- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
catroot
veterán
válasz
#03372544 #27992 üzenetére
Ezzel a gdr1-el szamomra a telefon elegge a hasznalhatatlan kategoriat surolja mar. Az egy dolog, hogy szaggat, lassu mint a tetu (4-5 mp mire betolt a fokepernyo,wtf?), sokszor nem tudom felvenni a hivast. De most meg ugy lefagyott/kikapcsolt hogy a bekapcs gombra sem ebredt fel. Csak az aksi kiszedese segitett.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
#03372544 #27930 üzenetére
Szinkronizáltam egy másik e-mail címmel is de bármit akarok nyilván az MS fiókosat kéri. Kicsit még várok hátha valaki tud megoldást. Ha nem, akkor itt is működik az mind droidon, hogy gyári reset és akkor regelek egy új MS-fiókkal?
+36-ot egy listából kell választani, utána csak a maradékot írtam, szóval elvileg jó.
-
Ochocinco46
aktív tag
válasz
#03372544 #27928 üzenetére
Kértem a honlapon sms-ben kódot amivel elvileg lehet új jelszót kérni, de a telefonszám megadása után ezt írja : "Ha a megadott telefonszám megegyezik a Microsoft-fiókjához megadott számmal, akkor hamarosan megkapja az egyszer használható kódot." Ha megadtam tel számot egyáltalán regelésnél, akkor az övét, de nem jön rá sms...
-
m1lan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Űrgammák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest