már. HR-t akarnék nyomni, de már megvárom a Cyant, és majd azt felteszem tiszta telepítéssel.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
Namelesske #25120 üzenetére
Már elsején megkapták Thaiföldön: [link]
Kíváncsi leszek a többi modellre mikor jön, beleérte minket is!
-
Tomi0703
addikt
válasz
Namelesske #25112 üzenetére
Oké. Erre nem is gondoltam. Fólia felrakásnál én szemüvegtisztítóval kicsit felitatom a törlőt és suvickolom egy ideig. Majd utána a fólia. Hamar megvan és sosincs alatta por. De max akkor tényleg párás fürdőszobába csinálom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest