Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Namelesske

    addikt

    válasz btudos #25834 üzenetére

    Olvass vissza légyszi. Az egyik kolléga felrakta hivatalos Francia Cyan-t és egyetle bugot sem javítottak a DPs verzió óta...

    Mese habbal hogy majd a Cyan firmwarespecifikus cuccok csinálnak bármit is...

    A 512 RAM + IE11 Gyakorlatilag mobil oldalakon kívül csak a PH-hoz hasonló oldalakat képes megjeleníteni, mert összeomlasztja az egész rendszert.

    A beépített gyári alkalmazások helyét valami tákolmány gnómok vették át, félórás töltési idővel. Tönkre tették a fényképek hub-ot a zene hub-ot... Játékok hub úgy ahogy van felesleges és tragédia, még csak le sincs fordítva rendesen.

    A zenék és videók hallgatása közben bizonyos formátumoknál mp3 és mp4 hatalmasakat recseg és csattog amikor az ember beleteker vagy pause-t nyom. A csúcs Lumiákon is ez a helyzet!

    A resume esetén a kezdőképernyőn üres csempék jelennek meg tök random, fél másodperc késéssel betöltődve minden megy tovább.

    Gyors görgetéskor is üres csempék jelennek mega listában, a rendszer és a telefon nem bírja a régi tempót.

    Az animációk kevésbé simák, a kezdőképernyő animációja ocsmány fehér chemtrail csíkot húz jobb oldalt amikor fly in van.

    A rendszer kibaszott késéssel megy alvóba, és sokszor késéssel ébred.

    Ha ilyet akarnék használni maradtam volna a Nexusnál. Sőt, ott jobb a helyzet kb minden téren.

    (#25853) Kócoska

    Valószínűleg már rég volt kikapcsolva + az akku is rég volt eltávolítva, ezért a kapacitív gombok nem tudtak megfelelően érzékelni / statikusan feltöltődtek vagy valami. A használati útmutató szerint érdemes
    néha kikapcsolni a telefont, kivenni az akkut egy 10 másodpercig, majd visszatenni a zökkenőmentes használathoz.

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV

Új hozzászólás Aktív témák