- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
vlcsko82 #26383 üzenetére
A magok sebessége nem adódik össze, nem mondhatod hogy 4x1.2 ghz. 1.2 ghz 4 maggal, a pontos meghatározása. Kukacoskodásnak hangzik, pedig azoknak akik látogatják az ilyen szakmai fórumokat nem ártana rendesen fogalmazni, hogy hátha sikerül már kiűzni a köztudatból ezt a marketing bullshitet. Nem téged személyesen fikázlak -bocsánat- , csak tényleg unom már ezt a fogalomzavart, hogy azt hiszik hogy egyenesarányosság van a magok száma és az órajel között. Nincs.
(#26380) Is-tee
Hmm, talán igazad van. Sajnos én mindig megtalálok minden hibát, és a hibák is engem
A 8.0 nem véletlenül van betározva nálam, meg még néhány fórumtársnál. Első természetesen a vésztartalék, a második pedig, hogy például a (#26384) m1lan féle esetekben is sikerrel járjanak a userek -
Namelesske
addikt
válasz
vlcsko82 #26358 üzenetére
Látszik szart se értesz hozzá. 4x1.2ghz aha...
Nézz már utána a többmagos és többprocesszoros különbségeinek...
Más:
Egyébként vicc amit levágtok ezzel a 8.1 frissítéssel... Én már lassan hónapok óta fújom hogy ez egy szar. Vissza raktam a 8.0-át és leszarom az egészet... erről szól a WP ezért választottam. Hihetetlen, hogy ha a Microsoft egy kis csontot ad, hogy valahogy hozzáférjenek az emberek az előzeteshez egyből ez lesz, a Geek közösség nem bírja ki, hogy ne barmolja szét, és ne szopassa magátAndroidról ezért felesleges volt váltani sokunknak...
-
StanDoFF
tag
válasz
vlcsko82 #26351 üzenetére
"Most raktam fel a polcra az 520-t"
Én nem tárolnám ott az enyémet! 1 hetet adok a frissítésnek, ha továbbra sem érkezik meg rá, akkor vagy eladom, vagy megtanul repülni!
Most a fagyások mellé érkezett még egy kis ínyencség, amitől naponta kell újraindítanom: bizonyos esetekben zenehallgatás után lefagy a hangerő szabályzó! Teszem azt 20-ason hallgattam a zenét, akkor utána van amikor egy videónál hiába adok rá, vagy veszek le hangot, a hangerő marad ugyanott. -
glok
csendes tag
-
margithid
veterán
válasz
vlcsko82 #10808 üzenetére
Szeritnem is, én még olcsóbb wp telefont várok, habár ezt a 28k-s kártyás árat már nehéz lesz überelni.
Microsoftnak legfontosabb, hogy terjedjen a rendszer, szerintem ha 0ba kijönnének a hardvergyártásból az is jó lenne nekik, csak legyen végre globálisan 10-20% a részesedés.
Nagyon csalogat Ativ S, de lehet várok még vétellel, amig microsoft saját néven fogja árulni a telefonokat. -
vrsptr
aktív tag
válasz
vlcsko82 #10648 üzenetére
Kerestem a neten: Sandbox
A *heurisztika egyik legmodernebb formája, ahol a vizsgált programkódot egy korlátozott, elkülönített területen futtatják; ahonnan a szoftver még akkor sem tud hozzáférni a gép teljes erőforrásaihoz, ha valóban rossz szándékú programról van szó.
*heurisztika: a feltalálás módja, az alkotó tevékenység módszereinek tudománya
-
Devas
őstag
válasz
vlcsko82 #10365 üzenetére
Nokia felirat van a töltőn.
"Made for Nokia@ in China. Salcomp Model: AC-20E. Output DC 5V, 750mA. Input: AC 100-240V. 50-60 Hz, 120 mA." - ezeket az apró betüket csak neonfényben tudtam elolvasni, szal jössz egy virtuális sörrel.
Használtam már párszor Sony Xperia Tipo töltőjét is, meg a postán vásárolt Noname-el is szoktam töltögetni.
Típusszám
4090493294550408731;0675628 (asszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest