- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
StanDoFF
tag
válasz
#27813376 #25629 üzenetére
Tudom, hogy sok mindent fizetniük kell. De! Nekem ne mondd azt hogy egy ilyen cuccot olyan sokba kerül előállítani, hisz az egész szerintem gépek "keze" alól jön ki, és 5 gépre jut 1 fő ember. Van a boltokban egy carbon filteres autós illatosító, én annál a cégnél dolgoztam. Az előállítási költsége (az anyagköltség, összeszerelés, stb) kb. 8-10 ft/db. Ez ki volt téve a faliújságra, bárki elolvashatta, míg nem volt piacon a termék. Menj be egy tescoba, és le fog esni az állad! Majdnem 2 ezer ft-ba kerül 1 db (asszem 1880Ft). Nekem azt ne mondd, hogy 1800 Ft a közteher, szállítás stb, és 60-70 ft haszna van ebből!
Szerintem ugyan ez lehet a Densionnal is: Pár ezerből megvan a termék, plussz egy kis ez+az, és több ezer ft hasznot remélnek, de mivel szerintem itthon a kutya se vesz ilyen drága dokkolókat, így csak a külföldi piacra számíthatnak, és valószínűleg ezért sem mentek még ezidáig csődbe. -
Namelesske
addikt
válasz
#27813376 #25629 üzenetére
Nagyon off:
Annyi mi lett volna ha... jön fel ilyenkor bennem.
Lehet ma alap lenne a Dension hangcucc a kocsikba, tuning találkozókon, meg mindenki csak úgy emlegetné a cuccokat, hogy hát igen azok a jó magyar Dension cuccok, a kínai vackok a nyomába se érnek, és milyen árakon adják őket az se semmi. Ezt veszik el saját maguktól a birka magyarok, hogy hagyják hogy ide jutottunk. Nem veszik észre, hogy az importnak mi isszuk meg a levét, hosszútávon
-
Namelesske
addikt
válasz
#27813376 #24975 üzenetére
Természetes, hogy van ellenpélda is. Én eddig cask a rossz oldalát tapasztaltam az Androidnak, de még mindig nem tudom kategorikusan kijelenteni hogy ez bizony szar. Én nem haxoltam szét még csak rootolva sem volt a Nexusom, egyszerűen hulladék volt a SOC.
Állandóan lefagyott kikapcsolt képernyőnél, bejövő hívásnál, hívás közben, hívás után. Meg állandóan rebootolt kikapcsolt képernyővel rebootolt napi 5 ször a zsebembe.
Csak Factory Image volt rajta, és a bootloader is zárva volt. Appokból ugyan azok voltak rajta mint most az 520-on. Semmi warez, semmi szemét. Mindent megvettem rá, ami kellett. Vagy 50 appom volt összesen.
Mindig megkaptam a fórumokon hogy milyen béna vagyok... pedig nyakig benne voltam a dologban, simán tudtam mi micsoda, egy parancssorral simán újraélesztettem sokszor a telefont ha kellett.
-
törölt tag
válasz
#27813376 #24980 üzenetére
Én konkrétan a 30 ezres árkategóriára gondoltam, de az SGS3, amit példaként (tapasztalatból) hoztam az ennél magasabban is van.
LG L3, L5, P500, SGS2, 3, Ace, az Akai típusát sajnos nem tudom. Ezekkel mind a fentebb írt probléma van, gyári ROM mellett. Ezek vegyesen 2.3 és 4.x-es Droidot használnak. -
Takuun
aktív tag
-
Namelesske
addikt
válasz
#27813376 #23578 üzenetére
Nekem még ultraclear fóliával is olyan volt hogy kb 2 percig kellett törölgetni, 3 hét után megjelentek a karcok rajta emiatt. Szóval adtam egy esélyt a mattnak, csak félek hogy az alacsony ppi miatt torzítani fog az eleve néha pixeles képen. Nexuson nekem nem nagyon vált be.
De megnyugtató hogy egyszerre 3 man is jelezték hogy okés
-
Воланд
titán
válasz
#27813376 #23555 üzenetére
quiet hours, de nem mindig akkor kapcsol csendes modba, mikor be van allitva.
-
Blyan
félisten
válasz
#27813376 #22614 üzenetére
Mondjuk az iOS kontra WP zártság részt nem nagyon értem.
Az iTunes részt igen, de a zenéken kívül mindent le lehet szedni felhőből.De továbbra sem tartom rossznak az 520-at, meglepően jó, ezt már a megvételkor (tavaly nyár) megtapasztaltam - nyilván ezért vettem nagyobb kategóriájú WP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nintendo Switch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest