-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #30812 üzenetére
Valóban, így pontos
kovy29: Én 7.8-at akarok rárakni. Arra mondják, hogy jó gyors!
CJ4567 Biztosan többet fog tudni, és az is biztos, hogy a hangprobléma (pattogás, zaj), ami a 8.1 telepítésével jött, csak a 10 telepítésével fog elmenni. Az is reményre ad okot, hogy elég sok fél gigás telefon van a piacon, aminek a nagyobbik része 520, szóval annyira nagyon nem tojhatják le az optimalizálásnál.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #28887 üzenetére
Persze, hogy nem, ARM procikon nem is fognak futni
Viszont elképzelhetőnek tartom, hogy a közeljövőben elterjednek azok a telefonok, amikben a már említett Atom vagy hasonló proci lesz, asztali rendszerrel, így az RT és a WP végleg eltűnnek. Az Intel bemutatta már a Core M procikat, alig melegednek, kicsik, relatíve gyorsak. Nem azt mondom, hogy azok kerülnek a telefonokba, de az irány és a technológia már megvan hozzá. Onnantól meg zsebPC-k lesznek.
mdraco: Így igaz, és még mindig jön frissítés hozzá, úgy tudom a megjelenéstől fogva 36 hónapon át támogatja.
Fenton: Szerintem sem fog jönni, egyszerűen annyi mindenre rá lehet fogni, hogy miért nem, hogy szinte tuti. De amúgy még alapja is lenne, hiszen az 520 amúgy ma már elég gyengécske a piacon (bár ez az értékéből mit sem vesz el, és bár van néhol hiányossága a WP-nek, nagyon jól szolgál ezzel a hardverrel is).
Majd jön egy 8.10, megkap pár funkciót a W10-ből, és ennyi.
Valóban, én visítanék, ha az összespórolt 930-ra nem jönne a 10
Még azt is el tudom képzelni, hogy a régebben pletykált Microsoft márkájú telefonokra kerül fel elsősorban a rendszer. Lehet, hogy már vadul tervezik, mi meg semmit sem sejtünk. De még nagyon messze van a jövő nyár/ősz, addigra sok minden történhet.Annak viszont örülök, hogy a Windows 10-nek elég pozitív lett a fogadtatása nemzetközi szinten a tegnapi bejelentést követően, hátha a WP/W is jobban elterjed.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #27566 üzenetére
Szia.
Igen, tisztában vagyok vele.
Egy a probléma ezzel, hogy ha nem fizetem elvileg a havi díjat akkor én azokat az albumokat nem fogom tudni hallgatni ...Pont ezért kéne valami olyasmi amibe egyszer megveszem és letöltöm ...
-
JackFeryll
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #27566 üzenetére
Igaz, hogy egy tüdőbajos szutyok amit csak prémiumként lehet használni, de még így sincs benne browse.
Ez az egy problémám van a windows phone-al. "Alapvető" alkalmazások hiányoznak, vagy ha vannak akkor is closed alpha verzió szintűek.
Ne bántsatok szeretem a WP-t, főleg azt, hogy a legolcsóbb telefonon is smooth élményt kapunk amíg a konkurens oprendszerek mellé csak csúcstelefont vennék. -
Tim82
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #27225 üzenetére
Ez ilyen négy hónapos alvás utáni ébredés?
-
zzola
titán
válasz
Sweet Lou 6 #27212 üzenetére
Azt hogyan, mármint a GDR1-et?
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #24397 üzenetére
Offline módban nem akar működni. Megtalálja a célt, de az útvonalat nem tudja behozni hálózati hibára hivatkozva.
8.1 preview
Here Maps újra telepítve
Here Drive+ újra telepítve
Térképek újra letöltveOnline módban sem hozza be az útvonalat...
Idáig legalább behozott egy útvonalat, kerülővel -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #24394 üzenetére
fent van a 8.1 developer
most töltöm le a térképeket, mindjárt kipróbálom, hogy működik-e offline módban
a programokat már újra telepítettem -
Takuun
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #24236 üzenetére
Amúgy a DataSense az nem figyeli! Nincs még ilyen telóm ezért kérdezem.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #24233 üzenetére
Akkor jól értelmeztem, hogy ebben benne van a bejövő hívások ideje is?
-
Namelesske
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #24149 üzenetére
Akkor sok sületlenséget kommenteltek mint changelog. De inkább én értettem félre, mert visszatért a szöveg lol. http://m.wpcentral.com/windows-phone-81-preview-updated-version-12393
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #24146 üzenetére
Boot screen nekem is maradt a régi. A sima Win 8-as.
-
Namelesske
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #24146 üzenetére
Elvileg egy cyan Windows logó lett a felirat helyett
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #4436 üzenetére
Szerintem gariztatom majd.
-
drkbl
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #4428 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy 7->3 halkítás után megszűnt a jobb csatorna, füles ki/be sem segített. Mivel az Optimus 7-nél hallottam már dekódolási problémát (zene helyett zaj), nem ijedtem meg, újraindítottam, és helyreállt.
-
NGA
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #4428 üzenetére
Egyet kattan, amikor bedugod, azaz lehet mélyebbre kell dugni. Nekem is ez volt.
-
slayer006
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #3017 üzenetére
3 megás pdf a Documents könyvtárban és nem látja egyik sem.
-
old rocker
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2755 üzenetére
dettó
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6 #2731 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/nokia_lumia_510_lumia_620_lumia_820_nokia_asha_302/friss.html
Ennél a srácnál, mondjuk Vaterán de mind1 is... 3 rétegű fólia, rendkívül könnyen felhelyezhető, mert elég merev a kis műanyag lapka.
-
HuMarc
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #2329 üzenetére
Meg csengőhang és téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft