-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz
JackFeryll #27811 üzenetére
Inkább 15, 20 környékén sok garis, jó állapotú, független is akad.
-
Namelesske
addikt
válasz
JackFeryll #27811 üzenetére
Mennyi idős, mennyi garancia van még rajta? Ha már 1 éves elmúlt akkor inkább csak 15 (új aksi kell bele esetleg, lehet még hátlap is, és gariztatni is már kevesebb mint 1 évig lehet) Ha még fiatal akkor megéri a 20-at, elvileg majd kétévig biztonságban van a cucc a Nokia garanciának köszönhetően.
-
zzola
titán
válasz
JackFeryll #27700 üzenetére
A memoria kártya topicban kaptam az eladó nevét. "Mindenki" tőle rendel...
-
Joker88
őstag
válasz
JackFeryll #27571 üzenetére
Ez tulajdonképp arra jó,hogy beleállítod a telefont ? ergo nem az asztalon fekszik,kábellel a végén ?
-
válasz
JackFeryll #27571 üzenetére
Ezt néztem én is már! Ha megjön, egy beszámolót tarthatnál róla.
-
Matykoh
tag
válasz
JackFeryll #27567 üzenetére
Browse alatt ezt érted?
Van free-trial lehetőség (igaz, csak egy hónapos). Én a WebKártyámmal fizettem rá elő, mert azon úgysincs egy fillér se, és biztos nem vonnak le pénzt, mert elfelejtem lemondani, vagy ilyesmi.
Egyébként annyira nem rossz ez a program, még a zavaros telenorhálózat is lejátszotta a zenét a semmi közepén, ahol a messenger például mesebelien működött (holvoltholnemvolt).
Btw ez a dokkoló mire való?
-
Namelesske
addikt
válasz
JackFeryll #27522 üzenetére
Nem hiszem, rá kell kérdezi! Meg találni mást ami garanciális
Más:
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy rengeteg sikersorozat első évadában Dell meg Microsoft cuccok vannak, de ahogy befut a sorozat, a második évad környékén már mindenki hirtelen Apple Cuccokkal tolja.
A BBC Sherlock jó példa. A Dexter is Dr House, meg még rengeteg ami eszembe sem jut.
-
zzola
titán
válasz
JackFeryll #27426 üzenetére
Igen, nekem egy 32GB-os van benne, hibátlanul működik...
-
2ofthem
aktív tag
válasz
JackFeryll #8105 üzenetére
Vagy:
-
westcoastog
veterán
válasz
JackFeryll #7973 üzenetére
Értem most már.
-
Chaser
legenda
válasz
JackFeryll #7973 üzenetére
Én nem várok tőle semmit
Az is meglep, hogy ennyit tud. Múltkor ráadásul borús időben fényképeztem kinn virágokat, de teljesen korrekt.
-
westcoastog
veterán
válasz
JackFeryll #7969 üzenetére
Tehát akkor ez úgymond erre jó? Hogy ha szabadtéri képet csinálok, az ég ne egy fehér valami legyen ami befehérít, hanem látszanak a felhők stb?
-
westcoastog
veterán
válasz
JackFeryll #7966 üzenetére
Az expozíciós érték a záridő ugye?
csak mert abból is, 0, 1/3, 2/3 stb, ezeket mikor érdemes választani?
Átfogom olvasni a cikket ne félj, csaka fotós téma nekem kínai eléggé.
Na olvasgatom, kezdem érteni, már csak picit homályos.Na kipróbáltam, naggyon leegyszerűsítve, kis fénynél nagyobb expozíciós idő, nagy fénynél meg kisebb?
-
westcoastog
veterán
válasz
JackFeryll #7937 üzenetére
Örülök hogy van, legalább nem tudnak rejtett számról zaklatni hogy vegyek lábszagmentesítő zoknit meg hogy jönnek megverni csak szóljak bele.
A zoknis incidens nemsokkal az előfizetésem megkötése után jött, de hívtak már mással is. Fel kéne hívni a t ügyfélszolgálatot hogy kereskedelmi partnereknek ne adják ki a számom. -
cattus
addikt
válasz
JackFeryll #7851 üzenetére
Nem pont ugyanez, de velem olyan történt párszor, hogy a kijelző lezárásakor egy rövid ideig szürke a képernyő, ilyenkor nem is reagál semmire, aztán kb. 2-3 mp. múlva kapcsol csak ki.
-
MK VII
veterán
válasz
JackFeryll #7827 üzenetére
Gyakorlatilag mindent kispóroltak belőle ami hasznos egy telefonban
De hát ez a legkisebb ugrifüles
-
MK VII
veterán
válasz
JackFeryll #7823 üzenetére
Jogos... Telenorhoz bementem az 520-al meg a kártyámmal és cserélték ingyen...
Van benne rádió. Amber óta lehet használni is! Elég jóféle.. Egyszerű,de nagyszerű!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest